8023
  • hoopkins
    Sziasztok!

Mivel nincs sok tapasztalatom etéren, szeretném megkérdezni hogy kábelnettel müködik e az msm-en keresztül a beszélgetés?
  • prezi
    akkor banner pályázat msn topicnak indul ;)
  • geri15
    not a bad idea..
    én arra is gondoltam hogy kéne egy banner a linksor fölé, és azon villoga persze normálisan hogy FAQ, vagy mittudomén..

mert az igazat megvallva eléggé elbújik 3 másik link között, kék háttérrel a kék MSNFAQ felirat
  • prezi
    írjátok ki a link sor alá, hogy aki nem olvassa el a FAQ-t büntetést kap :|
  • geri15
    a gond az hogyha baszottnagy betűkkel lenne kiírva a banner helyére akkorse venné észre a sok nyúbi :CCC

sebaj ha már 10 embernek segítettem azzal h megvan akkor megérte
  • bertino
    ami egyeseknek még mindig nem megy
  • geri15
    és el kéne olvasni azta a szájbabsz*tt FAQot :@@@:|w
  • prezi
    nem létezik ilyen...
  • Met30
    Hali! Egy olyan progit vagy kiegészítőt keresek MSN-hez, ami képes megállapítani, hogy a kontaktlistámon szereplő személyek online vannak vagy csak letiltottak. Létezik egyáltalán ilyen progi vagy plugin?
  • Alien
    Már nálam sincs :)
  • geri15
    meglepően jól működik!
  • akyyy

ezt most leltemhttp://www.netchatforum.hu/msn/msn.php
  • ZsirosKwork
    damn.
  • Szuperkaraj
    telepítés nélküliről még nem hallottam....nem mintha olyan sokmindenről hallottam volna :P:P.....de telepítés nélkül sztem is csak a webes marad
  • akyyy
    telepítés nélkül csak webes van:S de ha valaki tud akkor majd szól:S
  • ZsirosKwork
    next question:
    monnyatok egy olyan msn klienst amit telepítés nélkül is lehet használni(a web messengeren kívül) - tehét nem webes alapú kellene
  • Szuperkaraj
    mozsmá megyik
  • Szuperkaraj
    nekem vmiért nem megy....nembaj, jó a Webmessenger :D:D
  • Szuperkaraj
    eszmondom!! [nincs jó formában :DDD]
  • akyyy
    kitettem az állapott ellenőrzést, amugy nálam megy és ott se mutat hibát.
  • geri15
    wááá nem is neked írtam!! :D ott van hogy Monofonkettőspont [segít: Monofonnak írta] :DDD
  • Szuperkaraj
    nektek most bejelentkezik?
  • Szuperkaraj
    nem nekem kellett :D de nembaj, kössz :P :D
  • akyyy
    nálam nincs ilyen hiba-.-
  • akyyy
    sugó
  • Alien
    Észrevettem egy hibát MSN 7.5 0306-nál, hiába állítom be bejelentkezés előtt, hogy rejtve kapcsolódjak, mégis elérhetőre rak.....
  • exwiller
    Sziasztok. Tört professional xp, msn messenger kérte, hogy telepítsük a 7.0 verziót, erre helpctrl.exe probléma (bár lehet, hogy nincs összefüggés), folyamatosan megnyitja minden program helpjét amire rákattintok, aztán egy idő után abbahagyja, de ha ki akarom kapcsolni a helpeket, újra nyitja. Egyszer már volt egy ilyen problémám, de nem emlékszem hogyan oldottam meg. Próbáltam visszaállítani a rendszert előző pontokra, de nem jött be. Rákerestem a helpctrl.exe fájlokra, ezeket lomtárba raktam, de ekkor meg kiírta, hogy ezeket nem találja és még rosszabb lett mint volt, mert így nem tudtam bezárni sem a hibaüzenetet. Ha újraindítom egész addig nincs probléma, míg valamelyik programot el nem indítom. Megoldás?
  • geri15
    ^^

Monofon: Olvasd a FAQQQot
  • Monoton
    Valaki nem tudja véletlenül hogyan kell törölni a Windows Messenger-t a gépről?
  • Szuperkaraj
    :DDDDDDDDD
  • geri15
    nemtom nemvok programozó, gondoltam vki megcsinálja helyettem és én majd hírdetem
  • akyyy
    ne offolj
  • Szuperkaraj
    és mégis mivel, hogy?
  • geri15
    csinájjuk 1et!!4 [indítványoz]
  • Szuperkaraj
    há ezazzzzz! :D
  • akyyy
    régebben volt, viszont a jelenlegi fejlettségű msnre nincs ilyen!
  • bertino
    hát ez jó vicc volt...

kell lennie :)
  • KeKKSZike
    Olyan cucc nincs! ;)
  • bertino
    olyan cucc engem is érdekelne :|
  • odex
    nem tudna valaki olyan linket adni ahol megnézhetem hogy ki tíltott le msn-en?