8023
-
Dexantreal #6257 hol találom ezt a plugin izét a ljeátszóba?...:S -
sztedm próbáld meg h leveszed ezt a sok képet szmájlit, pugint meg mindent, mert igy nem csodálkoznék:)
-
Szuperkaraj #6255 amióta újra lett téve az msn-em sokkal jobb és gyorsabb ( szerintem :D )
most van kb.: 10 egyéni smiley, 3-4 háttér, animáció egy darab se az alapokon kívül, 4-5 kép, partnerem kb 40 lehet, Plus, ahhoz 1 plugin és vagy 40-50 hang.
És nem is hiányoznak a cuccok -
Szuperkaraj #6254 nemtom, ez lehet akkor gépfüggő is, mert nekem korán sem volt ennyi cuccom és mégis haldoklott az msnem :D
Szal lehet hogyha jó géped van akkor nem ez a baj, de én azért valószínűnek tartom hogy attól fordul ez elő hogy "túl van terhelve" az MSN -
kakaostekercs #6253 nagyjából megszámoltam miből mennyi lehet..lehet van benne valami :S. Szóval 400<emoticons, 100<animáció, 300<kép 90 partner és további 20 körül, aki törölt de ő még nem. Van még ugye Plus és vele 8 plugin és nem olyan sok 30<hang.
De az a fura, hogy én nem vagyok nagy MSN-es. A képeket tényleg szeretem, viszont smileykat nem gyüjtöttem soha (mint általában a lányok..). -
Szuperkaraj #6252 akkor vegyél pár hülyét és mindíg lesz kit letiltani :D -
kakaostekercs #6251 nálam rengeteg kép van amúgy és talán sok smiley is..de nem gyüjtöttem soha. azt vettem észre hogyha sok embert letiltok akkor jobb.
erre akkor jöttem rá...mikor emiatt a hiba után, a köv. bejelentkezésnél valamiért mindig mindenki letiltva volt. magától!! aztán mostanában nincs ilyen.
-
???? -
Szuperkaraj #6249 nekem akkor van ilyen ha már túl sok dolog van betéve a messengerbe ( sok egyéni smiley, háttér, megjelenítendő kép, stb.. ) és képet akarok váltani, nálad nem tudom mi lehet a baj :S -
kakaostekercs #6248 Gyakran előfordul, hogy hirtelen az összes párbeszédablak becsukódik és eltűnik az egész progi. Még a tálcáról is!
Mi lehet a hiba?
..ja, mikor újra belépek az esetleges kép változtatás, személyesüzenet visszaáll az előzőre, ill. az összes utóbbi beszélgetést meg minten más dolgot elfelejt, nem menti ki. -
de akkor muszáj megnyitva lennie a poárbeszédablaknak...és mi van ha valaki azért szeretné felvenni a kamera képét, mert épp sg fórumba ír?:) -
a FAQ-hoz szeretném hozzáfűzni hogy a webkamera képe felvehető a hypercam nevű programmal -
Szuperkaraj #6245 észre se vettem hogy bétát írt :O :D -
mellesleg BANnerben van ^^ -
ne abetát tedd fel:D van azóta teljues is:D mellesleg, van arra topik! -
Szuperkaraj #6242 ez kiderül ha visszateszed az MSN 7.5-öt, vagy ha mélyebben belenézel a Windows Live beállításaiba, amiben én nemtudok segíteni, kérdezz rá a WLM topikban hogy lehet-e beállítási "hiba" -
zimzumm #6241 Heló all
Feltettem most a Messenger Live Beta-t, és eltúnt egy csomó partnerem! Meg kérte a bejelentkezésnél, hogy nevezzem át magam mer ez nem meg felelő megjelenítendő név vagy mi help help
igaz nem vesztek l a partnereim van vagy 50 alit nem jeleneít meg -
Szuperkaraj #6240 remélem tudtam segíteni ;) -
Dexantreal #6239 oké,megnézem és thanks
...egyébként Windows Media Player10zel hallgatom a zenéket
-
Szuperkaraj #6238 a zenelejátszódban nézz szét engedve van-e a plugin hozzá, ha winamppal hallgatod esetleg tedd fel megint a gen_msn plugint ( ami ahhoz kell hogy kiírja winampból is a zenét amit hallgatsz ) -
Dexantreal #6237 vkinek van ötlete erre?
egyszer restartolnom kellett, mer gép lefagyott és mikor beléptem msn-be, nemvolt fent msn plusz, pedig felraktam..na mind1, újra teelpítettem,de nem írja ki, hogy milyen zenéket hallgatok, pedig az is bevan és bevolt állítva..szal nemtom:S -
na, megvan végre, már jó rég óta kerestem:
EmoAdder
http://forum.mess.be/index.php?act=Attach&type=post&id=2158
(Használata elég egyszeru, be kell másolni oda ahol vannak az animációk > Programot elinditani > kiválasztani a képeket > mehet is..)
sajnos sokszor ennél is reklamál hogy hibás képfájl de végre be lehet állítani max 50×50-es GIFeket illetve max 19x19-es PNGt..
huu de régota kerestem ilyen progit..aztaq.. -
aha, olvastam valahol hogy aninmáció meg akár 100x100as is lehet
ez eg egy érdekesség:
"Hello
I had the same problem that you guys had with the "not valid image file" coming up when i tried to steal an emoticon from someone. I downloaded the msn plus and stuffplug but still 85% of the time got that annoying error message. I tried something today though, that seems to work so far, if i try to steal an emoticon and i get that message, i just try to steal it again, but instead of hitting ok with the mouse, i hit enter on my keyboard and it lets me steal it every time!" -
Szuperkaraj #6234 Én most annyi infót találtam hogy a .gif kiterjesztésű smileyk lehetnek 50*50-es méretűek is, míg a többi csak 19*19.
De láttam én már nagyobbat is -
aha, kösz az infot, már láttam pár dolgot ami miatt érdemes lenne letölteni bár
mondjuk nem szeretem az ilyen tákolmányokat de ha végképp nem megy akkor megpróbálkozok ezzel a plugin-al
rákeresnék goglin erre az "19×19-estől eltérő méretű egyedi smileyk" témára csak azt nem tudom még hogy milyen keresőszavakkal lehetne :S -
Szuperkaraj #6232 Arra én is kíváncsi vagyok hogyan csinálják ezeket a smileykat, de sajnos amíg számomra nem derül ki addig marad a StuffPlug...egyébként elterjedt plugin(legalábbis szerintem :D), sok más dolgot is tud.
Kisebb smileykkal még nem próbáltam, de szerintem megoldaná a problémát, próbáld ki ha gondolod, linket találsz hozzá a bannerban a letöltéseknél, vagy keress rá a guglin ;) -
Értem én :) De gondolom annyira nincs elterjedve ez a plugin + mostmár egyre inkább kiváncsi vagyok hogy "jönnek létre" azok a smile-k amik valamivel nagyobbak és azokat küldözgetik az emberek egymásnak..:/
nekem inkább az bajom hogy kb kisseb smilekat széthuzással eltorzitja..
próbáltam azt is hogy berakom a .datként a CustomEmoticons könyvtárba aztán megjelenik a panelen (persze hogy nem mukodik igy se, túl egyszerű lenne :S ) -
Szuperkaraj #6230 Hát a létrehozása nem az msn-en múlik hanem azon a programon amivel csinálod, de gondolom arra gondoltál hogy ha beteszed smileynak akkor ne húzza szét/tolja össze 19*19-re. Erre megoldás lehet a StuffPlug-NG plugin MSN Plushoz, amiben van olyan opció hogy Mindenféle emoticon/smiley engedélyezése, a lényege az hogy TE eredeti méretűnek fogod látni a smileyt, míg a partnereid NEM. De ha nekik is van StuffPlug feltéve, akkor ők is eredeti méretűként fogják látni. Egyszerűbben is meg lehetett volna ezt fogalmazni, egy, akár két rövid mondatban, de nem volt kedvem :D -
Abban tud valaki segíteni hogy hogyan lehet létrehozni MSN 7.5ben (Plus3.6-al) 19×19-estől eltérő méretű egyedi smileykat?
(Se ebben a FAQ-ban, se máshol nem találtam erre utalást se) -
kakaostekercs #6228 az én alapszabályom az, ha valaki nagy msnes és már 1 hete nem láttad..letiltott.
amúgy meg ott az iwiw, myvip, skype...le lehet ellenőrizni.
esetleg felveheted másnéven msnen újra. -
az se jó semmire :) -
netmouse #6226 Hy!
Hogy lehet megnézni hogy egy ember MSN-en letíltott-e???
Van egy ilyen oldal, csak ne tudom a címét... -
Winfos Live Messenger -
play419 #6224 NA srácok egy kérdés windwos live messengfer van fönt és hogy tudom beállitani hogy a szinkodokat meg az MSN plus adottságait kezelje? -
hát gondolom jobb klikk, törlés:D vagy egy másik "kliensel" kitörlöd acimeket, ésa bba meg bejelentkezel -
kakaostekercs #6222 Windows Messesneger és a Windows Live Messenger nem ugyanaz!!!
Szóval akkor mégyegszer: Az XP-be alapból benne levő Windows Messenger -be hogy lehet a bejelentkezésnél kitörölni a felhasználó címemet. Tehát hogy tök szűz legyen, ne legyen ott semmi se, mint mikor újonnan telepítve lett. -
jaaa!! köszi! -
van az msnplusos ikon arra rámész, és ott van hogy szövegformázás... nah azon belül vanak a szinek, illetve, a kiemelés, aláhúzás... -
am nemértem, tehát hogy is?? :) -
az Is OTt VAn H foRMáZÁsSal félkövér, aláhuzott áthuzott. stb:)