8023
-
óh, ezt írták bele, én akár át is írhatnám másra, pl hogy XY-nak msot szütl gyereke. -
nekem az lenne a kérdésem h olvasom, h egy darabig nem fogják belerakni a stuffplug-ba a nagy smiley-kat, az lenne a kérdésem h nem tudtok egy plugint v valamit ami megakadályozza h az msn lekicsinyitse az emote ikonokat?
msn live-ba -
Help valaki. Az van hogy ha a 8.0 -át megnyitom lefagy az egész MSN -de ha a legszarabbat nem. Mindent letöröltem ahogy az vana faq -ban és semmi. :(
Help! -
Szóval akkor a tisztán látás kedvéért...
Ez jelent bármit is?
Vagy vehetem úg, hogy ez nemjelent semmit? -
Ok, hiszek neked
-
pff, nekme is fent van és hidd el hogy nekem van igazam, ahonnan letöltöttem, ott is írták.
stuffpluginba volt benne.
de kivették anévjegykártyák miatt, mert ha valaki csak aztnézte meg is jelez, de ha nincs is gépnél senki is megjelenik. itthon több gép is van, és ha amásiknál nincs senkii itt jelezni szokott hogy megnyitottak. -
Hát nemtudom nekem ilyesmiket ir ki:
XY started a (mittomén mi) with you...
Tehát valszeg kétszer a nevemre kattintott h bejöjjön a beszélgetőablak, és úgy nézze meg a képem.
szerintem ez elég arra, h lebukjon, mert nem volt aktiv...:D -
nyugi, ez nagyon sokszor csalóka, ugyanis akkor is jelez, ha csak a gép tölti be azs illtőnek a képedet.
nézd csak meg te is, egy tiszta új gépről jelentkezel be, fent van 10 ember, megnézed az egyiknek a névjegykártyáját, ugye nincs ott semmi kép. de ha már van ott kép az azt jelenti, hogy a gép lketöltötte, a te beavatkozásod nélkül, tehát ha fent vol az illetőúnek ez a szkript, akkor jelzett neki, de te meg se nyitottad, sőt lehet a gépnél sem volt:)
de persze ha valaki megnyit, akkor jelez is.
De vanwlm topik, sőt
itt szkriptek is vannak. -
Nah megszereztem ezt a programot kuvrajo
ha valaki rákattint a képemre akkor nekem ki irja
és most megfigyeltem csomóan kattintanak a képemre, de nem irnak semmit...
az a poén ha valaki nem aktiv neked és akkor irja ki, hogy megnézi a képed

-
de mire is jó ez tulképpen?.. nem vágom az angolból teljesen.. -
lehet hogy nem jól látom?-.. kicsit lejjebb ottvan a link:
" Attachment: Live Notifier.plsc (357.33 KB)" -
Ez a program kéne nekem !
program -
biztos lejárt az előfizetésed..
-
Szabi1991 #7208 nállam megy.. -
hali all, nálam rossz csak az msn?
ma 2 kor próbáltam először belépni, tengpa még fullos volt, és szal 2 től nem ment, de még mostsem, úgyhogy már elég idegesítő...
ezt írja ki:
-
nem tudja senki, de pls. hagyd abba a trágár szavakat, ha zavar, akkor ne vedd fel őket, valszeg azáért vesznek emrt oylan a címed. -
wazz it nem szokás válaszholni?midenki dumál össze viszza
#7196!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
azéé :D -
meg kell hogy kövesselek.. a faq-ban nem a legújabb verzió van.. sry 
-
sry -
amúgy vip jogod van de kicsit szétnézhetnél mielőtt kérdezel..
felül van egy olyan hogy:Olvasd el először a FAQ-t mielőtt kérdezel!|
és az első bekezdés pont a te kérdésedre a válasz.. nc -
thx -
hát pl beírtam azt hogy www.msn.com és máris megtaláltam:
msn live -
Hol tölhetem le a legújabb verzíót? Mert a MSN Club nem jó a FAQ -ban az a 7.5 :S -
üdv.. életmentő kérdés..
msn live-ban elküldtem valakinek egy üzit amit nem kellett volna de nincs még bejelentkezve..
hogyan lehet visszavonni az üzenetet mielőtt bejelentkezik hogy ne kapja meg?
pls pls pls heeelp
-
nem tudja vki hogy MI A FASZÉR VESZNEK FEL TÖRÖKÖK NEM CSAK ENGEM HANEM EGY CSOMO HAVEROMAT AZ ÖSSZES TÖRÖK GECI...bocs....de már kurva idegesitö nem tudja vki a választ? -
pont mind 1 helyen:D -
Hello kellene 1 kis Help! :)
A következö dolgot szeretném megcsinálni az MSN 8.1-ben
és azon belül is a beszélgetö ablakokban!
Nem akarom hogy kiírja a nevem ill. a partner neve mögé hogy
xy üzente:
Ha van valakinek 1 jó kis tippe vagy a Plus Live hogy jó Script-e
akkor azt meghálálnám...
Tényleg nincs magyar Plus Live Script weboldal?
Üdv -
bugok?.o -
Akartam mar szolni reggel, de meg nem voltam benne teljesen biztos... most mar tudom :D -
Enyém #7191 :)igen...ezt yo lett volna tudni még telepítés előtt... -
8.1 suxx, ne frissitsetek ra, mert megbanjatok. -
Enyém #7189 próbáld meg pontos vesszővel elválasztani.ha nem megy akkor meg normális be kell másolni -
Csináltam egy új címet... Ebbe, hogy tudom gyorsan, egyszerűen bemásolni a régi címemen található partnereim? -
Enyém #7187 hali.sikerült kézzel letörölnöm az msn-t a gépről mivel nem találtam az uninstall fájlt. a probléma az h mos nem tom felrakni a 7.5-ös és a 8.0-ás verziot sem. azt írja ki h a gépen a legujabb verzio van és előbb töröljem le ezt. le is töröltem és keresővel is rákerestem hátha vmi kimaradt de semmi. és mos baszik újratelepíteni. eddig 8.0-ám volt és már megpróbáltam 7.5-tel is de azzal se engedi, pedig semmi köze nincs egymáshoz a kettőnek legalábbis asszem...egy winfos reinstall meg nem szeretnék.van vkinek ötlete? -
eszközök, beállítások, adatvédelem -
Csáó! Egyik nap úgy lépem be az MSN-be, hogy az összes partnerem eltűnt.
Szerintem valami hacker lehetett, de ez mellékes.
Nem tudjátok hol találom meg az eddigi partnereim címét?
Nem menti el valami dokumentumba? Segítsetek mert ez nagyon fontos!
-
Törölni akarod vagymi?
Lépj ki msnből ( az óra mellet se legyen) és akkor tudod törölni
Előtte esetleg kapcsold ki messengerbe a megosztási mappák funkciót( az ablakába hogy szüneteltetés asszem), és utána törölgess.
Ha nem kapcsolod ki valszeg megint bejön hogy partnered fájloakt szeretne megosztani. Akkor menj a nemre.
-
WhiteLand #7183 Csak két program kell..amit fel kell tenni és újraindítani a gépet vagy csak az msn-t(ezt már nem tudom) és mehet is a kézírás :) -
WhiteLand #7182 Hm..nincs kedvem visszafelé keresgetni, mert meguntam.Ezért lenne egy kérdésem. Valakinek sikerült letörölnie a SharingMetadata -át a C:\Documents and Settings\*******\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\********@hotmail.com\ elérési útból? Mert ismerősömmel megosztottunk néhány mp3-at és ebben a Metadatában pedig a fájlok mérete nő és az istennek sem tudom letörölni.Valakinek tipp vagy ötlet.És hozzáteszem, nem törlöm le az msnem, nem telepítem újra az xp, és ehhez hasonló. Néhányan máshol már ilyen hülyeségekkel jönnek.
Ui.: Ha meg valaki belémkötne hogy ott a fakjú akkor az tehet egy szívességet.
Előre is kösz!