8023
  • dav1d
  • dav1d
    hát nem .. ez egy gyök ... végem
  • dav1d
    "keress rá neten a hibakódra "

Hm azt kikövetkeztettem én is h arra való de nem tudtom hogyan kereshetnék rá

rem sikerül az e-buddy
  • akyyy
    e-buddy.com on jelentkezz be. ha ott se tudsz, akkor bhaszhatod:) ha megigen, akkori meg keress rá neten a hibakódra
  • dav1d
    akkor végem van :(
  • dav1d
    akkor végem van :(
  • Daveee
    küld csak át :d
  • Rexor
    MSN Pass, mindenre képes!
  • dav1d
    de konkrétan ő mondta nekem hogy szét fogja cseszni ... röhögtem rajt egy jót aztán következőre nem tudtam bejelentkezni

ez van...a jelszavamat nem tudhatták...
  • Daveee
    lammma, teso, ez nem hacker műve, vagy vki tuttaa jelszavad vagy szar az msn ed, ennyi
  • Rexor
    Addig nyomogatsd a Bejelentkezés gombot amíg jó nem lesz Nekem is csak így sikerült!
  • dav1d
    nyilvánvolt rá egy faja kis progija nem egy hacker lángész...
  • dav1d
    egy geny alak megszivatott és szétb@szta az msn loginomat nem tudok bejelentkezni... van esélyem h újra jó legyen???pls valaki!!!!
  • akyyy
    hát ha lesz egy kis időm, csinálok egy másik bannert(igaz ezt nem én csináltam, )
  • Amse
    találtam...
  • Amse
    mi a java messanger linkje? flashbanner nem jön be :/
  • PJack
  • akyyy
    mert azt csak az otthoni gépeden tárolja:D valahol a dokume3ntumokba. ez kb olyan kérdés volt, hogy játszol az x nevű játékkal otthon, és munkába is szeretnél játszani és nem találod ott az elmentéseket:D

de ezt csak példaként mondtam, ;)
  • Szitakötő
    Ha valaki tud segíteni. Szóval miért van az, hogy az üzenetnaplómat nem tudom megnyitni más gépen, pedig a beállításokban ott is pipa van, hogy tartsa meg az üzneteket. Itthon beszélgetek, és ha bemegyek a munkába, akkor már azon a gépen nem tudom megnyitni az üzenetnaplómat. Van erre valamilyen megoldás?
  • k8bal
    Én e szerint csináltam és nekem megy rendesen... LINK
  • odex
    csá all x-fire programhoz is van 1 olyan cuccos hogy valami msn-t lehet beletelepíteni az xfire-be! ezt megis csináltam csak ha tudtok segíteni nekem akkor csak annyi lenne a kérdésem hogy beírom az msn címem meg a kódot és a java elkezd szenvedni és nem megy fel semmitse az a csík! ez miért van?
  • bertino
    TÉK
    -.-
  • k8bal
    nem nem vista xp prof + sp2
  • H0ri
    csak én nemtudok megint üzenetet küldeni? :)
  • autoszimulator
    ugye nem vista?
  • bertino
    nálad nem stimm vmi, nem pedig májkroszoftéknál...
    ne felejtsd el, hogy az ő terméküket használod, mikor szidod őket
  • k8bal
    de win reinstall után is?? teljes formatot csináltam, most még ráadásul plust is letöröltem és nem jó! nem létezik, hogy ilyen balfaszok legyenek májkroszoftéknál!
  • akyyy
    valami szkiprt msnhez, vagy plus, plugin, sok oka lehet.
  • k8bal
    csáó! lenne egy "kis" gondom Win Live Messengerrel... Felrakom legújabbat és hozzá legújabb plus!-t azok kedvéért akiknek különben nem tudom elolvasni nevét bejelentkezek és mielött bármit tudnák cisnálni lefagy egész Messenger, már újra raktam a gépet de most is azt cisnálja... arra tippeltem hogy valami programmal akad össze, de nem mert leállítottam mindent (télleg szinte mindent) feladatkezelőbe és nem jó...
    mit tudnék csinálni?!
  • Monoton
    firefoxban megtaláltam
  • Monoton
    és azt hol? :D
  • bertino
    ríd bekk!
  • istenostora03
    hi all!
    Valaki tudna segíteni hogy tudom megváltoztatnia jelszavam?
  • PJack
    kösz, de nekem ez nem ér meg annyit h meg is vegyem:D
  • akyyy
    jah, igazából akacsintásokkal fogllakoztma és az nem sikerült, de lehet h ilyne animált avatart lehetne csinálni de gondolom az is kódolást hasnzál, oszt szevasz-...
  • akyyy
    gifet nem lehet, flash animációkat lehet....valahogy.... google segít, én próbálkoztam vele, de sajnos nem sikerült dűlőre jutnom mert egy kódolást használ, amit meg kéne venni microsofttól-.- megveszed, elmondod , csinálok neked annyit hogy hűha:D
  • PJack
    tudom, má kérdeztem, de nemtom hol, és nem akarok visszaolvasni, (sry)

szal hogyan is lehet gif avatart berakni? ha egyáltalán lehet...
  • BIZ0906
    Na most egy kérdés. Elvileg valamit csináltam. Az jó mikor bejelentkeztem gépről msn-re akkor megkérdezte hogy küldje e az üzit mobiljára ha nincs bejelentkezve és nem-et mondtam. Jól csináltam tehát már nem fogja küldeni a telóra és a pénzem nem fog fogyni ugye?
  • BIZ0906
    Hy all a FAQ-ban erre nem találok választ.
    Az lenne, hogy ha mobilon felmegyek msn-re és az ottlévők látnak írnak stb... utánna kilépek, és gépen lépek fel msn-re és onnan is kijelentkezek de attól még azt is kiírha hogy mobil ill. gépről sem elérhető akkor valaki ír liveból akkor ugye a pénzem mobilról nem fogy ha nem vok sehol bejelentkezve úgye?
  • akyyy
    vmi sript, de van rá topik