8023
-
nem sajna. -
kalapos #7621 Tényleg nem hiszem el.Egyszer megcsinálta amit beállítottam de többször nem.Nem tudom mi a gondja.Esetleg tudod? -
Sziasztok!
Nekem az a gondom, bár a topik címéhez nem híven nekem Live! 8.0-ás verzióm van, de ez manapság biztosan nem egyedi eset, hogy letöltök néhány hangulatjelet, de a nagyobb részét lekicsinyített, homályos verzióban alkalmazza emoticonként az MSN, sőt olyan is van, hogy nagyobban, tehát pixelesen. Viszont van rengeteg olyan smiley, gondolom, hogy nektek is van egy pár, melyek bármekkorák is, oroginal minőségben és méretben jelennek meg a beszélgetésekben.
Kérdésem tehát az, hogy mitől függ, hogy az MSN "deformálja" e az adott emoticon-t vagy nem? Mit tehetek annak érdekében, hogy úgy nézzenek ki a beszélgetés alatt a smiley-k, amiket beimportálok manuálisan, mint a Windows képnézegetőjében képfájlként?
Köszi, ha segítetek! -
omg google -
beállítottam az időt, de az sem segít... Hibakód: 80048820, magyarul nem lehet bejelentkezi az MSN-be... -
állítsd be az időt. -
sziasztok!
napok óta nem tudok belépni MSN-re valami hiba miatt. azt írja ha a hibajavításra megyek hogy az alapértelmezett átjáró nem érthető el, hiába megyek a javításra, akkor is fennáll a hiba. a tűzfal és vírusírtó kilövésével is fenntáll a hiba és a program őjratelepítése sem oldja meg ezt.. nem tudom mi a baj, mivel azt írják a hivatalos oldalon, hogy minden MSN-nel kapcsolatos szolgáltalás tökéletesen műxik és elérhető! tipp? -
kalapos #7615 Felvettem magamat és beállítottam egyedi hangjelzést de nem játsza le.Beállítottam egyedi hangjelzést az egyik partneremnek de azt se játsza le.Nemtaláltam semmit a beállítások közt.Mi lehet a hiba? -
hy! miért van az, hogy ha megnyitom az msn-t (teljes képernyöben mondjuk) és utána a tálcán futó másik alkalmazásra kattintok (mondjuk a böngésző) akkor bejön a böngésző, de az msn eltakarja (ha lekicsinyitem akkoris "eltakarja", aktiv marad.)
nagyon idegesítő! egy ideje csinálja igy. van rá vmi beállítás?:s -
azt nem is neked irtam omg:D
neked csak egy sima msn plus kell.
és vedd fel magad mint partner. és arra állítsd be egyéni jelzést. -
kalapos #7612 Vagy eseteg másik program nevet? -
kalapos #7611 Feltettem a stuffplug ot de semmilyen hangal kapcsolatos beállítások nincsenek.Letudnád írni hol van ez a beállítás? -
csak egy tipp: vedd fek magadat, mindig először rejtve csatlakozz, és állíts be magadra hogy ha online leszel játszon le vmi hangfájt.) -
stuff plugin tud ilyet.
illetve vannak még egykét programok (gyengébb gépen sokszor lefagyott a stuffplugin), de vhol a gépen si rajta vannak asszem de már nemtom hol. -
kalapos #7608 Hello.azt meglehet csinálni hogy a bejelentkezéskort valamilyen zenét(wav) lejátszon? -
Hy egy progi erdekelne,amivel korabbi elkuldott es megkapott smiley.ket kehet lementeni...Valaho l megvan de nem ugrik be a neve.... -
Cat 02 #7606 és ha nem tudja tel számát teeee? gondolkozz :D
küldj neki levelet xD -
hívd fel telefonon és kérdezd meg. -
azt hogy? -
Atti10 #7603 ok, na de ha letiltottak, akkor nem látom, ez a baj, azt szertném megtudni, hogy letiltott e valaki
-
kollektor #7602 rejtve kapcsolódsz -
Atti10 #7601 Helló!
Meg lehet nézni, hogy valaki fenn van msn-en, úgy hogy nem jelentkezek be? -
Cat 02 #7600 és azt merre? -
az érdekes =D akkor fogod és kikapcsolod a szmájlikat:) -
Cat 02 #7598 nem lehet mert alap :S -
bemész oda ahol vanank smileyek és törlöd.... -
Cat 02 #7596 h a rákba lehet letiltani az ":)" re megjelenő ocsmányságot ? :D -
a hotmail-os cimet hogy lehet lecserélni másik e-mail cimre?
régen én is kicserélltem axeleros-ra de nem tudom már hogy -
komolyan mondjátok hogy vki használja az AVAST-ot?
nem vettetétek észre hogy belassítja netet??
bár ha nem is töltetek csak böngésztek ugy nem venni észre namind1 -
ugy hogy elfogadják az xy.zip filet amihez jár angol szöveg megnyitják onnantol kezdve meg már cseszhetik.. -
és hogy?
amugy az a baj ezekkel a virusokkal, hogy akik értenek hozzá, eleve el sem fogadják:D
akiknek meg sikerült "megszerezniuk", azt már nem irják le , hogy hogyan... -
Tothicsa #7591 hát nekem NOD32 van és avval is bejött ez a szar, meg egyik ismerősömnek avast van és nála is megjelent ez a probléma....nem tudom melyik a jobb, de én maradok a NOD32-nél. egyébként én is leküzdöttem a vírust:D -
hát én nekem ha NOD-om volt, ha avastom volt, én mind a 2-nél kaptam mindig vírsust. -
XRV #7589 "ahol megtalálod töröld"
szívesen törlöm, d emit kell megtalálni? Mit is törölhetek? -
hát elöször nézd meg beérkezett fileokba utána a sajátgépbe és a windows mappába.. ahol megtalálod töröld :D (véglegesen kukábol is) ha tovább fogja küldözgetni a sz@rjait akkor szerezz egy nod32-t és azzal irtsd le -
hát én elfogadtam.. :D ez angol mypictures.zip-et. van benne egy pif. :D yólesz a gyűjteménybe :D -
Nekem el mondhatnád hol találom ,és meg is köszönném -
Gyuri77 #7585 Végül a NOD is ráakadt kb 2 percce erre a vírusocskára. -
amugy akinek van még ilyen virusos problémája vegyen fel
-
felveszlek msnre, majd fogadd el ott elmondom..