8023
  • geri15
    stuffplugin
    FAQ-ban van hozzá link

de kurvagyorsan verd ki a fejedből mert kurvagyorsan lefognak tiltani a partnereid

egyébként ugyanezzel a pluginnal ki is lehet kapcsolni hogy rezegjen az msn, engem mindig rezgetnek filmnézés közben, aztán csodálkoznak hogy nem anyázok vissza D::
  • Ben C
    Urissten. nem lennék az msn partnered.
  • Szuperkaraj
    StuffPlug-NG-re gondolsz sztem, de attól hogy az fent van nem lehet kikapcsolni a limitet
  • ent
    Az van, hogy a citromail összes könyvtárát nézd meg, mert vmiért nekem is eltette a beérkezett üzenetektől a megerősítéshez szükséges visszaigazoló hivatkozást!
  • Methos from GH
    Van egy plugin (most nem ugrik be a neve), amivel csomó mindent ki lehet kapcsolni, bekapcsolni és akár egy üziben 5000 karakter is elküldhető. :)
  • Brankley
    Tudtok MSN-hez valami télapós emotikont adni?
  • Johnyy
    hali .. nah figy ... megtudnátok valamit.. mnodnani... mien kiegészítéssel vagy mivel lehet azt elérni hogy ne legyen rezgetés limit. szal akármenyit lehessen rezegtetni?
  • stp4trick
    Na újra itt. Havernak feltettem - végre van netje - és a citromail-es reg-re nem érkezik meg a megerősítéshez szükséges cucc, de kiírta, hogy ez az utolsó lehetőség, bla-bla. Most akkor mi van? Van vmi ahol még meg lehet erősíteni?
  • Szuperkaraj
    nemtom, nekem is szokta, de engem nem zavar, leszarom
  • Peti1
    hi!
    mért van az, hogy amikor hozzá akarok adni egy hangulatjelet azt irja, hogy:
    "A választott képfájl nem érvényes"
    hogyha sokszor probálgatom, egy idő után jó lesz, és engedi, de ez igy nem megoldás. vki pls segitsen!
  • Szuperkaraj
    ehh...ilyenér? :O
  • Szuperkaraj
    a Stuff beállításaiban a Polygamy legyen kipipálva, mentsd el a beállításokat, kapcsold ki a Messengert, nyisd meg, lépj be, nyiss meg mégegyet és lépj be azzal is, másik felh-val
  • bertino
    jajam egy két modi nagyon magára veszi az ilyen dolgokat ^^
  • odemburger
    Sziasztok! Ha tudna valaki tanácsot adni! be szeretnék lépni mégegy felhasználónévvel a mesibe,stuf.van a gépen de nem enged másodszorra belépni,ill nem lép be a rendszerbe.
  • trident
    Köszönöm.
  • Zetorg
    ő az iSTen.... :CCCCCCCCccccccc
  • ent
    Felvilágosítok mindenkit, hogy van olyan progi, ami fals üzeneteket küld a saját msn póstafiókoddal másnak a címlistádban szereplő emberkének... msw2 vagy mi a szösz....
  • geri15
    pff
    egy szál humorérzéke sincsen, ha meg mindenképp adni akart érte akkor elég lett volna kevesebb is :C
  • EvilDevil
    Nem kell sokmindent csinálni hogy kitiltsanak,,, elég csak kritizálni az SG-t és máris tilt a diktatúra gépezet!!
  • EvilDevil
    Nem Valid... egyik kémprogi kereső se jelzi.. csak a MS Antispy..
  • trident
    MS Antispyware szerint:
    Messenger Plus!
    Type: Software Bundler
    Threat Level: Moderate
    Author: Patchou

Valid a riasztás, vagy hagyhatom figyelmen kívül?
  • Zetorg
  • xxdani
    találkozott már valaki olyannal akinek fent van a discovery hogy valaki megnyitja az ablakot és az msn címe sdlé[email protected] létezik hogy vírus? (többször is nyitott ablakot és mindig valami kitalált címmel)
  • Szuperkaraj
    nemtom mit csinálhatott, mert nemsok derül ki, de....kemény....apropó, mennyi ideig tart egy ilyen kitiltás?

bocs a sok OFF-ért, de úgysincs most téma
  • geri15
    nekem se nagyon :D de akyyy most nagyon ráfázott
  • Szuperkaraj
    monnyuk énmég nemvok jártas az ilyen körökben, nem volt még dolgom modival :D
  • Szuperkaraj
    aha, ővott
  • geri15
    azt szerintem St írta az a legpojénosabb :ooo
  • Szuperkaraj
    hohha...durva...nemtom mire írta hogy muhaha, de díjazták rendesen :o
  • geri15
    omg!!4 micsináltál akyyy? O_o
  • geri15
    Köszi mindhármotoknak! :)
    Még soha nem is hallottam erről, érdekes :| Bár sztem pont olyan hülyeség mint minden eddigi microsoft dolog :Ð
  • Extraboy
    Windows Live messenger. Microsoft kitalalt egy sor "uj" szolgaltatast, es elnevezte windows live-nak. ebbol kovetkezoen az msnt is atkeresztelte :)
  • Szuperkaraj
    Windows Live Messenger, eltűnik a jó öreg MSN jelzés :D
  • akyyy
    ez lesz a neve az új msn-nek
  • geri15
    Mi az a WLM Messenger? -.-
  • akyyy
    egyenlőre még MSN Messenger :)
    ha elég elterjedt lesz, majd átírom
  • EvilDevil
    Egyébként a topicot lassan át lehet nevezni WLM Messengerre..
  • akyyy
    nem írja ki hogy kiléptetett, mert máshonnan valai bejelentkezett?
  • akyyy
    mond akinek állítolag írt, hogy fent van neked a discovery, ne próbálkozzon:)
    amugy haverod téged szivat
  • illiahuk
    sziasztok ki tudna nekem abba segiteni hogy mért van az hogy 2-3-percenként kilép az msn-em és felmeni is elégnehézkes!