8023
-
dav1d #7021 
-
dav1d #7020 hát nem .. ez egy gyök
... végem
-
dav1d #7019 "keress rá neten a hibakódra "
Hm azt kikövetkeztettem én is h arra való de nem tudtom hogyan kereshetnék rá
rem sikerül az e-buddy -
e-buddy.com on jelentkezz be. ha ott se tudsz, akkor bhaszhatod:) ha megigen, akkori meg keress rá neten a hibakódra -
dav1d #7017 akkor végem van :( -
dav1d #7016 akkor végem van :( -
Daveee #7015 küld csak át :d
-
MSN Pass, mindenre képes!
-
dav1d #7013 de konkrétan ő mondta nekem hogy szét fogja cseszni ... röhögtem rajt egy jót aztán következőre nem tudtam bejelentkezni
ez van...a jelszavamat nem tudhatták... -
Daveee #7012 lammma, teso, ez nem hacker műve, vagy vki tuttaa jelszavad vagy szar az msn ed, ennyi -
Addig nyomogatsd a Bejelentkezés gombot amíg jó nem lesz
Nekem is csak így sikerült!
-
dav1d #7010 nyilvánvolt rá egy faja kis progija nem egy hacker lángész... -
dav1d #7009 egy geny alak
megszivatott és szétb@szta az msn loginomat nem tudok bejelentkezni... van esélyem h újra jó legyen???pls valaki!!!!

-
hát ha lesz egy kis időm, csinálok egy másik bannert(igaz ezt nem én csináltam, )
-
találtam... -
mi a java messanger linkje? flashbanner nem jön be :/ -

-
mert azt csak az otthoni gépeden tárolja:D valahol a dokume3ntumokba. ez kb olyan kérdés volt, hogy játszol az x nevű játékkal otthon, és munkába is szeretnél játszani és nem találod ott az elmentéseket:D
de ezt csak példaként mondtam, ;) -
Szitakötő #7003 Ha valaki tud segíteni. Szóval miért van az, hogy az üzenetnaplómat nem tudom megnyitni más gépen, pedig a beállításokban ott is pipa van, hogy tartsa meg az üzneteket. Itthon beszélgetek, és ha bemegyek a munkába, akkor már azon a gépen nem tudom megnyitni az üzenetnaplómat. Van erre valamilyen megoldás? -
Én e szerint csináltam és nekem megy rendesen... LINK -
csá all x-fire programhoz is van 1 olyan cuccos hogy valami msn-t lehet beletelepíteni az xfire-be! ezt megis csináltam csak ha tudtok segíteni nekem akkor csak annyi lenne a kérdésem hogy beírom az msn címem meg a kódot és a java elkezd szenvedni és nem megy fel semmitse az a csík! ez miért van? -
TÉK
-.- -
nem nem vista xp prof + sp2 -
csak én nemtudok megint üzenetet küldeni? :) -
ugye nem vista? -
nálad nem stimm vmi, nem pedig májkroszoftéknál...
ne felejtsd el, hogy az ő terméküket használod, mikor szidod őket -
de win reinstall után is?? teljes formatot csináltam, most még ráadásul plust is letöröltem és nem jó! nem létezik, hogy ilyen balfaszok legyenek májkroszoftéknál! -
valami szkiprt msnhez, vagy plus, plugin, sok oka lehet. -
csáó! lenne egy "kis" gondom Win Live Messengerrel... Felrakom legújabbat és hozzá legújabb plus!-t azok kedvéért akiknek különben nem tudom elolvasni nevét bejelentkezek és mielött bármit tudnák cisnálni lefagy egész Messenger, már újra raktam a gépet de most is azt cisnálja... arra tippeltem hogy valami programmal akad össze, de nem mert leállítottam mindent (télleg szinte mindent) feladatkezelőbe és nem jó...
mit tudnék csinálni?! -
Monoton #6992 firefoxban megtaláltam -
Monoton #6991 és azt hol? :D -
ríd bekk! -
hi all!
Valaki tudna segíteni hogy tudom megváltoztatnia jelszavam? -
kösz, de nekem ez nem ér meg annyit h meg is vegyem:D -
jah, igazából akacsintásokkal fogllakoztma és az nem sikerült, de lehet h ilyne animált avatart lehetne csinálni de gondolom az is kódolást hasnzál, oszt szevasz-... -
gifet nem lehet, flash animációkat lehet....valahogy.... google segít, én próbálkoztam vele, de sajnos nem sikerült dűlőre jutnom mert egy kódolást használ, amit meg kéne venni microsofttól-.- megveszed, elmondod , csinálok neked annyit hogy hűha:D -
tudom, má kérdeztem, de nemtom hol, és nem akarok visszaolvasni, (sry)
szal hogyan is lehet gif avatart berakni? ha egyáltalán lehet... -
BIZ0906 #6984 Na most egy kérdés. Elvileg valamit csináltam. Az jó mikor bejelentkeztem gépről msn-re akkor megkérdezte hogy küldje e az üzit mobiljára ha nincs bejelentkezve és nem-et mondtam. Jól csináltam tehát már nem fogja küldeni a telóra és a pénzem nem fog fogyni ugye? -
BIZ0906 #6983 Hy all a FAQ-ban erre nem találok választ.
Az lenne, hogy ha mobilon felmegyek msn-re és az ottlévők látnak írnak stb... utánna kilépek, és gépen lépek fel msn-re és onnan is kijelentkezek de attól még azt is kiírha hogy mobil ill. gépről sem elérhető akkor valaki ír liveból akkor ugye a pénzem mobilról nem fogy ha nem vok sehol bejelentkezve úgye?
-
vmi sript, de van rá topik