8023
-
stuffplugin
FAQ-ban van hozzá link
de kurvagyorsan verd ki a fejedből mert kurvagyorsan lefognak tiltani a partnereid
egyébként ugyanezzel a pluginnal ki is lehet kapcsolni hogy rezegjen az msn, engem mindig rezgetnek filmnézés közben, aztán csodálkoznak hogy nem anyázok vissza D:: -
Ben C #3914 Urissten. nem lennék az msn partnered.
-
Szuperkaraj #3913 StuffPlug-NG-re gondolsz sztem, de attól hogy az fent van nem lehet kikapcsolni a limitet -
ent #3912 Az van, hogy a citromail összes könyvtárát nézd meg, mert vmiért nekem is eltette a beérkezett üzenetektől a megerősítéshez szükséges visszaigazoló hivatkozást! -
Van egy plugin (most nem ugrik be a neve), amivel csomó mindent ki lehet kapcsolni, bekapcsolni és akár egy üziben 5000 karakter is elküldhető. :) -
Tudtok MSN-hez valami télapós emotikont adni?
-
hali .. nah figy ... megtudnátok valamit.. mnodnani... mien kiegészítéssel vagy mivel lehet azt elérni hogy ne legyen rezgetés limit. szal akármenyit lehessen rezegtetni? -
Na újra itt. Havernak feltettem - végre van netje - és a citromail-es reg-re nem érkezik meg a megerősítéshez szükséges cucc, de kiírta, hogy ez az utolsó lehetőség, bla-bla. Most akkor mi van? Van vmi ahol még meg lehet erősíteni? -
Szuperkaraj #3907 nemtom, nekem is szokta, de engem nem zavar, leszarom -
Peti1 #3906 hi!
mért van az, hogy amikor hozzá akarok adni egy hangulatjelet azt irja, hogy:
"A választott képfájl nem érvényes"
hogyha sokszor probálgatom, egy idő után jó lesz, és engedi, de ez igy nem megoldás. vki pls segitsen! -
Szuperkaraj #3905 ehh...ilyenér? :O -
Szuperkaraj #3904 a Stuff beállításaiban a Polygamy legyen kipipálva, mentsd el a beállításokat, kapcsold ki a Messengert, nyisd meg, lépj be, nyiss meg mégegyet és lépj be azzal is, másik felh-val -
jajam egy két modi nagyon magára veszi az ilyen dolgokat ^^ -
odemburger #3902 Sziasztok! Ha tudna valaki tanácsot adni! be szeretnék lépni mégegy felhasználónévvel a mesibe,stuf.van a gépen de nem enged másodszorra belépni,ill nem lép be a rendszerbe. -
Köszönöm. -
ő az iSTen.... :CCCCCCCCccccccc -
ent #3899 Felvilágosítok mindenkit, hogy van olyan progi, ami fals üzeneteket küld a saját msn póstafiókoddal másnak a címlistádban szereplő emberkének... msw2 vagy mi a szösz.... -
pff
egy szál humorérzéke sincsen, ha meg mindenképp adni akart érte akkor elég lett volna kevesebb is :C -
Nem kell sokmindent csinálni hogy kitiltsanak,,, elég csak kritizálni az SG-t és máris tilt a diktatúra gépezet!! -
Nem Valid... egyik kémprogi kereső se jelzi.. csak a MS Antispy.. -
MS Antispyware szerint:
Messenger Plus!
Type: Software Bundler
Threat Level: Moderate
Author: Patchou
Valid a riasztás, vagy hagyhatom figyelmen kívül? -
-
találkozott már valaki olyannal akinek fent van a discovery hogy valaki megnyitja az ablakot és az msn címe sdlé[email protected] létezik hogy vírus? (többször is nyitott ablakot és mindig valami kitalált címmel) -
Szuperkaraj #3892 nemtom mit csinálhatott, mert nemsok derül ki, de....kemény....apropó, mennyi ideig tart egy ilyen kitiltás?
bocs a sok OFF-ért, de úgysincs most téma -
nekem se nagyon :D de akyyy most nagyon ráfázott
-
Szuperkaraj #3890 monnyuk énmég nemvok jártas az ilyen körökben, nem volt még dolgom modival :D -
Szuperkaraj #3889 aha, ővott -
azt szerintem St írta az a legpojénosabb :ooo -
Szuperkaraj #3887 hohha...durva...nemtom mire írta hogy muhaha, de díjazták rendesen :o -
omg!!4 micsináltál akyyy? O_o -
Köszi mindhármotoknak! :)
Még soha nem is hallottam erről, érdekes :| Bár sztem pont olyan hülyeség mint minden eddigi microsoft dolog :Ð -
Windows Live messenger. Microsoft kitalalt egy sor "uj" szolgaltatast, es elnevezte windows live-nak. ebbol kovetkezoen az msnt is atkeresztelte :) -
Szuperkaraj #3883 Windows Live Messenger, eltűnik a jó öreg MSN jelzés :D -
ez lesz a neve az új msn-nek -
Mi az a WLM Messenger? -.- -
egyenlőre még MSN Messenger :)
ha elég elterjedt lesz, majd átírom -
Egyébként a topicot lassan át lehet nevezni WLM Messengerre..
-
nem írja ki hogy kiléptetett, mert máshonnan valai bejelentkezett? -
mond akinek állítolag írt, hogy fent van neked a discovery, ne próbálkozzon:)
amugy haverod téged szivat -
illiahuk #3876 sziasztok ki tudna nekem abba segiteni hogy mért van az hogy 2-3-percenként kilép az msn-em és felmeni is elégnehézkes!