8023
-
kapcsold be -
nekem ha rámegyek a plus feliratra mint 2 hsz-szel lejjeebb akkor nincs olyan hogy pluginok, pedig fent van a stuffplugin, nem tudjátok miért? -
a magyar bétát valaki nem tudha hol szedhetem le? -
-
LAKY! Nekem ugyanez a Stuffplug van meg, és nemtudok vele smilieket lopni. Te hogy csinálod? -
nm -
köszike Laky... -
StuffPlug-NG 2.2.119
Validation key -
insanity #1661 miért van az hogy a stuffplug bejelentkezéskor sosem tölt be automatic???
kezd kicsit idegesítő lenni... eddig nem volt reklám a partnerlista alján...
most hol van.. hol nincs, de inkább van
mi lehet a baj???
kérlek segítsetek
előre is köszi
üdv
ins -
nekem semmi baj sincs vele -
TZoli #1659 Azt szeretném megkérdezni, hogy a 7es (nem béta) msn titeket is kidobál?
Mert engem szinte állandóan!
Ilyen üzeneteket kapok:
Szolgáltatás nem elérhető
Nem megfelelő a passport fiókom
Hiba van a bejelentkezés nevemben vagy a jelszó nem jó (de a jelszó az jó máshol megy)
stb...
Szóval másnak is van ilyen problémája vagy csak engem szivat?

-
de az egy msn link...vagy tartalmazza a stuff plug-ot is?
-
benne van a link #1652 hozzászólásban a szövegben.
kattints, az "itt" szóra
-
ok én letölteném de honnan?
-
akkor töltsd le szerintem
-
Köszike, mindjárt megpróbálom, benned bíztam,hogy tudsz segíteni 
-
ez a stuff plug nekem is kéne!!! -
tölsd le a legujabbat itt! igaz, egykét kiterjesztést ebben sem tudsz fogadni, de pl mp3-at már igen... meg a legtöbb "hiba" javítva, amiatt esetleg nem tudhattál bejelentkezni és egyéb ilyenek....
A szmájli lopás valszeg biztonsági okokból vették ki, de a továbra is szeretnéd kimenteni, használj sutt plugint, abban van partnerképek/Emoticonok lopása funkció... -
És miért van az nálam, hogy valaki küld át nekem valamit, automatikusan átjön, és rásem kérdez,hogy fogadom-e? Hanem egyből fogadja,mintha Én engedélyezném. Ez így nem jó nekem.
És a másik,hogy ráadásul meg nem is tudok fogadni semmit, mert azt írja, hogy a programom nem engedélyezi, miért van nálam ez a kavar? Olyan furi, eddig mindig müködött minden:(( Tudja valaki?
Nekem is a 7.0 van, és nem béta:) -
Ezt én is szeretném tudni,mert újabban nem tudom átlopni én sem ha megtetszik amit beraktak szmilét
-
miért? -
7.0-ból miért vették ki a smileylopást? -
add már meg egyik haverod msn cimét privibe:)))
-
szóval winampba és akkor is kiirja az ékezetet -
nem winampba, és úgy is kiirja az ékezetet -
mert ők windows media playerbe játszák le -
de haveronak kiirja az ékezetet -
a winampba sincs ékezet, azért:) -
valaki nem tudja hogy miért nem ir ki ékezetet a messenger a mit hallgatok funkciónál, a winampba hiába választok betűtipust, nem jó, négyzetet tesz az ékezet helyére az msn
-
passz, azt tom hogy tv kártyával webkamerán keresztül lehet nézni a 'tv'-t -
mustar #1639 Egyszer valahogy sikerült azt megcsinálnom, hogy amit én hallgattam zenét azt az is hallotta akivel videókonferenciát folytattam. De nem úgy, hogy a hangfalhoz/fejhallgatóhoz közel volt a mikrofon. Sőt ha jól emlékszem, ha belebeszéltem a mikrofonba az nem volt hallható. Mitől lehetett ez, mert jó lenne megint megcsinálnom. Tehát azt a zenét hallja amit én (winamp). Segítsetek. -
a friss az jó eddig...nem volt vele még semmi bajom...csak .exe-t nem tudtam vele küldeni -
thx -
töltsd le a frisset -
TZoli #1635 Rohadék gyökér ez a 7es msn!
Állandóan csak szivat folyton szarozik. Ujabban azt irja hogy nem megfelelő a nevem vagy nem jó a jelszó. Közben meg másik gépről ahol béta van szépen beenged szó nélkül.
Feldughatja aki csinálta ezt a nagy rakás szart! Bocs ha nyers voltam!
-
miért van az hogyha valakit felkérek egy játék elindítására, akkor neki bejön a játék, nekem meg még azt sem irja ki hogy elfogadta, és nem jön be a játék, vagy ha ő kér fel akkor kisem irja hogy felkértek? -
aham mp3-t tudok fogadni végre -
hát gondolom apró hibajavítások -
nem tudok különbséget tenni az új és a régi msn köött
-
próba cseresznye