8023
  • totya24
    szal. ez a messenger discovery x egy különálló program, ami a messengerhez kapcsolódik. Elvileg ezeket tudja:
    Webcam recording (csak képeket tud rögzíteni)
    File organizer (kiterjestés szerinte rendezi könyvtárakba a beérkező fájlokat)
    Hold messages while away (ha nem vagy a gépnél, nem engedi, hogy írjanak neked)
    Status hotkeys (gyorsbillentyűk mindenfélére)
    Alerts (jelez, ha valaki: kijelentkezik, letilt, töröl, bejelentkezik)

én személy szerinte nem ajánlom, mert szinte mindet tudja a plus + stuffplug kombináci is, ha meg törölnek, nem nagyon jelez (nekem nem működött.). Szal kb ennyi...
  • Laky
    valaki írja le röviden, hogy mire is jó ez a discovery
    visszaolvastam, és a "vírus" szókon kívül alig találtam valamit
  • Szuperkaraj
    biztos nem bugos, csak mi ilyen extrém kedvezményt katunk hogy megtapasztaljuk!
  • paxyene
    nekem eddig nem volt semmi baja, tegnap jelentkezett ki este magától de ennyi
  • Szuperkaraj
    hm....nem tudom, nekem ilyet nem csinált...van mikor simán kifagy de parter miatt szabálytalan művelet!?...
  • totya24
    nekem egyszerűen szabálytalan művelettel leáll, bizonyos partnereknél... lehet ez amiatt, hogy nem teljesen kompatibilis (már gyakorlatban:))?
  • Szuperkaraj
    ehh senkinek semm baj az MSN-jével!? :D
    Nekem ma behülyült egyszer, képet cseréltem, de teljesen szétesett tőle az MSN, a partnernevek össze-vissza mindenhol, a képemet is mutatta valahol középen, a nevem csak félig volt, szal megvolt kutyulva minden, de aztán kiléptem és vissza, és minden OK ! :D
  • fragthief
    nekem a proxyval semmi baj nincs csak ak ulcsfontosságú portokkal hiába megyek rá hogy javítás semmi :(
  • Laky

• Buba007
    Amikor kiadja a hibaüzenetet rámész, hogy Hibaelhárítás. Ott az elemzés után rákattintasz a Javításra. Majd kidobja neked az IE Beállítások ablakát, ahol a Proxy beállításokra kattintasz és kikapcsolod a proxy-t és minden működik.
  • Szuperkaraj
    de én aluttam este, sazl nekem reggel van !! :DDDDDDDDDd
  • nyami
    inkább késő este
  • Szuperkaraj
    hát ha asszongya akkor biztos tűzfal lehet, winfos tűzfal is akadályozhattya, de nem'szem...nemtom, vmi tűzfalat karattyol gondolom te is eltuttad olvasni
    Ui.: Reggel van még!
  • Szuperkaraj
    :DD lol :DD
  • Laky
    :D
  • fragthief
    az, hibaüzenet amit én is kaptam már megint :) csak most magyarul :D
    az lenne a kérdéem hogy ilyenkor mit kell csinálni? meret megpróbáltam újrarakni a .net kretrendszert akkor newmrég raktam fel az sp1-et és még sorolhatnám :(
    pls segítsetek ilyenkor mi a teendő mert naon idegesít az hogy nem tudok belépni csak más gépéről :(
  • Aquir
    :D
  • Aquir
    hibaüzenet
  • Buba007
    Ez vajon mi a franc?
  • Szuperkaraj
    :DDDDDDDDDDDd
  • akyyy
    megmutatnám milyen, de magamról nem teszek be képet:P
  • akyyy
    magamat ott látom kicsibe, a partnert meg teljes képernyőbe:D
  • stp4trick
    én se:-)
  • Szuperkaraj
    proxyval?? én nem használok :D
  • stp4trick
    És újra megy. Az új verzió elődobta, hogy a proxybeállításokkal volt a baj. A .NET framework elállíthatta, mert nagyjából azóta szarakodott.
  • csum666
    Nálam fagy az msn eddig nem szokott...
  • csum666
    ok már megvan:D
  • csum666
    Webcamot teljesképernyőn a sajátom is??? vagy csak másét és hogyan???
  • XRV
    na jó 1 sorral lejebb :DDDD
  • akyyy
    még egy nag ujítás!!4 webkamerát most már TELJES KÉPERNYŐBEN lehet használni!!! ez kurva nagy!!!!!4
  • XRV
    ott a név discovery X .. linket nem tom, mert vagy nagyon elől olvastam
  • Szuperkaraj
    nekem volt ilyen baj, de csak a Betanal, nem gondoltam a Stuff-ra, de most FUllal szépen fut
  • csum666
    Stuffal nekem se ment
  • Szuperkaraj
    akyyy az életem mentetted meg!!! :DDDDDDDDDDDDDd
    Ma kerestem, de én nem találtam örök hála! :DDDD
  • Laky
    nekem tökéletesen megy a stuffplug-gal :)
  • HoTDoG
    Újratettem az MSN-t,a Plus-t, el is indult a progi, de miután feltettem a Szuffplugot is, kijött a hibaüzi és leállt a progi. Úgylátszik ezzel lesz a gond.
  • HoTDoG
    Feltettem az új verziót, és bejelentkezés közben leáll a progi szabálytalan művelet miatt :(. Eddig sosem volt ilyen gondom. Már újra is indítottam, de semmi javulás.
    Nincs valakinek 5lete?
  • Laky
    király, köszi :)
  • akyyy
    klikk
  • totya24
    na ez jó kérdés... nekem még nem sikerült... egyáltalán honnan van ez az infó, hogy ilyen van? (már ez a http-s dolog)