8023
-
engem se enged most fel:) -
Mi a tököm van az MSN-el? :D Nem tudok bejelentkezni úgy 4 órája... -
akinek aol azonosítója van akkor azt ne is várjam hogy bejelentkezik msn en? mert én felvettem egy cimet azthittem h msn cim, de most látom h aol es. -
üdv. milyen az az: AOL Messenger azonosító ? ez egy sima msn cim? ugyan ugy lehet rajta beszélni a másikkal mintha sima cime lenne? -
hy all
nekem az a gondom h a lapfüleken az emberek neve helyett azt jelzi ki h: 1
mi lehet a gond?
szeretném ha egítenétek. előre is kösz!
-
Dexantreal #7336 Mikorra várható? :S -
DecenS #7335 srácok, system reinstall előtt állok, és szeretném az "egyénileg" összegyüjtött smile-jaimat kimenteni az msn-ből... lehetőleg hívójellel, meglévő állapot minden paraméterével együtt (értsd: ne egyenként kelljen később visszatöltögetnem őket)
hogyan lehet ezt megtenni?? -
letöltések? -
Tudja valaki hogy honnan lehet letölteni az msn plus 3-t?? A FAQ-ban nem jó a link! -
a névátnevezés is !plus funkció volt, örültem is neki, hogy azt már lehet gyárilag használni...a másik dolog ami miatt használtam a plust ez a fülecskés megoldás...francnak nem tudták azt is beletenni...
azért köszi :) -
Ez a plus egyik funkciója sajnos. Talán a 9esben majd, amibe alapból beépítenek pár plus funkcitó. -
msn 8ban gyárilag be lehet állítani, hogy egy ablakban jelenjen meg az összes beszélgetés, különböző füleken?
vagy ehhez itt is plus kell? -
Felraktam és hol találom azt a polygami funkciót? Jah és nekem 8.xx Live MSN-em van, rossz helyen vok? -
Oooh... nagy vagy!!! -
Fent letöltések > OLD könyvtár > Stuff plugin
de google is megmonjda a honlapját ahol ugyanúgy oldest részben van :) -
Sajna nem műxik a letöltési link :( -
olvasd el a faq-t, benne van. és bejön. -
Hali!
Hogyan tudok 2 msn-t futtatni? Mert 1gép van és a tesóm is akar használni alkalmanként. THX!!! -
dav1d #7323 nem nyit meg újat 
-
dav1d #7322 nem megy! -
pipáld ki, és indítsd el egy másik msn.t -
dav1d #7320 üdv softplugban megtaláltam az enable polygramy funkciót de továbbra se tudok belépni egyszerre több msnnel vki pls help!!! -
most nekem miért nem jön be a live? sehová sem jelentkezik be! -
-
jol mondod egyik se a WLM az már beselép rá kattolok a ikonra és semmi szted Vírus NOD 32 használók frissitve van naponta -
nemtudom, mess.be fórumát olvastam, de most nemtudom hogy az új messenger vagy a régi msn kavart be nálad, se verziót sem irtál:( bár kitalálom egyik sem müködik. -
ez melyik ez a winampos kiegészítő? -
nincsen winapos kiegészitöm csak sima winampom :D akkor a winampot ?szedjem le? -
winampos kiegészítőt szedd le lehet az kavar be. -
Sziasztok nekem nagyon nagy problémám van tegnap kezte az egészet webcamozás közbe állandoan kilépet ma meg már belép és nem válaszol nem tudok semmit csinálni ujra raktam már WLM ell is probálkoztam de az is ezt csinálja ! Valki segítsen -
silent11 #7311 sziasztok!
a legújabb messenger live-ot használom és az a problémám, hogy üzeneteket nem kapok meg vagy mások nem kapják meg amiket írok. és még van egy ennél is nagyobb probléma. Sokszor csinál olyat, hogy ledob az msn de én úgy látom mint ha fel lennék jelentkezve. és azt az állapotot látom ami a szakadáskor volt. tehát számomra látszólag be vagyok jelentkezve, gyakorlatilag viszont nem. vki segítsen plz!!! egyébként routeren kersztül nyomom, közvetlenül kapcsolódok upnp rendszerű nat-on keresztül...egyszerűen nem tudom, hogy mi lehet a baj. ha jól emlékszem a 7.5 néha ki is írta kapcsolat tesztelésénél, hogy vmi gáz van a kulcsfontosságú portokkal. de a porttovábbítás sem segített...ha vkinek van vmi ötlete...és ha vki tud rá megoldást akkor írja le érthetően:) előre is köszi -
nincs -
1488 #7309 sziasztok
egészen véletlenül nem ismer valaki egy olyan kiegészítőt vagy scriptet vagy programot vagy akármit amivel láthatom hogy ki van online de rejtve? -
Dexantreal #7308 Oké, én meg közben leszedtem a 7.5-t és az msn pluszt tegnap feltettem a hsz-m után úgy tíz perccel. gy, hogy minden oké nálam
.
-
Mivel banner már nem hiszem hogy bejön, ezért csak szövegesen kilinkeltem a letöltéseket.
Majd később lesz egy jobb banner, ami eleve tartalmazni fogja a gyakori hibákat, kérdésekre válasszokat. -
Dexantreal #7306 
Valaki elmondaná nekem, mi az msn-nek az aktuális legújabb verziója? Valami szar frissítést mondott nekem a 7.5 (az a legjobb számomra) és gondoltam megnézem. Msn Live Messenger izé volt és totál nem jött be, úgyhogy uninstall. Namár most nekem a sima msn nincs fent a gépen, csak az msn plusz. Kíváncsi lennék a 8.0-ra, vagy, ha van azóta újabb verzió, akkor arra. Csak nem követtem nyomon a fejleményeket :S. Ebben kéne segítség, hogy melyik a legújabb és érdemes-e feltenni. -
ojbryan #7305 igen, de nekem a partnereim úgy kellenének ahogy most vannak átnevezve. A messenger plus tud ilyet hogy átnevezhetem őket és nekem ezt kellene vhogy megtartani. Az átnevezett neveket. Ezt hogy lehet? -
attól hogy ujratelepíted a gépet, felteszed msn-t, úgyanúgy ottmaradnak a partnereid...
de ha nem ezt akarod, hanem új cimet is cisnálsz:
Partnerek>Azonnali üzenetváltási partnerek mentése... (vagy vmi ilyesmi) -
ojbryan #7303 Sziasztok! olyan kérdésem lenne hogy sajnos újra kell telepítenem a rendszert a gépen. És le kellene mentenem a partnereim listáját az msn-ből (7.5-ös). Problémám az lenne hogy fennt van a plus is a gépen és átneveztem a partnereket olyan névre ami alapján tudom hogy ki kicsoda. És hogyha újratelepítem akkor szeretném ha ezek a nevek meglennének mert másképp képtelenség azonosítani őket. Szóval hogy lehetne ezt megoldani? -
biztos hogy live messengert írt ki?