8023
  • Szuperkaraj
    nagyon jó lett a banner gyerekek, grat! :D
  • Laky
    cép banner
  • akyyy
    thx! mi az a preloader?:$
  • geri15
    tessék szépen megmondani mijaza FAQQQ?

egyébébként nájsz
  • Elvie
    [megijedt a nagy,piros betűktől]
  • Dichter
    width="665" height="131". Ezt írd be, ez az eredeti mérete.
  • akyyy
    ok akkor csinád, és küld el priviben hogy rakjam be!
    (szvsz nem tom mi a gond most vele, mert igy is jó! ha meg eredeti méretben hagyom ott ficeg a nagy fehér üresség)
  • Dichter
    Ki rakta be a bannert? Szvsz nem kéne méretezni. Ha akarjátok rakok be elé preloadert, bár nem egy nagy méret.
  • prezi
    banner
  • akyyy
    szép csillivilli banner jeje
  • Szuperkaraj
    már nekem is megy
  • Szuperkaraj
    azt hittem télleg csak nálam van így :DDD
  • geri15
    csak nálad XDDDD
    nem egyébként mindenki azoknál akik írták h nemmegy
  • akos
    Nekem megy. Épp online vagyok.
  • Szuperkaraj
    nektek megy a Messenger? minden rendszer stabilan működik, ezt írják a .NET Service állapotnál vagy hol, de nekem mégsem jelentkezik be, netem van, minden megy csak az MSN nem, Webmessenger sem megy, semmi! D:
  • Szuperkaraj
    és ez csak nálam mutatkozik? :D:D D:
  • geri15
    megvan mi a hiba: a cjb szerverén van, és ez okozza a gondot, majd átteszem egy másik tárhelyre és jó lesz
  • Szuperkaraj
    nem, ne csinálj újat, csak ha jelzik még többen hogy nem megy, ne strapáld magad fölöslegesen sztem, egyébként annyit látni, Mozillával 6 sor bannert hoz be, IE-vel 2 sort
  • totya24
    Tényleg..
    Kössz...
  • akyyy
    stuff plugin b@szta szét, amiért füleket használsz!
  • geri15
    már megy? milyen böngészővel? hogy csináltad? meg egyébkéntis!?
    [NEM ideges]
  • totya24
    Jujj.. meglepett a messenger... miért van az, hogy rámegyek a beállításokra, bejön szépen az ablak, aztán az oldalsó menüben nem jelenik meg semmi (adatvédele, kapcsolat, ilyesmik)...mindig csak a személyes beállítások láthatóak... felraktam a legújabbat, indítgattam mindent újra...
  • totya24
    szerintem nem a design-nal van a baj... most pl már megy..:)
  • geri15

pedig azóta már megcsináltam ugyanúgy Frontpage-el is... írjam meg jegyzettömbbel?

vagy csináljak egy teljesen új desing-ost?
  • Kaplan
    FAQ most nekem se megy.
  • Szuperkaraj
    a faq nekem sem megy, de nem akartam említeni, mert szegény Geri gutaütést kap :O
  • totya24
    hmm...remélem csak egyedül vagyok vele, de nekem nem hozza be a faq-t.
    banner még mindig nincs..egyáltalán kell még? mert éppen ráfeküdhetünk a témára.
  • stp4trick
    A 7.5 felmegy, de nem indul.Ledobja.
  • akyyy
    töltse le a legujabbat és telepítse fel;)
  • stp4trick
    Barátomnak kéne segítség, bár én mondtam, hogy dózer, de hátha van ötletetek.
    MSN mess nem indul, Win mess ment, de leszedte azt is és továbbra sem megy az MSN. Reg törölve és semmi. Ötlet?
  • akyyy
    nem nagyon:( valami .Net keretrendszert kellet letöltenem, azzal bár bejött valami, de sose jelezte ki ki mit hallgat:(
  • xxdani
    rájöttél már hogy hogyan kell használni a progit?? engem is érdekelne
  • zsomborm
    hát én is frissitem, most is frissítettem, de sajnos nemjo, nemenged fel:SS
    de az mitöl van hogy egyik nap felengedett, másnap meg már nem, és azota se?
  • North
    Nekem volt olyan problémám, hogy néha bejelentkezett, de volt, hogy napokig nem. Viszont miután frissítettem a vírusadatbázist, és azóta is megteszem naponta, semmi gond nincs, hip-hop megjavult.
  • zsomborm
    nekem valszeg ugyanaz a bajom mint Gixernek, én szűz windowsra felraktam 7.5-öt, müködött aznap, másnap bekapcsolom a gépet, és nemmüködik :|
    Virusirtom vmi EZ Antivir, tűzfalat kikapcsolom akkorse jó. Valaki tud segiteni? mert jó lenne a 7.5..
    köszi:)
  • akyyy
    az nem biztos, próbálgasd azok kikapcsolásával, hátha! ha nem, nem ez a gond!

amugy nálam omst az aprobléma, hogy most tettem ujra agépet ugyebár. És most valakinek nemtok semmit se küldeni, azt írja ki átviteli hiba! eddig csak nála van ez!:S
  • GixEr
    Tuzfal: WinXPProSP2 Virusirto: Antivir (tobb masik ilyen felallasu gepen semmi gond, tehat ezekkel nem akad ossze)
  • Szuperkaraj
    hát akkor nemtom :D szar a gépem beztosan :D
  • akyyy
    nem, most lett winreinstall, alapból feltettem ezeket, és tök gyors:D
  • Szuperkaraj
    én leszettem a Stuf-ot, nekem is volt mikor elszaródott, nemrég úgy belassult tőle a gép hogy leszettem mindent, újratettem MSN-t, OK, újratettem Plus!-t OK, szal a Stuff miatt volt lassú sztem