MSN Messenger (.. 7.5)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Töltsük le ezt innen, majd futassuk. Tegyünk be egy Custom szmájli packot, akkro kb 10-14 szmájlit fog betölteni msnbe. Az egyéni szmájlik panelt msn-be megnyissuk, és módosítjuk a szmájlit, beteszünk egy másik képet. Szépen rendelünk hozzá billentyûparancsot, majd Ok.
Ezután, ha szépen betesszük a beszélgetésbe aszmájlit, a partner nem fogja tudni lelopni😛
Megj.: Stuffplugin és egyéb klónlopó progikkal továbbra is el lehet lopni de szvsz aki azt használ az meg is érdemli!
Letöltöttem a Messenger:Mate-t, és feltelepítettem. Azóta nem indul el a messenger. Ha uninstallálom a mate-t akkor megint jó. Gondoltam, lehet h az abaj, h csak angol messenger-rel megy, de azzal is ugyan ezt csinálja. Nem tudtok valami megoldást erre a problémára?
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
Fákjúal!
reggel van még o_O
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
Kellene egy kis segítség.
Péntek óta nem tudok a MSN-en telefonálni pedig a beállításokhoz nem nyultam. Tárcsázok vagy hívnak elfogadom és várok meg várok de hang one.
megoldás.
Köszi elõre a segítséget.
<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
Egy ideje az msn-em partnerlistáján nem jelennek meg nevek, csak a hozzájuk tartozó e-mail címek? ez valami beállítási hiba részemrõl? uninst - reinst de a probléma maradt... tudom így is hasznalni, de azért mégiscsakmárNa ! 😊
köszi
üdv
A snifferes dologhoz nem tudok hozzászólni
A StuffPlug és a MSGDiscovery fedik egymást?
És engem is érdekelne ez a sniffer...
Köszi
üdv.
Ezek valami újkeletû programok? Még jó hogy említitek, így énis megtudom hogy léteznek 😄
erre milyen védekezést ismertek? fontoss lenne
az mitöl lehet hogy az egyik partneremet nem látom webcamen? Más látja öt de én nem... Vmi progi kell hozzá? <#conf>#conf>
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Win reinst volt, aztán eltünt ;D :S
► http://www.rgtruckz.hu/ ◄