8023
-
szal. ez a messenger discovery x egy különálló program, ami a messengerhez kapcsolódik. Elvileg ezeket tudja:
Webcam recording (csak képeket tud rögzíteni)
File organizer (kiterjestés szerinte rendezi könyvtárakba a beérkező fájlokat)
Hold messages while away (ha nem vagy a gépnél, nem engedi, hogy írjanak neked)
Status hotkeys (gyorsbillentyűk mindenfélére)
Alerts (jelez, ha valaki: kijelentkezik, letilt, töröl, bejelentkezik)
én személy szerinte nem ajánlom, mert szinte mindet tudja a plus + stuffplug kombináci is, ha meg törölnek, nem nagyon jelez (nekem nem működött.). Szal kb ennyi... -
valaki írja le röviden, hogy mire is jó ez a discovery
visszaolvastam, és a "vírus" szókon kívül alig találtam valamit
-
Szuperkaraj #2588 biztos nem bugos, csak mi ilyen extrém kedvezményt katunk hogy megtapasztaljuk! 
-
nekem eddig nem volt semmi baja, tegnap jelentkezett ki este magától de ennyi -
Szuperkaraj #2586 hm....nem tudom, nekem ilyet nem csinált...van mikor simán kifagy de parter miatt szabálytalan művelet!?...
-
nekem egyszerűen szabálytalan művelettel leáll, bizonyos partnereknél... lehet ez amiatt, hogy nem teljesen kompatibilis (már gyakorlatban:))? -
Szuperkaraj #2584 ehh senkinek semm baj az MSN-jével!? :D
Nekem ma behülyült egyszer, képet cseréltem, de teljesen szétesett tőle az MSN, a partnernevek össze-vissza mindenhol, a képemet is mutatta valahol középen, a nevem csak félig volt, szal megvolt kutyulva minden, de aztán kiléptem és vissza, és minden OK ! :D -
nekem a proxyval semmi baj nincs csak ak ulcsfontosságú portokkal hiába megyek rá hogy javítás semmi :(
-
-
Amikor kiadja a hibaüzenetet rámész, hogy Hibaelhárítás. Ott az elemzés után rákattintasz a Javításra. Majd kidobja neked az IE Beállítások ablakát, ahol a Proxy beállításokra kattintasz és kikapcsolod a proxy-t és minden működik.
-
Szuperkaraj #2580 de én aluttam este, sazl nekem reggel van !! :DDDDDDDDDd -
inkább késő este
-
Szuperkaraj #2578 hát ha asszongya akkor biztos tűzfal lehet, winfos tűzfal is akadályozhattya, de nem'szem...nemtom, vmi tűzfalat karattyol gondolom te is eltuttad olvasni 

Ui.: Reggel van még!
-
Szuperkaraj #2577 :DD lol :DD -
:D -
az, hibaüzenet amit én is kaptam már megint :) csak most magyarul :D
az lenne a kérdéem hogy ilyenkor mit kell csinálni? meret megpróbáltam újrarakni a .net kretrendszert akkor newmrég raktam fel az sp1-et és még sorolhatnám :(
pls segítsetek ilyenkor mi a teendő mert naon idegesít az hogy nem tudok belépni csak más gépéről :( -
:D -
hibaüzenet -
Ez vajon mi a franc?
-
Szuperkaraj #2571 :DDDDDDDDDDDd -
megmutatnám milyen, de magamról nem teszek be képet:P -
magamat ott látom kicsibe, a partnert meg teljes képernyőbe:D -
én se:-) -
Szuperkaraj #2567 proxyval?? én nem használok :D -
És újra megy. Az új verzió elődobta, hogy a proxybeállításokkal volt a baj. A .NET framework elállíthatta, mert nagyjából azóta szarakodott. -
Nálam fagy az msn eddig nem szokott... -
ok már megvan:D -
Webcamot teljesképernyőn a sajátom is??? vagy csak másét és hogyan??? -
XRV #2562 na jó 1 sorral lejebb :DDDD -
még egy nag ujítás!!4 webkamerát most már TELJES KÉPERNYŐBEN lehet használni!!! ez kurva nagy!!!!!4 -
XRV #2560 ott a név discovery X .. linket nem tom, mert vagy nagyon elől olvastam -
Szuperkaraj #2559 nekem volt ilyen baj, de csak a Betanal, nem gondoltam a Stuff-ra, de most FUllal szépen fut -
Stuffal nekem se ment -
Szuperkaraj #2557 akyyy az életem mentetted meg!!! :DDDDDDDDDDDDDd
Ma kerestem, de én nem találtam örök hála! :DDDD -
nekem tökéletesen megy a stuffplug-gal :) -
HoTDoG #2555 Újratettem az MSN-t,a Plus-t, el is indult a progi, de miután feltettem a Szuffplugot is, kijött a hibaüzi és leállt a progi. Úgylátszik ezzel lesz a gond. -
HoTDoG #2554 Feltettem az új verziót, és bejelentkezés közben leáll a progi szabálytalan művelet miatt :(. Eddig sosem volt ilyen gondom. Már újra is indítottam, de semmi javulás.
Nincs valakinek 5lete? -
király, köszi :) -
klikk -
na ez jó kérdés... nekem még nem sikerült... egyáltalán honnan van ez az infó, hogy ilyen van? (már ez a http-s dolog)