MSN Messenger (.. 7.5)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Nekem is pont ugyanez a gondom. Indítás, fagyás mindig. Ilyenkor feladatkezelõbõl kell kilõni aztán újrapróbálkozni. Másodikra, harmadikra, de legkésõbb negyedikre mindig elindul.
Esetleg meg lehetne nézni a win update oldalát hátha adtak ki valami sz@rt; vagy korábbi verzióra cserélni, más ötletem nincs.
Találtál esetleg megoldást?
... got nothin to share with you...
asszem:
C:\Program Files\Messenger <----- DEL
majd néhányszor beadja hogy "kérem helyezze be a messenger címú cd-t" (vagy mi), de
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
egy pill és felteszem máshova
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Köszi.
És mikor megakarom ott nézni az emaileket, akkor az outlookot adja be!
Azt nem lehet beállítani hogy automatice a sgmail.hu-t nyissa meg olyankor??? vagy azt még pluszba hogy beislépjen a megjegyzett adatokkal.
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Még a tûzfal kilövésérõl annyit (gondolom a módszer nem új számodra), hogy nemcsak a Start>Beállítások>Vezérlõpult>Windows tûzfal =Bekapcsolva opció változtatásával oldódik meg. Itt lekapcsolod, de a szolgáltatást is le kell állítani az alábbi módon:
Start -> Futtatás Írd be:services.msc
Itt válaszd a Windows tûzfalat, kattints rá jobbal, majd Tulajdonságok
Itt elõször állítsd le majd az indítás tipusánál legyen letiltva.
Üdvözlettel: gy?jt?
És routeren keresztül csatlakozom wireless nettel, nem tudom hogy a szolgáltató engedélyezne-e nekem portot <#wilting>#wilting><#falbav>#falbav>
Abit NF7s,Barton 3000+,256 DDR,120Gb Maxtor, Pioneer 109 DVDRW, 19\" Samsung 913N TFT
Nálam a Windows tûzfal beállítása zavarta a hangtovábbítást.
Kapcsold ki a Windows tûzfalat. Ha kikapcsolt tûzfal mellett mûködik a hangtovábbítás, akkor a tûzfalon engedélyezd a 6901-es portot.
Gyüjtõ melyik portot kell állitani hogy menjen?
Abit NF7s,Barton 3000+,256 DDR,120Gb Maxtor, Pioneer 109 DVDRW, 19\" Samsung 913N TFT
A hozzászólásod óta kaptam egy privátüzenetet, ahol a tûzfal beállításaira hívták fel a figyelmem. A megnevezett port engedélyezése megoldotta a gondom.
Még annyit megjegyzek, hogy a levélíró sem gúnyolódott a hozzászólásom miatt.
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
<#gonosz1>#gonosz1><#gonosz1>#gonosz1><#gonosz1>#gonosz1><#gonosz1>#gonosz1><#gonosz1>#gonosz1><#gonosz1>#gonosz1><#gonosz1>#gonosz1><#gonosz1>#gonosz1><#gonosz1>#gonosz1><#gonosz1>#gonosz1>
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Ennek ellenére nincs hangkapcsolat. A Fórumban már jónéhány témában leveleztem, de talán ez a programhiba az elsõ, ahol nem tudok használható információhoz jutni.
Azt nem értem, hogy senki nincs, aki hangátvitelre használja ezt a nyomorult Messenger programot?
!!!TÉK!!!!
Van valaki a Messenger használók között, aki tud hangot átvinni a programmal?
Ezt azért kérdezem, mert én webkamerával értekezek a fiammal az MSN Messenger programmal. A program a képet átviszi, de a hangot nem.
Milyen beállítással lehet elérni, hogy a program hangot is vigyen?
Eddig a hangot a Skype programmal vittem át, de néhány napja ez a program begöglött.
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Másnál is?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?