MSN Messenger (.. 7.5)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
ugyan miért lenne fizetõs.. ha meg az lesz, ott az ICQ vagy a Yahoo! messenger..😊 (legalábbis részemrõl...)
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
0 kódot ha meglátják a központban, (mert belelátnak a beszélgetésekbe)
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
azt hogy tudom megakadályozni, hogy minden bejelentkezéskor ne kelljen a személyes üzit átírnom és a beszélgetési hátteret visszaállítani?
mert mindig visszaváltja a régire
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
De ha már mindenképpek olyan stílusú szmájlik kellenek, esetleg belinkelhetem õket, nekem van jópár...
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Ha 1 linket küld ne nyisd meg! A jellegzetessége, hogy nem köszön neked a felhasználó, mikor kapcsolatba lép veled, hanem 1 linket küld, ami 1 ms-dos alkalmazásra mutat.
Egyik ismerõsöm beszopta és most az õ msn je is csinálja ezt küldözgeti.
Nem tudom, miért, csak nem megtalált??
Mi is az, ha már bakaptuk, mit lehet vele csinálni, mi írtja stb.
de azért kössz, kipróbálom <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
a név lesz a neved!
(és most fogadok azt fogja elõször hogy névnek írja be hogy /nick név 😄)
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
Nem tudom mi lehet a baj, megerõsítetted már a regisztrációdat?
van egy kis problémám! nem birom megváltoztatni a nevem,az e-mail címemet írja ki a nevem helyére és nemk birom átírni <#conf>#conf><#help>#help>
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
Na jó, komolyra fordítva a szót, nem hiszem hogy lenne ilyen megoldás, de majd hátha válaszolnak neked itt a rutinosabb fórumozók, õk tudják hogy van-e, vagy nincs <#vigyor2>#vigyor2>
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
ákom-bákom......mostan látom!! <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
on
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
tudom h logót kéne cserélnem ...de lusta vagyok 😊
B.I.T.C.H - Beautiful, Intellidgent, Talented, Cute, Humorous!