MSN Messenger (.. 7.5)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Üdv
[...] Te romboló állat! Te sátán!
Mert nem tudom így kitölteni, mert nemtok ángolul.
Vagy még töltögetnem kéne hozzá valamit? Már több frissitést töltöttem le.
Egyszer már csak egyenesbe jövök már.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Remélem segítettem.
Üdv
A másik, hogy bejelentkezésnél ott a bejelentkezési nevem, és simán beléphetek, pedig jelszavam is van, ezt nem tudom hol csesztem el. A profilban szerettem volna állitani, de külföldiül van, nem magyarul.

Köszike azért nektek, hogy próbáltatok segíteni, de asszem a megoldást megtaláltam, mégpedig "Crem #3-as' üzenete segit, hogy ne a Windows MSN-en menjen. Remélem sikerül. Bocsi
Most jobban átolvastam.
Azt meg tudnátok nekem mondani, hogy mitõl függ a webcamera képátviteli sebessége? 384-es ADSL-em van, de MSN-ben nagyon szaggat. Ez normális? 512 kéne hozzá? Vagy mit tudtok javasolni?
Köszi elõre is.

Szeretném használni az MSN 6.1 verzióját, letöltöttem, regisztráltam is magam, mail visszaigazolás is megvan, aktiváltam is. Tagságim is van, szal, minden.
Nos a fõoldalon kéne állitólag a 6.1-re kattintanom, és akkor lépnék be a menûbe, de nem enged.
Tudom buta kérdés, de hol van az, hogy be mehetek a csevegõszobába, és a partneremet beirni, hogy kivel akarok csevegni? A Windows msn-t használtam, ami a start menûben van, ott sikerült létrehoznom a kapcsolatot, de én nem azzal akarok, hanem a netessel.
Nem tudom, hogy sikerült-e leírnom rendesen a problémámat, de próbálkozom, de nem megy.

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
aztan a startupbol kiikszeled.
Igy kesobb ha esetleg meg kell konnyen visszateheted.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Aztán díjaznám azt is, ha 1 beszélgetésben többen vesznek részt, akkor kicsit olyan chat szerû legyen. Mert valainek 2 mondatos neve van, és eléggé zavaró, fõleg ha 1szerre 6-an írnak. Szal ilyen kis apróságok sztem nagyon feldobnák a progit.
Hogy lehet topic-képet betenni? 😊
én se tudok mindentA processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
¡Hala Madrid!
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
nos föltelepítettem az msn-t, és szerencsére eljutottam odáig is, h egy haverommal beszélgessek... viszont a nevemet nem változtathattam meg... valamiért nem engedte végrehajtani ezt a mûveletet ez a progi, és emiatt egész végig az e-mail címem volt a felhasználónevem... Ja és azt is megtudtuk közös erõvel, h én a másik oldalon ha rámviszik az egeret, akkor így vagyok feltüntetve:
tehát itt még valahol el kell fogadtatnom valamivel az e-mailcímemet...csak hogyan!??!
várok minennemû segítséget, mert tennap már a krízis szélén voltam, h mindig nekem nem jön össze bármi is!!!

segítségeteket elõre is köszönöm!
ui.:freemail-es címmel regisztráltam, nempedig hotmail-el, lehet, h ez is közrejátszhat...
köszi még 1X
¡Hala Madrid!
Crem, a progit leszedtem, kössz szépen!
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

/*WTF?!*/
1.)
dupla klikk az ikon-ra
2.)
Valahol kell lenni egy beállítások menüpontnak...
(eszközök->beállítások?)
3.)
Keresd meg:
Indítás windows indításakor. (Vagy valami hasonló.)
4.)
Pipa kivesz elõle...
Messengerdisable
Ui: Ha sikerült letölteni, írd meg, mert letörölném...ThX
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
/*WTF?!*/
Ez elõtt meg az õrületbe kergetett.../*WTF?!*/
A win messengerben már régebben kiixeltem h induljon el automatikusan windows indításakor, és az is ki van x-elve h háttérben fusson.
Ja és használj MSN-t 😉
Egyik startup manager sem látja, bár a wheresjames-nek van 1 ún. task list-je, amiben megtaláltam az "msmgs" és az "msnmgs"-t. De semmit nemtudok vele csinálni, csak megmutatja a file-okat...
Asszem maradok a Crem-féle verziónál, bár aki tud rá megoldásokat ne hallgassa el 😊.
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Kivenni pedig úgy tudod, hogy:
A "C:\WINDOWS\inf" mappa alatt (ha Windows XP-nk más meghajtóra van telepítve, értelemszerûen helyettesítsük be a "C:"-t a megfelelõ betûvel) nyissuk meg a "sysoc.inf" filet. Ebben az állományban rövid kereséssel rátalálhatunk egy sorra, mely a következõket mondja:
msmsgs=msgrocm.dll,OcEntry,msmsgs.inf,hide,7
Változtassuk ezt meg, hogy az alábbit mutassa ez a sor, és a Windows Messenger azonnal megjelenik a telepített Windows összetevõk között, ahonnan könnyen eltávolíthatjuk azt.
msmsgs=msgrocm.dll,OcEntry,msmsgs.inf,7
Ha ezek után visszarakod a 6.1 verziót mindig látni fogod, mikor indúl el, illetve ki is vehetet a jobb sarokból...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Nos az lenne az én gondom, h amikor bekapcsolom a gépet, a win messenger automatikusan elindul a tudtom nélkül. A tálcán, vagy a kis ikonok között semmi jele h futna a progi. Csak arra vagyok figyelmes, h rámpriviznek. Aztán amikor elindítom az MSN Messneger-t, kiírja h ön bejelentkezett 1 másik géprõl, kattintson ide a bejelentkezéshez. A win messenger az indítópultban sincs benne, sehol máshol.
Ha valaki tud rá megoldást akkor írja le! Elõre is köszi!
Egyébként semmi bajom a vele, sztem a legjobb csevegõprogi.