MSN Messenger (.. 7.5)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nekem 7.0 Beta messengerem van. Van hozzá egy patch, (Remove MSN Today button, Remove search bar, Remove advertisement, remove actions pane, remove (BETA) tag) Fel is tettem, müxik a program rendesen, csak hetente akarja a javitott 7.0-t felpakolni. Egyik helyen olvastam a CVRPatcher nevû patch-ról, de nem tudom, hogy ez mire való, milyen problémát old meg a messengerben, érdemes-e feltelepítenem? Ha tudja valaki, szivesen venném a segitségét.
Elõre is köszi a segitséget.
Nekem 7.0 Beta messengerem van. Van hozzá egy patch, (Remove MSN Today button, Remove search bar, Remove advertisement, remove actions pane, remove (BETA) tag) Fel is tettem, müxik a program rendesen, csak hetente akarja a javitott 7.0-t felpakolni. Egyik helyen olvastam a CVRPatcher nevû patch-ról, de nem tudom, hogy ez mire való, milyen problémát old meg a messengerben, érdemes-e feltepelítenem? Ha tudja valaki, szivesen venném a segitségét.
Nekem 7.0 Beta messengerem van. Van hozzá egy patch, (Remove MSN Today button, Remove search bar, Remove advertisement, remove actions pane, remove (BETA) tag) Fel is tettem, müxik a program rendesen, csak hetente akarja a javitott 7.0-t felpakolni. Egyik helyen olvastam a CVRPatcher c. patch-ról, de nem tudom, hogy ez mire való, milyen problémát old meg a messengerben. Ha tudja valaki, szivesen venném a segitségét.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
amúgy ez egy szép kis féreg 😛
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
kapcsold be

kezd kicsit idegesítõ lenni... eddig nem volt reklám a partnerlista alján...
most hol van.. hol nincs, de inkább van
mi lehet a baj???
kérlek segítsetek
elõre is köszi
üdv
ins
Mert engem szinte állandóan!
Ilyen üzeneteket kapok:
Szolgáltatás nem elérhetõ
Nem megfelelõ a passport fiókom
Hiba van a bejelentkezés nevemben vagy a jelszó nem jó (de a jelszó az jó máshol megy)
stb...
Szóval másnak is van ilyen problémája vagy csak engem szivat? <#mf3>#mf3><#falbav>#falbav><#conf>#conf><#wilting>#wilting>
Abit NF7s,Barton 3000+,256 DDR,120Gb Maxtor, Pioneer 109 DVDRW, 19\" Samsung 913N TFT
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
kattints, az "itt" szóra <#wink>#wink>
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
A szmájli lopás valszeg biztonsági okokból vették ki, de a továbra is szeretnéd kimenteni, használj sutt plugint, abban van partnerképek/Emoticonok lopása funkció...

És a másik,hogy ráadásul meg nem is tudok fogadni semmit, mert azt írja, hogy a programom nem engedélyezi, miért van nálam ez a kavar? Olyan furi, eddig mindig müködött minden😞( Tudja valaki? <#wilting>#wilting>
Nekem is a 7.0 van, és nem béta😊