MSN Messenger (.. 7.5)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.mess.be-n találsz
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
nem tudtok róla mikor lesz hozzá kompatibilis plus verzió?
http://f1ferrari.hu
ÁZ!
és ha úgy van fenn akkor emailben megkapja az üzeneteket amit írnak
neki, hogy lehet ilyet beállítani?
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
Nálam egy hete beszart az msn bármit csinálok vele-nem válaszol-írja,ujra feltettem,semmi.Régebbi verziókat is kipróbáltam és ua.Tudnátok segíteni?
Kösssz
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Amúgy itt is próbálom a melóhelyi gépemrõl, meg ugye az otthoni gépemrõl, sehonnan nem engedi. Gondolom eleve a címem van megjegyezve.
A címem az ami az msn címem.😊))
És köszike, hogy azért válaszoltál így érettségi közben, szoritok Neked <#wink>#wink>
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
http://spaces.msn.com/
vagy ittis azt a szöveget hozza be? mert h aigen, akkro tegyél fel egy ip cim emuláló progit, esetleg másik helyrõl másik géprõl ahol más lesz az ip cimed ha nem akarsz ilyne drasztikus megoldást, talán ott hátha bejön és tudsz csinálni újat...
igen, azrét írtam most be, mert sajnálom, hogy törölték mindenemet ott😞
Egyszer kaptam felszólítást, mailban, hogy töröljem a nem odaillõ meztelenkedõ képeket, kaptam 120 órát rá, én töröltem amiben láttam, hogy kint vannak esetleg olyan dolgok, de ezek Valejo meg ilyen fantasy képek voltak, és nem valódi nõi meztelenkedõs fényképek. Hát csak törölték minden cuccomat sõt be sem mehetek oda. Olyan mérges vagyok. 😞(
akyyy! Segítsél kicsit, szeretnék kérdezni valamit.
Engem banoltak az MSN Spacéról, mert én csak fantasy képeket raktam fel szépek voltak, de mivel voltak benne nõi mellek, töröltek mindenemet.
Most nem tudok újat kreálni nem engedi. Mostmár végérvényesen leszek vajon banolva?😞
Ezt írja ki, ha újat szeretnék létrehozni:
<#felkialtas>#felkialtas> Space Not Available
The space you are trying to view may not exist or access to it may be restricted.
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
és felraktam, fel is ment <#smile>#smile>, csak hát nem csinálja
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
A legújabb MSN Plus kell és semmi más, az tudja az ablakon belüli beszélgetéseket, a füleket
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP