8023
-
aaz animációkat egy prog segítségével lehet felrakni msnhez :)
ennyit tok róla én nem használom mert időigényes meg amire betöl pff :( -
és hogy lehet használni? -
pár oldallal előrébb be van linkelve egy adag... -
Meg tudnátok mondani, hogy lehet-e és ha igen, honnan letölteni "hivatalos" animációkat az MSNhez? thx -
ez tök jó.. nekem szimpi a dolog.. -
További újdonság, hogy végre honlapokon is elhelyezhetünk MSN-hivatkozásokat:
*
Társalgás kezdeményezése: msnim:[email protected]
*
Partner felvétele a listába: msnim:[email protected]
*
Szóbeli beszélgetés: msnim:[email protected]
*
Videóbeszélgetés indítása: msnim:[email protected]
ez nemtom mire jó de valamire biztos:D -
Hangklipp - nyomvatartod a gombot, vagy az F2-t és beszélsz amikrofonba, elnegeded, már küldi is az illetőnek tovább
Dinamikus hátterek - szép animációs hátterek , de csak gyorsab gépeken ajánlott, nekem már így szaggat:O
Számji hozáadás gomb - mint ami régebben volt a betákban, visszatették
Átalakult bejelentkező - több cimről is be lehet lépni, ugy hogy nem kell jelszót beírni
ha hanghívásra szólítanak fel, telefoncsörgetést hallasz
-
FiReBoY #2543 Van róla vmi features list? -
msn
7.5 magyar, nem beta!
hát nem rossz, érdems frissiteni, főle gmert VISSZATETTÉK A SZMÁJLI HOZZÁADÁSA FUNKCIÓT! -
vájjatok most a discovery jelzi hogy letiltott engem valaki?
mert van egy csaj .és 2 hete nincs bejelentkezve azt akarnám megnézni -
Rain1 #2540 Megjelent a végleges 7.5:
http://messenger.msn.com
-
Szuperkaraj #2539 ööö...nemtuttam :DD
de akkor nem is jó!!! :D -
én őszintén, próbáltam és csak képeket vesz fel
-
Szuperkaraj #2537 állítólag csak képeket vesz ki a webkamerás videóból, de őszintén fogalmam sincs, mert nem próbáltam
-
Szuperkaraj #2536 a válasz gombot lécci használd, mert fogalmam sincs hogy mire írtad :DDDDDDDDDd -
XRV #2535 viszont a webkamera felvétel az jól jöhet csak az én képemet veszi vagy mindkettőt?
Esetleg van erre progi? próbálta már valaki? -
XRV #2534 Discovery x sztem mindezt tudja a msgplus is.
kagalábbis a Features-t olvasván. És csak azt tudja, ha töröltek az msn ről. szal nem a letiltást tudja -
tapasztaltak? :)
akkor itt vok én nekem is csinált ilyet pedig semmi vírus semmi spyware stb nem volt a gépemen :)
nekem előszö ez azért volt mert a program filesből kitöröltem a 4.6os msnt :D
azt utána nem akart bejelntkezni sehogy pedig újraraktam stb de nem ment :(
azt windows újratelepítése megoldotta a problémát. Nem akarlak elkeseríteni de lehet az lesz a megoldás, mert én nem tudtam smemit se csinálni pedig öcsém gépéről is átraktam a pf-ben található msnt megm indent de nem akart menni :(
csak egy újratelepítés segített és nem tom mért :'(
próbáld letölteni a windows updateről a 1.1es .Net keretrendszert hátha azzal megy mert lehet az 1.0ás bugos, de nem biztos mert nekem az volt felrakva mikor behalt az msn.
szal vagy 1es pont vagy 2es pont a döntés rajtad áll. -
Szuperkaraj #2532 nem találkoztam még ilyennel, talán a tapasztaltabbak itt tudnak majd segíteni -
Szuperkaraj #2531 semmi gond, mindenki lehet fáradt
-
Tiszta a gépem mint a hó, de mégsem jel.be ez a sz@r. Nem tudtok vmi féregről vagy vmi hasonlóról, ami csinálhat ilyet? -
oops... igazad van.. boccs...
és még én mondom, hogy a sok láma olvassa vissza a fórumot..
-
Szuperkaraj #2528 nem arra írtam ,teeee 
akyyy-nak írtam, mert monta hogy ő nemláttya, vagy csak kölcsönösen tiltották le egymást? -
de ez természetes... ha te letiltssz valakit, ő nem fog téged bejelentkezve látni, te attól még fogod. lehet, hogy én értelmezem rosszul, amit mondassz.. de végülis ennek nincs értelme, hiszen lha letiltok valakit, akkor nem azért tiltom le, hgy én ne lássam az ő állapotát, hanem azért, hogy ő ne tudjon velem beszélni...
szal a discovery arra jó (elvileg), hogy akkor jelezzen, mikor valaki Téged(!) tilt le, nem amikor Te tiltassz le valakit.... szerintem... -
NEEEEEEEEM.
Egyszerűen nem jelentkezik be és kész -
Szuperkaraj #2525 nem lehet hogy elírtad a jelszót?? 
nekem már volt
-
A kivételekben engedélyezve van, a mess meg fut és írja, hogy a rendszer faxául műxik, csak a .Net Service-be nem tudok bejelentkezni. -
Szuperkaraj #2523 nekem mostis be van jelentkezve 1 csákó és le an tiltva, én látom -
Szuperkaraj #2522 kapcsolatbellításokat nézd meg, Hibaelhárító is segíthet -
Szuperkaraj #2521 de alapból, vagy a Discovery miatt? nekem van letiltva 1 pár ember :D és látom mikor bejelentkeznek ( nincs fent Discovery ) -
Nem jelentkezik be a mess-em semmilyen felhasználóval. Töröltem, reg-et is, aztán reinstall, de semmi változás, mi lehet a baj? -
Tils le vkit, és hiába fog bejelentkezni később, nem fogod látni! -
Szuperkaraj #2518 öö..tessék?
-
akkor mesélj, miket tud a discovery, amit ki is próbáltál, tégy be képet -
Hogy lehet jeleztetni hogy mikor letiltottam valakit, jelezze amikor bejelentkezett:) -
Szuperkaraj #2515 rossz napja van beztosan -
Szuperkaraj #2514 Na jóvan a Discovery dolgot zárjuk le:
Aki akarja töltse le a lentebb említett linkről, de csakis a saját felelősségére! Reklamálni ne reklamáljon senki, ami eddig volt az nagyjából rendeződött, többet senki nem akar gondolom és ezt azért én írom, mert tőlem kezdődött az egész mondhatjuk, szal legyen vége! -
agresszív vaty it íz
-
Szuperkaraj #2512 
lol :DDDDDDDDDDd
-
a discoverynek semmi baja!!! aki felrakta annak bátran állíthatom hogy nem vírusos!!! azt hogy mitől kaptál be vírust az bármi mástól lehet, spyware IE-n keresztül stb stb...