MSN Messenger (.. 7.5)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nandorb
8as mert nem jo

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Legend Killer
csõ

problémám lenne. jópár napig nem lesz rendes gépem, mert tele van vírusokkal és újra teszik. addig laptopon vagyok és a laptop nem egy ütõs gép, felakartam menni a 7.5-re, de már nem enged. A következõt írja ki:

"A Windos Live rendszer programjai sajnos nem telepíthetõk Windows Server, Windows XP Professional x64 Edition vagy a Windows XP 2. szervíz csomagjánál régebbi Windows Operációs rendszeren."

Van valakinek ötlete mit évõ legyek? Fut régebbi verzióval, 7.5 alattival?

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

MM2
Ez IDE Tartozik szerintem Xd

Sziasztok!
Windows Live 8.1 van fent, nincs hang.
A gépemen jó a hang skypen tudok beszélni.
SOS segitséget kérnék.

Dynamic
Upsz, most nézem, hogy a Live-ba akartam.
Dynamic
Sziasztok! Nem nagyon használok gif-eket, így ez most lehet, hogy nagyon alap kérdés: mitõl van az, hogy egyes gif animációk(amit konkrétan msn-es oldalról szedek le) az msn-ben jóval gyorsabbak vagy lassabbak lesznek, az eredetihez képest?
Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy van-e olyan program,vagy script amivel meg tudom nézni,hogy a partnereim közül valaki,kivel beszél a többi partnerem közül?
köszi meg van de nem ott volt ahol a FAQ mondta hanem a Local settings\Aplication data alatt
bertino
keresõ, faq, egyebek

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Hellosztok olyan kérdésem lenne hogy hogy lehet kimenteni az MSN 8.5-bõl hangulatjelet (Smilet) mer Windows csere lesz és nagyon ragaszkodok a smileimhez , elõre is kösz
0ppika
Hello! Meg lehet azt oldani, hogy ne lássam mások személyes üzenetét, ki lehet valahogy kapcsolni?

http://epica.nl

Kaplan
Tudnátok segíteni, hogy miért lehet az, hogy néha nem tudnak nekem üzenetet küldeni?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

tigeroo
hali! mivel lehet beállítani azt hogy lássam ha egy személy megnyitja az msn ablakomat? (pl. ha nem ír csak "megnyit" akkor jelezze)
régi stuffpluginban volt ilyen opció, most nem találom benne!
bertino
microsoft.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Barpi
Köszi, én csak a F.A.Q részt olvastam el. (Rühellem ha egy program használatához rám akarnak erõltetni egy rakás... ! )

[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619

akyyy
problémák/megoldások ra katt rá

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Barpi
Hi All! Én nem szeretem az msn-t, Skype-ot használok, de egy ismerõsõmmel csak ezen tudnám tartani a kapcsolatot. Leszedtem a 7.5-ös magyar verziót, de bejelentkezéskor nem csinál semmit amíg nem frissítem. Ha ez megvan akkor meg valami winfos agent kellene neki. Nem akarok semmi sz@rt feltenni a gépemre a 7,5-ös verzión kívül. Megoldható, hogy így is mûködjön?

[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619

Énvagyokazapád
Üdv!
Lenne egy érdekes problémám:
Ha töltök le valamit, például FlashGet-el vagy uTorrentel, és belépek az msn acc-ommal, akkor egyfolytában kilépeget, nem meghatározott idõközönként... (aztán visszalép)

A netet wifin keresztül kapom

Segítsetek pls, másoknak is feltûnt már, és nekik is és nekem is elég zavaró

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

oliwwer
helló!
felraktam azt a progit h kiírja h hány karaktert ütöttem le, de nem teccik és leszeretném szedni....
nem sikerül nemtudom hol kell. kitöröltem a skriptekbõl de még mindig kiírja😄
valaki segítsen
allock

a képküldõs msn vírus ellen

elvileg mûködik 😄
másik fórumon találtam..

#hhwnd

Szisztok.Az lenne a problémám,hogy msn-en amikor van cam kép akkor nincs hang,ha meg hang van akkor meg nincs kép.Azt írja,hogy kevés a sávszélességem.Ez mitöl lehet?És mit lehetne vele csinálni,hogy jó legyen??Elõre is köszi!
hello!! valaki meg tudná mondani, h miért fagy le a gépem mikor bejelentkezik valaki msn-be? Nagyon idegesítõ, és csak elfoglalt állapotban lehetek csak, különben kiírja, h bejelentkezett vki- csak így meg nem veszem észre az emberkéket. 😞 .- ... Ugyan ezt csinálja akkor is, mikor kiírja, hogy hallgatok valamit és a számnak vége van és átváltana, vagy újra elindulna.. Tehát lefagy csak úgy. Többször újratelepítettem.elõször hibakódokat írt ki, végül sikerült. de így is xarakodik szerencsétlenem.. Ha tud vki pls segítsen!! Elõre is köszi!!!
akyyy
mert a gépen ami van windows messenger (nem az amit te használsz), annak kéne ujabb verzió.

ezt nem tudjátok miért írja ki ha táv segíséget akarok küldeni? Felkérése nem lett elküldve. A szolgáltatás (Távsegítség) használatához a Messenger legújabb verziója szükséges. A legújabb verzió a Windows Live Messenger frissítési webhelyérõl telepíthetõ.

ez eszembe se jutott kösz
csak az elrettentõ behajtani tilos ikon a lényeg

akyyy
persze, azért elfoglalt😄 tedd magad telefonálba😄

nem erre gondoltam. hanem ha én már be vagyok jelentkezve, és elfoglalt állapotban vagyok, akkor szeretném látni a kis figyelmeztetéseket, amikor a többi ember bejelentkezik. elérhetõ állapotban ezek megjelennek, de ha elfoglalt vagyok, akkor nem

Mielõtt bejelentkezel van olyan h "Bejelentkezési állapot"

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

üdv, egy gyors kérdés: hol lehet beállítani, hogy elfoglalt állapotban lássam, ha bejelentkezik valaki?

max ez
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1075637734&no=7661

http://webmessenger.msn.com/

hi
formatáltam és ujra fel akarom rakni a RÉGEBBI messengert(8),de bejelentkezés után mindig bejön,h töltsem le az újat elötte.Ezzel nemis lenne baj,ha nem kéne hozzá IE,meg még ilyen olyan frissités a mcrosoft oldaláról:S
erre van vmi megoldás?vagy MSN nélkül maradok?!:S
Flamer
oltás. sose láttam ijet de poén 😄 kár hogy kimutattya a mailcimet 😄

http://loal.atw.hu

akyyy
aha látom😄

igen a honlap ahova ez kelett az top secret 😄 de itt láttam elöször ilyet...

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

akyyy
mi a honlpod cime? ez csak sima regisztrációi, nem?

FAQ-ba vele<#nezze>

http://settings.messenger.live.com/applications/WebSettings.aspx

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

akyyy
hát, én nemtdom, de mess.be forumán, illetve msghelp.net-en nézz szét, átha irnak vhol rola valamit.

vagy valaki majd beirja ha tudja😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

hali hol tudok regizni hogy a honlapomra ki tegyek ilyen msn ablakot amirõl bárki írhat nekem? elõre is kösz

akyyy
nem lehet már elõhiozn😞 hacask az illetõvel akivel beszéltél, neki nincs-e meg

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Sziasztok!
Van egy msn beszélgetés, ami nagyon fontos lenne nekem, de sajnos nincs beállítva a mentés...
Van valami módja, hogy elõvarázsoljam valahonnan, vagy keresztet vethetek rá.
Köszi elõre is a helpet!

hello. mostanság uj "virus" terjed msn en... linket ad..én hülye megnéztem...kitöltöttem kérte a cimem és jelszavam...és miota kitölttötem kb óránként kilép az msn en és küldi az embreknek a linket :S ki találkozot már ezzel ? :S mit tegyek vki help 😞

Sziasztok! Az a problémám, hogy vagy 3 napja az msn-em bejelentkezéskor mindig azt írja megjelent újjabb verzíó állandóan frissíteni akar! Ja 8.1 msnt használom de nem akarnék frissíteni nekem ez tökéletes! Hogy tudnék megszabadulni ettõl az állandó frissítés felajánlástól! Segítsetek!!!!!!!

Sziasztok! El tudnáto kmagyarázni hogy a Messenger Discovery Live-os !imitate ellen hogyan lehet "védekezni"? tehát hogy más ne csinálhassa velem. Ja és miért van az néha hogy egy haveromnak(akinek ugyanúgy megvan , és használni szokta az !imitate-et) beírom normálisan h !imitate xyxyxyxy és nem az õ nevében jelenik meg az üzi hanem az enyémben?
MM2
xd

allock
jóvan megtaláltam 😄

#hhwnd

allock
nah 😞
feltoltam a legfrissebb verziót a live-bõl

hogyan lehet átállítani a naplózott beszélgetést, hogy ne xml-be mentse hanem txt-be pl?
mert nem találom :s

#hhwnd

allock
nektek megy még az átírt 7.5ös msn? mert nekem nem akaródzik

#hhwnd

Sziasztok!
Van egy problémám, a gépemen millenium van és msn-t akartam rá rakni, de a régi verziók mint pl. a 7.0-ás bejeletkezéskor frissít és aztán lefagy a program. a 4.5 korábbi verzióval pedig már nem lehet bejelentkezni. Tudna valaki megoldást erre?
erre is megvannak a módszerek a neten,de engem különösen nem izgat a kamera