8023
  • Csirke4
    Tényleg mi az az MM? :D
  • Szuperkaraj
    na lehet most kapok bant, vagy büntipontot.....de mi a ****-nak van egy csomó partnerem neve előtt az MM?? mind1ik asszongya hogy mert meg akarják szűntetni az MSN-t, én montam hogy leszarom, de ez még mindíg az MSN Explorer-es szarság??
  • stp4trick
    Ilyen volt nekem is anno. Feszt kilépett. Sehogy nem jött rendbe. Viszont az Op.rendzser reinstall jót tett neki.
  • jzombi
    Tölts le gaim-et. Sajnos nem tud minden funkciót, de azért használható. Én is ezt használom windowson is, mert nekem se megy a messenger.
  • akyyy
    hát én paasz, remélem valai segít. vagy szolj ha sikerült megcsinálnod
  • effe
    Windows XP
    leírom, h. pontosan mit ír ki:

A(z) Messenger hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.

Az adatok, amelyekkel éppen dolgozott, valoszínűleg elvesztek.

Tájékosztassa a Microsoftot a problémáról.
    A hibajelentés elküldésével hozzájárulhat a Messenger javításához.A jelentésben közölt adatokat bizalmasan kezeljük.

A hibajelentésben szereplő adatok megtekintéséhez katt ide

Hibakeresés Hibajelentés küldése Mégse

na így néz ki a baj.
  • akyyy
    sajnosén igy láthatatlanba nemtom:( oprendszer micsoda?
  • effe
    Így se jó:(((
  • effe
    nem tettem fel semmi plust. csak a sima msn van fennt. megpróbálok leszedni minden msn-es cuccot, hátha magjavul. kösszi
  • akyyy
    ember legyen a talpán ha sikerül neki:)
  • totya24
    a mess.be fórumon van egy csomó okosság ezzel kapcsolatban.. amúgy egy sima flash animáció, csak a tömörítés egyedi...
    http://forum.mess.be/index.php?showtopic=9765
  • akyyy
    2977 : sehogy, csak készeket lehet letölteni. Valahogy csak lehet, de az nem a mi területünk:)
    2978: UGA-val gondolom beoptmalizálod, vagy valami ilyesmi! vagy használj Stuff Plugint abban van olyan hogy megtartsa az eredeti szmáljli méretét, hátránya hogy csak te látod így:D
  • Csirke4
    És a Gif fájlok (pl fetrengő smiley) méretét hogy lehet változtatni, hogy ne olyan kis minatűr izé legyen?
  • Csirke4
    ANimációt hogy lehet készíteni?
  • geri15
    thx, este belinkelem majd az oldalterver h lássátok, aztán majd megmondjátok mi nemjó rajta
  • akyyy
    ok megírom
  • geri15
    nagyjából elkészült a keret, valamikor este fel is töltöm majd :) viszont valaki szedje már össze a láma kérdéseket plz, én nem vagyok itt annyira régen
  • stp4trick
    OFFocska

Miért Te igen?

ONocska

• Balumann
    Nekem normálisan működött, amíg felraktam a 7.5 -öt. Akkor leállt "nekem is ezzel a hibát észlelt, leáll" utóirattal. Letöröltem minden plugint, aztán jó lett. Akkor meg 5-10 perc után teljesen kifagyott az egész... Visszaraktam a 7.0 -át, és a plugineket és most jó.
  • totya24
    öö..hogy ne legyen probléma, én vállalnám a szmájlik/skinek linkjeit összegyüjtve..ha ez megoldható...
  • Laky
    itt kérj házigazdaságot:

moderator kukac sg.hu
  • bertino
    OFF

te miskolci vagy ?

ON
  • akyyy
    plust tettél fel, vagy ilyesmi? minden törölj le ami az msn el kapcsolatos (pluginok, msn, msn plus...) és ugy tedd fel először a 7.0-át. Nos?
  • effe
    Hahó!

gondok adódtak az MSN-emmel, mert bejelentkezésnél folyton kiírja, hogy hibát észlelt, ezért leáll.mi a baja? újraraktam vagy 5x, 7.0-át, 7.5-öt egyik se működött.még a windows is nemrégiben lett újrahúzva. sőt még vírust is írtottam, de nem találtam semmi. nos akkor van valami ötlet?

előre is kössz
  • akyyy
    mess.be.

lehetne egy szavazás is, hogy legyenek e szmájlik.
  • Sole
    hali! Tudnátok segíteni hol találok msn messenger smile-okat?
  • Neophyte
    Aki ezt a szöveget kitalálta... inkább nem is mondom minél fogva akasztanám fel!!
  • geri15
    figy, én megcsinálom a html/kódolás részét a dolognak, valaki meg írja össze a láma kérdéseket, a letöltések akyyy által megvannak más nem kell
  • Szuperkaraj
    én is segítek, feltéve ha tudok ;)
  • totya24
    nah... végre valami fejlődés... ha kell én is szívesen segítek bármiben...
  • Laky
  • Szuperkaraj
    sztem jó házigazda lennél, mindíg segejtetté a szegény embereken :DDD
    de télleg, sztem legyé te a házigazda ;)
  • akyyy
    hm, ha akarjátok:D
  • prezi
    meghagyom akyyy-nak :D
  • Szuperkaraj
    úgylátom beindul az élet :)
    ez a FAQ ötlet télleg naon jó, segítenék szívesen, csak nemtok :ooo
  • Laky
    bár mondjuk sűrűn látogat ide prezi bácsi :))
  • Laky
    + egy házigazda? :)

konkrétan rád gondoltam :D
  • akyyy
    vmi olyami
  • geri15
    okok, holnap reggel összeütöm... az MSN-es kinézet mennyit jelent? Szóval nézzen ki úgy a kerete az oldalnak mint a mostani MSN ablak?
  • akyyy
    letöltésekhez szmájli nem fontoss, csak az adott uj dolok, amiket már most is le lehetne tölteni innen.