MSN Messenger (.. 7.5)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MIért lettek megszûntetve azok a protokollok, amelyiken Msn Messenger 6.2-be lehet bejelentkezni meg stb... <#help>#help><#wilting>#wilting><#bdead>#bdead>
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Kérdezek egy hülyeséget!
Gif formátumú animációt valamivel áttudok konvertálni .mco fájlba?
Nem tudom, hogy van e értelme kérdésemnek, de a google nem tudott segíteni...
Elõre is köszönettel.
...
azt meg nem hiszem hogy csak úgy megadja, pláne ha gõze sincs, hogy miaz
#hhwnd
Saját ip-mel próbáltam ki.
Laptopról próbálta még ki,amikor is beirtam az ip címem majd a program ezen ip címre csatlakozva megmutatta értelemszerüen magamat.Ha olyan címet irtál be ami érvénytelen ott nem történik semmi.
Szóval,olyan program ami megmutatja a partner engedélye nélkül a másikat van.
Természetesen nem videó üzemmódban megy,de képeket nézhetsz,ahogy frissigeted.
de, felraktam a ZoneAlarmot aztán abban kiengedtem és megy már lassan 2,5éve..
#hhwnd
Vásároltam egy linksys wifi routert és az msn-t nem akarja kiengedni. Tud valaki segíteni, hogy milyen portot kellene beállítani mert nem tudom hogy az msn milyen portot(kat) használ.
Vagy kapcsoljam a tûzfalat teljesen???
elõre is köszi!
http://gaborszantai.co.uk/
Valaki tud aMSN kérdésben segíteni?
Akár privátban, ha itt OFF-nak számít...
htx
http://gaborszantai.co.uk/
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
virus
Én is így jártam épp ma nemrég, de én ezt kaptam nem én küldök. Nem hsizem hogy tõled :D MAx ha Müller néven szoktál bejelentkezni.
Spyware Doctorral ki lehet szedni szerintem és a Worm.IM.Sohanad féreg csinálja valszeg, amit nálam a NOD32 nem jelez!!
Adok linket, mert ez tényleg sûrgetõ:
http://katz.cd/download/1346031/App/Spyware-Doctor-5-0-5-259-New-Update/
leszeded a rapidról, a setup fájlt feltelepíted, majd frussíted aztán bezáod az SD-t. MAjd a fix2 könyvtárból bemásolod a patch nevû fájlt. Aztán patcheled majd ugyanott van egy serial fájl megnyitod és ezt beírod az SD-be. Aztán már nem frissíted többé. Pl tûzfalban tiltsd le a Spyware Doctort.
nod32/avg , ad-aware/spy-sweeper
lehet csökkentett módba kéne. :D ennyi.
http://loal.atw.hu
Valaki segéljen discoverybeeeeeen! :)
belépek a legújabb MSN Messenger Live-ommal, valami 8. 1-es vagy mittom + felraktam a Discovery 3-at is.
A parancsok nem mûködnek a discoveryben, + a display picture-ra ha rányomok akkor bead 1 ablakot, hogy:
You are not currently signed into messenger. you must be signed in before you can use this feature.
na most én pedig bevagyok jelentkezve irok a többieknek is meg minden és a többi opcióját is engedi a discoverynek pl az állapotok megváltoztatását. csak a parancsokat nem, ezt a dsplay picture-t, és a contats-t. segítsetek, jó? :) Köszi
Az MSN a szmájlikat a c:\Documents and Settings\
A hangokat hasonló módon tárolja a plus itt:
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Messenger Plus!\Custom Sounds\
A mappák régebbi windosoknál eltérõek lehetnek (akkor windows könyvtárakban kell keresni)
mediaplayerben tuti kiírja, ha winampozol akkor kell hozzá plugin
#hhwnd
megint lenne egy kérdésem msn-el kapcsolatban.
mért van az hogy be van állítva hogy lássák milyen zenét hallgatok, és azt mondják nem lehet látni.
akkor most mi van??
birom mikor egyes lámák ugy vesznek fel zenébl részleteket hogy a mikrofonjukat a hangszóróhoz teszik, ahelyett hogy ezt bekapcsolnák.
ha bármelyik megvan, nyomsz egy F2-õt a beszélgetési ablakban és lenyomva tartod míg a piros vagy zöld csík végig nem ér, aztán felengeded és elküldi a hangot
#hhwnd
nem tudja vki hogy msn-en hogy tudok hosszabb hangot is betenni(nem csak 12mp-et)?
elõre is köszi
hehe kicsit naon xar kibogarászni :S olyan nincs ami megnyitja simán?
TDU: RealDanee Cod2,Cod4: RealDanee Cs:source: r3lAx
PLEASE HELP! naon fontos.....
TDU: RealDanee Cod2,Cod4: RealDanee Cs:source: r3lAx
Viszont ezzel a Live-val nekem sok a gondom ,mindig lefagy , belassul..
Nem lehetne valahogy kikerülni és használni a 7.5 -t?
köszi elõre is a segítséget.
\" A következõ események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
Hol keressem a custom szmájlikat a régi rendszeremben? A friss telepítésembe szeretném átrakni õket.
Kösz
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)