8023
  • prezi
    jah és a fő kérdés: MÉT?!
  • prezi
    és már a mit hallgatok opciot is linkként írja ki :SSSSSSSSSSSSS
  • PJack
    áz
  • prezi
    akkor ezekszerint új feature :D
  • PJack
    nekem is van olyan.. eddig nem volt...
  • prezi
    maost elindítottam a gépet és megjelent a msn partnerlista alján egy ilyen opció: 'keresés a neten'
    ez ma jelent meg, másnak is van, vagy hogy lehet eltüntetni ? :D
  • akyyy
    most olvastam el jobban, és van egy kis gond. nem jó topikba írsz.

msn 7.5 és régebbi verziójához CSAK IS ezek a plussok jók(3.63)

8.0-hoz, (amihez van másik topik, és ez nem 8.0 msn, hanem windows live messenger, pedig már ilyne plus kell hozzá.

próbáld meg így.
    (jah és ilyen szmájli centör, és testvéreit töröld le)
  • Gyocsika
    Ilyenre nem emlékszem.
  • akyyy
    gondolom valamelyik nap bejelöltél valami rendszervisszaállítást
  • Gyocsika
    Császtok lenne egy kis problámám.
    Fennt van az MSN 8.0 és már régebben ráraktam az msn plust de valamelyik nap eltűnt róla és mostmár csak akkor működik a plus ha minden gép bekapcsolásakor ujratelepitem miért van ez?
  • akyyy
    msn discovery... asszem. és valami !imuante agy miféle parancs
  • sferrari
    Sziasztok! Következő a problémám bejelentkezik msn majd szokásos hiba üzivel kilép hibát észlelt és ezért leállt...! Újra tettem akkor is ezt érte ki felttem a 7.5-t annál is! mi lehet a gond? Nincs kedvem winreinstallhoz:)
  • Cat 02 #7049
    van egy olyan progi ... velem is szórakaoztak xD
  • k8bal
    azért ez érdekelne mi volt! leírnád?
  • fery02
    Köszi szépen, tényleg jobban is megfogalmazhattam volna, ezt a "8-as msn-t" :D
  • akyyy
    8-as msn nincs, csak windows live messenger 8, aminke van topikja. egyébként eszközök, nél a mindig felül ki van pipálva.
  • fery02
    Az a problémám, hogy az msn főképernyője, vagy mi, ahol kiírja a partnerlistát, mindíg előtérben van, hogyan lehet beállítani, hogy ne legyen? Például ha indítok egy beszélgetés, mindíg a főablak mögött, a háttérben jön elő a beszélgető ablak. 8-as msn-em van
  • peter01
    Má semmi.
  • peter01
    Lol arra mondjatok vmit hogy beszélgetek msn-en 1 haverral az egyszer csak megjelennek üzenetek amiket nem én írtam viszont a név betütipus és a szín megeggyezik és biztos nem vírus mert értelmes a beszélgetéshez kapcsolodóan ír.
  • STFU
    hogy lehet gif et kitenni ami mozog is majd? meg regen s volt olyan progi amivel vegelenet lehet irni, most ha copyzok kicsit nagyobb szoveget csomoszor kell kijelolgetni beilleszteni...
  • xxdani
    Helló. Nem tudjátok hogy Svéd, Olasz meg mit tudom én milyen nemzetiségű emberek honnan szedik elő az msn címemet, mással nem történt ilyen? lehet hogy a spaces-oldal játszik közre?
  • akyyy
    Rámész anál ott aSúgó gombra és ott le is tudod szedni:)
  • Brankley
    hát szedd el, nemírja ki, hogymi kell hozzá? írdbe google-ba, aztán kiadja biztos.
  • edikee
    az van de a plus is megvan és valamit kir hogy le kell hozzá szedni valamien firssitést vagy mit.. :S
  • Brankley
    Hogy ha windows liveod van, akkor szedd le hozzá a plust, azthiszem abba bennevan. Már ha arra gondolsz, hogy szöveg helyett rajzolni akarsz...
  • odex
    van még 1 kis gond bejelentkezik meg minden nekem az x-fire msn de kipróbáltam a windows-mesengeren hogy bejelentkeztem 1 másik címemen és x firen meg a rendes címemen írok magamnak és nemjelenik meg eggyik oldalonse az amit írtam!(ezt úgyakarom mindani hogy se a windows mesengeren se xfires mesengeren nemlátom azt amit írtam) hogy tudnám ezt a problémát megoldani? pls help!
  • edikee
    melyik az a progi ami segitségével rajzolhatunk ??
  • odex
    már csak arra music pluginra vook kiváncsi hogy az mire jó? :S
  • odex
    hihi jóóó thx :)
  • odex
    ezt eddig énis megcsináltm de nekem valamiért nem tölti a végén az csík...
  • Brankley
    Valaki segítsen már pls! :)
    Honnan tudnék szerezni ilyen kis Karácsonyfát emotikonba? Lehet valahol ilyet találni?
  • tomip81
    hi!

Az miért lehet,hogy beakarok rakni msn-be egy smiley-t és az nagyon kicsi lesz.nem lehet belöle kivenni semmit. pedig képátalakitó programmal is átméreteztem. pls help!!

• Verseghy
    Tudtok msn alkalmazást nokia n73ra?
  • autoszimulator
    nyomassá magadnak uj jelszo kérelmet -.- email fiokod csak a tiéd még -.-
  • akyyy
    tessék, igy kell keresni

itt meg ugyanugy jelentkezz be. max kiirja h nem jó a jelszód, akkor valszeg valaki ellopta.
    akkro azt tom javasolni hogy egy uj cimen vedd fel magadat, vagy vmi haverodat kérdezd meg h fent vagy e...
  • Rexor
  • Daveee
    vesztegesd meg, csináld azt hogy avgy megfenyegeted, vagy ajánlsz neki pl a wanadoo.atw.hu egy reget, vagy torrent regt stb.. ha visza katad a cuccost, akkor meg álisd nehéz jelszóra, edig mivolt a jlezsvaad?
  • dav1d
    nem... megölöm ... hm ez jobb 5let
  • Rexor
    Beszélj vele, hátha visszaadja
  • dav1d