8023
-
hát ennyi erővel meg minek van banner.... :| -
Szuperkaraj #3431 ráér az, legfeljebb kétszer kattint valaki :D -
de hát ez alapvető hiba, hogy a linkek nem jok, tévesek, ezt azonnal ki kell javítani !!! -
hát, majd ha aky megcsinálta, és ki is javítja, akkro jó lesz:D de szvsz igy marad addig amig nem tetetek még bele valamit, mert szándékozom pár apróbb változatásokat csináltatni rajta... -
a bannerba még mindig fel van cserélve két menüpont :(( -
Szuperkaraj #3427 mér? :D -
áh ez durva szmájli:DDD
-
Szuperkaraj #3425 jajjj....MSN FAQ, ki van téve a banner-ban/nál, első link, balról első, kék betűk, remélem segítettem -
????????????????????????????????????????????????????????????? -
XRV #3423 és hol a faq link? -
Szuperkaraj #3422 ezek szerint nemnagyon gondolt erre :D -
LOL, az megfordult a fejedben hogy az msn-t teszed ujra?
-
CK1 #3420 sziasztok! Lenne egy próblémám, mégpedig az hogy partnereim msntá
rának megnyitásakol, a flash nem jelenik meg, illetve megjelenik az a pillangó, de nem mozog mint régebben... namost axtiveX -nek nemtom van e köze hozzá, nembaj, ujra tettem... flashplayert is ujratettem, és még mindig egy helyben áll a lepkém(vagymiaz)... nemtom értitek-e, mind1, ha van valakinek valami ötlete hogy hogy nézzem meg akkor légszi irja meg ide! Előre is köszönöm! -
GixEr #3419 probald trilliannal amig nem jo, egyszercsak megjavul, nekem is ezt csinalta. -
gabko #3418 © gabko 2005. okt. 24. 09:18 | Privát | Galéria | Válasz | #3402
Hali!
Tudna vki infot adni mi lehet a baj az msn-emmel?
Online voltam msn-en aztán magátol disconnectelt... most meg nem tudok belépni a saját accountommal... "tesóm és haverom accountjával simán belép"
mikor én próbálom a sajátt accountal ezt írja ki: "A bejelntkezés sikertelen, mert a szolgáltatás átmenetileg nem érhető el.később próbálja meg újból"
de mint mondtam tesóm/haverom accountjával be tudok lépni...
előre is köszi!
-
Szuperkaraj #3416 mér, neked ez lassú?
-
a partnereket csak úgy lehet cserélgetni a csoportok között hogy áthúzom? nincs valami gyorsabb módszer? -
Szuperkaraj #3414 akkor keverem valami mással....mind1, nem szóltam akkor -
nem -
Szuperkaraj #3412 ok, köcce hogy szólsz, deeee.....nem volt eddig egy 7.5.0316-os verzió? :S -
vigyázat, eddigi tapasztalatom, hogy *.exe -t nem engedd küldeni:S -
Messenger verzió: 7.5.0311
Frissítés az msnhez
Letöltés -
Én megnézegettem a hangokat, de nekem egyik sem tetszett, ami ott van.:)
Szerintem érdemesebb magadnak kivágni vagy felvenni (pl mp3ról vagy videóról)...
Bár .. fene tudja.. mondjuk nakam javarészt filmidézetek vannak (magyarul) meg némi zene... na meg a klasszikusok..(szalacsi,"polgárjenő","mamaarrébbmegy",stb)...
Persze ezzel semmi mondandóm nem volt most.:)
..amúgy kössz a linket... -
http://www.mpsounds.net/
azé kösz. -
most megy nektek?
itt mumzik :C
nem csatlakozik -
Szuperkaraj #3406 DC, vagy kérsz a partnereidtől hogy küldjenek neked -
msn-re hangokat honnan lehet leszedni? -
laliking #3404 vki vmilyen megoldás a problémámra?? :D -
GixEr #3403 A FAQ-ban fel lehetne tuntetni a Trilliant mint alternativa.
Trillian -
gabko #3402 Hali!
Tudna vki infot adni mi lehet a baj az msn-emmel?
Online voltam msn-en aztán magátol disconnectelt... most meg nem tudok belépni a saját accountommal... "tesóm és haverom accountjával simán belép"
mikor én próbálom a sajátt accountal ezt írja ki: "A bejelntkezés sikertelen, mert a szolgáltatás átmenetileg nem érhető el.később próbálja meg újból"
de mint mondtam tesóm/haverom accountjával be tudok lépni...
előre is köszi! -
GixEr #3401 Na, ma a sajat gepemen is elszarodott az MSN. Tegnap este jo volt ma reggelre nem tud bejelentkezni... Elegem lett belole es felraktam a Trillian-t az legalabb megy es nem csak az MSN-t latja, hanem masokat ispld.: Yahoomessenger stb.. -
szijasztok!:)
hol tudok letölteni szerzni dinamikus hátteret az msn hez? 7.5
help me! -
laliking #3399 már van egy csomó hangom.. amit heverek küldtek stb.. és azokat akorm átkonvertálni -
neked az msn plussos hangok kellenek? azokat tölsd le dcről:D -
laliking #3397 valami olyasmi mappa az msn messenger plus!-on belül hogy custom sounds és dat a filék kiterjesztése -
laliking #3396 nem ott volt de végülis megvan... új kérdés :)
mivel lehet ezeket a filékat átkonvertálni "evilági" kiterjesztésre?? (mp3, ogg, waw) -
csak tippelni tudok hisz nem látom! vagy a program filesben vagy a windows könyvtárban kell egy rejtet mappának lennie Application Data néven és ott. de csak tippelek -
laliking #3394 hy all faq-t elolvastam. volt ott egy olyan kérdés hogy az msn hol tárolja a hangokat, de ottcsak az XP op rendszerhezvan leírva a dolog.. a kérdés hogy win98-ban hova menti? -
Szuperkaraj #3393 téllek, tezzsék kijavajtanie!! meg akarják tévezstenie a népt! :OO -
hehe
rosszul van belinkelve a bannerban 2 cucc
fel van cserélve az MSN Állapot ellenőrzés, és a Java Messenger