MSN Messenger (.. 7.5)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
mûveletek-->szóbeli beszélgetés indítása--> gyorsankijelölöd az összes partnert &enter? 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
haver probalja feltenni az uj MSN-n de neki nincs olyan.. lehet mashogy kene elohozni?? nemtom...
Mert erre én is kivácsi lennék.<#nemtudom>#nemtudom>
Na azt csak ugy lehet én legalább is ugy tom hogy beszélgetsz vkivel és van egy menüpont az eszközökbe vagy a fájlba és az a neve hogy partner meghyívása egy beszélgetésbe és akkor többen tudjátok nyomni!!!
nekem legalábbis igy van
na byz
Szval oan bajaim vannak, hogy nem tok beszélni a haverokkal msn-en keresztül és nem tom, hogy miért...
A másik pedig az, hogy fájlmegosztás sem mûxik mert sem én sem õ nem látja a whincesterem tartalmát...
A helpet elõre is köszönöm
na byz all
fuck<#shakehead>#shakehead>
ettõl függetlenül ha vki tud akkor sljon..
INTEL INSIDE - IDIOT OUTSIDE Hawer fórumja: www.mlnrtms.fw.hu/forum
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
amugy a beállításoknál vedd ki pipákat hogy alkalmazásfuttatásakot elfoglalt, és az 5 perc távollétnél nincs a gépnél jelzést.......ez lesz az oka.
mivel a winXP néha önmagától elkezd futattni háttártárban progikat, és az msn azt hiszi, hogy nagy ablakos alkalmazás........jó hogy hiszi, M$ termék 😄
Az állapotomat NEM vagyok gépnél-re rakom... Ott hagyom a gépem és aztán magától átvált nekem ELFOGLALT-ra! De nem tudom, hogy miért?! 😮 És amikor visszaülök a géphez, akkor meg visszaváltozik NEM vagyok gépnél-re?! 😮
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Már a vezérlõpultban sem tok belépni a felhasználókhoz, ha még is nincs ott semmi, és ha megnyomom a vissza gombot ez történik:
Ha a szüleidnek nincs gyereke, nagy valószínűséggel neked sem lesz.
de lehet válrtoztanti rajta
(amugy nemsozltam