8023
-
tdani12 #6897 Jah itt viszont én voltam a balfasz nem figyeltem eléggé! A beállításokban megtaláltam és most ott van az a kis ikon, de a következőt írja ha rákattinitok:"A kézírás funkció használatához telepítenie, vagy frissíteni kell egyes szoftverelemeket. A kézírás lap engedélyezéséről vagy elrejtéséről a súgóban olvashat bővebben."
Xal az a baj, hogy még mindig nem tudom mit kéne vele csinálni... -
tdani12 #6896 Nah hátt itt a probléma! Nekem nincs olyan ikonom, se olyan mellete lévő A-betű! :S Nem tod, hogy mi lehet az oka?? -
Itt tudsz rajzolni! -
tdani12 #6894 Hát azt se tom h hol van olyan menüpont a msn live-ban h rajzolás! itt kezdődik a főő probléma! :S :D a 7.5-ben még tudtam, de ott se engedte h rajzoljak! :S :D:D:D:D -
seicento19 #6893 helo mindenki!nekem egy egyszerű kérdésem lenne, hogy a megjelenítendő nevemben hogy lehet elhelyezni a smiley-t? Sehogy nem sikerült eddig.
Elöre is köszi. -
Mirk #6892 jólvan sikerült megoldani
támadt egy ötletem, beírtam futtatásba hogy services.msc
vmiért le volt tiltva az üzenetküldő szolgáltatás... persze én nem nyúltam hozzá, de hát a windows csinál ieneket magától is. -
amugymeg, #5707 -es hozzászólás -
CustoMEss. mess.be-ről le lehet tölteni.
beteszel ennek segítségével egy szmájlipackot, amibe van monjduk 15 hasonló szmájli. majd fogod és ezeket módosítgatot, a te szmájliaidra. ezeket majd nem lehet lelopni:) -
nemtudod leirni légyszi a program nevét? -
van, volt rola a topikban szo, customess kell hozzá -
ha a rajzolásra mész, mit ír ki? -
olyan kérdésem lenne, h van-e olyan beállitás live messengerbe h a smiley-kat amiket beirok ne tudják mások lementeni? -
tdani12 #6885 ezt nem vágom! a csomagok ikonjára menjek rá és ott, hogy sugó?? Mert rámeek és nem hoz ki ilyet h sugó... És a rajzolást h lehet elérni??? -
hát menj rá az ikonjára és ott van h súgó : \ -
tdani12 #6883 Jah és valamiért a csomagokat sem tudom beállítani azt írja, hogy:Bizonyos tartalom telepítése nem történt meg. Késöbb próbálja meg újból telepíteni a fennmaradó tartlamat. De akárhányszor próbálom annyiszor írja ki ugyanezt... Valaki segítsen! (egyébként a rajzolás jobban érdekel.. :D ) -
tdani12 #6882 Hi all!
Egy olyanféle problémám lenne, h az msn-el nem tudok rajzolni, pedig már többen is rajzolgatak nekem. Mi lehet az oka? (Msn 8.0-ám van asszem 401-es plusszal) -
Verseghy #6881 Nemigazán:/ -
Mirk #6880 a feladatkezelő nem fagy:)
elíndítom a live messengert és nem történik semmi. fut a program, de nem jön elő az ablak se a system tray ikon -
ojan gondot hogy lefagy a feladatkezelő? :D nem. fagyást hibás program okozhat, virus, vagy egyéb rosszindulatú szemét. -
Mirk #6878 a router nem okozhat gondot? -
asszem sima ie-vel -
Verseghy #6876 Hello
Az lenne a kérdésem, hogy előzményeket hogyan tudom visszaolvasni? xml tipusú file-t nemtudom mivel nyissam meg. (Olyan előzményröl van szó, amit nemtudok úgy megnyitni, hogy rámegyek az illetőre és 'előzményesk megtekintése') -
1. korlátozások? -> rendszergazda
2. virus/trojan -> spysweeper, nod32, ad-aware
3. old msn -> töröld a 7.5-t a plusal együtt, szeddle 8.1 live-ot, teddfel. (próba.. lehet behalt a 7.5-öd)
4. windows death -> format, reinstall xp
ezeket nézném végig. -
Mirk #6874 örülnék ha megtennéd és jutnál valamire:) -
:DDDDDDDD -
Ebben az esetbe gondolkodnom is kell
-
Mirk #6871 megcsináltam, a probléma még mindig fennáll... -
Windows... csinálj egy vírus írtást és utána szedd le a Live-ot, 7.5-öst ne használj! -
Mirk #6869 hello
kb egy hete kezdett el fura dolgokat csinálni az msnem(7.5-ös). Ha be akarok jelentkezni a folyamat végén egyszerűen leáll a program, alul a tálcán azt mutatja, be vagyok jelentkezve, de ha rákattintok a főablakra, azt írja hogy a program nem válaszol. Megnyitom a feladatkezelőt, h leállítsam, ott meg kétszer fut az msn, legalábbis kétszer írja ki.
Leszedtem a 7.5öst és feltettem a live messengert, ezzel addig se jutok el, hogy előjöjjön vmi, kiírja a feladatkezelőben, hogy fut a program, de ablak sehol...
Az egyedüli ami fut, az a windows messenger, ami az össes windowsban benne van:/
tudja valakki, hogy miért van ez? -
plus. -
Szerintem messenger plus-sal ez megoldható, vagy ez csak Live-ban van
-
Norby86 #6866 Sziasztok!
Engem érdekelne hogy létezik e olyan plug-in messenger 7.5-re,amit ha feltelepítek akkor más állapot üzeneteket is betudok rakni,nem csak az alapokat. -
ha 200x nem írták le eddig, akkor egyszerse -
gabee86 #6864 Sziasztok!!!
Lenne egy kis problémám az MSN-el.Pontosabban a háttér választással.Ugyanis amikor először beinstaláltam a programot, megváltoztattam a hátteret és azóta már nem engedi másra átváltani,mivel nem aktív a beállítás funkció.Szóval egyszerűen nem lehet ráklikkelni arra a gombra. 8as verziót használok.Megpróbáltam újrainstalálni,de ugyanaz... Gondolom valahol a registry-ben lehet a probléma. Please help !!!
-
Itt tudsz új jelszót létrehozni
-
frc0032 #6862 Hello!!
hogy tom +változtqatni az msn jelszavam?
-
PassionFruit #6861 Egyébbként néha hiba van az oldalon, de este mindíg jó. Soxor kell próbálgatni. De megéri. :)
http://winportal.net/index.php?id=57 -
PassionFruit #6860 Olyan örömmel írtam be pedig :( Tegnap még működött, én le is szedtem, ma már be se jön ez az oldal.
http://winportal.net/index.php?id=57
Mindeggy, itt a link, ahonnan származik, nem átverésnek szántam.
http://it.news.hu/f.php?mod=40&id=122558
-
Forbidden
You don't have permission to access /index.php on this server.
Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

-
egyszerü megoldás ne msn-be kattints-rá mert virusnak látja és egyböl törli hanem szépen pl total kommenderböl nyisd meg