8023
  • Gerasim
    Na Most 1 pár embernek figyelmébe!

1X Annak aki szídja a Dicovery-t nek kötelező használni a választás a
    te kezedbenvan de ha feltetted és nem tetszik akkor ne tántoricsd
    el másokat meglehet nekik hasznos kiegészitő!

2X Kedves vírus kiáltó! Érdekes hogy 1-2 ember felrakkta az elmúlt héten a
    Discoveryt és egyik se panaszkodott hogy virusos a gépe szoval nem kell
    elrententeni mindenkit máshonnét is be tudsz kapni dolgokat nekik más
    problémájuk volt vagy nem volt hasznos számukra.

3X Mielött elkezdene bárki is nyomdai festéket nem türő modon reagálni arra
    amit leírtam gondolkozzon el azon hogy ez az én szuvenir véleményem!
    Nem kötelező egyet érteni vele!
    De ha mégis úgy érzed hogy bele kell szólni normálisan!

Danke
  • morzseya
    Csak variálgattam,h a Rejtve kapcsolódott embereket be lehetne-e vadászni valahogy!!
  • morzseya
    Még szerencse,h nem tiltott le senki :D
  • akyyy
    NEM LEHET!!! HA LETILTOTTAK ÍGY JÁRTÁL! KELET NEKED BASZTATNI A MÁSIKAT!
  • Aquir
    uhh ezzel kezdődött az egész :))
  • morzseya
    Sziasztok!

Van olyan program MSN-hez, amivel, meg lehet nézni,h ki az aki rejtve jelentkezett be, és ki az aki letiltott?
  • geri15
    na ebből most sokat megtudtam, ennyit eddig is tudtam róla... és milyen funkciókkal bővíti? Olyanokkal mint a Plus, vagy a StuffPlug, vagy milyenekkel..?
  • paxyene
    "Discovery az egy különálló program amely segíti és kibővíti az MSN Messenger funkcióit, továbbra is az MSN-t kell használnod, de közben a system tray-ben megjelenik a Discovery ikonja is" csak az oldal vírusos
  • geri15
    yeah fákjútú -,-

na de most komolyan vazeg, ez tényleg vmi vírustanya? és mit csinálna alapból?
  • paxyene
  • geri15
    láma kérdés következik:

mi a retkes lóf@sz az a discovery?
  • Szuperkaraj
    de az offnak legyen vége, ha még vádolni akarsz, akkor privibe...
    ON
  • Szuperkaraj
    hehe, kössz
    1 én nem azt montam hogy kaptam vírust, csak azt hogy futattam!
    2 nem ismertem pontosan, nem próbáltam még ezt ki is fejtettem hogy nem keltette fel az érdeklődésemet, ami azt jelenti hogy nem próbáltam
    3 én nem tehetek arról hogy neked milyen szoftvereid vannak, de ha neked ez jó lesz akkor ELNÉZÉST kérek mindenkitől amiért "tönkretettem" a számítógépüket....vagy csak egyedül vagy?
  • paxyene
    nah mind1 nem veszekedek akkor te vagy a hibás!
  • paxyene
    "a Discovery az egy különálló program amely segíti és kibővíti az MSN Messenger funkcióit, továbbra is az MSN-t kell használnod, de közben a system tray-ben megjelenik a Discovery ikonja is" azt mértnem tetted hozzá hogy ha felmész az oldalra vírusos meg problémás lesz a géped?
  • paxyene
    Zone alarm kaki, aztán igenis te vagy a hibás ugyanis nem mindenki tuggya kiszedni ezeket a gépből, írtad hogy kituttad szedni vírusírtóval, ha tudod hogy vírusos az oldal minek linkeled be?
  • akyyy
    én előre mondtam hogy ha kell virus, nesze!
  • Szuperkaraj
    és egyébként nem kötelező megnézni, amit nem akarsz, szal ne minket okolj, kössz...
  • Szuperkaraj
    Zonealarm blokkolt mindent, futtattam víruskeresőt
  • paxyene
    Nah megvan a végeredmény:
    Nod32- 19 vírus
    Spy Emergency 2005- 4 trójai
    System Mechanic 5 pro : - 114 Fix Registry hiba
    - 49 tracking cookie
    Ad-Aware- 6 trójai

Mielőtt szaroznátok a gépet a legújabb nod32-van fenn , fut 3 trójai kereeső, biztonságos tűzfal!

Ennek örömére belinkelem hogy más is nyugottan tegye fel a discoveryt!

NESZE
  • IlluminatoR
    A kaspersky meg 17-et miután feltettem 2004.10 havi frissítéssel a naponta frissítő nod mellé
  • paxyene
    hehe nod32 eddig 12 vírust talált
  • paxyene
    arggggg aza discovery-s oldal vírusos most vmit csinált a géppel mert lassú:( a f**nak kell reklámozni :(
  • paxyene
    ja nem a messenger hanem a msn explorer lesz fizetős!

dehát tudod egybolond százat csinál
  • skristof
    mér kell beírni nyolcmillioszor? aki hüjje csinálja
  • PLackó
    ez mi a sz@r?
  • PLackó
    nekem sem ment,mostmár jó..
  • akyyy
    én igen
  • Darkboy
    nemtok felmenni :S
  • Laky
    azt hittem már ezen túv vagyunk :(

Az MSN üzemeltetőinek nem éri meg a programot futtatni, ezért októbertől az MSN enger fizetős lesz. Küldd el ezt az üzenetet a lehető legtöbb embernek, mert az MSN szolgáltatói a következő kódot észlelik az üzenetekben, és ha ez a szám eléri a 1 000 000 000-t akkor hagyják ingyenesen futni a programot.
    [kód: 03125498501315751274317341244592489156863201344550404]
  • fragthief
    sajnos csak képet csinál :(
    pdig jó lenne felvenni vkit és utána megmutatni neki mien hülye webkamerán keresztül :D
    mint ez a faszi: http://numanumaye.tk/
  • akyyy
    az nem videó rögzítés, csak képet csinál... több mondatba is más van a valóságban. az én véleményem hogy nem éri meg feltenni!
  • Szuperkaraj
    már megoldottam, a kapcsolatoknál benyomtam a TCP alapút is, de nemtom...sztem nem működik minden funkció :D
  • alph4
    A msnben (a hotmail-es) fióknál hogyan tudok küldeni html alapú levelet???
  • fragthief
    na nekem ez volt a problémám de más gépen ment ugyanabban az időben és semmi se segített rajta én újratettem a windowst :D
    mert véletlen utána letöröltem az msn mappá a program filesból :D
  • Kitti69
    ezt már nekem is kiírta párszor,de mikor később próbáltam akkor már működött.nem tom mi a baja olyankor,lehet az egész rendszer befuccsol egy kis időre.
  • Szuperkaraj
    nekem ezt szokta kiírni, esetleg aki használja a Discoveryt tuggya mér van : A bejelentkezés (a következőre: MSN Messenger) sikertelen, mert a szolgáltatás átmenetileg nem érhető el. Később próbálja meg újból. 80004005
  • fragthief
    najó leírom mit is tud:
    fellehet vele venni filmet webkamerán keresztül egy hotkey segítségével
    file felismerő ami felismeri a fileokat kiterjesztésük szerint és az alapértelmezett programmal megnyitja/lejátsza
    ha nincs a gépnél kapcsolatra váltasz akkor nem enged írni a partnernek amiíg vissza nem váltasz online módra
    állapot gyorbillentyűk: csak egy-két billenytyű lenyomás és máris a kívánt módban lehetünk
    és ami nekem a legjjobban tetszik: Figyelmeztések:
    figyelmeztet ha egy partner : töröl téged a partner listáról, megnyitott egy beszélgetőablakot (de csak akko ha veled akar beszélni vagy csak véletlen rád kattintott), offline módban jelentkezik be/ offline módra vált, felvesz a listájára, bezárja a beszélgető ablakot (ua. mint az előző ha véletlen bezárja vagy mennie kell gyorsan elköszönni sincs ideje stb),
    figyelmeztet ha vki floodol és ha vki "szentségtörést" követ el (nem tom mire érti a profanity ezt jelenti de nem tom mire érti :) )
    a fontosabbakról ennyi vannak kisebb dolgok is de azok majdnem ua. mint a plusban
  • Kitti69
    magyasul annyira azért nem jó..jó ez nekem az msn simán:))nem variálok,azért köszi
  • Szuperkaraj
    aha, láttam én is benne, nekem az tetszett hogy mutatta volna hogy mikor ki van Rejtettben, dehát nekem nem működik! :DDD