8023
  • bertino
    töröld le a frászba...
  • The FlashBack
    és van megoldás?
  • akyyy
    nem vagy beta teszter, nem működhetteted a progit, sztem valami ilyesmit!
  • The FlashBack
    háát valaki segítsen már please!
    kösz azzaz thx
  • The FlashBack
    na senki nem tud segíteni?
  • The FlashBack
    nekem az msn:messenger 8 belépésekor ezt írja ki:

help
  • csum666
    Nos az lenne a problémám hogy a mélcímem megkéne erősíteni... de a régi mélcímemet már nem tom elérni ilyenkor mi a teendő???
  • Kiscsillaggm
    Hát ja ja valószínű gebasz van, de nem tok rájönni mi a genya.Már minen francot próbáltam.:-((
  • Csiaki
    ????
  • akyyy
    nemtom nálam ilyet nem csinál:S:D
  • Bakutyin
    "nem szabad megnyitni az MSN ablakból, mert akkor törli, szal ott ne kattints rá."

én barom! pedig ez logikus....köszönöm szépen, ki is próbálom!
  • Forrest Gump
    Be kell csomagolni, zipbe át kell hogy menjen!
  • geri15
    sajnos nagyobb fájlokat simán nem lehet küldeni, vagy ha mégis akkor sok esetben valóban törli.
    a megoldás: nem szabad megnyitni az MSN ablakból, mert akkor törli, szal ott ne kattints rá. A másik megoldás az lehet, ha RAR-ban, vagy ZIP-ben küldik, akkor nem törli az MSN a cuccost
  • Bakutyin
    Tiszteletem!

valószínünek tartom hogy már volt ilyen probléma...azért szivesen venném a segítséget!A FAQban nem találtam idevonatkozó részt...

Szóval: küldenének nekem egy filet...
    -amennyiben ez kisebb(egy kép vagy txt) átjön.
    -amennyiben zeneszám az esetek 85-90% nem jön át...illetve beérkezik ,de mikor megnyitnám kiirja hogy "nem biztonságos" meg hogy a "win blokkolta az elérést"

ez fölöttébb boszantó ugyanis elméletoleg az így megkapott fájloknak meg kéne lenniük nekem a "Beérlezett fájlok" mappában...és ha minden igaz ott át tudnám őket minősíten "nem bolokkolt"-ra...ezzel szemben a zenéimnek nyoma sincs...rákeresek...semmi:(

Szal segítségért esedezem
  • egyes
    Sziasztok!
    7.5-höz ingyenes wink-eket hol találok?
    Ami volt a faq-ban visszatette a gépemre a 4-est azt hiszem.
    Vagy azt a d++-t hol találom?
  • bertino
    nálunk ANNO 4 gépen ment egy routeren keresztül a NET és MSN is :(
  • zsomborm
    nálunk routerral van a net egosztva, és a másik 2 gépen megy az msn, nálam meg nem:S, win xp telepités után se jó, vagyis aznap jó volt, másnap meg megint nem.
  • GregSB
    Szal szerintem nem a tűzfal vagy a router miatt nem megy, valami més gebasz lesz ott.
  • GregSB
    Én is routeren keresztül kapom a netet, de semmi baj nincs az MSNel. 1x az elején rákérdezett a tűzfal, Permit és onnatól kezdve tökéletesen megy, nem kellett semmi portforward vagy hasonló baromság.
  • Csiaki
    Hali!
    Néztem a Faqot teláltam is a problémámra leírást, de...
    Tűzfal kikapcsolva,virgyikolászó kikapcsolva és ugyan az!Nem jön be.Próbáltam hogy újra feltelepítettem de úgy sem volt jó.Amúgy az a gond hogy a bejelentkezéskor azt irja ki hogy nem lehet belépni mert a szolgáltatás pillanatnyira nem elérhető,próbálja késöbb.....többit tudjátok:)
    Na és ez idestova másfél hete várom.
    Valami ötletet várok ha tudtok!
    Köszi.
  • bertino
    router portforward MSNnek ?
  • Kiscsillaggm
    Ja szerintem is mással lehet a gond de már nem tom mivel - xp telepítés is volt, ugyan olyan rossz.Tippem sincs már sajna.
  • Szuperkaraj
    aha.....hát nem tudom, van ismerősöm akinek routerrel van megosztva, de neki megy rendesen, szerintem valami más lehet a baj, nem az ie
  • Kiscsillaggm
    routerrel
  • Szuperkaraj
    hát nem....ez új, de sztem ez hülyeség, hogy van megosztva a net?
  • Kiscsillaggm
    Hallottatok már olyat hogy akinek net megosztása van nem megy az msn messenger ha fent van az internet explorer?
  • Szuperkaraj
    amúgy meg ha tudni akarod ki mikor miről beszélt kérdezd meg tőlük, én mindíg eztcsinálom, vagy megkérem őket hogy másolják be :D
  • Szuperkaraj
    nem szép dolog mások beszélgetéseit olvasni! :P
  • Szuperkaraj
    :DD
  • akyyy
    sztem nincs olyan de nem lehetetlen. mi ilyenről nem tudunk. illetve suliba meg lehet ezt csinálni. felteszem msnt és dumálgatok vkivel, a tanár meg a tanári gépen tudja látni a "monitoromat".... szemét kis rendszer de hozzá lehet szokni:D
  • Laky
    htx xD
    tied is...
  • bertino
    ^^ ne vegye már ezt a smiley-t mindenki komolyan... ez csak egy célzás, miért akarsz te egyáltalán ilyet csinálni ?
  • gkeeper
    mert?
  • bertino
  • gkeeper
    VAn olyan program amivel mások beszélgetését lehet úgy olvasni, hogy te ne legyél látható mások számára?
  • akyyy
    off. nagyon szép logó!!!:)
  • Laky
    nem szóltam :)
  • GixEr
    A trilliant en ajanlottam egy par hozzaszolassal egyutt.
    Az MSN egy szolgaltatas (is) es van egy alternativ program amivel mukodesre lehet birni amig az MSN (program) nem mukodik. Ezt hivjak TRILLIAN-nak (mellesleg a legjobb valsztas, ha hasznalsz vele egyidoben YahooMessengert is. Ilyenforman a Trilliannak is van (lehet) keresnivaloja a szentMessenger topikban.
    Ha az aranyhalak nemi eletet kezdtem volna taglalni... , na annak nem lett volna itt letjogosultsaga.
  • geri15
    úgy látszik manapság az embereknek tényleg minimálisra csökkent az IQ-juk, vagy pedig csak a szürkeállomány fogyatkozott meg némelyeknél :| butul a nép
  • Kiscsillaggm
    Most mindegy ha trillian ha nem tud valaki megoldást a bajomra?