MSN Messenger (.. 7.5)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A smooth sea never made a skillfull sailor
5let<#conf>#conf>
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
2, az az új messenger plsunak a szineszítési jele, tedd fel azt😛
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A másodikra a megoldás, hogy MSN Messengerhez felteszed a Plust vagy ha Windows Live Messengert használsz az alapból tudja: partnerek átnevezése/becenév megadása.
: a 😊 -re megjelenmõ undorító smiley-t hogy kell kiszedni és berakni simán 😊 _t 😄
és a
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ha én csinálok magamnak egy smiley-t, akkor azt miért viszi össze???
(Akkorára, mint a "😄" smilye-t)
CHELSEA FOOTBALL CLUB
de találtam már vmi webmessenger.com ot 😊
magátol megjavult.😊
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
Ma egész nap jo volt az msn-em, aztán egyszer rákkattintontam, h megnyissam (+nézzem kik aktivak) és lefagyott maga az msn. ha control+alt+del-t nyomtam természetesen a "program nem válaszol"-t irta ki nekem. újra indítottam a gépet, ugyanez. újra feltettem az msn-t ujra ugyanez. letöröltem teljesen+ujraindittotam, megint feltettem, és megint ugyanez...
szerintetek mi lehet a baj ???
elõre is köszi a válaszokat!
vagy vmi iesmi xD
nekem nem jó a banner
http://loal.atw.hu
Az msn-em azt a hibakódot írja ki állandóan,ha valaki tud azt kérem segítsen! 80048439-es hibakód elõre is köszi
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
azt megtudom nézni valahogy hogy x személy letiltott-e engem?
lehet az az ok hogy 235 partnerem van, mivel régebben nemvolt ilyen hiba...de ha nem, akkor help plz 😊
Kuss!-magyarázta.
Meg lehet valahogy oldani, hogy ha egy gif képet rakok be maganak akkor lejátsza??
Mert nekem nem megy.
wlm-ben már lehet hogy lehet, nemtom.
Az MSN-el vagy más progival meglehet azt csinálni hogy egy adot idõpontban küldjön az egyik partnernek egy üzenetet, még akkor is ha nem vagyok on-line?
Az MSN-ben mikor a webkamerát kell beállítani, a listában benne van a tuner kártyám is. Azt meglehet valahogy oldani hogy a tunerkártyám képét lássák beszélgetés közben?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nekem olyat csinált hogy beléptem egy programba és a porgram pedif kikapcsolta magát azonnal.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Már 2 napja nem tudok bejelentkezni msn-be (sem Live, sem a régi 5-ösbe), míg más a gépemen simán be tud jelentkezni a saját adataival, és én más gépen sem tudok bejelentkezni! Ilyenkor mit lehet tenni? Nem szeretnék ujra regelni a kapcsolatok miatt! 😞((
Légyszi, ha van ötlet, ne kíméljetek, nagyon fontos lenne!
Köszi!!!
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
Már 2 napja nem tudok bejelentkezni msn-be (sem Live, sem a régi 5-ösbe), míg más a gépemen simán be tud jelentkezni a saját adataival, és én más gépen sem tudok bejelentkezni! Ilyenkor mit lehet tenni? Nem szeretnék ujra regelni a kapcsolatok miatt! 😞((
Légyszi, ha van ötlet, ne kíméljetek, nagyon fontos lenne!
Köszi!!!
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
és....azt valószínû nem is látták, mert nem is tudtál írni, de most mivel tudsz így látják is! 😉
a live messengerbe akkor is tudok irni ha rejtve kapcsolódok...
ilyenkor ezt látja az akinek írok???