MSN Messenger (.. 7.5)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

thx

batman
Próbáld meg a .Net Passport beállításokat újra megcsinálni, vagyis módosítani az adataid. Legvégsõ esetben töröld a mostani profilt, és csináld meg újra a régit. Úgy emléxem, hogy a korábbi profillal felvett partnereid megmaradnak.

[...] Te romboló állat! Te sátán!

ahoj!
pliz segitsetek. szepen formataltak a gepemet, s az msn egy masik email cimemre latt allitva, viszont a regit nemtom visszaallitani, mi tevo legyek? hun tom megvaltoztatni az email cimet. Bejelntkezes mas email cimmel nem igen muxik....
danken mekLog

nekem megoldódott..tûzfal volt a köcsög

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

PLackó
most meg ezt írja:

PLackó
letöltöttem az msn messengert és amikor elindítom ezt írja ki:
mi lehet a baj?

az outpost kérdezte hogy kiengedje-e a netre...a tesóm gépezett...
tippelhettek kiengedte-e...

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

phök

PLaci
A szokásos..... próbálkozz késõbb....

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

help plz:

ALCATELGOD
Nekem, most nem jelentkezik be!!! Mit tegyek azt írja ki, hogy nem csatlakoztam a netre, pedig a böngészõ megy

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

batman
Sziasztok!
Sikerült már valakinek videókonferenciát elindítani? Vagy legalább a sima hang átvitelt? Mert nekem sehogy sem akar összejönni. A mikrofont érzékeli, beállítottam, camera okés. Szal totál elakadtam.

[...] Te romboló állat! Te sátán!

pistikem1
sziasztok hol lehet tölteni több ikonok mint msn re kösszi

[oLe]
Akkor nem lehet 2 messengert futtatni egy idoben?
Nekem is elõjött ez a probléma de most már oké. (#68)

Más probléma lenne :-(
Freewebre hiába küldöm a megerõsítést kérõ emailt, nem érkezik meg már 24 órája.
Van valami ismert dolog emögött?
PLaci
Próbáld ki a Skype nevû progit a haverjaiddal. Lehet, hogy jobb minõséget tudtok elérni....

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

PLaci
Lehet, hogy tegnap óta megszûnt a problémád, de ha mégse:

Próbáld meg a bejelentkezés más felhasználói néven -t, és add meg újra a felhasználónév jelszavad, mert megesik, hogy "elveszíti" a tárolt jelszót a program....

BADE
Hibaelhárító ezt írja:A program nem talált semmilyen hibát rendszerbeállításaiban, illetve programjaiban. Kérjük, próbáljon meg késõbb bejelentkezni az MSN Messenger szolgáltatásba.

2 órája próbálgatom,de hiába

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

BADE
A szolgáltatás állapotánál pedig:Minden rendszer stabilan mûködik.

[oLe]
Hi.

Lehet ket Messengert futtatni egy idoben? Ha igen hogyan?

Udv.
BADE
Nem enged bejelentkezni.

BADE
Nekem ez a problémám:

Hi nem tom milyen tapasztalatokat tudtok velem megosztani a pluginok ugyében mert ma leszedtem a legujjabb msgplussot és van egy csomó plugin hozzá csak ne igazán tok angolull nem tudjátok melyik pluginokat érdemes letolteni?

Adam5
én irtam csak roszz login

Tom3
Hi
egy olyan gondom lenne hogy a MSN messenger-en szoktam beszélgetni mikrofonnal másokkal
õk jól hallanak engem de én inkább akadozva hallom õket, de van amikor 1-2 pillanatig én is kristály tisztán hallom de utána megint akadozva (ahoz tudnám hasonlitani mint amikor modemmel az ember internet rádiót halgat és akad nagyon) nekem adsl-em van freestart szólgátatótól és az eggyik akivel beszélni szoktam az másokkal is szokott beszélni többek közt más freestartosokkal ebbõl gondolom hogy nem a szólgátatóval van a baj.
Vki tudna adni néhány ötletet, tanácsot?
PLaci
Soha......
Még az ingyen sms szolgáltatások is halnak ki, mert a hazai szolgáltatókat már nem tudják valami miatt használni... (pl.: 1stWap)

Adam5
Próbáltam volna telefonálni a messenger-el de írta hogy ezen a területen még nem lehet a telefonálást használni (Magyarórszág) nem tudjátok véletlenül mikor alakitják ezt itt is ki?

fifi
Miért van hogy az utóbbi idõben egyik emberem sem aktív messengeren, pedig semmit nem csesztettem a progiban!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Ezt ismeritek? Nagyon jó kis kiegészítõ ezer dolgot tud Msgplus a neve ja és van a smileycentral is Használjátok egészséggel
bizar
hi
Feltettem a 6.2-est és jött be vele valami keresõ es csak akkor tudom eltüntettni ha letörlöm!
Mit csináljak mert idegesít

....

fontos lenne, mert a klán war arrangerje vok...

nem yo...ugyanazt irja ki csak angolul...

Tuvok
uninstall, 6.2 letölt és próba

Sziasztok!
Az utóbbi pár napban nem akar bejönni az MSN! Bejelentkezésnél ezt irja ki:

A bejelentkezés a .NET Messenger Service szolgáltatásba sikertelen. Elképzelhetõ hogy a problémát internetkapcsolatának hibája okozza. Késõbb próbálja meg ujból.0x81000370

5letetek one?

Ryleh
hi....nekem sajna nem sikerál belöni a hangot amikor ûzim jön......hmmm??

Használjatok SmileCentral-t! Több ezer smile, konfigurálható smile-k, mindenféle amit csak el lehet képzelni. Nagyon pofásak, a legtöbb chatprogival 1üttmûködik (ICQ, AOL, stb). Nem kell berakni a progiba sem, csak fel kell tenni, és a beszélgetõablak jobb tetjén ottlesz 1 ikon, és lehet választani.
1 feltétele van: A másik felhasználónak is rendelkeznie kell vele... De ha küldesz a másiknak 1 smile-t, és õ nem rendelkezik a progival, automatikusan megadja a letöltési címet...

Letöltés: INNEN

bobo11:a smyliknél egyéni hangulatjeleknél

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

sziasztok
nekem azvolna a kérdésem hogy tudnék uj smyliket berakni a messengerbe,amiket letöltöttem
üdv
sziasztok
nekem azvolna a kérdésem hogy tudnék uj smyliket berakni a messengerbe,amiket letöltöttem
üdv
Kutyika
Hát, ez az!!! Mármint hogy, nem támogatott...(akkó' meg minek??) Külföldi szolgáltatót használjak??? Hna azt már nem!!!

marsu
Helló

A messenger alapból tartalmaz 4-5 játékot amit két fél tud játszani beszélgetés közben.
Én ezt a játék listát szeretném kibõvíteni.
A kérdés az hogy tudtok e olyan progit, vagy játékot ami vel ezt ki lehet egészíteni???

Légyszi segítsetek.

Köszi.
HUN Tick
Ez azt jelenti, hogy magyarországon ez a szolgáltatás nem támogatott!

Kutyika
Sziasztok!
Szeretném mégkérdezni, hogyan lehet ezzel telefonálni? Mert olyanokat ír A MSN, hogy nincs Magyarországon hangátviteli szolgáltató.
Szal, van ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalata? Ha igen az légyszi írjon.
Elõre is köfi!

Banyapapa
Hát olyan nekem is volt, ment is a levesbe az egész.
1 jó dolog van ebben az MSN-ben: hogy ha egy ilyen törlés-ujratelepités után beirom a nevem meg a jelszavam akkor már kapásbol adja a partnereket mintha semmise történt volna,nem kell ujra beirogatni öket.😊

bogyoka
Köszi a sok segitséget, sajnos befuccsolt nálam minden, nem foglalkozom egyenlõre az MSN-nel.
Ugyanis tegnap egy MSN Plus nevû kiegészitõt töltöttem le hozzá, ami totál bekavart a gépembe, berakott egy csomó programot, az expoleremet totál átállitotta, és amit kitörlünk mert megtaláltuk, újraindításnál ugyanúgy visszaágyazódik. Úgyhogy vinyó formázás lesz. MSN-nt sajna töröltük már, nagyon szomorú vagyok.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Banyapapa
Azt irja pont hogy ha az optioban a fiokban a neved alatt a kodott kitörlöd, és kilépsz a MSN-böl utána vissza akkor mindig kéri majd a jelszót😊

bogyoka
Bocsi, majdnem jó, de pont ellenkezõleg, az a baj, hogy nem kéri a jelszót, simán belehet menni a nevemmel. Az kéne, hogy jelszavas legyen.

[HUN]PAStheLoD
aham .. kicsit visszaolvasva szerintem neked az a problémádm , hogy be tud lépni a messengered jelszó nélkül is .. ugye? mert ez akkor lehet ha azt mondtad neki hogy .net passport hozzárendelése a windóz felhasználói fiókomhoz .. ezt pedig nagyon egyszerûen ki lehet iktatni a vezérlõpult- > felhasználói fiókok és ott a te fiókodban ;>

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

bogyoka
Amúgy magyarul van ez az MSN progi nekem is, minden magyar, csak a beállitásoknál rákattintok a profil szerkesztésére, akkor hozza be angolul amit ki kéne töltenem.
De azért köszi az ajánlatodat, csak elõbb megpróbálok a belállitásojknál pipákat kivenni, mert olyant is mondtak nekem, megint csak este, vagy kora reggel tudom csinálni, és ha nem megy, privizek.