8023
-
tessék -
Az lenne a kérdésem hogy a messenger miért csinál olyat hogy bejelentkezek mindenki azt látja hogy bejelntkeztem de az én képernyőmön a bejelentkezési képernyő befagyés onnan nem megy tovább ez miért lehet! Please help! Előre is köszi! -
greenish #7259 hali! én is azt szeretném elérni, h. egyszerre 2 felhasználóval tudjak bejelentkezni.
Utána néztem vmi StuffPlugin nevű cuccot kellene letölteni hozzá, de sehol nem találom...
pls, segítsetek (ha tudtok) -
Rotcsa #7258 köszi szépen! műkszik:) -
Szabi1991 #7257 google -> msn winamp ? :)
első találat :
Beri megoldása segit :) -
Rotcsa #7256 ja, ezt elfelejtettem mondani, hogy7.5 ös verziót használok msn ből vinampból pedig 5.33 ast -
Rotcsa #7255 szevaszok!
Segítség kellene!
Azt szeretném, hogy a "mit hallgatok" - funkció winamppal is működjön!
Milyen plugint kell letöltenem, és honnan?
Köszi! -
Szabi1991 #7254
-
http://www1.cae.mypersonalexpression.com/index.pd -
Szabi1991 #7252 nemtudtok egy oldalt , ahol ingyenes msn "Wink"-ek vannak ? -
hát 256-nál néha megőrjít, de 1 gigánál meg nagyon jól fut. -
Melyik a jobb a 7.5 vagy a 8.0(Live). Egyszerüen nem tudom eldönteni hogy melyiket használjam. a Live mennyivel foglal több memóriát? -
mit használsz? gen msn-t? insalláld ujra, mert valszeg elállítottál benne valamit. -
a mit hallgatok izé mé azt irja ki hogy szám 2. része;(a számcím) és az előadó helyett SYNTAX ERROR IN FORMATTING STRING lol...de mindenre!! -
azt tettem fel.
de AZZAL se megy.
Most ez miért van?? -
a hozzá való plust tedd fel, a TOPIKJÁBA nemrég lett belinkelve. -
A minap felraktam a Messenger Live!-ot és a hozzá való Plus!-t is. De amikor elindítom a Messenger-t nem indul el a Plus! a menüje meg sem jelenik!! Csak úgy tudom elindítani, ha a telepítőjét futtatom a Plus!-nak. Hol lehetne ezt beállítani, hogy automatikusan induljon, integrálva legyen a menűje mint a régebbi verzióknál??
Megnéztem a Plus! mappáját és nincs benne .exe vagy hasonló fájl...
-
ya ahham. aszittem nem rakja be oda magát.. -
egyszerűen csak megnyitottam a vezérlőpultot és azon belül a "programok telepítése/törlése" parancsikonra kattintottam. Itt megkerestem az említett programot, betűrendi keresés sokat segít :) rákatt és módosítás/törlés parancs (jobb alsó részen).
Winfos XP SP2 van felrakva, talán Home Edition, minden új frisítés letöltve, telepítve. F-secure antivírus és tűzfal. Alaplapom AN8, Nvidia chipset-tel, tehát főleg ezek tulajdonosaira igaz, de szerintem az Nvidia chip más alaplapon is megcsinálja ezt. Lehet, hogy elég arra is figyelni, hogy ha alaplapi drivert felrakjuk és megkérdezi, hogy kell-e ez a program, akkor nemet kell nyomni. Mikor összeraktam a gépet, akkor még nem volt netem otthon és már nem emlékszem, hogy hogy került fel a progi.
ha valami még bővebben érdekel valamit ezzel kapcsolatban priviben elér:)
azért remélem elég ennyi is. -
pbes #7242 Pl: MSN, Gaim, Miranda, Meebo, stb
Bármelyik 2 kliens kombinációjával. Lehet, hogy van erre vmi plugin is, de abban nem tudok segíteni, azokat nem ismerem. -
hhey!lehet valahogy 1 gépen 2 címmel bejelentkezni a messengerrel?? -
Nvidia Network Access Manager
programok közé beirta magát vagy hogy szedhető le.
még eztis irdle. hátha más nem okos :D -
hali!
azért írok magamnak (hú, kicsit skizós:) ), mert sikerült egy barátom segítségével megoldani a gondomat. leírom, hogy más is tanuljon belőle. a lényeg, hogy aki integrált hálókártyát használ és hasonló problémák merülnek fel az internet bevezetése után, akkor nézzen szét a programok között, mert nekem fel volt rakva egy Nvidia Network Access Manager nevű progi, ami valszeg az alaplapi driver-el került fel, még az új gép összerakásakor (ez se most volt). Ez egyfajta tűzfal volt, mert semmiféle komolyabb csatlakozást nem engedett meg. Mióta leszedtem minden frankó és még gyorsabb is a net:) -
XDiscovery... -
7.5 nem kezeli a szkripteket. . . -
Google-ban keress rá "Huhu clone"-ra. -
raymond01 #7235 köszi Rexor -
sziasztok
volt anno egy programom,beirtam egy parancsot,és úgy irtam a havernak mintha ő írna
nah szal értitek:D ennek mi a neve? mert most jól jönne csak már nem emlékszem rá:) -
A nevedbe, sztem csak az alap hangulatjeleket tudod berakni.
Kikeresed a smile kódját pl.:= :) és Eszközök >>> Beállítások-ban beírod...
-
raymond01 #7232 nem tud segíteni vki?
-
raymond01 #7231 hello
lehet volt már ezerszer de én akárhogy keresek vissza nem találom!
a nevembe hogy tudok hangulatjeleket bettenni, próbálta a /nick...
de ezzel nem tette be
-
sziasztok!
a windows live messenger 8.1-et felraktam a gépre. előtte az alap 4.7 volt. új a net, 2 napja kötötték be.
a 4.7-el ment simán a csevej, be tudtam lépni stb.
a 8.1-nél nem enged ki, a tűzfalat miatt rinyál. F-secure használok, elvileg mindent beállítottam, tehát ki kellene engednie.
ezt a hibakódot adja ki bejelentkezésnél: 80072efd
mikor hibaelhárításra klikkelek, akkor sárga 3szöges felkiáltójel van a kulcsfontosságú portoknál.
mit kell beállítani, hogy működjön normálisan?
ja és azt is írja, hogy pillanatnyilag nem kapcsolódik a következőhöz: .NET Messenger Service
segítséget előre is köszönöm. -
tudott, de 8.0-ba már nem lehetésges -
kár:S mert sztem elég röhej h van olyan smiley amit letöltök és nem változik a mérete, hiába hatalmas de ami meg picivel nagyobb lenne az eredetinél azt meg összenyomja, elég nagy hüyleség, ezért gonodltam hátha ki lehet játszani
és ugy halottam h a régi stuffplugin tudott is ilyen funkciot -
sztem nincs ilyen -
valaki erre 5let?
elöre is köszi -
régen nekem is volt ijenem.. de ez kaki.. fojton jelzett ojanokat akikkel évente egyszer beszéltem :D -
alt+shif:)
megoldódott -
császtok
ehülyült az msn
a billentűk en mott vannak ahol kéne
például a felső számok(0,1,2,3,4)nem azokat jelentik(pl.zárójel)
nem ottvan ahol kéne lennie
meg az angolban nem létező betűket sem ismeri
1ik pillanatról a másikra
valaki helo mer így nó msnm:'( -
Nem azt kérdeztem, hogy konkrétan mit jelent az ami oda van írva, hanem hogy van-e jelentősége (igazságalapja).
= :) és Eszközök >>> Beállítások-ban beírod...