8023
  • báttyó02
    na jolvan utánanéztem,és baromság az egész...csak már vagy 5-en bekopizták nekem msn-en ezt a szöveget :@
  • báttyó02
    akkor elküldöm a gecibe azokat akik küldözgetnek nekem emesenen ilyen hireket :D
  • akyyy
    hol van ez a szarság kiírva?:DD
  • Laky
    #2124 - #2134
  • Laky
    mondom nám, sry .d
  • báttyó02

(Mentsük meg az MSN-t!!!!)
    MSNfan - 2005.07.12. 20:25

Hello! Bajban az MSN! Értesültem arról, hogy az MSN októbertől fizetőssé válik, de csináltak egy üzenetkódot, amit érzékelnek, és... Inkább olvassátok el a magyarra fordított üzenetet

Az MSN üzemeltetőinek nem éri meg a programot futtatni, ezért októbertől az MSN messenger fizetős lesz. Küld el ezt az üzenetet a lehető legtöbb embernek, mert az MSN szolgáltatói a következő kódot észlelik az üzenetekben, és haez a szám eléri a 1000000000-t akkor haggyák ingyenesen futni a programot. [kod:031254985013157512743173412445924891568632013445504045127] ez egy magyar nyelvű fordíts, ha esetleg lefordítod, akkor a kódot a fentinek megfelelően írd be! köszi

Lépjetek be, és küldjétek el a lehető legtöbb embernek ezt az üzenetet! Mentsük meg az MSN-t!!!!!!!!!!
  • báttyó02
    most olvastam egy cikket....asszem akkor ez szopás O.o
  • Laky
    nám
  • báttyó02
    Jóestét

Volna egy olyan kérdésem,hogy tényleg jól halottam,hogy oktobertől fizetős lesz a msn?
  • kisleki
    Letöltöttem az animációkat. tényleg nagyon szuperek. kösz!
  • kisleki
    Letöltöttem az animációkat. tényleg nagyon szuperek. kösz!
  • akyyy
    :DDDASDA
  • demminnass
    azért köszi kurityán
  • akyyy
    akkor sajnos nemtok segíteni:(:(:(
  • demminnass
    ex Axelero t-online vagy mi a fene már követni sem tudom
  • akyyy
    szolgáltató?
  • demminnass
    szélessávu netem van csak mikrohullámu de 512/128
  • jointeer
    win 98-ra hogy lehet felrakni az msn 6.2-t? mert a 7 csak xp-re jó, de hol van még meg a 6.2?
  • akyyy
    milyen neted van?
  • demminnass
    hello
    olyan problémám lenne hogy ha az msn-be ismerösöm bekapcsolja a cam-ot akkor pár másodperc mulva kifagy a gép
    xp sp1 van fenn, msn 7.0 + msn plus mindkettő a legfrisseb de win 2003-al is ugyanez volt
    szoval már kiprobáltam mindent : kikapcsoltam a plust, tüzfalat, állitgattam mindent de mindig kifagy pár másodperc mulva ahogy megjelenik a cam képe és ez több cam-os ismerösömmel is kiprobáltam ugyanazt produkálja
    szoval volt valakinek ilyen gondja eddig? és talált rá megoldást?

de már addig jutottam hogy ha felkérem hogy nézzem a camját megkapja a felkérést elfogadja nála elindul a kép meg minden de nálam meg nem történik semmi csak várom hogy elfogadja és magkapjam a képet
    ha meg ő kér fel engem hogy nézzem a camját akkor meg se kapom a felkérést

ha tudja valaki a megoldást akkor kérem ossza meg velem
    elöre is köszi
  • akyyy
    ???
  • IlluminatoR
    Achtergorden!?
  • akyyy
    Képek:

• NuCLEARScoRp
    Már jön a MSN Messenger következő verziója a 7.5-ös

Aki ki akarja próbálni innen töltheti, én már ezt a verziót használom, bár még csak beta egész stabilnak tűnik...

MSN Messenger 7.5 beta Bulid 160
  • xxdani
    miért nem működnek nálam még mindig a játékok? A partnereknél megy cask nálam nem.
  • totya24
    A Stuffplug erre is jó, van benne ilyn funkció. http://stuffplug.net .. asszem, de ha rákeresel, egyből kiadja...
  • Szuperkaraj
    aha, nálunk is úgy van
  • skristof
    igen
  • akyyy
    próba szerencse
  • Jaffa 2843
    Heló! Lenne egy kérdésem. Ha egy vonalon meg van osztva a net akkor az MSNre be lehet jelentkezni mind a két gépen külön címmel?
  • kisleki
    jobb gomb - save image - mentés
  • Zacsy
    THX
  • akyyy
    de, van. keresd meg!
  • Zacsy
    nincs valami olyan plug in vagy kiegészits a 7.0-hoz hogy lehet szmájlikat másoli?
    De negyertek a 7.0bétával mert az én is tud és csak 2 hétig lehet használni
  • vigyori14
    Üdv.
    én meg szeretném msn-en változtatni a titkos kérdést de nemtom mert mikor rákattintok h titkos kérdés megváltoztatása kiirja h a keresett oldal nem található. mi a baj? másnak is ilyen vagy csak nekm?
  • Szuperkaraj
    nem próbáltam
  • shevy
    szóval, ha :) jelet nyomom a display képem happy, ha :( akkor szomorú a képem is, ha :@ akkor mérges, ha ;) akkor kacsint, de ha :D jelet irok akkor nem röhög mint a gép. Nektek csinálja?
  • shevy
    na királyok ezek a mozgó display képek, ha közben nyomsz pl egy :) vagy :( jelet akkor úgy csinál a figura is a képen, csak arra nem jöttem rá hogy a röhögést melyikkel csinálja, mert :) a happy. Laughing amobas milyen billre csinálja a nevetést?
  • Szuperkaraj
    csak a felét tettem fel, már eluntam az életem :D
  • totya24
    Énis csak egyesével tudtam őket felpakolgatni... elég unalmas meló... (a msn messenger könyvtárba rak egy mcoinstall.exe fájlt, azzal lehet)