8023
-
terjed 1 virus az msn-n vigyázzatok .olyan mintha valaki küldene 1 linket ,de mikor rányomsz beköltözik a tetű.
fifa2007.exe lesz és nehéz kiírtani.Még nem is tudtam.Mindent leállít nem tudsz netezni sem -
de addig yo volt míg nemraktam újra, nemtom milehet a baja
értelme csak annyi van h egyedi :) -
Talán azért, mert más karaktert használ az msn azon a részen, v más kódlapot a karakterekhez. Ilyenkor célszerű a cifrázásokat elhagyni. Egyébként sincs semmi értelmük szerintem. Szimplán írd be a neved és kész. Megszűnik a problémád. -
nem oldta meg a gondomat -
sziasztok van egy problémám:
naplóztam beszélgetéseket, de jelszóval levédtem, így lekódolta az msn.. (msn liveot használok)
letöröltem az egészet, programmal helyreállítottam, és a .ple fájlt meg akarom nyitni, bejön az msn log olvasó progija vagy mi, az pedig le akarja TÖLTENI! a fájlt!?!? ha rámegyek a megnyitásra, akkor egymás után végtelenszer ugyanezt csinálja
tehát az ég világon sehogy nem tudom megnyitni a lekódolt naplózott beszélgetést!!!
valaki tudna ebben segíteni? nagggyon nagyon fontos lenne, máskülönben nem írtam volna ide!!!!
előre is köszi -
jaja bannebana letöltés gomb -
Szuperkaraj #6651 hitok, lehetne valahonnan windows messenga'-t húzni, nem eredeti vindózzal a birtokban? még megnézem a letöltések közt, de más tippem nics ( sry, de most szórakozott vok, azér írok hülyén ) -
figy ez egy hiba ujra telepitem és lehet hogy egy hét mulva ujra jelentkezik nincs kedvem ujra telepiteni minden egyet jelenkezésnél nem oldja meg a gondot
-
akkor írd át vissza vagy rakd újra az MSN-t -
nem -
sztem áttállítottad a pertnered nevét -
tévedtem csak fent mutatja az 1 est -
ja és nem egyböl lesz 1 és nem mindenkinél -
kicsit roszul irtam
amikor klikelek egy parnere fellül mutatja hogy mi a neve a fülben na az változik meg 1 és nem csak ott válatozik meg a név hanem az online partnereknél is -
hi
nemtudja vki, h miért ilyen a nevem az MSN főablakában?
viszont ha a névjegykártyámra megyek akkor megjelenik rendesen
7.5ös MSN van fent meg egy plusz hozzá. 7végén újraraktam a gépet ugyanazt az MSN-t raktam fel ami eddig volt de nemmüxik rendesen a plusszal együtt :((
viszont észrevettem ha a pluszt felrakom akkor elbaszódik a név és a többieké sem jelenik meg rendesen akinek hasonló kinézetü neve van (pl: kockában), csak nekem szükségem van a pluszra :((
tud vki vmi megoldást? nemlenne rossz... -
hi all
na szóval van egy olyan tünetem hogy "1" re vált a fül ahol a névnek kelene lennie
ez gondolom valami virus lehet mert semmit nem állitotam át
-
kár :( -
nem lehet, csak ilyen flashes animációt, de ahos is kéne valami, szal eddig senkinek nem sikerült! -
Szuperkaraj #6639 rengetegszer volt ez kérdés, de csak egy rövidke válasz volt rá mindig ,ha jól emlékszem :)
valaki majd kijavít ha tévedek -
izé... msn-ben hogy lehet gif avatart berakni, mert én próbáltam, és nem mozgott! ha vki tud vmi progit, vagy mittudomén, akkor segítsen léccives... -
Jaaaa, akkor hagyom. Azért kösz. -
sehogy, azok vírusok -
Hali! Azokat a smileykat amiket a neten reklámoznak, ha feltesszük a gépre, akkor azokat hogy leeht betenni az msn-be? -
#6562 még mindig nem oldódott meg -
nem lehet visszaállítani -__- -
nem tudja -
Mardon #6631 sziasztok!
ha vkit letiltok, akkor ő csak annyit lát, h soha nem vagyok elérhető, vagy vhogy megtudja nézni, h letiltottam e? -
SZIASZTOK!!
Nagyon fontos lenne: történt egy olyan, h kilett törölve a számítogépemből a windows messenger mentett előzményei: és én szeretném láttni, h mit irtak a gépemen! Létezik vmi program ami vissza tudja ezt hozzni?
NAGYON megköszönném ha gyorsan válaszolnátok! Kukából is kilett törölve a beszélgetés!!
-
petit2000 #6629 hát én már az msn fanaticon is utáa néztem, végrehajtottam amiket akartak de hiába semmi változás... ha lenne vmi halvány ötlet azt is szivesen fogadom -
Használd a keresőt, nem e volt már másnak is ilyen problémája.
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1075637734#6558 -
petit2000 #6627 Hi all
Hatalmas problémám van egyszerűen nem tok bejelentkezni a live messengerbe.
Hibakód:80048820
Bővített hibakód:80048412
Felraktam ujból a progit aztán megpróbáltam a sima msn messengert majd a webmessengert. Webmessengerbe be tudok jelentkezni de amikor rákattintok vkire h beszélni akarok vele kinyom egy hibaüzenetet. Meg a tűzfalamba is belekötött h lehet h az akadályozza, kikapcsoltam és semmi, ugyanugy nem tok belépni.
Ha vkinek van vmi ötlete az szóljon legyenszives! Előre is THX! -
Már megvan, köszi. -
úgy emléxem alt+f9, vagy vhol a plus menü legalján a beszélgető ablakban -
Hol lehet az beálítani, hogy egy ablakba mutassa az összes partneremet akivel éppen beszélek, és ott fent lehessen váltani közöttük? -
Rakd fel a Plust, és akkro megint szinesek lesznek, ha jól értettem. -
nem, csak kérdezem -
ez nekem ment? -
a lapfülek mire jok? -
még régebbi gond de most megint előjött mert ujraraktam az msn live 8at. a szinkodos partnereim nevei nem szinesek hanem kodosak. erre van valami megoldás azon kivül hogy átirom a nevüket? -
zserrbo #6618 valaki tudja hogyan lehet kimenteni az msn hangulatjeleit?