8023
-
Tényleg mi az az MM? :D -
Szuperkaraj #2989 na lehet most kapok bant, vagy büntipontot.....de mi a ****-nak van egy csomó partnerem neve előtt az MM?? mind1ik asszongya hogy mert meg akarják szűntetni az MSN-t, én montam hogy leszarom, de ez még mindíg az MSN Explorer-es szarság?? -
Ilyen volt nekem is anno. Feszt kilépett. Sehogy nem jött rendbe. Viszont az Op.rendzser reinstall jót tett neki.
-
jzombi #2987 Tölts le gaim-et. Sajnos nem tud minden funkciót, de azért használható. Én is ezt használom windowson is, mert nekem se megy a messenger. -
hát én paasz, remélem valai segít. vagy szolj ha sikerült megcsinálnod -
effe #2985 Windows XP
leírom, h. pontosan mit ír ki:
A(z) Messenger hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.
Az adatok, amelyekkel éppen dolgozott, valoszínűleg elvesztek.
Tájékosztassa a Microsoftot a problémáról.
A hibajelentés elküldésével hozzájárulhat a Messenger javításához.A jelentésben közölt adatokat bizalmasan kezeljük.
A hibajelentésben szereplő adatok megtekintéséhez katt ide
Hibakeresés Hibajelentés küldése Mégse
na így néz ki a baj. -
sajnosén igy láthatatlanba nemtom:( oprendszer micsoda? -
effe #2983 Így se jó:((( -
effe #2982 nem tettem fel semmi plust. csak a sima msn van fennt. megpróbálok leszedni minden msn-es cuccot, hátha magjavul. kösszi -
ember legyen a talpán ha sikerül neki:) -
a mess.be fórumon van egy csomó okosság ezzel kapcsolatban.. amúgy egy sima flash animáció, csak a tömörítés egyedi...
http://forum.mess.be/index.php?showtopic=9765 -
2977 : sehogy, csak készeket lehet letölteni. Valahogy csak lehet, de az nem a mi területünk:)
2978: UGA-val gondolom beoptmalizálod, vagy valami ilyesmi! vagy használj Stuff Plugint abban van olyan hogy megtartsa az eredeti szmáljli méretét, hátránya hogy csak te látod így:D -
És a Gif fájlok (pl fetrengő smiley) méretét hogy lehet változtatni, hogy ne olyan kis minatűr izé legyen? -
ANimációt hogy lehet készíteni? -
thx, este belinkelem majd az oldalterver h lássátok, aztán majd megmondjátok mi nemjó rajta -
ok megírom -
nagyjából elkészült a keret, valamikor este fel is töltöm majd :) viszont valaki szedje már össze a láma kérdéseket plz, én nem vagyok itt annyira régen -
OFFocska
Miért Te igen?
ONocska
-
Nekem normálisan működött, amíg felraktam a 7.5 -öt. Akkor leállt "nekem is ezzel a hibát észlelt, leáll" utóirattal. Letöröltem minden plugint, aztán jó lett. Akkor meg 5-10 perc után teljesen kifagyott az egész... Visszaraktam a 7.0 -át, és a plugineket és most jó. -
öö..hogy ne legyen probléma, én vállalnám a szmájlik/skinek linkjeit összegyüjtve..ha ez megoldható... -
itt kérj házigazdaságot:
moderator kukac sg.hu -
OFF
te miskolci vagy ?
ON -
plust tettél fel, vagy ilyesmi? minden törölj le ami az msn el kapcsolatos (pluginok, msn, msn plus...) és ugy tedd fel először a 7.0-át. Nos? -
effe #2967 Hahó!
gondok adódtak az MSN-emmel, mert bejelentkezésnél folyton kiírja, hogy hibát észlelt, ezért leáll.mi a baja? újraraktam vagy 5x, 7.0-át, 7.5-öt egyik se működött.még a windows is nemrégiben lett újrahúzva. sőt még vírust is írtottam, de nem találtam semmi. nos akkor van valami ötlet?
előre is kössz -
mess.be.
lehetne egy szavazás is, hogy legyenek e szmájlik. -
Sole #2965 hali! Tudnátok segíteni hol találok msn messenger smile-okat? -
Neophyte #2964 Aki ezt a szöveget kitalálta... inkább nem is mondom minél fogva akasztanám fel!! 

-
figy, én megcsinálom a html/kódolás részét a dolognak, valaki meg írja össze a láma kérdéseket, a letöltések akyyy által megvannak más nem kell -
Szuperkaraj #2962 én is segítek, feltéve ha tudok ;) -
nah... végre valami fejlődés... ha kell én is szívesen segítek bármiben...
-
-
Szuperkaraj #2959 sztem jó házigazda lennél, mindíg segejtetté a szegény embereken :DDD
de télleg, sztem legyé te a házigazda ;) -
hm, ha akarjátok:D -
meghagyom akyyy-nak :D -
Szuperkaraj #2956 úgylátom beindul az élet :)
ez a FAQ ötlet télleg naon jó, segítenék szívesen, csak nemtok :ooo -
bár mondjuk sűrűn látogat ide prezi bácsi :)) -
+ egy házigazda? :)
konkrétan rád gondoltam :D -
vmi olyami -
okok, holnap reggel összeütöm... az MSN-es kinézet mennyit jelent? Szóval nézzen ki úgy a kerete az oldalnak mint a mostani MSN ablak? -
letöltésekhez szmájli nem fontoss, csak az adott uj dolok, amiket már most is le lehetne tölteni innen.