8023
-
milyen tűzfalat használsz? vírusirtót? egyéb? -
GixEr #3350 Azon mar tul vagyok. -
telepítsd újra -
GixEr #3348 Sziasztok
szuz gepre felraktam a 7.5MSN-t es a plus-t, az eredmeny az, hogy nem tud bejelentkezni mert kapcsolodasi hibat ir ki (nem a partnerlistast) Viszont a szolgaltatas fut, olyannyira, hogy a Windows Messengerrel hibatlanul fel tudok lepni, de en a 7.5-akarom hasznalni!
Valakinek valamilyen otlet? -
talán akkor ezért... -
a stuff plugin bekavar! -
Szuperkaraj #3345 milyen gigszer? -
akkor nem kap sms-t, attól hogy te azt hiszed:D
valahola beállításoknál lehet (sajnos nemtom megmondani pontosan hol mert nálam van egy kis gigszer) -
baca01 #3343 ja olyan neki h ha nem elérhető akkor sárga
azt h kell?
-
felhívod és megkérdezed, megodást meg beírod ide. miúgy tudjuk ez csak amerikába müködik.
szvsz haverod annyit csinált, hogy ha nem elérhető, átvált az ikonja sárgára, és azt írja ki hogy állapota mobilkészülék! -
baca01 #3341 egyik haverom is megcsinálta csak sosincs fenn és nemtudom tőle megkérdezni -
menj amerikába! -
baca01 #3339 hali!
azt hogy tudom megcsinálni hogy amikor nemvok fenn akkor amit írnak az a mobilomra jöjjön??? -
Nekem sincs :) -
nincsmit, akkor ezt betesszük FAQ-ban, elég gyakori kérdés szokott lenni!
a mirceshez, meg nemtom hogyan müxik, de már ki lett próbálva -
Kösz, sikerült.
További jó napot! ;) -
Látom van mIRC-re kis okosság hogy azon menjen MSN.
Ez müxik is?
Mer kiprobáltam beirtam mindent (név,jelszo),és nem kapcsolodik mégse tüzfal minimumra van már véve.
(* /sockwrite: 'msn' not connected (line 144, msn.mrc)) -
tedd fel ujra, esetleg tölsd le a legujabbat az akyyy.uw.hu/msn/index.php -n fent van -
"Jelenleg nem használhatja az MSN Messenger programot, mert partnerlistája nem érhető el. Késöbb próbálja meg újból" <---- Egészen pontosan ezt mondja! -
7.5. hányas (nem tudom), más címmel se akaródzik.
-
Tűzfal egyéb nincs a gépen :) -
7.5. hanyas? tűzfal, egyéb nem gátolja? próbálj meg más cimmel bejelentkezni -
Hali , tudtok segíteni?
Az lenne a problémám, leszedtem a legújabb MSN Messenger 7.5-t.
De nem enged belépni , vmi olyasmire támaszkodik, hogy a partnerek nem elérhetőek.
Ez miért van ? Tuti volt már valakinek kérlek segítsetek.
Mert a MSN a lételelem! :) -
D: -
North #3327 #3263-ban leírtam a problémámat. Most sztem megoldódott, az elmúlt két napban semmi gond nem volt. Előfordulhat, hogy az volt a megoldás, hogy a virusbuster adatbázisát frissítettem közel egy hónap után? Számomra elég hihetetlenül hangzik, de ez az egyetlen ami változott. -
-
tiltakzom!!! semmi baj a csirkékkel!!!4 :|| -
Szuperkaraj #3324 hogy ez mekkora atomlol.....bazmeg.....így is totál kész vagyok, de mostmár egy épp agysejtem sem maradt :DDDDDd 

-

-
úristen:D továbbküldös, évelejére irós:
MSN---Az akik tiltakoznak a CSirkkék behozatala ellen az tegyék a nevük elé (CS) és ezzel megakadályozzuk a külföldi CSirkék inportálását és elkerüljük a Madárinfluenza veszélyt EZ MÁR NEM VICC
:CCCCCCCCC -
baca01 #3321 hali!
aki tudja hogy lehet az msn exploreben berakni képet ami nincs benne alapból (pl sakk, gumikacsa) az írja má le hogy kell mert ott sajna nincs ilyen lehetőség hogy saját képek tallózása :-( szval plz help!!!
thx -
valaki tudja ezt kezelni? állítolag rögzíti mit hallgatnak a partnerek. kéne nekem de nem tom működésre bírni
http://mlp.jedimark.co.uk/
itt egy kép is:
-
milyen rádiós balhé? -
ezt a rádiós balhét be lehet tenni vhogy MSN alá ? és ha igen hogy :DD köszi -
[makin'] -
na privátban kéretik küldeni FAQ-nak való gifeket!:D -
Szuperkaraj #3315 hajráak! -
hogyaviharbaneműködne :) -
ki kell próbálni, elviekben miért ne? :) -
szeretnék benevezni!!!4
itten lehete- ? :oo