MSN Messenger (.. 7.5)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Erre már én is felfigyeltem....és amit tapasztaltam(ha lassú akkor az Usát megjárja a csomag).Szóval ha vki belsõ hálózatról csatlakozik fel és-vagy ip cim forditás esete van a partnernél akkor a fenti lassú küldés mindenképp fenn áll.
Hogyan lehet kikerülni fogalmam sincs de engem is érdekelne a megoldás.
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
Lenne egy kérésem.Valaki el tudná mondani, hogy kell használni az MSN-t, hogy kell létrehozni fiókot.Nagyon fontos lenne hogy müködjön, és sajnos fogalmam sincs.Elõre is köszi
de akkor lassú ha én küldök valamit
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
és akitõl töltesz?
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Miért lassú az átvitel?Hogyan javíthatok?
Gaba323
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
Gaba323
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
[email protected] Volvo FH 16... King of the road!!
[email protected] Volvo FH 16... King of the road!!
itt megy az msn!!!
Tigerson? legnetes?😄 merre laksz?😄
neked jó?