MSN Messenger (.. 7.5)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon kéne.<#help>#help><#help>#help>
biztos nem blöffölt, mivel ált. soha nem beszélünk, nicns semmi közünk egymáshoz és nem is szoktam gyakran rejtve kapcsolodni, de most csak úgy poénból szólt nekem, h tisztába legyek vele, hogy tudja...😊
most akkor mivan? tényleg meg tudja nézni?
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Én a 7.5-ös verziót használom, ehhez kéne a segítség.
emaitl pedig fórumra nem "illik" kitenni. fõleg freemailét mert ott a spamszûrésért PÉNzt kérnek!
Én a 7.5-ös MSN-t használom, viszont valamiért nem mûködik az "Üzenetek elõzményeinek megtekintése" annak ellenére, hogy a "beszélgetések automatikus megõrzése" funkció be van kapcsolva. Tudja valaki, hogy ennek mi lehet az oka.
Mivel csak ritkán járok erre a fórumra a választ inkább a [email protected] címre küldjétek.
Elõre is köszönöm annak, aki segít nekem megoldani ezt a problémát.
Judit
Mess Patch-al az volt a gond nem volt a listába az a sor amivel ki lehetettt volna ütni hogy ne legyen rezgetés limit.
Valami más ötlet 😮 thx
meg ha írtad volna hanyas verzió:\
ahol felvezel vkit partnernak ott van olyan h részletek mutatása.
vagy milyen plugint kéne belerakni?
viszont 8.asnál leltem egy jó skint, ahol a bábuk helyett képeket tesz ki és nem olyan randa nagy kockába hanem a rendes kicsiben😊
és maga a skin is elég jól néz ki😞 de sajnos én nem tudtam feltenni... aki jártas a skinezésben írjon😊 igaz ez csak a 8-ast használóknak szól!
Lenne egy kérdésem!
Nagyon idegesít 😊 Szóval azt, hogy lehet megoldani, hogy az MSN-fõablakban a partner neve mellett a kép ne a kicsike, szokásos zöld MSN-bábú legyen, és a személyes üzenete a neve mellett legyen kiírva, hanem... hogy a megjelenítendõ képe legyen nagyban az MSN-bábú helyett, és a kép mellett legyen a neve, és a neve alatt, a személyes üzenete.
Valahogy mindig meg tudtam csinálni és most nem tudom hogy volt.... 😞
Tudna valaki segíteni?
hibajelentés küldése..
már feltettem az összes lehetséges verziót kipróbáltam még a lehetelent is
de nem megy valaki segííícsen pls ha tud
(nem akarok win reinstallt)
mármint úgy értem, hogy a windowsba való bejelentkezéskor
Tehát az legalapabb MSN-röl van szó, ami a windowsba be van építve.
És nem maga az MSN indul el magától bejelentkezéskor, hanem ha megnyitom a programot, nem az a felület jön be ahová be kellene írni a felhasználói nevet, illetve jelszót, hanem egybõl elkezd bejelentkezni az unokatesóm felhasználóinevével. Megállítani megtudom, de nem tudom, hogy kell véglegesen visszavonni ezt a fajta automatikus bejelentkezést.
Nekem is segíthetnétek😊 Nem tudom miért van, de nincs képem, és úgy mutatja mintha ki lenne kapcsolva, a beállításokba van egy olyan hogy: képem mutatása és megtekintésének engedélyezése mások számára, na azt bepipáltam és hiába alkalmazom meg ok-ozom lese szarja visszamegyek megintnincs kipipálva, meg ha képet akarok választani, kiírt valamit mostmár nem, de ott sincs bent egy kép sem, eltûnt az összes, persze a bátyámnak jó az msn:S Ha tudna valaki valamit segíteni megköszönném😊
Mikor bekapcsoltam ma reggel a msn-t azt írta ki hogy : a webhelyet ismeretlen hitelesítés szolgáltató azonosította, feltételezhetõ hogy azzal a céllal hogy leszedje adatait, Mit tegyek valakinél elõfordult már ilyen légyszi írjátok meg elõre is köszi. Ennek köszönhetõen nem indul el meg valmi account.live.com-ot írkál állandóan
VfB Stuttgart and FC Bulldog Ekecs forever
nemtudom miért de a live nem fogadja el a címemet. beírom, tölt és ennyi. próbáltam másnál is fellépni de ott se sikerült :/ ötlet?
PPPOE hozzáférésûre változtatták a netem. Egyébként Wi-Fi. Létre kellett hoznom egy új kapcsolatot, ahová írom a felhasználó nevet és a jelszót, aztán csatlakozik az Internethez. Azóta viszont az MSN nem akar fellépni. A TCP és a http proxy az MSN tesztelése szerint jó, de mégsem tud fellépni. Az állomásleíró fájlra hibát jelez. A sima Windows Messenger be tud jelentkezni ugyan arra a fiókra a Live és a 7.5 nem. Szerintetek mit csináljak?
de gondolom ki is ír valami hibaüzenetet
Van ez ellen vmi beállítás?