8023
  • chicco
    terjed 1 virus az msn-n vigyázzatok .olyan mintha valaki küldene 1 linket ,de mikor rányomsz beköltözik a tetű.
    fifa2007.exe lesz és nehéz kiírtani.Még nem is tudtam.Mindent leállít nem tudsz netezni sem
  • allock #6656
    de addig yo volt míg nemraktam újra, nemtom milehet a baja

értelme csak annyi van h egyedi :)
  • DemonX
    Talán azért, mert más karaktert használ az msn azon a részen, v más kódlapot a karakterekhez. Ilyenkor célszerű a cifrázásokat elhagyni. Egyébként sincs semmi értelmük szerintem. Szimplán írd be a neved és kész. Megszűnik a problémád.
  • biomage
    nem oldta meg a gondomat
  • fistin
    sziasztok van egy problémám:
    naplóztam beszélgetéseket, de jelszóval levédtem, így lekódolta az msn.. (msn liveot használok)
    letöröltem az egészet, programmal helyreállítottam, és a .ple fájlt meg akarom nyitni, bejön az msn log olvasó progija vagy mi, az pedig le akarja TÖLTENI! a fájlt!?!? ha rámegyek a megnyitásra, akkor egymás után végtelenszer ugyanezt csinálja
    tehát az ég világon sehogy nem tudom megnyitni a lekódolt naplózott beszélgetést!!!

valaki tudna ebben segíteni? nagggyon nagyon fontos lenne, máskülönben nem írtam volna ide!!!!
    előre is köszi
  • akyyy
    jaja bannebana letöltés gomb
  • Szuperkaraj
    hitok, lehetne valahonnan windows messenga'-t húzni, nem eredeti vindózzal a birtokban? még megnézem a letöltések közt, de más tippem nics ( sry, de most szórakozott vok, azér írok hülyén )
  • biomage
    figy ez egy hiba ujra telepitem és lehet hogy egy hét mulva ujra jelentkezik nincs kedvem ujra telepiteni minden egyet jelenkezésnél nem oldja meg a gondot
  • allock #6649
    akkor írd át vissza vagy rakd újra az MSN-t
  • biomage
    nem
  • allock #6647
    sztem áttállítottad a pertnered nevét
  • biomage

tévedtem csak fent mutatja az 1 est
  • biomage
    ja és nem egyböl lesz 1 és nem mindenkinél
  • biomage
    kicsit roszul irtam
    amikor klikelek egy parnere fellül mutatja hogy mi a neve a fülben na az változik meg 1 és nem csak ott válatozik meg a név hanem az online partnereknél is
  • allock #6643
    hi

nemtudja vki, h miért ilyen a nevem az MSN főablakában?

viszont ha a névjegykártyámra megyek akkor megjelenik rendesen
    7.5ös MSN van fent meg egy plusz hozzá. 7végén újraraktam a gépet ugyanazt az MSN-t raktam fel ami eddig volt de nemmüxik rendesen a plusszal együtt :((

viszont észrevettem ha a pluszt felrakom akkor elbaszódik a név és a többieké sem jelenik meg rendesen akinek hasonló kinézetü neve van (pl: kockában), csak nekem szükségem van a pluszra :((

tud vki vmi megoldást? nemlenne rossz...
  • biomage
    hi all
    na szóval van egy olyan tünetem hogy "1" re vált a fül ahol a névnek kelene lennie
    ez gondolom valami virus lehet mert semmit nem állitotam át
  • PJack
    kár :(
  • akyyy
    nem lehet, csak ilyen flashes animációt, de ahos is kéne valami, szal eddig senkinek nem sikerült!
  • Szuperkaraj
    rengetegszer volt ez kérdés, de csak egy rövidke válasz volt rá mindig ,ha jól emlékszem :)

valaki majd kijavít ha tévedek
  • PJack
    izé... msn-ben hogy lehet gif avatart berakni, mert én próbáltam, és nem mozgott! ha vki tud vmi progit, vagy mittudomén, akkor segítsen léccives...
  • Brolly
    Jaaaa, akkor hagyom. Azért kösz.
  • akyyy
    sehogy, azok vírusok
  • Brolly
    Hali! Azokat a smileykat amiket a neten reklámoznak, ha feltesszük a gépre, akkor azokat hogy leeht betenni az msn-be?
  • jbal
    #6562 még mindig nem oldódott meg
  • prezi
    nem lehet visszaállítani -__-
  • akyyy
    nem tudja
  • Mardon
    sziasztok!

ha vkit letiltok, akkor ő csak annyit lát, h soha nem vagyok elérhető, vagy vhogy megtudja nézni, h letiltottam e?
  • Adi
    SZIASZTOK!!
    Nagyon fontos lenne: történt egy olyan, h kilett törölve a számítogépemből a windows messenger mentett előzményei: és én szeretném láttni, h mit irtak a gépemen! Létezik vmi program ami vissza tudja ezt hozzni?
    NAGYON megköszönném ha gyorsan válaszolnátok! Kukából is kilett törölve a beszélgetés!!
  • petit2000
    hát én már az msn fanaticon is utáa néztem, végrehajtottam amiket akartak de hiába semmi változás... ha lenne vmi halvány ötlet azt is szivesen fogadom
  • akyyy
    Használd a keresőt, nem e volt már másnak is ilyen problémája.

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1075637734#6558
  • petit2000
    Hi all
    Hatalmas problémám van egyszerűen nem tok bejelentkezni a live messengerbe.
    Hibakód:80048820
    Bővített hibakód:80048412
    Felraktam ujból a progit aztán megpróbáltam a sima msn messengert majd a webmessengert. Webmessengerbe be tudok jelentkezni de amikor rákattintok vkire h beszélni akarok vele kinyom egy hibaüzenetet. Meg a tűzfalamba is belekötött h lehet h az akadályozza, kikapcsoltam és semmi, ugyanugy nem tok belépni.
    Ha vkinek van vmi ötlete az szóljon legyenszives! Előre is THX!
  • Brolly
    Már megvan, köszi.
  • akyyy
    úgy emléxem alt+f9, vagy vhol a plus menü legalján a beszélgető ablakban
  • Brolly
    Hol lehet az beálítani, hogy egy ablakba mutassa az összes partneremet akivel éppen beszélek, és ott fent lehessen váltani közöttük?
  • Brolly
    Rakd fel a Plust, és akkro megint szinesek lesznek, ha jól értettem.
  • urbijoe
    nem, csak kérdezem
  • grizzly21
    ez nekem ment?
  • urbijoe
    a lapfülek mire jok?
  • grizzly21
    még régebbi gond de most megint előjött mert ujraraktam az msn live 8at. a szinkodos partnereim nevei nem szinesek hanem kodosak. erre van valami megoldás azon kivül hogy átirom a nevüket?
  • zserrbo
    valaki tudja hogyan lehet kimenteni az msn hangulatjeleit?