8023
  • akyyy
    tessék
  • ttibi
    Az lenne a kérdésem hogy a messenger miért csinál olyat hogy bejelentkezek mindenki azt látja hogy bejelntkeztem de az én képernyőmön a bejelentkezési képernyő befagyés onnan nem megy tovább ez miért lehet! Please help! Előre is köszi!
  • greenish
    hali! én is azt szeretném elérni, h. egyszerre 2 felhasználóval tudjak bejelentkezni.
    Utána néztem vmi StuffPlugin nevű cuccot kellene letölteni hozzá, de sehol nem találom...
    pls, segítsetek (ha tudtok)
  • Rotcsa
    köszi szépen! műkszik:)
  • Szabi1991
    google -> msn winamp ? :)

első találat :

Beri megoldása segit :)
  • Rotcsa
    ja, ezt elfelejtettem mondani, hogy7.5 ös verziót használok msn ből vinampból pedig 5.33 ast
  • Rotcsa
    szevaszok!
    Segítség kellene!
    Azt szeretném, hogy a "mit hallgatok" - funkció winamppal is működjön!
    Milyen plugint kell letöltenem, és honnan?
    Köszi!
  • Szabi1991
  • akyyy
    http://www1.cae.mypersonalexpression.com/index.pd
  • Szabi1991
    nemtudtok egy oldalt , ahol ingyenes msn "Wink"-ek vannak ?
  • akyyy
    hát 256-nál néha megőrjít, de 1 gigánál meg nagyon jól fut.
  • xxdani
    Melyik a jobb a 7.5 vagy a 8.0(Live). Egyszerüen nem tudom eldönteni hogy melyiket használjam. a Live mennyivel foglal több memóriát?
  • akyyy
    mit használsz? gen msn-t? insalláld ujra, mert valszeg elállítottál benne valamit.
  • tigeroo
    a mit hallgatok izé mé azt irja ki hogy szám 2. része;(a számcím) és az előadó helyett SYNTAX ERROR IN FORMATTING STRING lol...de mindenre!!
  • tyler82
    azt tettem fel.
    de AZZAL se megy.
    Most ez miért van??
  • akyyy
    a hozzá való plust tedd fel, a TOPIKJÁBA nemrég lett belinkelve.
  • tyler82
    A minap felraktam a Messenger Live!-ot és a hozzá való Plus!-t is. De amikor elindítom a Messenger-t nem indul el a Plus! a menüje meg sem jelenik!! Csak úgy tudom elindítani, ha a telepítőjét futtatom a Plus!-nak. Hol lehetne ezt beállítani, hogy automatikusan induljon, integrálva legyen a menűje mint a régebbi verzióknál??
    Megnéztem a Plus! mappáját és nincs benne .exe vagy hasonló fájl...
  • Flamer
    ya ahham. aszittem nem rakja be oda magát..
  • bigapó
    egyszerűen csak megnyitottam a vezérlőpultot és azon belül a "programok telepítése/törlése" parancsikonra kattintottam. Itt megkerestem az említett programot, betűrendi keresés sokat segít :) rákatt és módosítás/törlés parancs (jobb alsó részen).

Winfos XP SP2 van felrakva, talán Home Edition, minden új frisítés letöltve, telepítve. F-secure antivírus és tűzfal. Alaplapom AN8, Nvidia chipset-tel, tehát főleg ezek tulajdonosaira igaz, de szerintem az Nvidia chip más alaplapon is megcsinálja ezt. Lehet, hogy elég arra is figyelni, hogy ha alaplapi drivert felrakjuk és megkérdezi, hogy kell-e ez a program, akkor nemet kell nyomni. Mikor összeraktam a gépet, akkor még nem volt netem otthon és már nem emlékszem, hogy hogy került fel a progi.
    ha valami még bővebben érdekel valamit ezzel kapcsolatban priviben elér:)
    azért remélem elég ennyi is.
  • pbes
    Pl: MSN, Gaim, Miranda, Meebo, stb
    Bármelyik 2 kliens kombinációjával. Lehet, hogy van erre vmi plugin is, de abban nem tudok segíteni, azokat nem ismerem.
  • rucinho
    hhey!lehet valahogy 1 gépen 2 címmel bejelentkezni a messengerrel??
  • Flamer
    Nvidia Network Access Manager

programok közé beirta magát vagy hogy szedhető le.

még eztis irdle. hátha más nem okos :D
  • bigapó
    hali!

azért írok magamnak (hú, kicsit skizós:) ), mert sikerült egy barátom segítségével megoldani a gondomat. leírom, hogy más is tanuljon belőle. a lényeg, hogy aki integrált hálókártyát használ és hasonló problémák merülnek fel az internet bevezetése után, akkor nézzen szét a programok között, mert nekem fel volt rakva egy Nvidia Network Access Manager nevű progi, ami valszeg az alaplapi driver-el került fel, még az új gép összerakásakor (ez se most volt). Ez egyfajta tűzfal volt, mert semmiféle komolyabb csatlakozást nem engedett meg. Mióta leszedtem minden frankó és még gyorsabb is a net:)
  • Rexor
    XDiscovery...
  • akyyy
    7.5 nem kezeli a szkripteket. . .
  • misirulez
    Google-ban keress rá "Huhu clone"-ra.
  • raymond01
    köszi Rexor
  • báttyó02
    sziasztok

volt anno egy programom,beirtam egy parancsot,és úgy irtam a havernak mintha ő írna
    nah szal értitek:D ennek mi a neve? mert most jól jönne csak már nem emlékszem rá:)
  • Rexor
    A nevedbe, sztem csak az alap hangulatjeleket tudod berakni.
    Kikeresed a smile kódját pl.: = :) és Eszközök >>> Beállítások-ban beírod...
  • raymond01
    nem tud segíteni vki?
  • raymond01
    hello

lehet volt már ezerszer de én akárhogy keresek vissza nem találom!
    a nevembe hogy tudok hangulatjeleket bettenni, próbálta a /nick...
    de ezzel nem tette be
  • bigapó
    sziasztok!

a windows live messenger 8.1-et felraktam a gépre. előtte az alap 4.7 volt. új a net, 2 napja kötötték be.
    a 4.7-el ment simán a csevej, be tudtam lépni stb.

a 8.1-nél nem enged ki, a tűzfalat miatt rinyál. F-secure használok, elvileg mindent beállítottam, tehát ki kellene engednie.
    ezt a hibakódot adja ki bejelentkezésnél: 80072efd
    mikor hibaelhárításra klikkelek, akkor sárga 3szöges felkiáltójel van a kulcsfontosságú portoknál.
    mit kell beállítani, hogy működjön normálisan?

ja és azt is írja, hogy pillanatnyilag nem kapcsolódik a következőhöz: .NET Messenger Service

segítséget előre is köszönöm.
  • akyyy
    tudott, de 8.0-ba már nem lehetésges
  • Zomil
    kár:S mert sztem elég röhej h van olyan smiley amit letöltök és nem változik a mérete, hiába hatalmas de ami meg picivel nagyobb lenne az eredetinél azt meg összenyomja, elég nagy hüyleség, ezért gonodltam hátha ki lehet játszani
    és ugy halottam h a régi stuffplugin tudott is ilyen funkciot
  • akyyy
    sztem nincs ilyen
  • Zomil
    valaki erre 5let?
    elöre is köszi
  • Flamer
    régen nekem is volt ijenem.. de ez kaki.. fojton jelzett ojanokat akikkel évente egyszer beszéltem :D
  • Firerock
    alt+shif:)
    megoldódott
  • Firerock
    császtok
    ehülyült az msn
    a billentűk en mott vannak ahol kéne
    például a felső számok(0,1,2,3,4)nem azokat jelentik(pl.zárójel)
    nem ottvan ahol kéne lennie
    meg az angolban nem létező betűket sem ismeri
    1ik pillanatról a másikra
    valaki helo mer így nó msnm:'(
  • misirulez
    Nem azt kérdeztem, hogy konkrétan mit jelent az ami oda van írva, hanem hogy van-e jelentősége (igazságalapja).