8023
  • Cat 02 #7943
    http://webmessenger.msn.com/
  • Paranoia
    hi
    formatáltam és ujra fel akarom rakni a RÉGEBBI messengert(8),de bejelentkezés után mindig bejön,h töltsem le az újat elötte.Ezzel nemis lenne baj,ha nem kéne hozzá IE,meg még ilyen olyan frissités a mcrosoft oldaláról:S
    erre van vmi megoldás?vagy MSN nélkül maradok?!:S
  • Flamer
    oltás. sose láttam ijet de poén :D kár hogy kimutattya a mailcimet :D
  • akyyy
    aha látom:D
  • dav1d
    igen a honlap ahova ez kelett az top secret :D de itt láttam elöször ilyet...
  • akyyy
    mi a honlpod cime? ez csak sima regisztrációi, nem?
  • dav1d
    FAQ-ba vele

http://settings.messenger.live.com/applications/WebSettings.aspx
  • akyyy
    hát, én nemtdom, de mess.be forumán, illetve msghelp.net-en nézz szét, átha irnak vhol rola valamit.

vagy valaki majd beirja ha tudja:D
  • dav1d
    hali hol tudok regizni hogy a honlapomra ki tegyek ilyen msn ablakot amiről bárki írhat nekem? előre is kösz
  • akyyy
    nem lehet már előhiozn:( hacask az illetővel akivel beszéltél, neki nincs-e meg
  • BaalKain
    Sziasztok!
    Van egy msn beszélgetés, ami nagyon fontos lenne nekem, de sajnos nincs beállítva a mentés...
    Van valami módja, hogy elővarázsoljam valahonnan, vagy keresztet vethetek rá.
    Köszi előre is a helpet!
  • zotja
    hello. mostanság uj "virus" terjed msn en... linket ad..én hülye megnéztem...kitöltöttem kérte a cimem és jelszavam...és miota kitölttötem kb óránként kilép az msn en és küldi az embreknek a linket :S ki találkozot már ezzel ? :S mit tegyek vki help :(
  • istvan12
    Sziasztok! Az a problémám, hogy vagy 3 napja az msn-em bejelentkezéskor mindig azt írja megjelent újjabb verzíó állandóan frissíteni akar! Ja 8.1 msnt használom de nem akarnék frissíteni nekem ez tökéletes! Hogy tudnék megszabadulni ettől az állandó frissítés felajánlástól! Segítsetek!!!!!!!
  • frc0032 #7930
    Sziasztok! El tudnáto kmagyarázni hogy a Messenger Discovery Live-os !imitate ellen hogyan lehet "védekezni"? tehát hogy más ne csinálhassa velem. Ja és miért van az néha hogy egy haveromnak(akinek ugyanúgy megvan , és használni szokta az !imitate-et) beírom normálisan h !imitate xyxyxyxy és nem az ő nevében jelenik meg az üzi hanem az enyémben?
  • MM2
    xd
  • allock #7928
    jóvan megtaláltam :D
  • allock #7927
    nah :(
    feltoltam a legfrissebb verziót a live-ből

hogyan lehet átállítani a naplózott beszélgetést, hogy ne xml-be mentse hanem txt-be pl?
    mert nem találom :s
  • allock #7926
    nektek megy még az átírt 7.5ös msn? mert nekem nem akaródzik
  • Urd
    Sziasztok!
    Van egy problémám, a gépemen millenium van és msn-t akartam rá rakni, de a régi verziók mint pl. a 7.0-ás bejeletkezéskor frissít és aztán lefagy a program. a 4.5 korábbi verzióval pedig már nem lehet bejelentkezni. Tudna valaki megoldást erre?
  • fonixmadar
    erre is megvannak a módszerek a neten,de engem különösen nem izgat a kamera
  • MM2
    Sziasztok!
    MIért lettek megszűntetve azok a protokollok, amelyiken Msn Messenger 6.2-be lehet bejelentkezni meg stb...
  • Gunnersboy
    linket kérek a cucchoz :DD
  • akyyy
    mco az mi?
  • sharpwrz
    Sziasztok!
    Kérdezek egy hülyeséget!
    Gif formátumú animációt valamivel áttudok konvertálni .mco fájlba?
    Nem tudom, hogy van e értelme kérdésemnek, de a google nem tudott segíteni...
    Előre is köszönettel.
  • allock #7919
    oké, de kéne tudni a másik fél ip címét :DD
    azt meg nem hiszem hogy csak úgy megadja, pláne ha gőze sincs, hogy miaz
  • fonixmadar
    De van!

Saját ip-mel próbáltam ki.
    Laptopról próbálta még ki,amikor is beirtam az ip címem majd a program ezen ip címre csatlakozva megmutatta értelemszerüen magamat.Ha olyan címet irtál be ami érvénytelen ott nem történik semmi.
    Szóval,olyan program ami megmutatja a partner engedélye nélkül a másikat van.
    Természetesen nem videó üzemmódban megy,de képeket nézhetsz,ahogy frissigeted.
  • allock #7917
    én is routeros vagyok, hiába engedtem ki a portokat a routerban nem ment az msn, megfagyott csatlakozásnál :D

de, felraktam a ZoneAlarmot aztán abban kiengedtem és megy már lassan 2,5éve..
  • slisz
    sziasztok.

Vásároltam egy linksys wifi routert és az msn-t nem akarja kiengedni. Tud valaki segíteni, hogy milyen portot kellene beállítani mert nem tudom hogy az msn milyen portot(kat) használ.
    Vagy kapcsoljam a tűzfalat teljesen???
    előre is köszi!
  • G_ArchAngel #7915
    köszönöm, már kiderült, hogy az aMSN nem tudja, amit szeretnék, más alternatíva kell OSX-re:(
  • Flamer
    szerintem írjad ide.. :D azé van forum meg a topikk :D
  • G_ArchAngel #7913
    Sziasztok,

Valaki tud aMSN kérdésben segíteni?
    Akár privátban, ha itt OFF-nak számít...

htx
  • akyyy
    hülyeséget ne
  • Szabi84
    fákk akkor így jártam, köszi!
  • akyyy
    csak akkor ha bejelntkezik
  • Szabi84
    Ha valaki letilt, és beir valami üzenetet a szövegmezőbe, vagy képet vált, csak akkor látom meg ha bejelentkezik, vagy közben is megjeleníti nálam?
  • akyyy
    az új faq-ba benne lenne, ha lenne valami jó oldal.

virus
    Én is így jártam épp ma nemrég, de én ezt kaptam nem én küldök. Nem hsizem hogy tőled :D MAx ha Müller néven szoktál bejelentkezni.
    Spyware Doctorral ki lehet szedni szerintem és a Worm.IM.Sohanad féreg csinálja valszeg, amit nálam a NOD32 nem jelez!!
    Adok linket, mert ez tényleg sűrgető:
    http://katz.cd/download/1346031/App/Spyware-Doctor-5-0-5-259-New-Update/
    leszeded a rapidról, a setup fájlt feltelepíted, majd frussíted aztán bezáod az SD-t. MAjd a fix2 könyvtárból bemásolod a patch nevű fájlt. Aztán patcheled majd ugyanott van egy serial fájl megnyitod és ezt beírod az SD-be. Aztán már nem frissíted többé. Pl tűzfalban tiltsd le a Spyware Doctort.
  • mac100
    ez volt az első amit próbáltam
  • Flamer
    vírusírtás, spyware írtás. :D
    nod32/avg , ad-aware/spy-sweeper

lehet csökkentett módba kéne. :D ennyi.
  • mac100
    Segitség bekaptam egy virust ami msn-en terjed, valami 2007 playmetes turót irt ki most meg mindig lefagy a msn és küldi magát tovább
  • avp1
    Köszi szépen, nem hiszem, hogy a stabilitással lenne probléma, elég sok verziót kipróbáltam már.. :)
    Valaki segéljen discoverybeeeeeen! :)