8023
  • tdani12
    Jah itt viszont én voltam a balfasz nem figyeltem eléggé! A beállításokban megtaláltam és most ott van az a kis ikon, de a következőt írja ha rákattinitok:"A kézírás funkció használatához telepítenie, vagy frissíteni kell egyes szoftverelemeket. A kézírás lap engedélyezéséről vagy elrejtéséről a súgóban olvashat bővebben."
    Xal az a baj, hogy még mindig nem tudom mit kéne vele csinálni...
  • tdani12
    Nah hátt itt a probléma! Nekem nincs olyan ikonom, se olyan mellete lévő A-betű! :S Nem tod, hogy mi lehet az oka??
  • HyperGames
    Itt tudsz rajzolni!
  • tdani12
    Hát azt se tom h hol van olyan menüpont a msn live-ban h rajzolás! itt kezdődik a főő probléma! :S :D a 7.5-ben még tudtam, de ott se engedte h rajzoljak! :S :D:D:D:D
  • seicento19
    helo mindenki!nekem egy egyszerű kérdésem lenne, hogy a megjelenítendő nevemben hogy lehet elhelyezni a smiley-t? Sehogy nem sikerült eddig.
    Elöre is köszi.
  • Mirk
    jólvan sikerült megoldani
    támadt egy ötletem, beírtam futtatásba hogy services.msc
    vmiért le volt tiltva az üzenetküldő szolgáltatás... persze én nem nyúltam hozzá, de hát a windows csinál ieneket magától is.
  • akyyy
    amugymeg, #5707 -es hozzászólás
  • akyyy
    CustoMEss. mess.be-ről le lehet tölteni.
    beteszel ennek segítségével egy szmájlipackot, amibe van monjduk 15 hasonló szmájli. majd fogod és ezeket módosítgatot, a te szmájliaidra. ezeket majd nem lehet lelopni:)
  • Zomil
    nemtudod leirni légyszi a program nevét?
  • akyyy
    van, volt rola a topikban szo, customess kell hozzá
  • akyyy
    ha a rajzolásra mész, mit ír ki?
  • Zomil
    olyan kérdésem lenne, h van-e olyan beállitás live messengerbe h a smiley-kat amiket beirok ne tudják mások lementeni?
  • tdani12
    ezt nem vágom! a csomagok ikonjára menjek rá és ott, hogy sugó?? Mert rámeek és nem hoz ki ilyet h sugó... És a rajzolást h lehet elérni???
  • akyyy
    hát menj rá az ikonjára és ott van h súgó : \
  • tdani12
    Jah és valamiért a csomagokat sem tudom beállítani azt írja, hogy:Bizonyos tartalom telepítése nem történt meg. Késöbb próbálja meg újból telepíteni a fennmaradó tartlamat. De akárhányszor próbálom annyiszor írja ki ugyanezt... Valaki segítsen! (egyébként a rajzolás jobban érdekel.. :D )
  • tdani12
    Hi all!
    Egy olyanféle problémám lenne, h az msn-el nem tudok rajzolni, pedig már többen is rajzolgatak nekem. Mi lehet az oka? (Msn 8.0-ám van asszem 401-es plusszal)
  • Verseghy
    Nemigazán:/
  • Mirk
    a feladatkezelő nem fagy:)
    elíndítom a live messengert és nem történik semmi. fut a program, de nem jön elő az ablak se a system tray ikon
  • Flamer
    ojan gondot hogy lefagy a feladatkezelő? :D nem. fagyást hibás program okozhat, virus, vagy egyéb rosszindulatú szemét.
  • Mirk
    a router nem okozhat gondot?
  • akyyy
    asszem sima ie-vel
  • Verseghy
    Hello
    Az lenne a kérdésem, hogy előzményeket hogyan tudom visszaolvasni? xml tipusú file-t nemtudom mivel nyissam meg. (Olyan előzményröl van szó, amit nemtudok úgy megnyitni, hogy rámegyek az illetőre és 'előzményesk megtekintése')
  • Flamer
    1. korlátozások? -> rendszergazda
    2. virus/trojan -> spysweeper, nod32, ad-aware
    3. old msn -> töröld a 7.5-t a plusal együtt, szeddle 8.1 live-ot, teddfel. (próba.. lehet behalt a 7.5-öd)
    4. windows death -> format, reinstall xp

ezeket nézném végig.
  • Mirk
    örülnék ha megtennéd és jutnál valamire:)
  • bertino
    :DDDDDDDD
  • HyperGames
    Ebben az esetbe gondolkodnom is kell
  • Mirk
    megcsináltam, a probléma még mindig fennáll...
  • HyperGames
    Windows... csinálj egy vírus írtást és utána szedd le a Live-ot, 7.5-öst ne használj!
  • Mirk
    hello
    kb egy hete kezdett el fura dolgokat csinálni az msnem(7.5-ös). Ha be akarok jelentkezni a folyamat végén egyszerűen leáll a program, alul a tálcán azt mutatja, be vagyok jelentkezve, de ha rákattintok a főablakra, azt írja hogy a program nem válaszol. Megnyitom a feladatkezelőt, h leállítsam, ott meg kétszer fut az msn, legalábbis kétszer írja ki.
    Leszedtem a 7.5öst és feltettem a live messengert, ezzel addig se jutok el, hogy előjöjjön vmi, kiírja a feladatkezelőben, hogy fut a program, de ablak sehol...
    Az egyedüli ami fut, az a windows messenger, ami az össes windowsban benne van:/
    tudja valakki, hogy miért van ez?
  • Flamer
    plus.
  • HyperGames
    Szerintem messenger plus-sal ez megoldható, vagy ez csak Live-ban van
  • Norby86
    Sziasztok!
    Engem érdekelne hogy létezik e olyan plug-in messenger 7.5-re,amit ha feltelepítek akkor más állapot üzeneteket is betudok rakni,nem csak az alapokat.
  • bertino
    ha 200x nem írták le eddig, akkor egyszerse
  • gabee86
    Sziasztok!!!
    Lenne egy kis problémám az MSN-el.Pontosabban a háttér választással.Ugyanis amikor először beinstaláltam a programot, megváltoztattam a hátteret és azóta már nem engedi másra átváltani,mivel nem aktív a beállítás funkció.Szóval egyszerűen nem lehet ráklikkelni arra a gombra. 8as verziót használok.Megpróbáltam újrainstalálni,de ugyanaz... Gondolom valahol a registry-ben lehet a probléma. Please help !!!
  • HyperGames
    Itt tudsz új jelszót létrehozni
  • frc0032 #6862
    Hello!!
    hogy tom +változtqatni az msn jelszavam?
  • PassionFruit
    Egyébbként néha hiba van az oldalon, de este mindíg jó. Soxor kell próbálgatni. De megéri. :)
    http://winportal.net/index.php?id=57
  • PassionFruit
    Olyan örömmel írtam be pedig :( Tegnap még működött, én le is szedtem, ma már be se jön ez az oldal.
    http://winportal.net/index.php?id=57
    Mindeggy, itt a link, ahonnan származik, nem átverésnek szántam.
    http://it.news.hu/f.php?mod=40&id=122558
  • Flamer
    Forbidden
    You don't have permission to access /index.php on this server.

Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
  • Zomil
    egyszerü megoldás ne msn-be kattints-rá mert virusnak látja és egyböl törli hanem szépen pl total kommenderböl nyisd meg