Ps2 + chip + online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy gagyi szar játékot lemásol az ember kipróbálja, nem tetszik kuka, nem veszi meg....de egy GT??
én nem aggódom ,hogy tönkremegy-e a géped....hanem kifejezetten szeretném😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
<#wave>#wave><#wink>#wink>
A smooth sea never made a skillfull sailor
hurrá
akkor már csak idõ kérdése és mehet a fejcsere😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
a Cd alapút is vinnie kell, mert a PS2õt úgy csinálták meg hogy CD-t meg DVD-t is lejátszon. Rajta van a dobozán is!!
Amúgy én az SCPH50004esemen eljátszogatok simán a ps1 es SoulBladeel meg egy csomó ps2es cd-s gaméval. Sõt még a GT3 is cds Ripen van meg!
És tökéletesen mûxik minden.
<#beka3>#beka3><#miaz>#miaz><#nyes>#nyes><#oooo>#oooo><#shakehead>#shakehead><#nevetes2>#nevetes2>
intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy
PS4 PSN: angyisz
[HUN]Kami*, kiskami*
Kikapcsolni meg a reset folyamatos nyomásával lehet valami kép megjelenéséig. Minden üzemmódja a standby-ig él, utána újra kell állítani. Ha nem jön össze a dolog, akkor vidd vissza ahoz, akitõl vetted, és próbálja õ mûködésre bírni!
A fejvédelem meg azért kell, mert a nem csippelt slim is hajlamos eredeti gyári lemezekkel játszva kiolvasztani egy-két dolgot magában. Az kétségtelen, hogy nagyobb az esélye a másolt játékokkal. A fejvédelem mindíg mûködik.
[HUN]Kami*, kiskami*
Próbáltam a reset gombot, de lehet hogy loser vagyok még, mert elképzelhetõ, hogy v.mit nem jól csinálok.Használatit néztem linken, amit megadtál. Látom, hogy nem annyira lehet rossz ez a SubZero-s chip. Gondoom, ez jó a "slim"-es ps2-be is. Vagy tévedek? Ki is lehet kapcsolni? Akkor a fejvédelem nem kamu duma? Gondolom azt a célt szolgálja, hogy mindenféle noname cd-re másolt games, ne vegye igénybe a fejet túlságosan. Mondjuk ps1-es cd alapú játékot akarok használni. Reset gombot mikor kell megnyomni? Várjam meg a "Browser" opciót, majd lemezt be, fedél lezár és akkor? Kicsit béna vagyok. <#nemtudom>#nemtudom>
<#nevetes1>#nevetes1>Ha ps1 lemez elindul, akkor gondolom fejvédelem nem mûxik. Említették, hogy így elég hamar be tud kotlani a fej.
[HUN]Kami*, kiskami*
Köszike válaszodat. A gép chipleve van, de nem dms van benne. Belenéztem.Elsõre nem túl megnyerõ a látvány. Olyan túl egyszerû áramkõr van benne. Persze, lehet hogy tud is valamit. valami "uni ic" vagy mi a neve. Infó itt van róla:
[url=http://consolechip.atw.hu/documents/24.html[/url]
http://consolechip.atw.hu/documents/24.html
Egyébként biztos, hogy csippelt? Fejvédelemmel kapcsolatban annyit, hogy tényleg érdemes rakatni ilyesmit a csippeltetéssel együtt, csak az a kérdés, hogy melyiket, mert elég változatos vélemények vannak némelyik használhatóságáról...
[HUN]Kami*, kiskami*
A minap vettem egy ps two-t (SCPH70004-es), chipelve.Mivel nem vagyok otthon ebben a témában, hozzátok jöttem okosodni. <#smile>#smile> Valaki hallott olyanról, hogy fejvédelem? Ez tulajdonképpen mit jelent? Elvileg ez a konzol már rendelkezik evvel. Nem viszi a másolt cd-s alapú gamesokat. Rosszul lett chipelve,nem a megfelelõ chip van benne, esetleg ez a fejvédelem? Tanácsotokat köszike.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Tudom, hogy nem ide tartozik a kérdés, de csak annyit kérdeznék röptében, hogy honnan lehet letölteni PS2 játékdemót neten? Kipróbálnám, mit is tud ma egy PS2 emulátor, de teljes gemét nem akarok ezért leszedni ... viszont demo jó volna.
?
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
[HUN]Kami*, kiskami*
szegeden nem tudtok vmi boltocskát, ahol lehet kapni chipelt ps2-t, vagy esetleg chipeltetni gépet?
thx!
Mert az én gépem mindent visz(SCPH50004), és amit használtan veszek vastagot abba is ilyet akarok rakni!!
"
lásd #195
szélessáv
netadapter
netdisk
regeld a géped ha mindez megvan
www.ps2registration.com
tud vki olcsón memóriakártyát és joystickot? használtat érdemes venni vagy sem?
az RGB kábel sokat javít a kép minõségén?
ahhoz hogy tudjak internetezni a ps2-mel ahhoz mit kell csinálnom?
elõre is köszi a segítéget!
Keresek SCPH 50004es gépet!!!
Játék nem kell csak az alapgép meg 1kar vagy max 2. Memokártya se kell!!
Küldj emailt!!
más: Hogyan lehet megtudni hogy milyen chip van a gépben?? Konzol Studioban vettem idén április körül kb.
Tudna valaki ajánlani egy helyet ahol MATRIX INFINITY, vagy DMS 4 chippet szerelnek be a gépbe??
Az áruk is érdekelne. (chip+beszerelés)
köszi
2 hét alatt it volt...csak nem Európának vszik MOt?😊örvendetes
ezt nem tudom😊
PC-röl át lehet lökni a netet LAN card-on PS2-be?
Ha igen milyen beállitásokat kell nézni?😛
lag?
sokan tolják?
sztem az erkó lemezt nem lehet csak úgy átírni...ezért is törik fel😊
egyébként nem próbáltam és valószínû nem is fogom....nehogy valmi ilyesmi miatt bannoljon a SONY
Elõre is köszi!
chippeletlen a géped?
más netes gém megy?
F1 2005-tel próbáok játszani online ,de állandóan hibaüzit ir ki csatlakozáskor...607-es hiba! Mi lehet a gond?
véleményt várok....viszi a GT4et?
Abit An7 Nforce2,Amd Sempron 2800+,2x512DDR RAM,Ati Radeon 9600XT128MB,Maxtor160GB,LG DVD RW. http://gtauniversum.atw.hu GTA SAN ANDREAS
Killzone Online Video 1 - 20MB - MPG
Killzone Online Video 2 - 20MB - MPG
ja a gépem régi szériás neo 2.2 chippel (tehát a doa cserélgetõs trükk van a másolt játékoknál) de a játékok eredetik kellenek hogy legyenek