MSN Messenger (.. 7.5)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[...] Te romboló állat! Te sátán!
pliz segitsetek. szepen formataltak a gepemet, s az msn egy masik email cimemre latt allitva, viszont a regit nemtom visszaallitani, mi tevo legyek? hun tom megvaltoztatni az email cimet. Bejelntkezes mas email cimmel nem igen muxik....
danken mekLog
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
tippelhettek kiengedte-e...

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,
Sikerült már valakinek videókonferenciát elindítani? Vagy legalább a sima hang átvitelt? Mert nekem sehogy sem akar összejönni. A mikrofont érzékeli, beállítottam, camera okés. Szal totál elakadtam.
[...] Te romboló állat! Te sátán!
Más probléma lenne :-(
Freewebre hiába küldöm a megerõsítést kérõ emailt, nem érkezik meg már 24 órája.
Van valami ismert dolog emögött?
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Próbáld meg a bejelentkezés más felhasználói néven -t, és add meg újra a felhasználónév jelszavad, mert megesik, hogy "elveszíti" a tárolt jelszót a program....
2 órája próbálgatom,de hiába
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
egy olyan gondom lenne hogy a MSN messenger-en szoktam beszélgetni mikrofonnal másokkal
õk jól hallanak engem de én inkább akadozva hallom õket, de van amikor 1-2 pillanatig én is kristály tisztán hallom de utána megint akadozva (ahoz tudnám hasonlitani mint amikor modemmel az ember internet rádiót halgat és akad nagyon) nekem adsl-em van freestart szólgátatótól és az eggyik akivel beszélni szoktam az másokkal is szokott beszélni többek közt más freestartosokkal ebbõl gondolom hogy nem a szólgátatóval van a baj.
Vki tudna adni néhány ötletet, tanácsot?
Még az ingyen sms szolgáltatások is halnak ki, mert a hazai szolgáltatókat már nem tudják valami miatt használni... (pl.: 1stWap)
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Feltettem a 6.2-est és jött be vele valami keresõ es csak akkor tudom eltüntettni ha letörlöm!
Mit csináljak mert idegesít
Az utóbbi pár napban nem akar bejönni az MSN! Bejelentkezésnél ezt irja ki:
A bejelentkezés a .NET Messenger Service szolgáltatásba sikertelen. Elképzelhetõ hogy a problémát internetkapcsolatának hibája okozza. Késõbb próbálja meg ujból.0x81000370
5letetek one?
1 feltétele van: A másik felhasználónak is rendelkeznie kell vele... De ha küldesz a másiknak 1 smile-t, és õ nem rendelkezik a progival, automatikusan megadja a letöltési címet...
Letöltés: INNEN
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
nekem azvolna a kérdésem hogy tudnék uj smyliket berakni a messengerbe,amiket letöltöttem
üdv
nekem azvolna a kérdésem hogy tudnék uj smyliket berakni a messengerbe,amiket letöltöttem
üdv
(akkó' meg minek??) Külföldi szolgáltatót használjak??? Hna azt már nem!!!
A messenger alapból tartalmaz 4-5 játékot amit két fél tud játszani beszélgetés közben.
Én ezt a játék listát szeretném kibõvíteni.
A kérdés az hogy tudtok e olyan progit, vagy játékot ami vel ezt ki lehet egészíteni???
Légyszi segítsetek.
Köszi.
Szeretném mégkérdezni, hogyan lehet ezzel telefonálni? Mert olyanokat ír A MSN, hogy nincs Magyarországon hangátviteli szolgáltató.
Szal, van ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalata? Ha igen az légyszi írjon.
Elõre is köfi!

1 jó dolog van ebben az MSN-ben: hogy ha egy ilyen törlés-ujratelepités után beirom a nevem meg a jelszavam akkor már kapásbol adja a partnereket mintha semmise történt volna,nem kell ujra beirogatni öket.😊
Ugyanis tegnap egy MSN Plus nevû kiegészitõt töltöttem le hozzá, ami totál bekavart a gépembe, berakott egy csomó programot, az expoleremet totál átállitotta, és amit kitörlünk mert megtaláltuk, újraindításnál ugyanúgy visszaágyazódik. Úgyhogy vinyó formázás lesz. MSN-nt sajna töröltük már, nagyon szomorú vagyok.
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
De azért köszi az ajánlatodat, csak elõbb megpróbálok a belállitásojknál pipákat kivenni, mert olyant is mondtak nekem, megint csak este, vagy kora reggel tudom csinálni, és ha nem megy, privizek.