8023
-
Szuperkaraj #2029 sztem a Norton, én kikapcsoltam, meg amúgy is szar a Norton sztem, mert nekem most nemrég óta kéri a regisztrációs kulcsot, amit már megadtam neki..... -
A Norton kavarhat be sztem, vagy a net..... próbálj meg webről bejelentkezni -
isdn,invitel......de nemtom,sztem nem ezzel van a baj mert tudok netezni,csak az msn írja ki,hogy nincs kapcsoltam...meg hogy nézzem meg hogy nincs-e pipa a kapcsolat nélküli munkánál...pedig tegnap még normáliosan ment.... 

-
milyen neted van? -
Várjon, amíg a hibaelhárító megvizsgálja rendszerének kapcsolódási tulajdonságait...
A hibaelhárító megállapította, hogy valószínűleg nem rendelkezik internetkapcsolattal. A Windows hálózati hibaelhárító használatával győződjön meg arról, hogy internetkapcsolata megfelelően működik.
Ennek az lehet az oka, hogy egy tűzfalszoftver vagy más program megakadályozza az MSN Messenger kapcsolódását az internethez. Ellenőrizze, hogy az alábbi programok legfrissebb verziójával rendelkezik-e, mert elképzelhető, hogy ezek egyike akadályozza a .NET Messenger szolgáltatáshoz való kapcsolódást. Továbbá az egyes programok dokumentációjában ellenőrizze, hogy a program beállítása lehetővé teszi-e az MSN Messenger programon keresztüli kommunikációt.
Ellenőrizze, hogy megfelelően kapcsolódik-e az internethez, majd próbálja meg újból.
Symantec Norton Internet Security
ezt írja ki nekem,pedig ez nem lehet,merpt van kapcsolatom,mnden be van kapcsolva,netezek,sőt még az összes tűzfalat meg mindent kikapcsoltam,de tegnap óta baszakszik ezzel... Vki hel -
agyhalál
-.- -
Az mitől lehet, hogy sosem jelentkezik be magától a messenger annak ellenére, hogy a bejelentkezésre vonatkozó összes opciónál pipa van. Valamint állandóan átírja a Személyes üzenetemet egy régebbi üzenetre? -
köszi -
www.mess.be -
nem úgy....valaki más? -
sanyx #2019 pl így?Ï@Ñî ??? -
Névnek nem lehet speciális karaktereket berakni valahogy? -
Helló!
Nemlehet olyat msn-ben, hogy felveszek valakit partnernak, és megnézni hogy ö felvette e, és csak mindig elkerüljük egymást, avgy eleve fel se vett.?
-
Amúgy skineket honnan lehet letölteni?
A mess-en nem találok -
sirdond #2015 áh, tnx :D
nagyon hálás vagyok neked :D -
Itt -
sirdond #2013 segítsetek már lécci, hogy honnan tudom letölteni a south parkos hangokat??
előre is kösz! -
laliking #2012 jah :P -
:PPPPPPPPP
nem azért mutattam h a skint nézze hanem a csajt :DDDD -
laliking #2010 de azon csak a beszélgetőablakok vannak!! ez meg a messengernek a partnerlistája :D -
#1931 -
laliking #2008 ez a blackice(blekájsz) skin :) -
laliking #2007 -
íyg van az a legjobb skin! :) -
laliking #2005 blackice!!! nagyon állat!! -
Kössz. -
1, igen hozzá, stuff pluginra keress rá, kereső lent
2, több msn-t futtathatsz a gépen egyszerre
3, nemtom, de majd válaszolnak
+4, nem skinezek, bár most kicsíptem az Xp-met amivel kissé változott az msn is, de csak KICSIT! -
Lenne még egy:
Ti melyik skin-előt használjátok? -
Csá!
Lenne pár problémám:
1, Hozzá lehet-e adni plusz füleket a messenger 7-ben?
2, Az MSN Universal Path-erben mi a Multiple Login
3, Honnan tudom leszedni az Eric Cartman féle hangokat? -
ték :))))))))))))))))))))))))))) -
nekem megy :) -
laliking #1998 uhh de belegabajodtam szal: miért? -
laliking #1997 de hogy mkklhér..... -
laliking #1996 nekem is ez van -
sztetek miért nem megy msnbe a játék funkció? nálam nem akar menni már sok mindent kiróbáltam de nem akar müxeni. azt írja ki
[Játák neve] átmenetileg nem érhető el. -
Darkboy #1994 na aki akar még, vegyen föl: [email protected] -
az is megvan tááán... :DDD -
Darkboy #1992 "na... kabbe gyíkok, én lelépteeem!"
megvan :) -
a kiafaszvagy kurvajó:D -
megszereztem azokat a cartmenes hangokat nagyon állatok :DDD