8023
-
Szuperkaraj #2790 nemvagyok én kivétel! :D -
üdv!
lehet, hogy soxor volt már róla szó, de nem találom itt!:)
Szóval az lenne a kérdésem, hogy a "lapfülek"-hez ,hogy tudok betenni más ikonokat?
Gondolok itt a képek, ebay,illetve egyedi dolgokra. -
bocsiii :DDDDD akkor te vagy a kivétel aki erősíti a szabályt :ppp
-
Szuperkaraj #2787 énis, énis :D -
Firefox alól nekem sem megy, pedig IE suxxxx :DDDD nembaj, a legtöbb láma amúgyis ie-t használ :) -
jah...hogy IE... ok..erre nem is gondoltam... csak néztem, hogy firefox alól miért nem megy:D -
Nincsmit, azért ne vess rá keresztet, lehet hogy csak kimaradás, csak szóltam hogy ez a legrosszabb lehetőség. -
ÓÓÓÓÓ hogy verjem bele akkor szal ennyi volt
na mind1!!
THX!
-
Zsír a cannabis skin
-
Valszeg gubanc van a szerverrel, vagy valami, és nem tudja elérni a tárhelyed, és mivel nem fog senki sem foglalkozni az ilyen dolgokkal, sztem búcsút inthetsz neki... sorry de ezvan. -,- -
Nekem műxik, faszán várj adok hozzá kódot:
<a href="msnim:[email protected]"> <FONT FACE="Comic Sans MS" size=4>MSN listára felvétel</FONT> </a>
Mondjuk annyi volt vele, hogy egyenlőre elég bizonytalanul működik, csak Internet Explorer alól... de soksikert ;) -
Hy valaki tudna segíteni nekem?
Az a gondom hogy az msn tárhelyem nem müxik eddig jó volt de vagy 2 hete ezt írja ki: "This space is temporarily unavailable. Please try again later."
Ezzel lehet egyáltalán valamit csinálni??

THX! -
ha működni fog, akkor szólj már légyszi, én nem tudtam használni... -
bocsi, tanultam.... -,- Ahogy szuppahkaraj is írta egy linket ki lehet tenni weblapra, ezzel is megkönnyítve a partnerfelvételt, beszélgetést stb-t ha be vagyok jelentkezve (partnerfelvételhez offline is lehetek, amikor legközelebb bejelentkezek akkor látom..) Csak erre kellett, mégegyszer htxvm^^
-
itt nézz szét (még nem próbáltam egyiket sem): -> + <- -
Télleg...van skin má 7.5-höz?
-
mé? -
*skin -
Darkboy #2772 kurva bágos a 7.5
-
7.5-ös messengerhez van már sikn??? -
:C -
remélem majd geri megírja, francnak kell helyette válaszolni:C -
Szuperkaraj #2768 azt nemtom, nem értek hozzá, de gondolom linkkel be lehet tenni, és va vkinek meg van nyitva az MSN és be van jelentkezve, akkor ha olyan parancs van a linkben hogy beszélgetés indítása, akkor vele fog beszélgetni, azzal a személlyel, akinek a címe meg van adva a parancsban....remélem nem lett túl értelmetlen -
és hogy? -
Szuperkaraj #2766 én sehova :DD de ki lehet tenni -
és hova tetted fel? -
Szuperkaraj #2764 weblapokra be lehet tenni -
mit akarsz ezzel csinálni? -
ezer kösz
-
*
Társalgás kezdeményezése: msnim:[email protected]
*
Partner felvétele a listába: msnim:[email protected]
*
Szóbeli beszélgetés: msnim:[email protected]
*
Videóbeszélgetés indítása: msnim:[email protected] -
csak simán msn plusz kell, amit innen leszedhetsz! -
Rikkel #2759 Valaki tud egy olyan msnpluszt ami nem virus fertőzőtt vagy spyware programokkal van tele??? Ha tudtok írjátok már meg honnan lehet leszedni! ELőre is kösz
-
skristof #2758 colornick plugin köll hozzá
MSNPlus! mellé ofkórz -
sziasztok!
hogy kell a nevemet szinesre írni? pl.:
madiadi
előre is köszi csápá -
akyyy, nemtudod véletlenül mik azok a linkes parancsok, amik az MSN-hez vannak? Tudod olyan mint a mailto:[email protected], csak MSN-esek. Asszem beszélgetés kezdeményezése, és partner felvétele volt... -
Axl Rose #2755 Sziasztok.
Lenne egy gondom/kérdésem.
A smileycentral ikonjait/smiley-ait nem látom, csak a szöveget.
Akinek küldöm az látja, és amit nekem küldenek azt sem látom.
Nem tudja valaki miért lehet ?
-
Szuperkaraj #2754 [ régen csinált magának passportot és akkoris freemailosat ] -
Szuperkaraj #2753 ömmm...esszondom énis! :D -
és mit gondolsz, mikor kell beírni születési dátumot? ha hotmailos cimet csinálsz! hát ne olyat tegyen bele! -
Szuperkaraj #2751 de nem aztmonnya, hanem mikor be kell írnia a születési dátumot, akkor nem hozza be neki a következő oldalt