8023
-
Daveee #6981 amugymeg neekm joideje nem küldenek iyen szöveges szarokat és nemis katitottam rá semmiire, ezmá 4 napja emgy, de ma reggeltöl fogva lefagy az egész gép ha csa bejelntkzik -
Daveee #6980 hello nekemis ez a bajom reggel ota, msn live 8 van fen, és bejelntkezés közbe midnig lefagy, hogy lehetne ezt kiküszöbölni_? -
lol
format -
úgy néz ki elmúlt, már tudok simán msnelni, de vajon tovább megy a vírus a gép(b)en? -
Hali!
Elolvastam a FAQ-ot persze nem azelőtt mielőtt rányomtam volna egy szaros linkre :( vírusnak vírus,de mivel öljem meg? nod 32 szari* rá :( köszi, hello. -
letöltöd az msnt valahonnan, utána elindítod, megkeresed hol lehet regelni címet, utána lépésenként megcsinálod, úgy hogy a mail címed legyen az msn címed. nem nagy kunszt -
pbes #6975 http://login.live.com -> Új fiók létrehozása -> Igen, létező e-mail címemet kívánom használni. -
Easymail-es vok hol kell MSN címet csinálnom???
Ugy hogy az email cim legyen az MSN cím.
HELP -
sziasztok!
sajnos beleestem a hibába h én kis naív megnyitottam egy internet címet, és azóta mindnekinek folyamatosan küldi el ezt a címet. nem tudok bejelntkezni mert elkezdi küldözgetni és nem hagyja abba. kérlek szépen akinek már volt ilyen segítsen mit kell tenni :( nagyon szépen köszönöm, sziasztok!
u.i.: NOD 32 rá se szarik :( -
morfologus #6972 mondd meg neki hogy csináljon msn-t aztán tudsz vele dumálni
-
mi van ?
-
SENNA001 #6970 Hello mindenkinek!Segitsetek már légyszi.Van egy ismim Spanyolirszágban és ő a hotmailban van és azt mondja lehet rajta levelezni meg vebkamcsin beszélgetni,messengerem nekem is van de azt mondja ő a hotmailban van.Hogy müködik az a hotmail ha állitólag van,mert yó lenne már vele dumálni.Hotmail messenger az csak egy email cimet lehet ott csinálni nem?Nem tom:(
Légyszi segítsetek.Előre is köszi!:) -
a WLM topicban vlszleg -
hali valaki tudna segíteni abba hogy a 8.0 át használom meg live meg mniden felrakom a discoverit de a connection listnél azt írja nem vagoyk bejelntkezve pedig igen.. szóval hogy ezt hogy lehet megoldni? -
olvass a másik topikba.. -
-.- -
ja -
engem most idegesít hogy nem enged bejelentkezni... nálatok megy ? -
megesik, néha nekem se sikerül elsőre a belépés
most én is tudok írni, remélem így is marad :) -
réges rég jó...
van telefon is ha anynira sürgős:) -
Friss xp-re telepítettem a legújabb msn-t és belépésnél lefagy. Gondolom ez is a korábban említett dolgok miatt lehet... -
ugy tünik jó lett :) -
Fantasztikus... Pont most lenne nagy szükségem az MSNre, erre összeomlik a rendszer... :@ -
már ez van kb 5 órája öszeomlot a gyors iró rendszer -
nekem is szar szal fos az egész... -
vagyis majd megjavuk...:) -
Messenger acting up worldwide
Messenger acting up worldwide
dwergs says:
Apart from my own experience, I'm receiving many reports from Messers around the globe that they're having problems sending instant messages to each other over Windows Live/MSN Messenger. Most of the IMs bounce back with the message that they "could not be delivered to all recipients". No idea what's going on but for now we'll have to be patience until the issue resolves. -
az összes tetű partnerem kiírta neve mellé, hogy rakás fos az MSN... -
talán a szerver levan terhelve vagy ösze omlot a adat küldö rendszere -
nekem is ez van, nemtom mi gond :S
-
ja nekem sem már megint, egy kis idö volt mig tudtam irni
persze a status minden rendben -
nekem sem küldi el... -
már nem fontos megjavult remélem -
estét olyan problémám van hogy irok bárkinek nem kapja meg az üzenetet
kiprobáltam és semmit nem küld el" van két msn cimmen" -
Dexantreal #6947 Msn 7.5 és nem vagyok olyan hülye, hogy a nem elérhető partnerek képeit lesegessem. Hanem az elérhetőknél szokott sokszor az lenni ,hogy egy msn bábu dekkol a képük helyett :S.. -
Először is: Minden partner felvétele után a a partnernek be kell jelentkeznie különben a program nem tudja beazonosítani hogy épp ki az a partner. Másodszor is: Milyen MSN-t használsz? Windows Live Messenger-ben nem mutatja a partnereid képeit.
-
Dexantreal #6945 Váhh, vki pls adjon már ötletet arra, hogy miért nem mutatja mindegyik partnerem msn képét. Picit idegesítő... rájuk kattintok mindegyikre, mikor belépek és így valakiét behozza ,valakiét nem...szal... szar így...
-
webmessengert lehet tiltani böngészővel... -
hát a progit le lehet titlani de netrtől bárki fel tud rá menni. szal csak anetet kell kikapcsolni( mobilról felmegy az illető) -
Smicc #6942 Sziasztok!
Milyen megoldást tudnátok arra adni, hogy adott időintervallumban ne lehessen használni az MSN-t! Ne is tudjon fellépni. Tehát a portjait kellene valogy ideiglenesen letiltani. (munkaidőben nem szeretné a főnök, h bárki is msn-ezzen) Előtte és utána szabad.