8023
-
Cat 02 #7943 http://webmessenger.msn.com/ -
Paranoia #7942 hi
formatáltam és ujra fel akarom rakni a RÉGEBBI messengert(8),de bejelentkezés után mindig bejön,h töltsem le az újat elötte.Ezzel nemis lenne baj,ha nem kéne hozzá IE,meg még ilyen olyan frissités a mcrosoft oldaláról:S
erre van vmi megoldás?vagy MSN nélkül maradok?!:S -
oltás. sose láttam ijet de poén :D kár hogy kimutattya a mailcimet :D -
aha látom:D -
dav1d #7939 igen a honlap ahova ez kelett az top secret :D de itt láttam elöször ilyet... -
mi a honlpod cime? ez csak sima regisztrációi, nem? -
dav1d #7937 FAQ-ba vele 
http://settings.messenger.live.com/applications/WebSettings.aspx -
hát, én nemtdom, de mess.be forumán, illetve msghelp.net-en nézz szét, átha irnak vhol rola valamit.
vagy valaki majd beirja ha tudja:D -
dav1d #7935 hali hol tudok regizni hogy a honlapomra ki tegyek ilyen msn ablakot amiről bárki írhat nekem? előre is kösz -
nem lehet már előhiozn:( hacask az illetővel akivel beszéltél, neki nincs-e meg -
BaalKain #7933 Sziasztok!
Van egy msn beszélgetés, ami nagyon fontos lenne nekem, de sajnos nincs beállítva a mentés...
Van valami módja, hogy elővarázsoljam valahonnan, vagy keresztet vethetek rá.
Köszi előre is a helpet! -
zotja #7932 hello. mostanság uj "virus" terjed msn en... linket ad..én hülye megnéztem...kitöltöttem kérte a cimem és jelszavam...és miota kitölttötem kb óránként kilép az msn en és küldi az embreknek a linket :S ki találkozot már ezzel ? :S mit tegyek vki help :( -
istvan12 #7931 Sziasztok! Az a problémám, hogy vagy 3 napja az msn-em bejelentkezéskor mindig azt írja megjelent újjabb verzíó állandóan frissíteni akar! Ja 8.1 msnt használom de nem akarnék frissíteni nekem ez tökéletes! Hogy tudnék megszabadulni ettől az állandó frissítés felajánlástól! Segítsetek!!!!!!! -
frc0032 #7930 Sziasztok! El tudnáto kmagyarázni hogy a Messenger Discovery Live-os !imitate ellen hogyan lehet "védekezni"? tehát hogy más ne csinálhassa velem. Ja és miért van az néha hogy egy haveromnak(akinek ugyanúgy megvan , és használni szokta az !imitate-et) beírom normálisan h !imitate xyxyxyxy és nem az ő nevében jelenik meg az üzi hanem az enyémben?
-
xd -
jóvan megtaláltam :D -
nah :(
feltoltam a legfrissebb verziót a live-ből
hogyan lehet átállítani a naplózott beszélgetést, hogy ne xml-be mentse hanem txt-be pl?
mert nem találom :s -
nektek megy még az átírt 7.5ös msn? mert nekem nem akaródzik -
Urd #7925 Sziasztok!
Van egy problémám, a gépemen millenium van és msn-t akartam rá rakni, de a régi verziók mint pl. a 7.0-ás bejeletkezéskor frissít és aztán lefagy a program. a 4.5 korábbi verzióval pedig már nem lehet bejelentkezni. Tudna valaki megoldást erre? -
fonixmadar #7924 erre is megvannak a módszerek a neten,de engem különösen nem izgat a kamera -
Sziasztok!
MIért lettek megszűntetve azok a protokollok, amelyiken Msn Messenger 6.2-be lehet bejelentkezni meg stb...

-
linket kérek a cucchoz :DD -
mco az mi? -
Sziasztok!
Kérdezek egy hülyeséget!
Gif formátumú animációt valamivel áttudok konvertálni .mco fájlba?
Nem tudom, hogy van e értelme kérdésemnek, de a google nem tudott segíteni...
Előre is köszönettel. -
oké, de kéne tudni a másik fél ip címét :DD
azt meg nem hiszem hogy csak úgy megadja, pláne ha gőze sincs, hogy miaz -
fonixmadar #7918 De van!
Saját ip-mel próbáltam ki.
Laptopról próbálta még ki,amikor is beirtam az ip címem majd a program ezen ip címre csatlakozva megmutatta értelemszerüen magamat.Ha olyan címet irtál be ami érvénytelen ott nem történik semmi.
Szóval,olyan program ami megmutatja a partner engedélye nélkül a másikat van.
Természetesen nem videó üzemmódban megy,de képeket nézhetsz,ahogy frissigeted. -
én is routeros vagyok, hiába engedtem ki a portokat a routerban nem ment az msn, megfagyott csatlakozásnál :D
de, felraktam a ZoneAlarmot aztán abban kiengedtem és megy már lassan 2,5éve.. -
slisz #7916 sziasztok.
Vásároltam egy linksys wifi routert és az msn-t nem akarja kiengedni. Tud valaki segíteni, hogy milyen portot kellene beállítani mert nem tudom hogy az msn milyen portot(kat) használ.
Vagy kapcsoljam a tűzfalat teljesen???
előre is köszi! -
G_ArchAngel #7915 köszönöm, már kiderült, hogy az aMSN nem tudja, amit szeretnék, más alternatíva kell OSX-re:( -
szerintem írjad ide.. :D azé van forum meg a topikk :D -
G_ArchAngel #7913 Sziasztok,
Valaki tud aMSN kérdésben segíteni?
Akár privátban, ha itt OFF-nak számít...
htx -
hülyeséget ne -
fákk akkor így jártam, köszi! -
csak akkor ha bejelntkezik -
Ha valaki letilt, és beir valami üzenetet a szövegmezőbe, vagy képet vált, csak akkor látom meg ha bejelentkezik, vagy közben is megjeleníti nálam? -
az új faq-ba benne lenne, ha lenne valami jó oldal.
virus
Én is így jártam épp ma nemrég, de én ezt kaptam nem én küldök. Nem hsizem hogy tőled :D MAx ha Müller néven szoktál bejelentkezni.
Spyware Doctorral ki lehet szedni szerintem és a Worm.IM.Sohanad féreg csinálja valszeg, amit nálam a NOD32 nem jelez!!
Adok linket, mert ez tényleg sűrgető:
http://katz.cd/download/1346031/App/Spyware-Doctor-5-0-5-259-New-Update/
leszeded a rapidról, a setup fájlt feltelepíted, majd frussíted aztán bezáod az SD-t. MAjd a fix2 könyvtárból bemásolod a patch nevű fájlt. Aztán patcheled majd ugyanott van egy serial fájl megnyitod és ezt beírod az SD-be. Aztán már nem frissíted többé. Pl tűzfalban tiltsd le a Spyware Doctort.
-
mac100 #7906 ez volt az első amit próbáltam -
vírusírtás, spyware írtás. :D
nod32/avg , ad-aware/spy-sweeper
lehet csökkentett módba kéne. :D ennyi. -
mac100 #7904 Segitség bekaptam egy virust ami msn-en terjed, valami 2007 playmetes turót irt ki most meg mindig lefagy a msn és küldi magát tovább
-
avp1 #7903 Köszi szépen, nem hiszem, hogy a stabilitással lenne probléma, elég sok verziót kipróbáltam már.. :)
Valaki segéljen discoverybeeeeeen! :)