8023
  • prezi
    felraktam :||||||||||||||||||||||||||ww
  • prezi
    de a plus sok memo-t eszik meg belassítja az egészet, ezért nem szerettem régen se.
  • akyyy
    ha felteszed aplust, szinesek lesznek anevek, de ha nem teccik a sok szines név , akkor aplussal adhatsz egéyni neveket is:) de plus mindneképp kell:D
  • bertino
    plus
  • prezi
    simán színező kieg nincs msn-hez? plus-t nem akarom felrakni :||||w

csak idegesít már ez a sok kód a nevekben, olyan hosszúak már teljesen átláthatatlan :|
  • Tuvok #6172
    Nálam is ez van, már tegnap óta .
    Az benne a pláne, hogy másik címmel meg be tudok jelentkezni ...
  • DJviolin
    Ma egész nap nem tudtam bejeéentkezni az MSN-be. Azt írja ki, hogy a szolgáltatás "átmenetileg" nem elérhető.

A hiba az én gépemben, vagy esetleg a rendszerben keresendő?
  • akyyy
    próbáldki! szvsz elég ha rátelepíted
  • repvez
    Ha már feltelepitettem az angol nyelvü 8-as messengert és magyarra akarom változtatni akkor elég ha rátelepitem a magyart vagy töröljem a régit elötte?
  • Katka22
    Sziasztok!kaptam egy uj gépet,feltelepitettem a magyar 7.5ös MSN-t és nem enged bejelentkezni,de senkit sem aki probálta eddig.minden verziot letöltöttem,nem ment.Egyedül csak a 7.0 vagy annál régebbi.Kiirt egy hibakodot amire rákerestem és ilyet nem talált.Miért nem működhet?probáltunk szinte mindent már csinálni vele.
  • grizzly21
    borzalom, hogy milyen hangjai vannak ennek az uj msnnek:DDDD beszarás
  • akyyy
    módosítnai kell vmit a regisztriben.
  • grizzly21
    Az lehet hogy nekem nem szólal meg a live? semmilyen hangot nem ad ki
  • 5w0rdf15h
    hiak ma mikor beakartam jelentkezni ezt dobta ki az msn live, erre leszedtem mindet és újraraktam így se ment újra leszedtem és felraktam a 7.5öt de az se ment erre visszaraktam a liveot de így se :((( nincs vkinek vmi ötlete??? a tűzfal se lehet gond mer engedélyezve van
  • Szuperkaraj
    hát nemtom, én vissza felraktam a 7.5-öt...ízlések és pofonok
  • grizzly21
    oksa, köszi
  • xxdani
    Mondjuk rákeresel a googleben és egy angol oldalról leszeded, de itt van.
    Angol Windows Live messenger 8.0 : Letölt
    Angol Msn messenger 7.5 : Letölt
  • grizzly21
    ha magyart szedtem le, nem lehet valahogy a nyelvet átállítani? angol kéne
  • grizzly21
    mindegy mostmár marad ez, végülis grafikailag jobb a kezelúőfelülete (talán), és előbb utobb ugyis mindenki ezt fogja hasnzálni
  • akyyy
    banner, letöltés....
  • JinkX
    Hát akkor nem tudsz mást tenni, ha a kódos nevűek idegesítenek, minthogy átnevezed őket! Jobbat per pillanat nem tudok.
    Hát nemtom ki vett meg kit... De ugy az MSN Messenger már Windows Live Messenger, de lényegében ugyanaz maradt...
  • grizzly21
    na az lehet, de én nem használok kodot...ellenben irritálo hogy a kodosakat nem látom.
    A windows megvette az msn-t vag ymi van?
  • JinkX
    Grizzly: az msn honlapjáról sztem csak a Live Messengert tudod leszedni már. Amúgy meg ha leszeded az újat a nevek nem lesznek kódosak nálad, csak a Te neved lesz kódos azoknál akik 7.5-öt használnak. A Live-osok jól fogják látni a tiedet.
  • grizzly21
    Sziasztok.
    formatáltam a gépet, és fel akartam rakni az msnt, de a honlapjukon csak windows msn messengert talátlam? Mi történt, a windoz megvette az msn-t?
    nekem a régi kéne, mert ez szar: a nickek kodjeleit nem szinként, hanem kodként jeleniti meg, meg kicsit fura..valaki 5let?
  • vg
    Windows.Live.Messenger.v8.0.0792.Ad.Remover-BAKA

Nekem ez van.
  • xxdani
    és azt megtudnád mondani hogy honnan szedhetem le?
  • webibebi
    ez nekem ment?
  • ddomi87
    megnéztem a FAQ-t és ez a kérdés nem volt...nyilván mondjuk elhangzott párszor...

szlv...ha vki letilt engem a saját gépén, én azt látom vhol vagy megtom nézni vagy vmi?vagy semmi jele nincs h ő nem kiván velem mostantól beszélni...
  • webibebi
    HI!ne mtok belépni az msnbe mindig ez a hibakód jön ki:86251 mi lehet a gond?
  • akyyy
    téynleg van?
  • vg
    Hogyne lenne...
  • xxdani
    a 8.0-ából a hirdetést el lehet távolítani? a 7.5ösön segített a stuff de 8ashoz nincs tudtommal
  • thomasthomas
    nem bírja el............
  • akyyy
    Olvasd el először a FAQ-t mielőtt kérdezel!|
  • menzaboy
    csákány tudja valaki hogy az msn a smile-okat hol tárolja? milyen mappában?
  • akyyy
    miért nem xp-t haszálsz?
  • thomasthomas
    nem tudnátok olyan webhelyet nekem ahol le lehet tölteni messengert milleniumra és újabb a 7.0-ásnál?
  • InfectedMann
    messenger.msn.com -> ha innen szeded le a Windows Live Messenger 8 -at akkor tuti magyar nyelvű lesz !
    http://www.msgpluslive.net/download/ -ról meg ha leszeded az MSN PLUS LIVE! -ot akkor az is magyar lesz... legalábbis választható a magyar nyelv is !

de amúgy szerintem logikus ha eddig is volt magyar nyelvű messenger és msn plus akkor ezentúl is magyar nyelvűek lesznek !
  • Zs0lt1
    benyomva felejtetted a caps lockot.
  • akyyy
    ez amagyar, te butuska:)