8023
  • Dexantreal
    nekem csak1volt elérhető...kiléptem,oszt már én se tudok bemenni...tudtok ezzel kapcsolatba régebbi cikkeket?van1másik fórum ahova járok, ott nyitnék ilyen topikot és pakolnám bele a cikket, de google-n midnenféle hülyeséget bedobott, mikor rákerestem
  • OPM
    meghót a szerver keményen :D

durva hogy az összes ismerősöm offline, de egy ideig tudtam irogatni nekik
  • Dying Soul
    beszart, 8100314
  • histvan15
    XP
  • SASboy
    hivatalos
  • akyyy
    milyen az operácios redszered?
  • histvan15
    Valaki nem tudna segíteni? nekem a 8.0 szét szedi a gépemet. állandóan befagy aztán újra indul a gép és a megosztási mappáknál nem tudok küldeni semmit mert befagy aztán amgától újra indul a gép! Béta verziónál, csak a megosztási mappákkal volt a gond! Senkivel nem történt ez? Pedig szeretném használni a 8.0-át!
  • webibebi
    az már hivatalos vagy még a béta?
  • SASboy
    nem szóltam
  • SASboy
    live messenger nem nagyon akar bejelentkezni.
  • akyyy
    Esetlegesen nem biztonságos fájlok megosztásának és átvitelének engedélyezése
    Az esetlegesen nem biztonságos fájlok megosztásának vagy átvitelének engedélyezése a Messenger programmal:

1. Kattintson az Eszközök menü Beállítások parancsára.
    2. Kattintson a bal oldali ablaktáblában látható Fájlátvitel elemre.
    3. Törölje a jelölést a Köztudomásúan nem biztonságos fájltípusok átvitelének automatikus elutasítása jelölőnégyzetből.
    4. Kattintson az OK gombra.

Megjegyzések

*

Bizonyos típusú fájlok vírusokat tartalmazhatnak, vagy más módon jelenthetnek biztonsági kockázatot a számítógépre nézve. Ezért a Messenger letiltja bizonyos típusú fájlok átvitelét vagy megosztását partnereivel. Alapértelmezés szerint a Messenger az alábbi kiterjesztésű fájlokat tiltja le:
    .ade .adp .app .asp
    .bas .bat .cer .chm
    .cmd .com .cpl .crt
    .csh .exe .fxp .hlp
    .hta .inf .ins .isp
    .its .js .jse .ksh
    .lnk .mad .maf .mag
    .mam .maq .mar .mas
    .mat .mau .mav .maw
    .mda .mdb .mde .mdt
    .mdw .mdz .msc .msi
    .msp .mst .ops .pcd
    .pif .pl .prf .prg
    .pst .reg .scf .scr
    .sct .shb .shs .tmp
    .url .vbs .vsd .vb
    .vbe .vsmacros .vss .vst
    .vsw .ws .wsc .wsf
    .wsh
    * Ha egy letiltott kiterjesztésű fájlt próbál megosztani, a program megakadályozza a fájl megosztását más felhasználókkal. Emellett egy felkiáltójel jelenik meg a fájl ikonján, és az ikonhoz tartozó eszközleírás ismerteti, hogy a fájl megosztása és átvitele biztonsági okból le van tiltva.
  • cr3ativ3
    hogy lehet msn8-ba flash animációt tenni avatár helyére???
  • akyyy
    és azt nem irnád be? :) add már meg anyudnak az msn cimét plz
  • Scania R620
    De ki ír!! És azt nem értem h.anyukámnak van 1 kis PDA-ja és azon is be tudtam jelentezni és a nagy gépen meg nem enged bee!!!:(
  • akyyy
    a neted le van terhelve sztem. vagy üritsd ki a cookikat és stb dolgokat:)(
  • Kovsebi
    miért lehet ez??? a szmájlik miatt hiányos a szöveg :( Eddig nem volt ilyen
  • akyyy
    hibakódot nemir ki?
  • Scania R620
    Hali!!

Engem meg ez a szar nem enged be jelentkezn!:( Reggel nézem ezt az oldalt és látom meg van a 8.0 és le töltöm meg minden és megint ezt a szarságot írja k ih. valami hiba és egy ki vételével mindent ki pipál amikór rá megyek h. hiba elhárítás és csak az uccsót nem a "vezeték nélüli kapcsolat" Akkor ez most hogy van pedig minden rendbe van! Elötte a 7.5-el fent is votlam és annál nem írt ki semmit!! segíítséég
  • Zséé
    jó csak gondoltam beleépítették az alapba :)
    akkor kivárjuk a plust...
  • bertino
    az Plus funkció volt eddig is
  • Zséé
    ebben a Live Messengerben alapból nem lehet beállítani, hogy egy ablakban lehessen váltogatni a partnerek közt akikkel épp beszélek? Vagy ez majd csak a plusba lesz benne?
  • akyyy
    a teljes jelent meg, #6024 itt a cim is
  • Scania R620
    Hali!! Most tényleg az igazi Messenger jelent meg? Vagy még ez is csak "béta" vagy ez már a rendes ???
  • Kovsebi
    Sziasztok!

Történ egy kis hiba az msn-mel... Egyszerüen lassan jelennek meg az uj szmájlik, amiket küldenek nekem... És a helyükön üres hely van... Mit tegyek? Mi lehet az oka? Már próbáltam ujratelepíteni a windows-t...
    Ugyanezt csinálja a Live messengerrel is.
  • akyyy
    hát pl egy külföldi ismivel nem tudtunk kamozni én se láttam őt soha meg ő se engem, nem jött létre a kapcsolat, ezzel egy csapásra ment:)
  • Zséé
    Nincs valahol összeírva hogy miben más? Mert így elsőre a külsőn kívül nem sok minden tűnik fel (+hangok)
  • Zséé
    ja az látom sorry :)
    akkor feldobom :P
  • Zséé
    ez magyar?
  • akyyy
    én erre vártam, és ma váltottam ;) ideje hozzászokni:D
  • bertino
    érdemes, bár nincs hozzá még plus
  • Zséé
    próbáltad már?
    érdemes leváltani a 7.5-öt?
  • akyyy
    megjelent a Windows Live Messenger

letölt
  • Petka
    Elvileg stuffpluggal ki lehet iktatni ezt a blokkolást.
  • orfeus77
    Bocs, de nem ez érdekel jelenleg.
    Nem kérdeztem, hogy hogyan tudom megkerülni, azt magam is tudom.
    Nem kérdeztem, hogy a MS milyen jogon töröl a gépemen akármit engedélyem nélkül.
    Szeretném ezt a - szerény véleményem szerinti - bugot eltüntetni, azaz üzem- és leírás szerinti működésre bírni ezt az MSN-t.
    Ehhez kérek segítséget, javaslatot.
    Ha tudsz, tudtok segíteni, nagyon örülök, ha nem, semmi gond, megyek tovább, máshol nézni.

• bertino
    cikk volt róla(és hasonlókról), nem a hasamból mondom -.-
  • orfeus77
    Ez azóta bug, amióta a sugója teljesen mást mond, és nem is MS filozófia.
    A SP2 nem szándékozik törölni a "gyanus fajt" hanem elérhetetlenné teszi, de ezt a Sugó szerint is felül lehet bírálni, azzal, hogy a fájl tulajdonság ablakában engedélyezed a hozzáférést. De mivel a bugos programrész nemcsak letiltja a fájl használatát, de le is törli, nem lehet a fájl-tulajdonság ablakában állítani semmit (mert ugye nincs is fájl).
    De nem ragozom tovább, kérlek járj utána, ha akarsz, mielőtt ilyen zöldeket beszélsz, miszerint "ez egy biztonsági "eljárás" m$ részéről".
  • bertino
    ez mióta bug ? ez egy biztonsági "eljárás" m$ részéről, amit azzal MÁR el tudsz kerülni, hogy megkéred azt aki küldi, nevezze át a kiterjesztést
    hogy akarnád eltüntetni ? visszafejted a kódot és átírod ?
  • orfeus77
    Azt én tudom, és nem az volt a kérdésem.
    Nem ott a lényeg, hogy hogyan tudom megkerülni egy bugot, hanem hogy hogyan lehet kijavítani. Én még csak tudom megmahinálni a fájlokat, de mi van azokkal a valóban bamba userekkel, akik azt hiszik, minden jó és szép az MSN-ben, de fogalmuk nincs, mitől nem megy az ami még a Súgóban - igaz szépen L van dugva - el van szépen magyarázva.
    Tehát van valakinek valami ötlete a bug kijavításához?
    Még mindig köszönöm az épületes válaszokat.
  • bertino
    kimásolod a beérkezett mappából a fájlt, mielőtt rányomnál a párbeszédablakban, azt hittem ennyi magától is eszedbe jut
  • orfeus77
    Üdv
    XP SP2-n az MSN 7.5 a fogadott fajlokat (pl. mp3) nem engedi lejátszani 'biztonsági okokból'(letiltja a hozzáférést).
    De annyira nem, hogy le is törli a gépről, ha a MSN párbeszédablakon belül, rákattintok a c:\Documents and Settings\bambauser\Dokumentumok\Beérkezett fájlok\xxx.mp3 megéerkezett blablára.
    Van erre a rendkívüli okos biztonsági megoldásra (bugra) valami +oldás?
    Köszönöm segítségeteket.