8023
  • hellboy86
    Már próbáltam
  • desigo
    Rakd újra...
  • hellboy86
    Tudna vki segíteni???

Az msn messenger-ben a megjelenítendő képet mutató ill. elrejtő nyílam eltűnt, tudna vki segíteni, hogyan lehet beállítani, azt hogy újra lehessen a képet elrejteni és megjeleníteni.
    Előre is kösz!
  • Tip DRiLL
    Ezt az oldalam vendégkönyvébe irta v.ki (és elég jó) :

INGYEN SMS!!!!

5 ingyen SMS 1 regisztrációval = Minden regisztrációval 5 ingyen SMS!!!
    1. Menj fel erre az oldalra: http://zyb.com/?friend=36305713610
    2. Kattints erre a szövegre: Click here to sign up. (a piros 1-es nél van)
    3. Töltsd ki a mezőket: keresztnév , vezetéknév (akármi lehet), e-mail cím, ország (Hungary), telefonszámod (erre kapsz majd sms-ben egy pin kódot amivel használni tudod az oldalt), jelszavad, jelszavad mégegyszer.
    4. Írd be az sms-ben kapott pin kódot
    és máris küldhetsz ingyen SMS-t :)
    Megjegyzés: ékezetetet ne használj az sms-ekben, mert nem jeleníti meg.
    Még több infót az oldalon találsz (angol, német tudást igényel)
    Ha van még egyéb kérdésed, akkor nálam érdeklődhetsz a [email protected] címen
  • Rikkel
    és tudtak valami olyan programot amivel lehet smst küldeni??
  • Tip DRiLL
    jó is lenne
  • prezi
    nem
  • Rikkel
    és ha én letöltöm a 6.2 akkor tudok smst is küldeni??
  • hellboy86
    Segítsen vki!!!

Az msn-ben a megjelenítendő képet mutató ill. elrejtő nyílam eltűnt, tudna vki segíteni, hogyan lehet beállítani, azt hogy újra lehessen a képet elrejteni és megjeleníteni.
    Előre is kösz!
  • Tip DRiLL
    Tud v.ki olyan helyet ahol zsír szmájlikat le lehet szedni?
  • prezi
  • desigo
    Tessék innen letöltheted:
    msn 6.2
  • akyyy
    muszáJ!!!!!!!!!!!!.@
  • akyyy
    nem
  • Rikkel
    De amúgy van 6. valahányas msn is???? MErt én még nem hallottam róla!! És lelehet valahonnan szedni őket???
  • Tip DRiLL
    Valahonnan
  • Tip DRiLL
    És le lehet szedni ieneket (ingyen) 7 és 7.5-ös Msn-re?
  • Szuperkaraj
    muszály vokmá megint futtatni mindent, mert nekem olyan szokott lenni hogy ha elindítom a gépet, nem fut rajta néhány cuccos! pölö Internet Explorer, Winamp, ezt a kettőt pedig használom gyakran...tom hogy ez eltér a témától és OFF ENDS, csak gondoltam ha már a kémprogiknál tartunk
  • Szuperkaraj
    valszeg az, nekem is hasnoló volt, de a vírus/kémprogi írtó csodákat tett, yeah :D
  • Szuperkaraj
    azok csak 6.2-re jóak, 7 és afölé nem
  • Szuperkaraj
    mosmá nemtom!
    alapból csak ömérikában lehet, nemtom hogy ki lehet-e jáccani vhogy ezt a dolgot, olvass vissza, plzhtx
  • Rikkel
    Na szóval lehet smst küldeni????????
  • Tip DRiLL
    Mess.be-n van olyan h Freemoticons - Emoticons és ott vannak...letöltöm de telepiteni már nem tudom.
  • akyyy
    valami féreg lehet, használj kémprogi keresőt!
  • akyyy
    hol lehet letölteni?
  • Tip DRiLL
    csŐ! elmagyarázná nekem valaki h kell a letöltött Emoticons Pack -et telepiteni?
  • zsomborm
    Hibaelháritás és ezjön be:

rámegyek hogy javitás és ez jön be:

Mit tegyek? Az lehet a baj hogy az internet routeren keresztül jön, 3 gép van, és routerrel megosztva a net.
  • Szuperkaraj
    csak menj a Hibaelhárításra, kidob neked vmit és cselekedj aszerint....ha akkor sincs semmi változás akkor írj megint és megláttyuk mivan
  • Szuperkaraj
  • akyyy
    amerikába, loál!
  • Rikkel
    A www.msn.com on van amikor leakarod tölteni!!!
  • zsomborm
    Buba 007 irta:
    "Amikor kiadja a hibaüzenetet rámész, hogy Hibaelhárítás. Ott az elemzés után rákattintasz a Javításra. Majd kidobja neked az IE Beállítások ablakát, ahol a Proxy beállításokra kattintasz és kikapcsolod a proxy-t és minden működik."

Ezt pl hol kell kikapcsolni? ha megcsinálom fog müködni?
  • akyyy
    hol írják? ki mondta? hm?
  • zsomborm
    Hello! Nekem a 7.5-nél ezt irja ki ha kapcsolodok:

És irtátok lejjeb hogy klikk a Hibaelháritás, javitás, meg vmi proxy beállitásnál pipát kivenni, de nemtom hogy hol kell, tüzfalat kikapcsoltam, ugyse jó, valaki tud segiteni? Elöre is köszi!
  • Rikkel
    Az msn új verziója 7.5 - ben azt írják lehet smst is küldeni valakinek már sikerült??? Mert én akár hogy is nézegetem nem látok olyan pontot beenne valaki mondja meg hogy ez most kamu vagy tényleg lehet e !!!! Kösz Előre is
  • hellboy86
    Az msn-ben a megjelenítendő képet mutató ill. elrejtő nyílam eltűnt, tudna vki segíteni, hogyan lehet beállítani, azt hogy újra lehessen a képet elrejteni és megjeleníteni.
    Előre is kösz!
  • TZoli
    Eszközök/Beállitások/Adatvédelem menüpont alatt vannak a partnerlisták!

Valaki mondja már meg hogy lehet innen eltüntetni a cimeket de ugy hogy végleg, ne legyenek benne a listában, kevés a tiltás! Kösz!
  • Szuperkaraj
    miabaj!? :D
  • akyyy
  • Szuperkaraj
    OFF
    gyájj te!! mennyi csillagod van
    ON