MSN Messenger (.. 7.5)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Valószínû valamilyen kapcsolat problémád van. Lassú, akadozik stb..
Esetleg az is elõfordulhat, hogy feltelepítettél valami olyasmit ami nem tetszik a messengernek. <#vigyor3>#vigyor3>
http://kromek.hu/blog/ -apu-
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Na emberek..ezt írja ki nekem és le Ismételem az egészet, hogy újból belépjen,nem teszi..kemény félórája már..és a végén egyszer vmi hibaelhárítást is kidobott...oké,teszt lefuttatva,de asszem nemtom:S:..vagy kijavította,vagy sem,mindenesetre én amikor láttam ,hogy kész,bezártam és újból és nuku...rámentem utána a sugóra és ezt írta ki.
"Az MSN Messenger szolgáltatás nem mûködik
Az MSN Messenger szolgáltatás nem mûködik, vagy technikai problémák léptek fel a szolgáltatással kapcsolatban. Ellenõrizze a .NET Messenger Service állapotát, és késõbb próbáljon újból bejelentkezni. A .NET Messenger Service állapotának ellenõrzésérõl A .NET Messenger Service állapotának ellenõrzése címû témakörben olvashat."
lehet, hogy senkinél se mûködik most?mert akkor oké...viszont ha nem..:S...nemtom..egyik pillanatba bevoltam jelentkezve, másikba nem...mondom elmegyek CoD2ni és ott megkérdem<#hehe>#hehe><#vigyor2>#vigyor2>,na ott meg páran azt jelezték vissza, hogy nekik csontnélkül mûködik az egész, semmi hiba...szal ha lehet...pls help!
<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
<#wave>#wave>
ez van
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
akkor a régit akarja?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
- a yahoo-s mail címemet hogy kell a plus-ba beírni?
- mostanában nem engedi a poligámiát. mikor elindítom a 2. msn-t elkezd tölteni majd egy hibaüzi jön fel. ez miért van?
{a régi stuff-fal megy a poligámia, az újabbal mostanában nem}
- az egyik mail címemnél gyakran úgy ledob az msn, hogy a programból is kilép. ráadásul mikor (újra) belépek, sokkal többet tölt és aztán az emberek nagyrésze mindig tiltott. miért van ez, megoldás?
{újra raktam az msn-t és a plust is!}
Köszönöm elõre is a segítségeket!
\"I will always use google, before asking dumb questions!\" Tudtad, hogy a sorozatgyilkosok sokat kerdeznek? Tudtat? He? Nem? Na? Meg mindig nem tudod??? The goodest place in the world is EILAT!
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man.\"
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man.\"
De írom mégeccer, csak akkor mûxik ha van a partnerednek Plussa és NEKI kell beírni a kódot ( csak ha esetleg más is kíváncsi rá és esetleg nem értené elsõre )
Ha nem akkor nézd meg és onnan szedd le.
Segíthet a gép újraíndítása is.
grat <#levele>#levele>
Felraktam a Messenger Live Beta-t, de mivel tesómnak nem jelentekezett be, így letöröltem, hogy visszarakjam a másikat. De nem enged semmi mást felrakni, még ugyanezt sem azzal az üzenettel, hogy egy újabb verzió van a gépemen. Próbálkoztam valami Messengerdisable-lel de az sem puculta le. Valakinek valami ötlete????
Elõre is köszi...
... got nothin to share with you...
ZOTYA
Lenne egy probléma az msn-emmel. Igazából nemtudom hogy fogalmazzam meg. Tehát az msn spacem nem müködik. Ez a tár nem érhetõ el. Próbálja meg késõbb .. Stb Stb .. Napok óta ezvan .. Nemtudom mit tudnék kezdeni vele .. Valakinek vmi javaslat esetleg ?
► http://www.rgtruckz.hu/ ◄
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
http://f1ferrari.hu
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!