MSN Messenger (.. 7.5)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Abit NF7s,Barton 3000+,256 DDR,120Gb Maxtor, Pioneer 109 DVDRW, 19\" Samsung 913N TFT
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
(Mentsük meg az MSN-t!!!!)
MSNfan - 2005.07.12. 20:25
Hello! Bajban az MSN! Értesültem arról, hogy az MSN októbertõl fizetõssé válik, de csináltak egy üzenetkódot, amit érzékelnek, és... Inkább olvassátok el a magyarra fordított üzenetet
Az MSN üzemeltetõinek nem éri meg a programot futtatni, ezért októbertõl az MSN messenger fizetõs lesz. Küld el ezt az üzenetet a lehetõ legtöbb embernek, mert az MSN szolgáltatói a következõ kódot észlelik az üzenetekben, és haez a szám eléri a 1000000000-t akkor haggyák ingyenesen futni a programot.
Lépjetek be, és küldjétek el a lehetõ legtöbb embernek ezt az üzenetet! Mentsük meg az MSN-t!!!!!!!!!!
Volna egy olyan kérdésem,hogy tényleg jól halottam,hogy oktobertõl fizetõs lesz a msn?
köcsög
olyan problémám lenne hogy ha az msn-be ismerösöm bekapcsolja a cam-ot akkor pár másodperc mulva kifagy a gép
xp sp1 van fenn, msn 7.0 + msn plus mindkettõ a legfrisseb de win 2003-al is ugyanez volt
szoval már kiprobáltam mindent : kikapcsoltam a plust, tüzfalat, állitgattam mindent de mindig kifagy pár másodperc mulva ahogy megjelenik a cam képe és ez több cam-os ismerösömmel is kiprobáltam ugyanazt produkálja
szoval volt valakinek ilyen gondja eddig? és talált rá megoldást?
de már addig jutottam hogy ha felkérem hogy nézzem a camját megkapja a felkérést elfogadja nála elindul a kép meg minden de nálam meg nem történik semmi csak várom hogy elfogadja és magkapjam a képet
ha meg õ kér fel engem hogy nézzem a camját akkor meg se kapom a felkérést
ha tudja valaki a megoldást akkor kérem ossza meg velem
elöre is köszi
Aki ki akarja próbálni innen töltheti, én már ezt a verziót használom, bár még csak beta egész stabilnak tûnik...
MSN Messenger 7.5 beta Bulid 160
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
football without ultras is nothing
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
De negyertek a 7.0bétával mert az én is tud és csak 2 hétig lehet használni
\"Nem az a lényeg h mit nézel! Hanem, hogy mit látsz!\"
én meg szeretném msn-en változtatni a titkos kérdést de nemtom mert mikor rákattintok h titkos kérdés megváltoztatása kiirja h a keresett oldal nem található. mi a baj? másnak is ilyen vagy csak nekm?