8023
-
hellboy86 #2710 Már próbáltam
-
Rakd újra... -
hellboy86 #2708 Tudna vki segíteni??? 

Az msn messenger-ben a megjelenítendő képet mutató ill. elrejtő nyílam eltűnt, tudna vki segíteni, hogyan lehet beállítani, azt hogy újra lehessen a képet elrejteni és megjeleníteni.
Előre is kösz! -
Ezt az oldalam vendégkönyvébe irta v.ki (és elég jó) :
INGYEN SMS!!!!
5 ingyen SMS 1 regisztrációval = Minden regisztrációval 5 ingyen SMS!!!
1. Menj fel erre az oldalra: http://zyb.com/?friend=36305713610
2. Kattints erre a szövegre: Click here to sign up. (a piros 1-es nél van)
3. Töltsd ki a mezőket: keresztnév , vezetéknév (akármi lehet), e-mail cím, ország (Hungary), telefonszámod (erre kapsz majd sms-ben egy pin kódot amivel használni tudod az oldalt), jelszavad, jelszavad mégegyszer.
4. Írd be az sms-ben kapott pin kódot
és máris küldhetsz ingyen SMS-t :)
Megjegyzés: ékezetetet ne használj az sms-ekben, mert nem jeleníti meg.
Még több infót az oldalon találsz (angol, német tudást igényel)
Ha van még egyéb kérdésed, akkor nálam érdeklődhetsz a [email protected] címen -
Rikkel #2706 és tudtak valami olyan programot amivel lehet smst küldeni?? -
jó is lenne
-
nem -
Rikkel #2703 és ha én letöltöm a 6.2 akkor tudok smst is küldeni?? -
hellboy86 #2702 Segítsen vki!!!
Az msn-ben a megjelenítendő képet mutató ill. elrejtő nyílam eltűnt, tudna vki segíteni, hogyan lehet beállítani, azt hogy újra lehessen a képet elrejteni és megjeleníteni.
Előre is kösz! -
Tud v.ki olyan helyet ahol zsír szmájlikat le lehet szedni?
-
-
Tessék innen letöltheted:
msn 6.2 -
muszáJ!!!!!!!!!!!!.@ -
nem -
Rikkel #2696 De amúgy van 6. valahányas msn is???? MErt én még nem hallottam róla!! És lelehet valahonnan szedni őket??? -
Valahonnan -
És le lehet szedni ieneket (ingyen) 7 és 7.5-ös Msn-re? -
Szuperkaraj #2693 muszály vokmá megint futtatni mindent, mert nekem olyan szokott lenni hogy ha elindítom a gépet, nem fut rajta néhány cuccos! pölö Internet Explorer, Winamp, ezt a kettőt pedig használom gyakran...tom hogy ez eltér a témától és OFF ENDS, csak gondoltam ha már a kémprogiknál tartunk
-
Szuperkaraj #2692 valszeg az, nekem is hasnoló volt, de a vírus/kémprogi írtó csodákat tett, yeah :D -
Szuperkaraj #2691 azok csak 6.2-re jóak, 7 és afölé nem -
Szuperkaraj #2690 mosmá nemtom!
alapból csak ömérikában lehet, nemtom hogy ki lehet-e jáccani vhogy ezt a dolgot, olvass vissza, plzhtx -
Rikkel #2689 Na szóval lehet smst küldeni???????? -
Mess.be-n van olyan h Freemoticons - Emoticons és ott vannak...letöltöm de telepiteni már nem tudom. -
valami féreg lehet, használj kémprogi keresőt! -
hol lehet letölteni? -
csŐ! elmagyarázná nekem valaki h kell a letöltött Emoticons Pack -et telepiteni?
-
Hibaelháritás és ezjön be:
rámegyek hogy javitás és ez jön be:
Mit tegyek? Az lehet a baj hogy az internet routeren keresztül jön, 3 gép van, és routerrel megosztva a net. -
Szuperkaraj #2683 csak menj a Hibaelhárításra, kidob neked vmit és cselekedj aszerint....ha akkor sincs semmi változás akkor írj megint és megláttyuk mivan -
Szuperkaraj #2682
-
amerikába, loál! -
Rikkel #2680 A www.msn.com on van amikor leakarod tölteni!!!
-
Buba 007 irta:
"Amikor kiadja a hibaüzenetet rámész, hogy Hibaelhárítás. Ott az elemzés után rákattintasz a Javításra. Majd kidobja neked az IE Beállítások ablakát, ahol a Proxy beállításokra kattintasz és kikapcsolod a proxy-t és minden működik."
Ezt pl hol kell kikapcsolni? ha megcsinálom fog müködni? -
hol írják? ki mondta? hm? -
Hello! Nekem a 7.5-nél ezt irja ki ha kapcsolodok:
És irtátok lejjeb hogy klikk a Hibaelháritás, javitás, meg vmi proxy beállitásnál pipát kivenni, de nemtom hogy hol kell, tüzfalat kikapcsoltam, ugyse jó, valaki tud segiteni? Elöre is köszi! -
Rikkel #2676 Az msn új verziója 7.5 - ben azt írják lehet smst is küldeni valakinek már sikerült??? Mert én akár hogy is nézegetem nem látok olyan pontot beenne valaki mondja meg hogy ez most kamu vagy tényleg lehet e !!!! Kösz Előre is -
hellboy86 #2675 Az msn-ben a megjelenítendő képet mutató ill. elrejtő nyílam eltűnt, tudna vki segíteni, hogyan lehet beállítani, azt hogy újra lehessen a képet elrejteni és megjeleníteni.
Előre is kösz! -
TZoli #2674 Eszközök/Beállitások/Adatvédelem menüpont alatt vannak a partnerlisták!
Valaki mondja már meg hogy lehet innen eltüntetni a cimeket de ugy hogy végleg, ne legyenek benne a listában, kevés a tiltás! Kösz! -
Szuperkaraj #2673 miabaj!? :D -
-
Szuperkaraj #2671 OFF
gyájj te!! mennyi csillagod van

ON