MSN Messenger (.. 7.5)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ahamm,de egyik pillanatba ott voltam msn-n,másikba nem...és ami frissítéseket anno elõírt,azokat felnyomtam,de mást nem...szal semmi szemét nem kerülhetett rá..na de majd du-tán otthon kipróbálom és remélem már helyre rázódott

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

akyyy
hát pedig amint látod, nem mindenkinél mûködik. fáljátvitel nemmüxyik, jkátszani nem lehet, meg a mess.be -n is írják h van valami!

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

apu
De mûködik mindenkinél.
Valószínû valamilyen kapcsolat problémád van. Lassú, akadozik stb..
Esetleg az is elõfordulhat, hogy feltelepítettél valami olyasmit ami nem tetszik a messengernek. <#vigyor3>

http://kromek.hu/blog/ -apu-

jesszusom... mi lett veled sg? <#rinya>

ja és msn 7.5-m van...

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

A bejelentkezés(a következõre: MSN Messenger) sikertelen, mert a szolgáltatás átmenetileg nem érhetõ el. Késöbb próbálja meg újból

Na emberek..ezt írja ki nekem és le Ismételem az egészet, hogy újból belépjen,nem teszi..kemény félórája már..és a végén egyszer vmi hibaelhárítást is kidobott...oké,teszt lefuttatva,de asszem nemtom:S:..vagy kijavította,vagy sem,mindenesetre én amikor láttam ,hogy kész,bezártam és újból és nuku...rámentem utána a sugóra és ezt írta ki.

"Az MSN Messenger szolgáltatás nem mûködik
Az MSN Messenger szolgáltatás nem mûködik, vagy technikai problémák léptek fel a szolgáltatással kapcsolatban. Ellenõrizze a .NET Messenger Service állapotát, és késõbb próbáljon újból bejelentkezni. A .NET Messenger Service állapotának ellenõrzésérõl A .NET Messenger Service állapotának ellenõrzése címû témakörben olvashat."

lehet, hogy senkinél se mûködik most?mert akkor oké...viszont ha nem..:S...nemtom..egyik pillanatba bevoltam jelentkezve, másikba nem...mondom elmegyek CoD2ni és ott megkérdem<#hehe><#vigyor2>,na ott meg páran azt jelezték vissza, hogy nekik csontnélkül mûködik az egész, semmi hiba...szal ha lehet...pls help!

<#help><#help><#help><#help>

<#wave>

bertino
amilyen szerverkörbe te tartozol, az vmiért nem üzemel
ez van

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

shrek82
sziasztok...az mitõl lehet, hogy ugy 20 perce az MSN ledobott, azzal, a szolgáltatás nem elérhetõ, és a bnõmnél, meg a kollégámnál mûxik rendesen..?.sõt egy réki "akkontommal" én is be tudtam lépni..vmi ötlet? mondjátok lécci, hogy holnap reggelre visszakapom az "akkontom"...😞

....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....

bertino
neked mikor nem azt írja ki...

de a régivel7.5tel is azt irja ki...<#mf1>

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

bertino
új bétát ? az igen, meg is érdemled <#zavart1><#kuss>

mákos tészta

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

én az "újat" bétát használom...
akkor a régit akarja?

bertino
nekem megy... <#hehe>

akyyy
szvsz az msn azt akarja használuk az ujat, hátgr, én nem fogok😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

szintén..

csum666
nekem is kakukk

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

ja, most nekem is behalt

InfectedMann
pébe, hogy nem megy ez a buzi msn ... 2 account-om is van biztonság kedvééért de egyik se megy és az öcsém account-ja se megy... faszom

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Már régóta van msn fiókom és msn 7.5öt használtam utoljára. Épp msn eltem, amikor egyszercsak megszakadt a kapcsolat. És aszonta, hogy nem vagyok bejelntkezve. Lehet hogy lenyomtam véletlenül valamilyen kombinációt, de nemvagyok benne biztos. Próbáltam utána bejelntkezni, de aszongya, hogy nem a bejelentkezés sikertelen és késõbb próbáljam meg újból és kiír egy kódot. A másik msn címemmel be tudok jelentkezni ugyanazon a gépen meg más gépen is. De ezzel nem. Más gépen sem tudok. Fontos lenne ha visszajönne a fiókom, mert sok címem van bent és nagyon fontos lenne meg minden. Aki tud segíteni az léci mondjon valamit. Jobb lenne ha küldene egy e-mailt a [email protected], de ide is írhat. Léci valaki segítsen rajtam. Lehet hogy késõbb megjavul és bejön a fiókom?
Sziasztok!

- a yahoo-s mail címemet hogy kell a plus-ba beírni?

- mostanában nem engedi a poligámiát. mikor elindítom a 2. msn-t elkezd tölteni majd egy hibaüzi jön fel. ez miért van?
{a régi stuff-fal megy a poligámia, az újabbal mostanában nem}

- az egyik mail címemnél gyakran úgy ledob az msn, hogy a programból is kilép. ráadásul mikor (újra) belépek, sokkal többet tölt és aztán az emberek nagyrésze mindig tiltott. miért van ez, megoldás?
{újra raktam az msn-t és a plust is!}

Köszönöm elõre is a segítségeket!
aston shell
neha sz@rakszik, de aztan megy 😊

\"I will always use google, before asking dumb questions!\" Tudtad, hogy a sorozatgyilkosok sokat kerdeznek? Tudtat? He? Nem? Na? Meg mindig nem tudod??? The goodest place in the world is EILAT!

Extraboy
Nekem megy siman.

R10
nem mûködik az msn 😞

!!!Hajrá Brazília!!!

castor
nálam mûködik. próbáld ki más opcióval is

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man.\"

Dying Soul
Nem mûködik..csak egy vonalat ír ki: -

castor
Végre kijött a messengerhez egy eléggé kezdetleges progi, ami a JetAudio-ból tudja kiíratni az éppen hallgatott számot. Innen letölthetõ.

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man.\"

megkéred hogy írja be hogy ha van Plussa hogy (!IP), de nembizti, a lényeg : Párbeszédablakban->Plus!->Különleges jelzõk->Jelenlegi IP

De írom mégeccer, csak akkor mûxik ha van a partnerednek Plussa és NEKI kell beírni a kódot ( csak ha esetleg más is kíváncsi rá és esetleg nem értené elsõre )

Extraboy
Ha jol tudom nem, de regen lehetett. (javitsatok ha tevedek, mert nekem is kene ilyen progi 😊)

Mr_no_NaMe
A partner IP-jét valahogyan le lehet kérni beszélgetés közben?
Remélhetõleg a "programok eltávolítása és törlése" menûbõl uninstaláltad le?
Ha nem akkor nézd meg és onnan szedd le.
Segíthet a gép újraíndítása is.

bertino
"Felraktam a Messenger Live Beta-t"
grat <#levele>

Sziasztok!

Felraktam a Messenger Live Beta-t, de mivel tesómnak nem jelentekezett be, így letöröltem, hogy visszarakjam a másikat. De nem enged semmi mást felrakni, még ugyanezt sem azzal az üzenettel, hogy egy újabb verzió van a gépemen. Próbálkoztam valami Messengerdisable-lel de az sem puculta le. Valakinek valami ötlete????
Elõre is köszi...
vagy passport fiókot csináltatsz nekije

... got nothin to share with you...

újat csinálsz? esetleg az adatoknál új emailt kérsz?
Sziasztok! A kérdésem mindössz annyi lenne hogy hogyan lehet belépni az MSN Messenger-be pl. freemail.hu-s e-mail cimmel???THX

ZOTYA

rámész az MSN-re és nyomogatod a delt...úgy 5 perc után letörli, de vannak esetek amikor tovább tart, sok sikert

bertino
ööö

kisfigi
Hogyan lehet aZ MSN-t törölni?

Destiny. The design is clearly ancient.

totya24
Senkinek sem megy.. szal központi probléma.. majd megoldják.

Blues, Peace and Jimi Hendrix...

RaST
Igaz ; /
Bár már napok óta várok ;D

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

bertino
talán esetleg ha várnál ? Mivel nem te vagy a serverpark rendszergazdája, kétlem, hogy tudnál mást csinálni :_ )

RaST
Sziasztok!
Lenne egy probléma az msn-emmel. Igazából nemtudom hogy fogalmazzam meg. Tehát az msn spacem nem müködik. Ez a tár nem érhetõ el. Próbálja meg késõbb .. Stb Stb .. Napok óta ezvan .. Nemtudom mit tudnék kezdeni vele .. Valakinek vmi javaslat esetleg ?

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

nem

xxdani
nálatok megy az msn spaces oldal?

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

sferrari
sorry most látom van topicja is bocs srácok 😊

http://f1ferrari.hu

sferrari
hát én csak msn plus 3-at találtam és az csak 7.5-l kompatibilis nem linkelnéd be ?

sferrari
thx

bogyoka
Eszközök ---> Beállítások ---> Üzenetek, és ott pipáld be, hogy hangulatjelek megjelenítése <#wink>

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Joke 33
helló,azt megtudja nekem valaki mondani,hogy az msn-em miért nem jelzi a hangulatjeleket???
pl:ha leírok egy mosolyt 😄,akkor nem a fejet látom,hanem egy kettõspontot,meg egy d-t
viszont,aki megkapja az látja...mi lehet a gond?<#help>