8023
-
most ez mi is? -
XRV #1708 Hozzáadás mizéria megoldódott már? Profilt egyesült államokbelire kell tenni, és akkor okés.
Ha valakinek a magyar verziójú beákllító ablak jön elő, akkor először magyarországot kell betenni, menteni. Utána lehet az Egyesült Államokat betteni, menteni. Akkor nem fog megyét kérni. -
én már régóta felvettem!!! már le is tiltottam!!! nagy hülye, most minek beszéljek vele!
-
joh, kitöröltem magamat a saját msn-emről mielőtt kárt teszek magamban
-
pfhuhh, az semmi ahhoz képest hogy magamnak tudok írni :DDD -
lál ! felvettem saját magamat az msn listámra... egygépről :D -
hogy lehet letörölni a plugint amit feltettem?
-
akkor itt a gépeddel lesz a baj, ha már egy egszerű kis oldal nem jön be :P
az msn tökéletesítése helyett, a windows reinstall-t ajánlom
-
Budai #1701 HÁNYSZOR MONDJAM EL HOGY NEM JÖN BE EZ AZ OLDAL????????? -
akyyy - VIP!
Köszi a választ
Én sem szeretek felesleges dolgokat (pld. pluginokat) feltenni a gépre, éppen ezért is érdeklődtem, hogy valaki ismeri-e az adott cuccot, hogy érdmes-e feltenni. De ezek szerint nem kerül fel
-
Nem, nemtudok olyan plugint! És a rejtettség ellen van már valami kiegészítő?... Mármint, hogy tudjam, mikor tilt valaki.... -
létezik olyan plugin, ami elrejti az emilkémet?
már nagyon unom az ilyen gyökereket, akik azért vesznek fel, mert másokkal versenyeznek, hogy nekik mennyi partnerük van... -
itt a kódod -
de msn hez van , az 100% -
Budai #1695 Ja és nekem nem zene plugin kell hanem a smiley lopó -
Budai #1694 Ez mi?mert h nem MSNhez van az 100 -
Hmm. ezek szerint senki nem ismeri a CVRPatcher path-et és nincs segitség számomra
-
megpróbálhgatod, én nem szeretem az ilyne bizbazoszakt -
bejön az, de tessék http://akyyy.uw.hu/msn/gen_msn.zip -
Budai #1690 Aha csak nemjön be má elég rég óta 

-
foobar? az mi?
az előbb említett winampos cucc itt:
[/URL][URL=http://akyyy.uw.hu/msn/index.php]http://akyyy.uw.hu/msn/index.php -
egyszerű ha felteszed a winampos cucot -
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy foobarral nemlehetne valahogy összehozni a "what I'm listening to" cumót? Mediaplayerrel megy, csak az a zenéim kétharmadát nem játsza le (ape fileformátumban vannak, és nemakarom mp3-ra konvertálni őket) -
-
-
nem baj csak mondtam :) -
Bocsi... Lassú volt a gép, közben javitottam is.. ezért ment el 3 x is.. sorry -
ha egyszer leírod azt is látjuk -
Sziasztok!
Nekem 7.0 Beta messengerem van. Van hozzá egy patch, (Remove MSN Today button, Remove search bar, Remove advertisement, remove actions pane, remove (BETA) tag) Fel is tettem, müxik a program rendesen, csak hetente akarja a javitott 7.0-t felpakolni. Egyik helyen olvastam a CVRPatcher nevű patch-ról, de nem tudom, hogy ez mire való, milyen problémát old meg a messengerben, érdemes-e feltelepítenem? Ha tudja valaki, szivesen venném a segitségét.
Előre is köszi a segitséget. -
Sziasztok!
Nekem 7.0 Beta messengerem van. Van hozzá egy patch, (Remove MSN Today button, Remove search bar, Remove advertisement, remove actions pane, remove (BETA) tag) Fel is tettem, müxik a program rendesen, csak hetente akarja a javitott 7.0-t felpakolni. Egyik helyen olvastam a CVRPatcher nevű patch-ról, de nem tudom, hogy ez mire való, milyen problémát old meg a messengerben, érdemes-e feltepelítenem? Ha tudja valaki, szivesen venném a segitségét.
Sziasztok!
Nekem 7.0 Beta messengerem van. Van hozzá egy patch, (Remove MSN Today button, Remove search bar, Remove advertisement, remove actions pane, remove (BETA) tag) Fel is tettem, müxik a program rendesen, csak hetente akarja a javitott 7.0-t felpakolni. Egyik helyen olvastam a CVRPatcher c. patch-ról, de nem tudom, hogy ez mire való, milyen problémát old meg a messengerben. Ha tudja valaki, szivesen venném a segitségét.
szerinted lentebb az mi?#1662 -
Budai #1677 Valaki mondjon má egy Validation Code - ot vlki a StuffPlug-NG hez
-
innét :) -
én szerintem ne tedd fel, mert a szmájlikat csak akkor látják a többiek, ha nekik is fennt van...
amúgy ez egy szép kis féreg :P -
a colornicket honaaan?:PP -
Tigerson #1673 a smiley central smiley-it hogyan lehet egyenként letölteni? -
igen, csak bénáskodtam, de mostmár jó, kösz -
mindkettő? -
be van kapcsolva