8023
  • akyyy
    most ez mi is?
  • XRV
    Hozzáadás mizéria megoldódott már? Profilt egyesült államokbelire kell tenni, és akkor okés.
    Ha valakinek a magyar verziójú beákllító ablak jön elő, akkor először magyarországot kell betenni, menteni. Utána lehet az Egyesült Államokat betteni, menteni. Akkor nem fog megyét kérni.
  • akyyy
    én már régóta felvettem!!! már le is tiltottam!!! nagy hülye, most minek beszéljek vele!
  • PResident Evil
    joh, kitöröltem magamat a saját msn-emről mielőtt kárt teszek magamban
  • PResident Evil
    pfhuhh, az semmi ahhoz képest hogy magamnak tudok írni :DDD
  • PResident Evil
    lál ! felvettem saját magamat az msn listámra... egygépről :D
  • shevy
    hogy lehet letörölni a plugint amit feltettem?
  • Laky
    akkor itt a gépeddel lesz a baj, ha már egy egszerű kis oldal nem jön be :P
    az msn tökéletesítése helyett, a windows reinstall-t ajánlom
  • Budai
    HÁNYSZOR MONDJAM EL HOGY NEM JÖN BE EZ AZ OLDAL?????????
  • Wacak
    akyyy - VIP!

Köszi a választ
    Én sem szeretek felesleges dolgokat (pld. pluginokat) feltenni a gépre, éppen ezért is érdeklődtem, hogy valaki ismeri-e az adott cuccot, hogy érdmes-e feltenni. De ezek szerint nem kerül fel
  • Tomido
    Nem, nemtudok olyan plugint! És a rejtettség ellen van már valami kiegészítő?... Mármint, hogy tudjam, mikor tilt valaki....
  • Laky
    létezik olyan plugin, ami elrejti az emilkémet?
    már nagyon unom az ilyen gyökereket, akik azért vesznek fel, mert másokkal versenyeznek, hogy nekik mennyi partnerük van...
  • akyyy
    itt a kódod
  • akyyy
    de msn hez van , az 100%
  • Budai
    Ja és nekem nem zene plugin kell hanem a smiley lopó
  • Budai
    Ez mi?mert h nem MSNhez van az 100
  • Wacak
    Hmm. ezek szerint senki nem ismeri a CVRPatcher path-et és nincs segitség számomra
  • akyyy
    megpróbálhgatod, én nem szeretem az ilyne bizbazoszakt
  • akyyy
    bejön az, de tessék http://akyyy.uw.hu/msn/gen_msn.zip
  • Budai
    Aha csak nemjön be má elég rég óta
  • akyyy
    foobar? az mi?

az előbb említett winampos cucc itt:
    [/URL][URL=http://akyyy.uw.hu/msn/index.php]http://akyyy.uw.hu/msn/index.php
  • Sheva
    egyszerű ha felteszed a winampos cucot
  • Boba
    Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy foobarral nemlehetne valahogy összehozni a "what I'm listening to" cumót? Mediaplayerrel megy, csak az a zenéim kétharmadát nem játsza le (ape fileformátumban vannak, és nemakarom mp3-ra konvertálni őket)
  • Sheva
  • Wacak
  • Sheva
    nem baj csak mondtam :)
  • Wacak
    Bocsi... Lassú volt a gép, közben javitottam is.. ezért ment el 3 x is.. sorry
  • Sheva
    ha egyszer leírod azt is látjuk
  • Wacak
    Sziasztok!
    Nekem 7.0 Beta messengerem van. Van hozzá egy patch, (Remove MSN Today button, Remove search bar, Remove advertisement, remove actions pane, remove (BETA) tag) Fel is tettem, müxik a program rendesen, csak hetente akarja a javitott 7.0-t felpakolni. Egyik helyen olvastam a CVRPatcher nevű patch-ról, de nem tudom, hogy ez mire való, milyen problémát old meg a messengerben, érdemes-e feltelepítenem? Ha tudja valaki, szivesen venném a segitségét.
    Előre is köszi a segitséget.
  • Wacak
    Sziasztok!
    Nekem 7.0 Beta messengerem van. Van hozzá egy patch, (Remove MSN Today button, Remove search bar, Remove advertisement, remove actions pane, remove (BETA) tag) Fel is tettem, müxik a program rendesen, csak hetente akarja a javitott 7.0-t felpakolni. Egyik helyen olvastam a CVRPatcher nevű patch-ról, de nem tudom, hogy ez mire való, milyen problémát old meg a messengerben, érdemes-e feltepelítenem? Ha tudja valaki, szivesen venném a segitségét.
  • Wacak
    Sziasztok!
    Nekem 7.0 Beta messengerem van. Van hozzá egy patch, (Remove MSN Today button, Remove search bar, Remove advertisement, remove actions pane, remove (BETA) tag) Fel is tettem, müxik a program rendesen, csak hetente akarja a javitott 7.0-t felpakolni. Egyik helyen olvastam a CVRPatcher c. patch-ról, de nem tudom, hogy ez mire való, milyen problémát old meg a messengerben. Ha tudja valaki, szivesen venném a segitségét.
  • akyyy
    szerinted lentebb az mi?#1662
  • Budai
    Valaki mondjon má egy Validation Code - ot vlki a StuffPlug-NG hez
  • Laky
    innét :)
  • Laky
    én szerintem ne tedd fel, mert a szmájlikat csak akkor látják a többiek, ha nekik is fennt van...
    amúgy ez egy szép kis féreg :P
  • tigeroo
    a colornicket honaaan?:PP
  • Tigerson
    a smiley central smiley-it hogyan lehet egyenként letölteni?
  • shevy
    igen, csak bénáskodtam, de mostmár jó, kösz
  • akyyy
    mindkettő?
  • shevy
    be van kapcsolva