8023
-
én azért töltöttem le, mert olyat olvastam benne, hogy rögzíti a webkamerát, de csak , egy gombnoymásra fényképet csinál. az meg nekem nem kell -
Szuperkaraj #2469 a Discovery az egy különálló program amely segíti és kibővíti az MSN Messenger funkcióit, továbbra is az MSN-t kell használnod, de közben a system tray-ben megjelenik a Discovery ikonja is
Szvsz nem jó, mert most nekem nem működött az MSN-em, csak miután leszedtem, de egy próbát megér, szal nem lebeszélni akarlak! :D -
Kitti69 #2468 de miért jó az nekem ha discoverym van? mi az egyébként? az is olyasmi mint a messenger?hogy dumálsz rajte meg ilyesmi? -
Hogy mit is tud a Discovery??
Hát sok olyan dolgot ami kimaradt az MSN-ből meg a Pluszból.
Hasznos dolgok vannak benne érdemes átböngészni. -
tom hogy arra gondoltál hogy legyek türelemmel, és neked volt igazad mert hiába írom be 80szor nem fognak hamarabb válaszolni :) csak szét offolnám a topikot :D...mint most :D
OFF vége
ON
Mit tud ez a discovery? :) -
Szuperkaraj #2465 www.messengerdiscovery.com itt a link, belinkelés nem megy, eléteszi az sg.hu - t!! sry Gerasim :DD -
Szuperkaraj #2464 hehe az enyém sem jó! :D -
Szuperkaraj #2463 Ennyire jó lenne ez a Discovery X ?? láttam a mess.be-n de nem keltette fel az érdeklődésemet...
egyébként a linket elrontottad, javítom, oks? Discovery X -
Szuperkaraj #2462 rendben :D -
Szuperkaraj #2461 félreértettél kedves fragthief!!
nem azért mondtam hogy légy türelemmel, hanem azért hogy biztos fognak válaszolni!! én sry!!
-
Kitti69 #2460 köszi szuperkaraj:)meggyőztél.felrakom.max majd ha szar lesz leszedem a 7.0 megint. -
Kedves CK1!
Ezen az olalon találod meg a Discovery-t!
Discovery X
Ha esetleg elakadtál szólj és segitek tovább haladni.
Habár én is most kezdem kitapasztalni!
Csáó -
CK1 #2458 hogy tetted fel azt a fost, "generating key"= egy oldal ahonan le lehet tölteni a discoveryt, de semmi key generator
-
jó sry csak lett volna egy fontos dolgom egy embrrel msnen így azért sürgettem itt a jóembereket :)
de megoldottam újra raktam a windowst :)
most drivereket telepítek stb :D
még1xer sry mindenkitől a sürgetésért! -
Szuperkaraj #2456 Kitti nyugodtan tedd fel a BETA-t, próbáld ki hogy milyen, nem tud elszarni semmit, maximum vissza kell tenned a 7.0-t, de nem egyből nekem szépen futott kb. 1 hónapig ;)
Télleg az utolsó post( egyenlőre :D )!!! :DDDD -
Szuperkaraj #2455 akkor neked Desigo a kapcsolódással van vmi problémád, nekem akkor ilyen... Úgy látszik akkor én egyedül vok azzal a gonddal a BETA-nal hogy egyből bezáratja velem, mondván mert a program hibát követetett el ezért leál, bla, bla...
Gondoltam először biztos a sok Winktől meg Smyleitól akadt ki, esetleg egy registry gond, de nem mert a 7.0 - megy, aztán visszatettem a BETA-t és megint nem ment!
Ui: sry a 3 postért és ezért a sok dumáért! [nemtehet róla, mániákus pofázó :DD] -
Szuperkaraj #2454 nekem ilyen gondom nem volt hogy jobb alsó sarokból eltűnt, valszleg egyéni problémával nézel szembe és jó hogy visszatetted a 7.0-át én is ezt tettem! :) -
Szuperkaraj #2453 a helyzet az hogy nem igazán értek az ilyen kapcsolódási cuccokhoz, ha jó a jelszó, a felh. név akkor nem tudom mi lehet a probléma...vannak itt egy jó páran, akik majd biztos segítenek neked, csak légy türelemmel, okés? tudom hogy szar ezt hallani hogy türelem, türelem, de valamilyen szinten igaz -
Ém nár találtam Problémát az új MSN 7.5 Bétában!
Nekem kiölte azt a funkciót hogy a jobb alsó
tálcára kicsinyitcse le magát és visszatettem a 7.0-át
de úgyan úgy ez fent áll de meglehet egyedi problémával
állok szemben csak gondoltam megosztom veletek. Csáó
-
Kitti69 #2451 köszike! sajnos én nem tudok segíteni abban miért nem megy az msn-ed.. bocsi
-
jó az új egy új dolog van benne: hangot rögzíthetsz és azt küldheted el egyből a partnernek. Nem csinál semmi rosszat, legalábbis eddig nem csinált igaz mégcsak BETA verzió szal bármi lehet. Na vki tudja mért nem akar menni az msnem? mert már kezd idegesíteni hogy cak az én gépemről nem megy :(
nyugodtan felrakhatod kitti69! nem lesz semmi probléma ;)
Vki gyorsan helpeljen nekem!!! köcce előre is! -
Jó az új amíg megy.Semmit sem fog elszarni.Minden egyéni beállításod megmarad. -
Kitti69 #2448 ja és ha kiváncsi voltál akkor végülis milyen az új?vagy nem is ment egyáltalán? én is kíváncsi vagyok rá!!:)) de nem merem leszedni nehogy valamit elszarjon..bár nem tom -
Nekem is azt írja ki a beta-nal mint Desigo-nak. Ha troubleshootolok akkor vmi olyasmit ír ki hogy nem tud csatlakozni stb stb
pls help me! -
Sziasztok!
Az lenne a problémám hogy nem akar bejelntkezni az msn a gépemről, pedig jó a jelszó stb. más gépről betok jelentkezni de a sajátomról nem. Miért van ez? Megpróbáltam a 4.6os msnel kezdeni az sem enged semelyik sem enged bejelntkezni az én gépemről. Légyszíves segítsetek fontos lenne! -
Ezt írja ki:
-
Szuperkaraj #2444 emoticonokat tudsz leszedni innen, esetleg innen is, kacsintásokat( gondolom a Winkekre gondolsz)valaki már belinkelte, de DC-ről lehet leszedni zip-ben ha minden igaz -
vasslaci #2443 Sziasztok mesterek!
Lenne egy kérdésem...
egyik haveromnál láttam hogy egy- két szót animálva jelenít meg az msn. állitólag leszedte de a @&&[Ð&@ se tudja hogy honnan. Tudtok ilyen oldalt?
meg még annyit hogy valaki tud írni olyan magyar vagy angol oldalt ahol animációk meg kacsintások vannak messengerhez?

-
Szuperkaraj #2442 hát igen-igen, de tudod, kíváncsi voltam!
-
Kitti69 #2441 addig nem kell leszedni az új verziót amíg csak béta...majd akkor ha normális lesz:) -
Szuperkaraj #2440 akkor itt a világvége!! a prófécia ( vagy mi ) is megmonnya hoty elromlanahk a zovtferek! 
Na de most komolyan : neked mit csinál, hogy nem megy? -
Nekem se megy a 7.5...
-
Eszközök>Beáálítsok>Adatvédelem -
partnereknél vannak ipse nvek akiket letörölték vedd fel őket ujra -
nem lehet valahogy a törölt és tiltott partnereket visszaállítani? -
Szuperkaraj #2435 nekem ma úgy beszart a Beta, hogy teszem vissza a 7.0-át!!!! -
de -
Szuperkaraj #2433 el lehet kerülni, de annak ellénre persze nem mindet, de amit lehet inkább kerüld, nem?? -
Azt sose lehet elkerülni...:/ -
lényeg, hogy virusos legyen a géped?