8023
-
Kösz! -
ór amellet hangikon kétszer, beállítások, tulajdonság, felvételhez, nos itt kell variálni, nálam szteeró felvevő, de mindne gépnél más kelhet neki amit ki kell pipálni, ok, majd ugyanezt kiválasztani, 1/3-ig állítani, majd msnbe a hangbeállításoiknál is ujra át kell menni, és letesztelheted, a winampba pl, hogy ha szol a zene, akkor elméletileg azt ismeri fe mikrofon helyett, és akkor már jó -
Dexantreal #6695 Na és a forrásnál akkor mit állítsak be neki, hogy így felvehessem?:S -
mindjárt... -.- -
hangszóróhoz tenni?: miért nem hangkártya kimenetét veteted fel a felvevővel? még mikrofon se kell, és szinte zajmentes lesz az eredmény. -
Itt bejelentkezel és lesz egy olyan hogy Jelszó módosítása... -
Dexantreal #6691 Nem tudok msn plusz hangot fellvenniiiiii
. Van fejhallgatós mikrofonom és azt oda szoktam támasztani a gépem hangfalához és úgy felszoktam venni dolgokat: filmek/játékok részeket. Egyik napról a másikra nem sikerült. Épp egy TMNT 2 filmbeli jelenetet akartam hangra venni és nagy csend volt a lejátszásnál...
. Most már 2-3napja ugyanez az eredmény.....nem tud valaki egy jó ötletet erre?:S
Előre is thanks!
-
NA most bénának fogtok nézni, de nem tudom, hogy hogy cseréljem le sz msn accountom jelszavát. Felmentem mindenféle msn oldalra, bejelentkeztem, de jelszócserét sehol sem találtam. Tud vki segíteni? -
Szuperkaraj #6689 Stuffplug, banner->letöltés -
Hali, hogy tudok úgy képet berakni hogy nagy maradjon a kép? Tök picire nyomja össze :\ -
még mindig nem oldodot meg a tünetem -
letöltéseknél van oylan dll fálj. valszeg rossz helyrte másoltátok be! -
láttam |:
azért írtam MSNt mert csak ott tom -
yahoo-ról van szó :| -
MSNnél stuffpluginnal belehet lépni 1gépről 2címre -
#6672 ? :| -
uazzal a usernévvel 2x, hogy tudnál egyáltalán fellépni ?
sztem sehogy, lehetséges ez egyáltalán ? -
HELP!!!
Hirtelen minden betű alapértelmett lett(fekete) a cset ablakban. De amikor írom akkor olyan amilyennek beállítom, de ENTER-zés után a cset ablakban.....a partneré is alapértelmezett és ő látja ahogy kell. -
herlius #6679 Sziasztok. Nem tudom tudna-a segíteni valaki. Yahoo messengerről van szó. A gondom az, hogy ugye a Yahoo messengert ugyanazzal a felhasználónévvel egyszerre csak egy IP címről lehet használni. Tud-e valaki olyan módszert, vagy progit, amivel anélkül fel tudnék lépni a Yahoo messengerre, hogy a másik gépről kihajítana? Tehát egyszerre tudjam használni ugyanazzal a usernévvel, csak külön IP címről. Köszi előre is. -
xDDDDDDD -
a hangok nem ott vannak, az a könyvtár meg rejtett, szóva! -
PassionFruit #6676 Szia mindenkinek, Azt írja az msn FAQ : Az MSN a dolgait a c:\Documents and Settings\[név]\Application Data\Microsoft\MSN Messenger\ mappában tárolja. Eddig meg is találtam a magaméba : C:\Documents and Settings\[név] de már az Application Data-t sehol se találom. Most mit tegyek? Így vesznek oda minden telepítésnél a szmájliaim, és a hangjaim :( -
Windows Live Messenger topik -
Hella all!
Az egyik ismerősömnek azt írja ki a live messenger telepítése után hogy nem találja a winhttp.dll file-t.
Bemásoltuk neki de nem jó mit lehet tenni??? -
#6653 ?? -
az anti-blokkolós dolog fentvan még a letöltések között ? -
Naon bírom az idegesítő barmokat. Nem vok nagy dumálógép és csak hibehóba nem szólítok le senkit, tudom ezt magamról. De van néhány köcsög baszki amint látja hogy beléptem azonnal kilép/letilt. Nem értem az embereket.
-
-
grat -
hehe, mekkora ték
-
rendben kiprobálom -
nincs fent semmi, ami buherálhatja az msn-t? esetleg szedd le a plust, nézd meg h müködik nélküle! -
ugy láttom nem érted csak a füllön lesz "1" az online listánál az igazi név látszik és ha az ablakot becsukok és ujra megnyitom nem "1" muttat hanem az eredeti név egy ideig asztán megint 1 -
csak annál a partnernél látsz 1-est? am ha Windows Live Messenger, annak van külön topikja, és erős a gyanum hogy van az angol nyelv kavar be, vagy az illető módosítja apartnernevét( esetleg te irtad át és nem tudsz róla, jobb klikk rá és becenév megadása. de mondom ez csak WLM-be, és nem msn7.5-be., -
bocsika el kelett menem az a gond hogy fülnél ahol mutatnia kell a parner nevét 1 t muttat egy idö után már csináltam egy képpet és azt láttod a #6646
hozzászolásnál
-
és mi a gond?
-
Windows Live Messenger:8.0.0812.00 "angol verzio"
Messenger Plus:4.0.0.235 "magyar verzio"
és windows XP SP2 32Bit es "magyar verzio" -
pontosan hanyas msn, meg plus meg win van rajta? 8 ne csak 7.5öt iirj, hanem mgé azon belül, súgó(k9; névjegy..stb) -
nekem is segits nem oldodot meg a gondom -
faq-ba is benne van hogy bármi ami ehez hasonló az vírus..