MSN Messenger (.. 7.5)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Pain is inevitable. Suffering is optional.
a link így néz ki:
PS3/X360 user: Infernohun
Feltettem a 8.0as msn-hez egy oylan progit, amivel úgy tok írni, hogy úgy jelenítse meg mintha a partnerom írta volna, mindegy, és amikro feltetem, akkor kiírta az msn belépése elõtt, hogy hiányzó file(msvcr71.dll) és a szokásos, újratettem az egészet, de akkor is ezt írta ki, és msot a 7.5ós megy, nem tud vki segíteni?
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
#6678 bertino, mi ebbe a mulatságos??? Neked bizti nincs ilyen problémád, azé ne legyél bunkó mással!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
2, mert nem jó a fájrencered
Én most telepítettem az MSN 8-at, de amikor szeretnék fájlt megosztani akkor nem engedi és ezt írja ki: Számítógépe nem támogatja a Megosztási funkciót.
Hogyan tudnám ezt megoldani, lécci segítsen valaki!
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Elõre is thanks!<#wave>#wave>
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
sztem sehogy, lehetséges ez egyáltalán ?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Hirtelen minden betû alapértelmett lett(fekete) a cset ablakban. De amikor írom akkor olyan amilyennek beállítom, de ENTER-zés után a cset ablakban.....a partneré is alapértelmezett és õ látja ahogy kell.
Fákjúal!
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
Az egyik ismerõsömnek azt írja ki a live messenger telepítése után hogy nem találja a winhttp.dll file-t.
Bemásoltuk neki de nem jó mit lehet tenni???
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
Fákjúal!
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8