MSN Messenger (.. 7.5)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
<#lama>#lama>
<#kocsog>#kocsog>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Azt szeretném tudni hogy a plus-os hangokat hová menti ,mert nem találom.
Nem tudja valaki???
SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!
dejó hogy néha nem ismerem a mondatvégi írásjeleket 😄
on
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
Olyan kérdésem lenne hogy hogyan tudom az Msn profilomat (regisztrációmat) törlöni?
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
A gond az,hogy nem tudok belépni az msnre!Szóval rákatt a belépésre,és amint belépne,msn hibát észlel,ezért leáll üzivel elszáll!Ezután rámentem a hibaelhárítóra!Kiírja,a hiba,hogy az egyik átjárója nem mûködik,a 2es pontnál..de hiába katintok a hibajavításra,mondja befejezve,és ha utánna rákatt a belépésre,ugyanúgy elszáll az msn!Viszont ha sokáig próbálkozok..pl van,hogy 10szerre,van,hogy fél óra múlva,belép rendesen,és minden mûködik!Nem tudom,mi lehet a hiba,de elég idegesítõ,hogy fél óráig kell belépnem msnbe!Volt régen egy msn gaming zone progim,vagy mi,namost aztt is letöröltem,mert hallottam,hogy bezavarhat!Újraraktam mindent,használtam a varázsprogit is,ami letörli a letörhetetlen részeked,de ma megnéztem,és amappa ugyanúgy ott van,és a program összetevõk is!Nem lehet,hogy ez a baj?Mit csináljak?Csak ne mondjátok,hogy format!:S..
ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD±RW|400W táp
Csak késõbb ne csodálkozzon, ha érdekes dolog történik a nevében....
Mondjuk ettõl még hasznos is lehet ez az oldal...
valaki ismeri?
MSN Webcam Recorder
"MSN Webcam Recorder is easy-to-use, fast, and powerful video-recording software. Record the full-screen, window, fixed region. For AIM, ICQ, MSN, Yahoo Messenger, and screen. The program loads the video compressors dynamically on your system for the best power and flexibility. Audio can be recorded from any source, including microphone, line-in, or speakers. Version 8.4 may include unspecified updates, enhancements, or bug fixes."
Windows 2000/XP/2003 Server oprendszerkre van, ingyenes, korlátozás nélküli, még nem próbáltam
Olyan kérdésem lenne hogy hogyan tudom az Msn profilomat (regisztrációmat) törlöni?
Ez a hibaüzenet jeleni meg.
kösz