8023
-
Tigerson #2069 nektek jó az msn? -
Tigerson #2068 már rájöttem -
Tigerson #2067 a Messenger Plusban van olyan, hogy hangokat lehet hozzáadni, ha vki onnan küld neked hangot, akkor azt oda beteszi, de azt onnan hogyan tudom kimenteni? -
Tigerson #2066 ? -
msn 6.2 -
Tigerson #2064 eszközök-beállítások-fájlátvitel -
valaki modja már meg hogy az MSN fájl küldési default directoryt hol lehet beállítani ?! gondolom csak registryben... -
Tigerson #2062 vki küldött nekem ilyen hangokat, amiket nekem a Messenger letöltött és eltárolt, ezeket a hangokat hogy lehet kifejteni wav fájlba, hogy meglegyen? -
biztos olyan betűtipust használsz a programban -
és ez csak akkor van ha msn-ezek -
Miért van az hogy a nyelvi eszköztár (vagy mi az a jobb alul) magyarról folyton átállitódik angolra? -
skristof #2058 nekem is ezt csinálta -
mit ír ki? mennyi partnered van? -
7-es Msn-t hasznalok,tegnap ota nem tudok
partnereket hozzaadni.Le lettem vajon tiltva? -
mIrcen msn
Letölt -
png fájlokban a dokumentumokban. olvass vissza valahol le van írva -
Hülye, az az MSN BETA-ban volt, amit biztonsági okokbl kivettek!:D
Ha szmájlikat karsz lopni, használj Stuff-Plugint! -
Tigerson #2052 a messenger a plusszba berakott smileyket és hangokat melyik fájlban tárolja? -
szükségem lenne 1 kis helpre:
naszal eredetileg fenn volt a plus 3.40 beta verzioja,aztán jött a 3.50,ami nem beta :)
feltettem,és én hülye azota nem találok a neten 3.40-est...
szal hogy lehet a 3.54-es PLUSban megoldani,hogy ha vki benyom 1 smiley-t,akkor jobb gombbal fel tudjam venni a sajátjaim közé,mint 3.40-es plus-szal???
ennél mindig csak "másolás" van,azzal meg nem megyek semmire, és emiatt nem akarok külön programokat nyitni,hogy beillesszem vágolaprol,aztán mentsem,aztán kézzel keressem meg,és beállitsam a saját smiley-jaim közé
vki tud segiteni? -
kösz:D -
vanak, egy két "grafikai" ikon csere, meg gondolom pár apró hiba -
Zséé #2048 És valaki aki feltette az tapasztalt valami változást amit kijavított? -
MSN frissités, letölthető itt is: MSN 7.0.0816 -
inditsd el az msninstallt és menny rá hogy javítás -
flashX #2045 lál. -
azt a kurva black ice skint nem lehet eltűntetni?
-
flashX #2043 a black ice skinből azt a kurva smiley ad-t nem lehet eltűntetni? -
sajnos nem jó így.. -
skristof #2041 megcsinálod Word-ben és becopypaste-eled? -
tehát milyen kód kell hozzá,vagy milyen plugin ha meg lehet ezt oldani. -
hy
hogy lehet a névben apró betűs felső indexbe írni valamit? -
erre én is keresnék megoldást, nekem ezzel szerencsére nincs gondom, bár sokan küldenek ilyet, és letiltás helyet inkább rájuk szólnék mit csináljanak -
Kösz a segítséget, elöbbre vagyok vele. -
http://free.srv.hu/n/t/ntml/forums/showthread.php?t=504&page=1&pp=10 -
jó,mr megoldottam...jó hangokat tud vki? -
skristof #2034 sziasztok!
úgy néz ki, hogy bekaptam egy randa férget MSN-en. A partnerlistámon szereplőknek folyamatosan hülye angol szövegeket küld és belerakja az e-mail címüket, pl mintha vmi sexoldalon lennének fennt meg ilyesmi..
nem tud erre vki vmi megoldást? vagy találkoztatok már ezzel?
mielőbbi segítésget előre is thx -
nem mozzilánál(FIREFOX) kell hanem IE-ben!!!!!!! -
xp... hol lehet kikapcsolni mozillánál a kapcsolat nélküli muinkát? mert az msn állandóan auzt érzékeli,mintha nem kapcsolódnék a nethez...tudom hogy fájl/kapcsolatnélküli munka,de nincs más mód? -
milyen profil? XP? vgy msn? -
következő a hejzet: átmentem egy másik profilba,és ott hibátlanul müxik minden.... ez meg hogy lehet?