8023
-
töröld le a frászba... -
és van megoldás?
-
nem vagy beta teszter, nem működhetteted a progit, sztem valami ilyesmit! -
háát valaki segítsen már please!
kösz azzaz thx
-
na senki nem tud segíteni?
-
nekem az msn:messenger 8 belépésekor ezt írja ki:
help
-
Nos az lenne a problémám hogy a mélcímem megkéne erősíteni... de a régi mélcímemet már nem tom elérni ilyenkor mi a teendő??? -
Kiscsillaggm #3627 Hát ja ja valószínű gebasz van, de nem tok rájönni mi a genya.Már minen francot próbáltam.:-(( -
???? -
nemtom nálam ilyet nem csinál:S:D -
"nem szabad megnyitni az MSN ablakból, mert akkor törli, szal ott ne kattints rá."
én barom! pedig ez logikus....köszönöm szépen, ki is próbálom! -
Be kell csomagolni, zipbe át kell hogy menjen! -
sajnos nagyobb fájlokat simán nem lehet küldeni, vagy ha mégis akkor sok esetben valóban törli.
a megoldás: nem szabad megnyitni az MSN ablakból, mert akkor törli, szal ott ne kattints rá. A másik megoldás az lehet, ha RAR-ban, vagy ZIP-ben küldik, akkor nem törli az MSN a cuccost -
Tiszteletem!
valószínünek tartom hogy már volt ilyen probléma...azért szivesen venném a segítséget!A FAQban nem találtam idevonatkozó részt...
Szóval: küldenének nekem egy filet...
-amennyiben ez kisebb(egy kép vagy txt) átjön.
-amennyiben zeneszám az esetek 85-90% nem jön át...illetve beérkezik ,de mikor megnyitnám kiirja hogy "nem biztonságos" meg hogy a "win blokkolta az elérést"
ez fölöttébb boszantó ugyanis elméletoleg az így megkapott fájloknak meg kéne lenniük nekem a "Beérlezett fájlok" mappában...és ha minden igaz ott át tudnám őket minősíten "nem bolokkolt"-ra...ezzel szemben a zenéimnek nyoma sincs...rákeresek...semmi:(
Szal segítségért esedezem
-
egyes #3620 Sziasztok!
7.5-höz ingyenes wink-eket hol találok?
Ami volt a faq-ban visszatette a gépemre a 4-est azt hiszem.
Vagy azt a d++-t hol találom? -
nálunk ANNO 4 gépen ment egy routeren keresztül a NET és MSN is :( -
nálunk routerral van a net egosztva, és a másik 2 gépen megy az msn, nálam meg nem:S, win xp telepités után se jó, vagyis aznap jó volt, másnap meg megint nem. -
Szal szerintem nem a tűzfal vagy a router miatt nem megy, valami més gebasz lesz ott. -
Én is routeren keresztül kapom a netet, de semmi baj nincs az MSNel. 1x az elején rákérdezett a tűzfal, Permit és onnatól kezdve tökéletesen megy, nem kellett semmi portforward vagy hasonló baromság. -
Hali!
Néztem a Faqot teláltam is a problémámra leírást, de...
Tűzfal kikapcsolva,virgyikolászó kikapcsolva és ugyan az!Nem jön be.Próbáltam hogy újra feltelepítettem de úgy sem volt jó.Amúgy az a gond hogy a bejelentkezéskor azt irja ki hogy nem lehet belépni mert a szolgáltatás pillanatnyira nem elérhető,próbálja késöbb.....többit tudjátok:)
Na és ez idestova másfél hete várom.
Valami ötletet várok ha tudtok!
Köszi.
-
router portforward MSNnek ? -
Kiscsillaggm #3613 Ja szerintem is mással lehet a gond de már nem tom mivel - xp telepítés is volt, ugyan olyan rossz.Tippem sincs már sajna. -
Szuperkaraj #3612 aha.....hát nem tudom, van ismerősöm akinek routerrel van megosztva, de neki megy rendesen, szerintem valami más lehet a baj, nem az ie -
Kiscsillaggm #3611 routerrel
-
Szuperkaraj #3610 hát nem....ez új, de sztem ez hülyeség, hogy van megosztva a net? -
Kiscsillaggm #3609 Hallottatok már olyat hogy akinek net megosztása van nem megy az msn messenger ha fent van az internet explorer? -
Szuperkaraj #3608 amúgy meg ha tudni akarod ki mikor miről beszélt kérdezd meg tőlük, én mindíg eztcsinálom, vagy megkérem őket hogy másolják be :D -
Szuperkaraj #3607 nem szép dolog mások beszélgetéseit olvasni! :P -
Szuperkaraj #3606 :DD -
sztem nincs olyan de nem lehetetlen. mi ilyenről nem tudunk. illetve suliba meg lehet ezt csinálni. felteszem msnt és dumálgatok vkivel, a tanár meg a tanári gépen tudja látni a "monitoromat".... szemét kis rendszer de hozzá lehet szokni:D -
htx xD
tied is... -
^^ ne vegye már ezt a smiley-t mindenki komolyan... ez csak egy célzás, miért akarsz te egyáltalán ilyet csinálni ?
-
mert? -
-
VAn olyan program amivel mások beszélgetését lehet úgy olvasni, hogy te ne legyél látható mások számára? -
off. nagyon szép logó!!!:) -
nem szóltam :) -
GixEr #3597 A trilliant en ajanlottam egy par hozzaszolassal egyutt.
Az MSN egy szolgaltatas (is) es van egy alternativ program amivel mukodesre lehet birni amig az MSN (program) nem mukodik. Ezt hivjak TRILLIAN-nak (mellesleg a legjobb valsztas, ha hasznalsz vele egyidoben YahooMessengert is. Ilyenforman a Trilliannak is van (lehet) keresnivaloja a szentMessenger topikban.
Ha az aranyhalak nemi eletet kezdtem volna taglalni... , na annak nem lett volna itt letjogosultsaga.
-
úgy látszik manapság az embereknek tényleg minimálisra csökkent az IQ-juk, vagy pedig csak a szürkeállomány fogyatkozott meg némelyeknél :| butul a nép -
Kiscsillaggm #3595 Most mindegy ha trillian ha nem tud valaki megoldást a bajomra?