MSN Messenger (.. 7.5)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Új címednél MSN fõablakában Partnerek -> Partnerek importálása fájlból
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
hogy lehet azt megcsinálni az msnbe hogy névnek semmit ne irjon ki?tehát ne legyen név.bocsi a hüle kérdésért de aki tudna segiteni annak elöre is köcc
az lenne a gondom hogy én be vagyok jelenkezve de a haverjaim nem látnakaszongyák a felugro kisablak laccik, AMIKOR bejelenkezek de utána nem látnak, de az üziket +kapják.Ja és NINCS bekapcsolva a rejtve kapcsolódás...
pls help
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3
7.0-ás msn-nél meg lehet valahogy szüntetni azt hogy új üzenetnél ne villogjon a tálcán ha nem aktív az ablak? Vagy egyeltalán az msn bármely verziójánál?
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
választ elöre is köszi!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A hotmail-es e-mail címemre érkezõ levelekbõl legtöbbször csak krix-kraxokat látok,gondolom az ékezetek miatt.Hogy tudnám olvashatóvá varázsolni a jelenlegi leveleim?
AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3
https://login.live.com/
Msnes email, jelszó megadás után Adatvédelem és biztonság >> Új jelszó létrehozása >> onnan má tudni fogod.
Picit furán oldották meg a jelszóváltoztatást..<#idiota>#idiota> legalábbis nekem szokatlan
Lenne egy elég láma kérdésem:megvan a stuff plug és hogy kell használni a polygamy opciót??
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
PLZ help!
Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure
köszi
Nekem mintha valaki mondta volna hogy van egy olyan oldal ahonnét be lehet jelentkezni az MSN-be, hogy ne az asztalról kelljen. Nekem ez most azért lenne jó mert nyaralok és itt nem lehet felrakni a gépre. Aki tud ilyenrõl az légyszi írjon. KÖszi
Az MSN-en keresztül ne tudok lépni a freemailbe?
Mert bárhova kattintok mindig aza Outlook express jön be.....
E-mail cím : ide az íméled írod
Szerver : ha freemailes vagy akkor mail.freemail.hu ( a mellette lévõ 110 az igazság szerint így most nemtom hogy micsoda, de nekem jó volt, látta az új méleket vele a Plus )
Név és jelszó : ez a postafiókod (bejelentkezõ) neve és jelszava
Olyan kérdésem lenne hogy külsõ email fiókot hogyan lehet hozzáadni a plushoz??<#fejvakaras>#fejvakaras>
Én freemail-es vagy és az email szerver és email kliensre lennék kívácsi!
Persze csak ha müködik ez az egész.....
elöre is köszi!<#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras>
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
tegnap este óta nem akar bejelentkezni az msnem.
megnéztem a hibaszámát is :80048820 és a sugót is megnéztem..de semmmi.
netem az van mert a böngészöben megjelenik bármi, de nem értem h mit csinálhatnék..ha valakinek volt már ilyen gondja za kérem szóljon..köszönöm..
amugy MSN Messenger 7.5 + a PLUS!
netem meg Chello Classic
Nem tudom elolvasni az e-mailemet ha rákattintok nagy fehérség és lefagy.Ujratelepítettem de úgy se jó.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
R6025 pure virtual function call!telepiteni nem enged uj msn-t de a régi angol nyelvüt engedi segitsen valaki légyszi mert idegbajt kapok!