8023
-
hoopkins #3311 Sziasztok!
Mivel nincs sok tapasztalatom etéren, szeretném megkérdezni hogy kábelnettel müködik e az msm-en keresztül a beszélgetés?
-
akkor banner pályázat msn topicnak indul ;) -
not a bad idea..
én arra is gondoltam hogy kéne egy banner a linksor fölé, és azon villoga persze normálisan hogy FAQ, vagy mittudomén..
mert az igazat megvallva eléggé elbújik 3 másik link között, kék háttérrel a kék MSNFAQ felirat -
írjátok ki a link sor alá, hogy aki nem olvassa el a FAQ-t büntetést kap :| -
a gond az hogyha baszottnagy betűkkel lenne kiírva a banner helyére akkorse venné észre a sok nyúbi :CCC
sebaj ha már 10 embernek segítettem azzal h megvan akkor megérte -
ami egyeseknek még mindig nem megy
-
és el kéne olvasni azta a szájbabsz*tt FAQot :@@@:|w -
nem létezik ilyen... -
Met30 #3303 Hali! Egy olyan progit vagy kiegészítőt keresek MSN-hez, ami képes megállapítani, hogy a kontaktlistámon szereplő személyek online vannak vagy csak letiltottak. Létezik egyáltalán ilyen progi vagy plugin? -
Már nálam sincs :) -
meglepően jól működik! -
ezt most leltemhttp://www.netchatforum.hu/msn/msn.php -
ZsirosKwork #3299 damn. -
Szuperkaraj #3298 telepítés nélküliről még nem hallottam....nem mintha olyan sokmindenről hallottam volna :P:P.....de telepítés nélkül sztem is csak a webes marad -
telepítés nélkül csak webes van:S de ha valaki tud akkor majd szól:S -
ZsirosKwork #3296 next question:
monnyatok egy olyan msn klienst amit telepítés nélkül is lehet használni(a web messengeren kívül) - tehét nem webes alapú kellene -
Szuperkaraj #3295 mozsmá megyik -
Szuperkaraj #3294 nekem vmiért nem megy....nembaj, jó a Webmessenger :D:D -
Szuperkaraj #3293 eszmondom!! [nincs jó formában :DDD] -
kitettem az állapott ellenőrzést, amugy nálam megy és ott se mutat hibát. -
wááá nem is neked írtam!! :D ott van hogy Monofonkettőspont [segít: Monofonnak írta] :DDD -
Szuperkaraj #3290 nektek most bejelentkezik? -
Szuperkaraj #3289 nem nekem kellett :D de nembaj, kössz :P :D -
nálam nincs ilyen hiba-.- -
sugó -
Észrevettem egy hibát MSN 7.5 0306-nál, hiába állítom be bejelentkezés előtt, hogy rejtve kapcsolódjak, mégis elérhetőre rak..... -
exwiller #3285 Sziasztok. Tört professional xp, msn messenger kérte, hogy telepítsük a 7.0 verziót, erre helpctrl.exe probléma (bár lehet, hogy nincs összefüggés), folyamatosan megnyitja minden program helpjét amire rákattintok, aztán egy idő után abbahagyja, de ha ki akarom kapcsolni a helpeket, újra nyitja. Egyszer már volt egy ilyen problémám, de nem emlékszem hogyan oldottam meg. Próbáltam visszaállítani a rendszert előző pontokra, de nem jött be. Rákerestem a helpctrl.exe fájlokra, ezeket lomtárba raktam, de ekkor meg kiírta, hogy ezeket nem találja és még rosszabb lett mint volt, mert így nem tudtam bezárni sem a hibaüzenetet. Ha újraindítom egész addig nincs probléma, míg valamelyik programot el nem indítom. Megoldás? -
^^
Monofon: Olvasd a FAQQQot -
Monoton #3283 Valaki nem tudja véletlenül hogyan kell törölni a Windows Messenger-t a gépről? -
Szuperkaraj #3282 :DDDDDDDDD -
nemtom nemvok programozó, gondoltam vki megcsinálja helyettem és én majd hírdetem 
-
ne offolj
-
Szuperkaraj #3279 és mégis mivel, hogy? -
csinájjuk 1et!!4 [indítványoz] -
Szuperkaraj #3277 há ezazzzzz! :D -
régebben volt, viszont a jelenlegi fejlettségű msnre nincs ilyen! -
hát ez jó vicc volt... 
kell lennie :) -
Olyan cucc nincs! ;) -
olyan cucc engem is érdekelne :| -
nem tudna valaki olyan linket adni ahol megnézhetem hogy ki tíltott le msn-en?