8023
-
azsem:/ -
GixEr #3472 De ha szerencsed van akkor a Windows Messenger meg elindul!! -
Nem nem müxik vasalóval írok Sg-re:DD ADSL amugy de eddig semmi baja nem volt...már újra is telepítettem de ugyanez:( -
GixEr #3470 nekem ugyanezt csinalja, hiaba rakom ujra vagy csinalok vele barmit. En addig a lent emlitett programot hasznalom, aztan egyszercsak elindul az MSN. De mar nem idegesitem magam vele, csak addig nem latjak milyen zenet halgatok es nem tudok tavsegitseget nyujtani, de ugyanugy tudok beszelni (file-t kuldeni) minden MSN partneremmek. -
müxik aneted, meg ilyenek? miyen neted van? -
Háj mindenkinek. egyiknapról a másikra lett kis para az msn-el.Mikor rányomok a bejelentkezésre rögtön felugrik egy ilyen hiba üzenet.
Ha meg elindítom a hibakeresést akkor eddig jut el.
Mi lehet a baj? -
srv vacakszik azért nem tölthetődött be!!! -
Szuperkaraj #3466 legalábbis nálam :S -
Szuperkaraj #3465 megjelenik, csak várjatok rá -
nálam sem... -
hmhmhm
csak nálam nem jelenik meg a banner? :\ -
Szuperkaraj #3462 végre behozta a FAQ-t a böngésző gecc!! meg mosmá faszául megy minden, mer eccer sikerült kibasznom a picsába szabálytalan művelettel:P:P
na de a lényeg hogy a FAQ kurvajó lett, grat!!

-
A FAQnak a nevét jelszavát, valaki megadhatná módosítanák rajta egy picit -
-
-
képzelem :DDDDDD -
néznek is a népek amikor kapják hehe -
ez mocskosul geci :DDDDDDDDDDDDD -
-
nekem megvan
3 gif -
-
a "vírusos" szmájli nincs meg vkinek? -
Ezt az üzenethagyó feature-t már régóta be kellett volna vezetni. ICQ-ban az első verziók óta alap. Régebben, amikor infosuliba jártam, így küldtem magamnak haza üzeneteket, hogy mit ne felejtsek el megcsinálni. -
MSN 8 képek:
fájlmegosztás, dúrva!
pluszba leltem valami Messahe Historyt...oylasmit jelenthet, hogy hagyhatunk üzenetet olyannak aki nincs belépve, és ha belép megkapja... illetve mi is.. igaz iyen van a plusban, de az csa jó ha már alapból benne van az msnbe:)
-
de ez szintén "egy ismerős szindróma" :( -
szerintem nem lehetséges. akivel beszélt, csinálhatta, stuff pluginnal, vagy egyéb pluginnal, ami megváltozatja a beszélő nevet, és egy gombnyomásra ki lehet kapcsolni:) -
igen, erre. köszi szépen! -
a windows messenger kiiktatására pedig ajánlanám messengerdisabler.exe -
erre gondoltál?
-
Egyik ismerősöm furcsa dolgot tapasztalt:
mit sem sejtve beszélgetett egy partnerével, aztán egyszercsak, mintha hárman lettek volna, elkezdett valaki az ő nevében írogatni, szal ugyanolyan néven, csak össze-vissza.. lehetséges, hogy vannak ilyen progik, amivel ilyen kedvességeket lehet? vagy hogy van ez? tapasztalt már valaki hasonlót? -
Hali!
Egyik windows indításnál teljesen magától belépett a win messenger a nevemmel. Ez nem is lenne akkora baj, de miután kiléptem belőle és bejelentkeztem az MSN Messengerbe, a partnereimnek nem a nevét írja ki, hanem az e-mail címüket, amire reigsztráltak. Már újratelepítettem 3-szor is, de nem javul. Tudna adni valaki egy tippet vagy tanácsot, hogy mit csináljak? :| Nagyon zavaró... -
XRV #3441 Most már okés nekem csak egy hatalmas piros betüs rész volt, de semmi kattintható link, hiába volt ott. Mintha felette lettek volna szövegek, de nem volt linkje.
Most már jó. -
egyesek nem állították be, hogy a tárjuk publikus. (az enyém az:
http://spaces.msn.com/members/akyyy/)
Ami bejött oldal neked, ott be kell írni az msnes email címedet, és jelszavadat. és ha kijelölöd hogy automatikusan beléépjen ezentúl, akkor már megfogod tudni nézegetni a spaces tárhelyüket!!!
-
szaja #3439 Sziasztok!
Néhány partneremnek a névjegykártyáján láttam vmi fotógaléria féleséget. Namost én ezeket a képeket nem tudom megnézni, de másnál láttam, h. behoz valamilyen oldalt, ahol meg lehet nézelődni. Engem viszont mindig a passport bejelentkezésre, vagy mire dob. Tudnátok segíteni nekem abban, h. miért nem tudom megnézni a képeket?
Köszi! -
várhattál volna vele, de azért köszi:)
csak az állapotellenőrzés másik cimen van:D
de most már mind1! majd később, ha kel bele tenni egykét dolgot elég lesz módosítani! -
Illem? -
szerintem a neteddel van valami....másnapra hátha megjavul...
vagy esetleg tűzfal, vírusirtó blokkol valamit, amit nem kéne! -
javított banner
NE INNEN LINKELJÉTEK!!! -
hali! olyan gondom van hogy fent vagyok msn en
de a partnereimnek nem vagyok elérhető ugy látnak.. de irni tudok nekik és ők is vissza? mi lehet a gond ? esetleg MSN plus szarozik ? meg sürün ledobál. legujabb MSN fut
help me pls -
Szuperkaraj #3433 így szebb lett a topic :P......oké, ki fogják javítani idővel, addig meg elnézést mindazoktól akik nem értik hogy mi a baj