8023
  • akyyy
    qwe
  • Saby
    Úgy lehet egy ablakban beszélgetni, külön emberkékkel hogy lerántod a STUFFPLUG plugint! és ott be kő jelölni nem tom melyiket (nem vok angolos, én bejelöltem mindet) és kész!
  • hykao
    Hallod, leírtam már...mi van veled, nem érted vagy mi???
    Az alapkérdés az volt, hogy "hogyan lehet egy ablakban többen írogatni"...leírtam, baromi egyszerű banyek!!!
    Nem tudom, egyszerűen nem értem, mi a rákot nem értesz rajta...
  • Morphin
    Lenne egy problémám!A messengerem megbolondult!!!Állandoan be akar jelentkezni és ha ki akarok lépni belőle állandoan arra hivatkozik hogx más progi használja de semmi ilyesmi nincs fennt!!PLEASE
  • zsoleszq
    szerintem nemfogod megtudni sosem:))
  • Aquir
    egész vegig arról van szó h ki lehet több partnert jelölni beszélgetésre :)
  • akyyy
  • Aquir
    látod ha Olvastál volna.... :D
  • akyyy
  • Aquir
    jesszusom mi lenne ha elolvasnátok az egymás hozzászólásait?? :D
  • akyyy
    mire akarod kijelölni? mit akarsz azzal csinálni?
  • zsoleszq
    Akkor azt mondja meg valaki hogy lehetséges több partnert kijelölni?
  • hykao
    jah, nem mindenkinek aktív ez az új lehetőség érdekes módon...
  • hykao
    Épp azt írtam le!!! Nem az volt a kérdés, hogy hogyan lehet egy ablakban több emberrel beszélgetni??? Mert én így értettem! És ezt is írtam le...
  • Aquir
    persze lehetséges :)
    műveletek-->szóbeli beszélgetés indítása--> gyorsankijelölöd az összes partnert &enter? :)
  • zsoleszq
    Hykao! Valamit nagyon félreértettél én nem arra voltam kíváncsi, hogy kivel hogy lehet beszélgetni, ha nem EGY ablakba hogy lehetséges TÖBBEN chatelni. Mivel #524 azt írta hogy ez lehetséges.
  • CSOCSO
    sehol nem lattam hogy vhol irta volna valaki... szal lattatok a BETA ban az uj funkciot?:) a Kuldes gomb alatt at lehet kapcsolni kezirasra:)) es kezzel lehet firkalni ( egerrel)
    haver probalja feltenni az uj MSN-n de neki nincs olyan.. lehet mashogy kene elohozni?? nemtom...
  • hykao
    Mi sem egyszerűbb! Megnyitsz egy beszélgetőablakot, akivel akarsz, majd az ablak bal felső sarkában rányomsz a "FELKÉRÉS" ikonra, és máris tudod adagolni a beszélgetéshez a további madarakat a listából... :)
  • zsoleszq
    Tiesto leírnád pontosabban hogy lehetséges a többen chatelni egy ablakba!
    Mert erre én is kivácsi lennék.
  • PResident Evil
    kábé...
  • tigeroo
    Bill bácsi beszívott?:S
  • PResident Evil
    már megint megy a kavarás az MSN szervereknél...mindenki össze vissza jelentkezik !
  • akyyy
    az már a legelső msnbe is volt
  • Djtiesto16
    Hello!!!

Na azt csak ugy lehet én legalább is ugy tom hogy beszélgetsz vkivel és van egy menüpont az eszközökbe vagy a fájlba és az a neve hogy partner meghyívása egy beszélgetésbe és akkor többen tudjátok nyomni!!!
    nekem legalábbis igy van

na byz
  • gkeeper
    üDV MINDENKINEK!Hogyan lehet a 7-es messengerrel 1 ablakban többen írogatni?Köszi a segítséget.
  • Djtiesto16
    Hello all!!!

Szval oan bajaim vannak, hogy nem tok beszélni a haverokkal msn-en keresztül és nem tom, hogy miért...

A másik pedig az, hogy fájlmegosztás sem műxik mert sem én sem ő nem látja a whincesterem tartalmát...

A helpet előre is köszönöm

na byz all
  • ZsirosKenyer
    áh..most olvastam egy oldalon hogy "all status checker services are down, microsoft has changed the protocol"

fuck

ettől függetlenül ha vki tud akkor sljon..
  • ZsirosKenyer
    tud vki ténylegesen működő STATUS/BLOCK CHECKER-t??
  • Saby
    Hello! 2 kérésem van! Az egyik az hogy valamit kitöröltem a temporary internet files mappából és azóta mások nevét nem írja ki csak az e-mail címét. Ezt hogy tudnám visszahozni? Már egy csomószor reinstaláltam tehát az nem műxik. A másik: Van olyan mikor beszélgetek egy haverral olyan üzi jelenik meg a nevemben amit nem én írtam (csak 2-nél tapasztaltam). A nevem, a betűtípus, és -stílus megegyezik de mégse én írtam. Ezt hogy tudja elérni? Hackerprogival? És ezt hogy tudnám megszűntetni?
  • flashX
    És ha azt nyomom itt, hogy a passport tulajdonságait akarom megnézni akkor ez lesz:
  • flashX
    Eddig jól megy...
  • flashX
    Nah, én meg csináltam új passportot meg azt rendeltem hozzá a windows fiókomhoz. Talán megy majd
  • KeKKSZike
    Köszi szépen... Amúgy nincs Webcamerám! ;) Kipipáltam azokat, remélem, hogy működni fog! köszi
  • PResident Evil
    van képernyőkímélőd ?
  • PResident Evil
    hülye :D
  • akyyy
    !!!!!!!húzd ki a webkamerát, te is csinálj reinstallt, menj más internet szolgáltatóhoz, lenyomoznak éppen

amugy a beállításoknál vedd ki pipákat hogy alkalmazásfuttatásakot elfoglalt, és az 5 perc távollétnél nincs a gépnél jelzést.......ez lesz az oka.

mivel a winXP néha önmagától elkezd futattni háttártárban progikat, és az msn azt hiszi, hogy nagy ablakos alkalmazás........jó hogy hiszi, M$ termék :D
  • flashX
    Most lett nem rég újratéve
  • KeKKSZike
    Azt nem tudja valaki, hogy miért csinálja azt az MSN, hogy...

Az állapotomat NEM vagyok gépnél-re rakom... Ott hagyom a gépem és aztán magától átvált nekem ELFOGLALT-ra! De nem tudom, hogy miért?! :O És amikor visszaülök a géphez, akkor meg visszaváltozik NEM vagyok gépnél-re?! :O
  • tigeroo
    sztem is csak az a megoldás..
  • akyyy
    xp reinstall?