MSN Messenger (.. 7.5)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez több lesz, mint pár ócska gomb:
A Microsoft állítása szerint az MSN böngészõ következõ verziója új külsõvel, és számos az e-mailek kezelését, a PC-k vírusvédelmét, a digitális fotók kezelését, és természetesen a böngészést egyszerûbbé tevõ újítással fog rendelkezni.
viszont azzal én sem értek egyet, hogy egy böngészõért fizetni kelljen
böngészés: ie, ff, opera stb.
ímélk kezelése: outlook vagy akármi
vírusok ellen: pl. nav
stb. stb. stb.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
1.: Nem igaz az egész
2.: Kicsit személyiségi jogok sértése lenne, ha olvasnának az MSN üzemeltetõi a beszélgetésekben
3.: Nemtudnak magyarul
4.: A Microsoft eléggé gazdag ahhoz, hogy tudjon egy beszélgetõ programot finanszírozni
5.: A Messenger tele van reklámmal
Bocsi, de nagyon feltudom húzni magam ezen.. a sok hülye azonnal letámad, hogy képzeld, majd kell fizetni Messengerért... És akkor? Átváltok ICQ-ra 😄
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
sok balga ember bele sem gondol...
mondjuk többségük ilyen csinicicababa, aki "Huhdemegijedekmertmostmileszhanemtudoktrécselniabarátnõjeimmelhafizetõsleszezanemistudommilyaneve..."
ráadásul többségük azt sem tudja hogy milyaza mikrosoft, de azé hirdetik a világvégét!
hát késssz
bloáh<#duma>#duma><#duma>#duma><#duma>#duma>
amugy másik szempontbol is kamu, mivel az MSN is Microsoft termék... nem más cég üzemelteti, tehát nem kérhet el külön üzemeltetési és jogdíjat! 😛
nekemis küldözgeti mindenféle idióta összevissza,hogy tegyek m-et a nevem elé, me ha nem akkó fizetõs lesz az sn...
egyik partnerem ezt küldte:
"Sajnos az msn-nek nincs elég pénze mûködtetni a szolgáltatást, és a felhasználóktól tudnák rendesen elkérni a pénzt, ezért októbertõl le fog állni. Az az egyetlen esély, ha elküldöd mindenkinek ezt az üzenetet, majd (mivel az msn dolgozói látják a beszélgetést) a központban összeszámolják, és a Windows cég annyi dollárt fog adni az msn-nek amennyi embernek ezt elküldték"
Az én meglátásom szerint ha valaki elolvassa (!), ténylegessen elolvassa az üzenetet és értelmezi is, nem csak átfut rajta, az elég nagy marhaságokat fedezhet fel benne!
A másik meg,hogy ha ez tényleg így lenne, akkor azt hiszem,hogy az sg fõoldalán hatalmas hasábokban meredezne az embere arcába a hír,hogy fizetõs lesz az msn (?)...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Most küldték el nekem 3-an is 5 percen belül. Akkora kamu, hogy már fáj...
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Asszem ez magyarázatra szorul. Vmi forrást ha vki talál akkor linkelje be, mert sztem valami hülyegyerek ezt kitalálta ésmost terjeszti... :[@
sazl : c
football without ultras is nothing
Fálj Küldés gombbal csak képeket szoktam
http://akyyy.uw.hu/msn/extfix%28www.mess.be%29.zip
még lehet hogy stuff plugint is kell használni de ez nem 100.
nekem ezek fent vannak és ha küldenek, bármit, átjön. az más hogy néha átviteli hiba meg egyéb, az már net probléma😄
Msn 7-t használok én is meg a haverom is, s amikor filet szeretnék neki küldeni, ideje nincs fogadni, mert azonnal blockolja a program. Mit kell beállítani, hogy fogadhassa a cuccost?
Elõre is köszi a válaszokat!
Ha esetleg vmi miatt mégis úgy döntök hogy elküldöm, elõtte addig gyõzködöm ppartnereimet, hogy engedjék meg hogy elküldjem.
Régebben nagyobb divatban küldözgették nekem, MSN-ebn meg nem nagyon kaptam ilyet, ezért én is szivesen küldtem tovább másnak is, sajnos ennek áldozatául esett Cyrus kolléga is, és azóta fúj rám mint egy macska ha ideges, mikor a nevemet halja.
Ennyit a körlevelekrõl... akyyy te meg nehogy küldjé nekem bazmeg 😄
Te meg ezt küld tovább 18 embernek, vagy 54 évig nem fogsz baszni!!!
Régebben a cunamiért raktuk be..
Én nem fogom berakni, segíteni nemtudok így rajtuk, meg vannak saját problémáim is.