MSN Messenger (.. 7.5)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az lenne a kérdésem valahogy nem lehet az MSNhez egyéni SKINt csináln?
Válaszotokat elöre is köszönöm
\"Rejoice o young man in thy youth...\"
link
Ha mégsem megy akkor:
[email protected]
http://9gag.com/gag/5135249
iPhone 3G
http://thenamelessphoto.com/
am rég lett frissitve a faq, nem is akarommár ezt, hanem egy újat csinálni, csak valami beléphetõ admin felülettel. amit én nemtok sajn a"még" csinálni:D nézegettem ilyen mintaszerüségeket, de sehol nem volt jól használható
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Tudom hogy ez nem egy MSN Live! topik, de szeretnék a FAQ-ba egy kis kiegészítési ajánlatot tenni. A minap bekrepált az msn-em egy teljesen jól mûködõ rendszeren (ahol elõzõ nap jól futott az msn maga is), átböngésztem itt gyorsan a faq-t, nem használt, aztán a windows által ajánlott segítségnyújtás sem használt (elõször!)...
Aztán átfutottam a baloldali menüt, és ezt találtam: "Hogyan hárítható el a 80048820-as számú hiba?" Teljesen ugyanez a témakör volt megnyitva nálam, de azért próba-szerencse alapon belemásztam, és egy sokkal nagyobb segítségnyújtási tippözönnel láttak el, ahol is a legutolsó menüpont vált a hasznomra.
(valami SSL biztonsági függvénytár)
Itt a link ahol ezt megtaláltam. , szerintem érdemes lenne föltennetek ezt a FAQ-tokba ;)
Utólagos szerkesztés: kipróbáltam a linket, és most is ugyanezt csinálja. Ha elõször rákattintok, a hiba elhárítására 3 lehetõséget ajánl fel, aztán ha baloldalon rákattintok a "Hogyan hárítható el a 80048820-as számú hiba?" menüre, 8 lépés jön elõ...és ezek közül pont az utolsó használt... elõfordulhat hogy nem csak nekem ez a bajom hanem másnak is lesz ilyenje, azért gondoltam hogy megosztom ezt veletek)
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Köszi a választ. Hát ha nincs akkor csak hülyeségeket beszéltek... :D Amúgy, hogy minden webcamon van egy kis led, ezzel nem értek egyet, mert pl az enyémen nincs... :P De nem ez a lényeg :D
Amúgy ezt a nyelv ide-oda ugrálását az MSNnek én is úgy szüntettem meg, hogy az angol nyelvût kitöröltem, s csak a magyar maradt. :D
Gaba323
#hhwnd
alt shift kombin'ció
Gaba323
de visszatudod állítani a billt. pl angolról magyarra ha ki van rakva a tálcára a kis Hu vagy ENG felirat
meg talán az ALT+Tab ami megváltoztatja a nyelvet az asztalon
#hhwnd
Olyan problémám lenne, hogy egyik pillantról a másikra kedvenc kis tetü msn megváltoztatja a bill kiosztást .. eltünnek az ékezetes betük és felcserélödik a z és y ... miért van ez és mivel lehetne megoldani h ne legyen többet ??? (am csak egy restart segít neki)
Gaba323
#hhwnd
Látom, már régen írtak ide, de azért felteszem a kérdésemet, hátha valaki megnézi és válaszol majd rá valamit. Szóval.
Hallottam olyanról, hogy van olyan program vagy valami, amivel belehet kapcsolni a másiknak a webkameráját az Õ tudta nélkül. Nem tudja véletlenül valaki, hogy ez milyen program, hogy lehetséges? Pusztán kíváncsiságból kérdezem, mert ez a dolog felkeltette az érdeklõdésemet, hogy egyáltalán tényleg lehetséges-e ez?
Elõre is köszi a választ!
Sziasztok!
clickforyou.com linket küldi az msn-em.... mit lehet ez ellen tenni?
vagy pedig rámész a bannerban (itt fent az a nagy kép) található Gyakran Ismételt Kérdések (F.A.Q.) menüpontra
#hhwnd
#hhwnd
#hhwnd
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
#hhwnd
#hhwnd
erre nincs valami megoldás?
elõre is köszi
Nálam meg próbálkozik a szinkronizálással, de egy idõ után kiírja hogy "A megosztási mappák most nem szinkronizálhatók, a program késõbb újból megpróbálja". Ezt két különbözõ parnernél is kiírja, egy harmadiknak viszont simán tudtam képet küldeni.