Ps2 + chip + online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki meg tudná adni Aquatom elérhetõségét? PS2-õt szeretnék chip-eltetni.
Thx.
Ha van vki aki kitudna chipezni egy PS2-õt (SCPH-50004),aminek lényegében a másolt játékokat kellene vinnie,akkor az please küldjön egy mailt!!
[email protected]
Kössz
Szomszéd gyereke kapott Amerikából egy PlayStation2-t, persze NTSC. Kérdésem: lehet-e, és ha igen hol és mennyiért cserélni a chipet(?), és ettõl PAL-ban fog-e mûködni?
Meg tudja valaki adni Aquatom elérhetõségét(telefon v. e-mail)?
A PS2-met vinném hozzá gyógyítani.
Elõre is köszi,
MGorbacsov
ki szeretném csipeltetni a ps2 gépemet vagy beszerelni 1 HDD-t és az a kérdésem hogy itt Budapesten( ha lehetne XIII: kerületen vagy a körül) hol találhatok ps2 boltot/üzletek...nagyon kellene some help....elõre is thanks
az emailem: [email protected]
[HUN]Kami*, kiskami*
a válaszokat elõre is köszönöm😊
és mennyibe kerül egy ilyen chipeltetés?
hello
Kellene nekem egy kis help attól akinek van NA-ja és nem automatikus a DNS server beállítása!
Probléme: beállítok mindent. Indul a test. aztán DNS test fail hibaüzenettel kilép. Felhívtam a szolgáltatóm ésaztmondták, h rossz a DNS1szolgáltató. Ekkor megnyugodtam, hogy semmi gáz akkor, de a notebookom esetében automatán átáll a DNS2re és megy az internet. Szóval az lenne a kérésem, hogy akinek nem automata a DNS beállítása az megnézné nekem, hogy ha az egyik DNS server helyére rosszat ír be akkor lefut a test?
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
eladás céljából.
akit érdekel irjon privre!
köszi elöre is
!!Counter Strike Source!! Ps2,Pc !!WoW!!
visszatérve más helyet sajna nem ismerek 😞
Eladom megunt (másolt) PS2 játékaimat postai utánvéttel 800Ft/db
áron! Area54, Brother in Arms, Killzone, Predator, Project Snowblind,
Fifa2005, NFSUG2, Burnout3, Prince of Persia2, Second Sight, RTC-
Wolfeinstein, Virtual pool 2004, EA games ssx tricky snowboard, Medal
of Honor rising sun, küldj postacímet! [email protected]
van egy 3 éves Ps2-õm,buherált,sok játékkal,2joy,dvd irányitó,madcat kormány és pedál,meg memokártya.
Szerintetek menyit ér mer eladnám?
Elöre is köszi.
!!Counter Strike Source!! Ps2,Pc !!WoW!!
[HUN]Kami*, kiskami*
Játszik valaki neten a Fight Night Round 2-val?
Érdekelne hogy milyen?
Gondoltam megkérdelek titeket, hogy nem-e tudjátok, hogy mi a fa** baja lehet a Play-emnek. Pár hete van benne chip (nem tudom milyen típus), és a DVD-s játékokat vitte faszául, semmi gond nem volt. CD-kkel szarakodni kellett sokat, de ez nem lényeg, mert azzal nem játszok. Mielõtt még nem volt megbuherálva, az írott DVD-t filmeket is vitte (5000x), és chip után azt is nehezen. Ez engem nem izgat, csak azért írtam le, mert tegnap kapcsolom be a gépet, és nem indul a játék!!! Semmi írott cucc, viszont az írott film meg megy, mint régen. Na most akkor kiesett a chip??? Mi a fa** lehet vele??? Ki lehet vetetni a benne lévõ chip-et, és tetetni bele faszát? (pl. DMS4)
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Ha tudsz hozd fel Pestre, itt azért könnyebb embert találni jó áron!
én meg ezt nem nagyon akarom 😊
ár? csipp típusa? mikorra van meg?
Vélemény?
Inkább a régit,de az 50004-esekel is sok a probléma,de kevesebb a gond velük mint a pstwo-val...<#wow1>#wow1>
2.ha érdemes melyik a legjobb chip ami viszi a dual layer-es Gran Turismo 4-et is és mennyi az ára és honnan lehet beszerezni?
Matrix,O2,DMS-Neken dms van,és a legujabb upgrade-ban be lehet kapcsolni a DL+ támogatást ha egyébként nem müködne/Hogy müködik-e nem tudtam kipróbálni/
3.Az igaz hogy a Jó minõségû DVD-tõl nem megy tönkre a fej?
Nekem mióta megvan cca.másfél éve eredeti lemezt max a demót látta...semmi baj nem volt vele-50004-es.De csak ritek alapanyugat használok 2x-en írva!!!/Arita is ritek/
4.Az Arita 8x az jó minõségû, mert én erre esküszöm?
Jó,jó csak 2x-en írjad...
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
Lenne egy pár kérdésem.
1.érdemes venni egy új slim ps2, ha meg akarom chippelni vagy inkább egy régit szerezzek be?
2.ha érdemes melyik a legjobb chip ami viszi a dual layer-es Gran Turismo 4-et is és mennyi az ára és honnan lehet beszerezni?
3.Az igaz hogy a Jó minõségû DVD-tõl nem megy tönkre a fej?
4.Az Arita 8x az jó minõségû, mert én erre esküszöm?
A választ elõre is köszönöm!
XBOX, és Playstation szervíz garanciával.
nem reklám😊
[HUN]Kami*, kiskami*
[HUN]Kami*, kiskami*
válaszoljatok pls a #143-as hszemre.