Ps2 + chip + online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello.

Valaki meg tudná adni Aquatom elérhetõségét? PS2-õt szeretnék chip-eltetni.
Thx.
Sziasztok!

Ha van vki aki kitudna chipezni egy PS2-õt (SCPH-50004),aminek lényegében a másolt játékokat kellene vinnie,akkor az please küldjön egy mailt!!
[email protected]

Kössz
Netrat
Szevasztok.

Szomszéd gyereke kapott Amerikából egy PlayStation2-t, persze NTSC. Kérdésem: lehet-e, és ha igen hol és mennyiért cserélni a chipet(?), és ettõl PAL-ban fog-e mûködni?

Sziasztok,

Meg tudja valaki adni Aquatom elérhetõségét(telefon v. e-mail)?
A PS2-met vinném hozzá gyógyítani.

Elõre is köszi,

MGorbacsov
Sziasztok! Keresek olyan helyet, ahol 70004- es PS2- t megchippelnének, ''biztonsági másolatos'' játékokhoz! Kizárólag DMS, O2, vagy MATRIX chippek érdekelnek. Számomra a legjobb az lenne, ha a készüléket is Nálad tudnám megvenni újonnan, és elkészítenéd a változtatást. Ha tudnál, vagy tudna nekem segíteni, akkor kérem jelezzen a goageorge@freemail. hu email címen, vagy írjon ide a forumra! Köszönöm, George!
sziasztok!
ki szeretném csipeltetni a ps2 gépemet vagy beszerelni 1 HDD-t és az a kérdésem hogy itt Budapesten( ha lehetne XIII: kerületen vagy a körül) hol találhatok ps2 boltot/üzletek...nagyon kellene some help....elõre is thanks
az emailem: [email protected]
Nem kell csippeltetni, csak akkkor, ha nem európai régiókódos dvd-t akarsz nézni, játszani, saját alkalmazásokat futtatni (mp3, divx player) vagy (biztonsági<#idiota>) másolattal játszani.

[HUN]Kami*, kiskami*

fr0sty
hi szeretném megkérdezni hogyha veszek egy ps2-t, akkor utána miért kell kichipeltetni, vagyis mire jó ez?javít vmit?
a válaszokat elõre is köszönöm😊
és mennyibe kerül egy ilyen chipeltetés?

az új chip tényleg hazavághatja a gépet, mert én is most akarom elvinni a konzolvilágba pestre, mert gépen van egy csomó játékom, ami tök király, csak addig nem írom ki, amíg nem tudom, hogy biztonságos-e a chippeltetés? valaki tapasztalt ember segítsen! kösz!
hello
Nexxuss
Szevasztok!
Kellene nekem egy kis help attól akinek van NA-ja és nem automatikus a DNS server beállítása!
Probléme: beállítok mindent. Indul a test. aztán DNS test fail hibaüzenettel kilép. Felhívtam a szolgáltatóm ésaztmondták, h rossz a DNS1szolgáltató. Ekkor megnyugodtam, hogy semmi gáz akkor, de a notebookom esetében automatán átáll a DNS2re és megy az internet. Szóval az lenne a kérésem, hogy akinek nem automata a DNS beállítása az megnézné nekem, hogy ha az egyik DNS server helyére rosszat ír be akkor lefut a test?

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Üdv mindenkinek! Most tervezem az új ps2 megvásárlását és lenne pár kérdésem vele kapcsolatban. Eddig pc-s voltam, szóval nem nagyon értek hozzá. Elõszöris a nálunk kapható gépnek a jelzése SCPH-70000 vagy SCPH-70004, esetleg a 4-es verzió már javított kiadás? Mindenképp kellene bele egy chip, de szeretném ha a a garanciát megmaradna. Én boot lemezre gondoltam, de nem igazán értek hozzá, tudtommal ez 1 lemez és 1 kártya együttes használata, de hogy pontosan hogy mûködik arról jó lenne egy kis felvilágosítás. Boot lemez használatával minden játék mûködik vagy csak néhány? Nálunk kapható megfelelõ ehez a típushoz? Mert azt olvastam, hogy külföldrõl kell rendelni. Ha igen mi a pontos neve, ára és hol lehetne megvenni? A netrõl letöltött és kiírt játékok úgyanúgy futnak mint az orig, vagy esetleg hiányzik belõllük pár dolog, pl átvezetõ animációk stb.A dvd lejátszó tényleg nagyon gyorsan megadja magát? Nekem csak játékra kellene és jó minõségû dvd-vel meddig élne? Légyszi segítsetek! Elõre is köszi!
Bispo
Szevasztok nem kell valakinek egy alig használt GT4 (eredeti)
eladás céljából.
akit érdekel irjon privre!
köszi elöre is

!!Counter Strike Source!! Ps2,Pc !!WoW!!

musha
nekem veük nincs tapasztalatom (mindössze egy memóriakártyát vettem náluk), de ahol én vettem a gépet ott átb@szták a fejem...egy hónapos sem volt a gépem, ugyanilyen kerregés meg egészségtelen hangok, aztán egy idõ után nem indult. tény, hogy próbáltam cd-t is használni (3-4 alkalommal igen rövid ideig), de senki nem mondta elõtte, hogy nem szabad. erre kihozták, hogy nem rendeltetésszerûen használtam, bumm 17 ropi ugrott...jófejek...
visszatérve más helyet sajna nem ismerek 😞

köszi. de sajna az egyik haveromat pont a konzolstudióban verték át, úgyhogy oda nem szívesen vinném.
musha
szerintem olvasófej, de nem vagyok szakember...ha jól tudom a Konzol stúdióban szervízelnek is, de ebben sem vagyok 100%-ig biztos.

Problémám van! Rosszalkodik a ps2 masinám! bekapcsolom és krákog! néha szaggatottan, de van úgy hogy egyfolytában! a játékok sem akarnak elindulni rajta. eddig csak az volt a baj, hogy sokat töltött. Pl:Fifánál mikor gólt löttem szaladgáltak még a pályán pár mp-ig, meg a San Andreasnal az épületeket nem töltötte be idõben. De most már krágok és el sem indul! szóval szerintetek mi lehet a baja? és hol van normális szervíz Budapesten? elõre is köszi.
Bispo
Eladtam 50-ért 😊))))))

ELADÓ PS2 hagyományos, chipelve, 8MB memóriával 35.000-ért!

Eladom megunt (másolt) PS2 játékaimat postai utánvéttel 800Ft/db
áron! Area54, Brother in Arms, Killzone, Predator, Project Snowblind,
Fifa2005, NFSUG2, Burnout3, Prince of Persia2, Second Sight, RTC-
Wolfeinstein, Virtual pool 2004, EA games ssx tricky snowboard, Medal
of Honor rising sun, küldj postacímet! [email protected]
Bispo
Helpet szeretnék kérni!!
van egy 3 éves Ps2-õm,buherált,sok játékkal,2joy,dvd irányitó,madcat kormány és pedál,meg memokártya.
Szerintetek menyit ér mer eladnám?
Elöre is köszi.

Persze. Ha másképp nem megy, akkor szétszeded, aztán beazonosítod a feliratai vagy kép alapján.<#hawaii>

[HUN]Kami*, kiskami*

kichippelném 3 éves gépemet...milyen tapasztalataitok vannak??szo milyen gyorsan megy tönkre vagy nektek mióta van és mixen gondok vannak vele
Sziasztok!
Játszik valaki neten a Fight Night Round 2-val?
Érdekelne hogy milyen?
windrunner
megtudom nézni vhogy hogy milyen chip van a ps2-mben?

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...

Sziasztok!Egy kérdésem lenne,ha valaki tud segítsen.Elõre is köszönöm.Van egy SCPH 30002C PS2 gépem és chippeltetni szeretném.Lehetséges-e és ha igen akkor hol?(Borsod-Abaúj-Zemplén)KÖSZÖNÖM!!!<#help>
Sziasztok!
Gondoltam megkérdelek titeket, hogy nem-e tudjátok, hogy mi a fa** baja lehet a Play-emnek. Pár hete van benne chip (nem tudom milyen típus), és a DVD-s játékokat vitte faszául, semmi gond nem volt. CD-kkel szarakodni kellett sokat, de ez nem lényeg, mert azzal nem játszok. Mielõtt még nem volt megbuherálva, az írott DVD-t filmeket is vitte (5000x), és chip után azt is nehezen. Ez engem nem izgat, csak azért írtam le, mert tegnap kapcsolom be a gépet, és nem indul a játék!!! Semmi írott cucc, viszont az írott film meg megy, mint régen. Na most akkor kiesett a chip??? Mi a fa** lehet vele??? Ki lehet vetetni a benne lévõ chip-et, és tetetni bele faszát? (pl. DMS4)

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Ne is hagyd magad rábeszélni ennyiért!
Ha tudsz hozd fel Pestre, itt azért könnyebb embert találni jó áron!

ja, mert 25-ért akarnak messiást belerakni
én meg ezt nem nagyon akarom 😊
debrecenben tud valaki csippelést?
ár? csipp típusa? mikorra van meg?
Vkinek sikerült már ps-en jáccani? én tûzfal mögül vagyok, de folyamatosan DNAS error 611-el leáll.
Vélemény?

petyka2
1.érdemes venni egy új slim ps2, ha meg akarom chippelni vagy inkább egy régit szerezzek be?
Inkább a régit,de az 50004-esekel is sok a probléma,de kevesebb a gond velük mint a pstwo-val...<#wow1>
2.ha érdemes melyik a legjobb chip ami viszi a dual layer-es Gran Turismo 4-et is és mennyi az ára és honnan lehet beszerezni?
Matrix,O2,DMS-Neken dms van,és a legujabb upgrade-ban be lehet kapcsolni a DL+ támogatást ha egyébként nem müködne/Hogy müködik-e nem tudtam kipróbálni/
3.Az igaz hogy a Jó minõségû DVD-tõl nem megy tönkre a fej?
Nekem mióta megvan cca.másfél éve eredeti lemezt max a demót látta...semmi baj nem volt vele-50004-es.De csak ritek alapanyugat használok 2x-en írva!!!/Arita is ritek/
4.Az Arita 8x az jó minõségû, mert én erre esküszöm?
Jó,jó csak 2x-en írjad...

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

Hy all!
Lenne egy pár kérdésem.
1.érdemes venni egy új slim ps2, ha meg akarom chippelni vagy inkább egy régit szerezzek be?
2.ha érdemes melyik a legjobb chip ami viszi a dual layer-es Gran Turismo 4-et is és mennyi az ára és honnan lehet beszerezni?
3.Az igaz hogy a Jó minõségû DVD-tõl nem megy tönkre a fej?
4.Az Arita 8x az jó minõségû, mert én erre esküszöm?
A választ elõre is köszönöm!

hello aquatom megnéztem a oldalon az árlistátokat téleg nem éri meg!!!!!!!! Jo van igazad volt vegyük azt hogy kichippelem, te mennyiért chippelnéd ki és hogy kéne hozzád eljutatni ennyi csákány ja és mennyi idõre vállalnád
snoop dog: miért nem olvasol mielõtt kérdezel??? Nem kötekedni akarok, de olyan kérdéseket tettél fel ami kivan vesézve már elég rendesen. Ha normális minõségû lemezeket paokolsz majd bele, és nem lesznek hülyére karistolva mint a térkép akkor nem lesz semmi különbség az élettartamban minthe nem lenne chip-elve. Persze ehhez tartozik , hogy normális chip kell bele. Olyan DVD-t meg mi ami chip nélkül is megy? 😊)) Vagy mosmivan? De tudok olyat szerezni természetesen. Van egy árlista nézd meg. www.konzolstudio.hu . Az itt kaható játékok mennek chip nélkül is. Csak drága mulatság. 😊Chippeld ki és éljen a gép csak 10%-al kevesebbet mintha nem lenne benne chip. Akkor is megéri. Pláne ha ez nem ettõl függ.

XBOX, és Playstation szervíz garanciával.

hello mindenkinek! lenne hozzátok 2 kérdésem: 1. az hogy az én gépem nincs kichippelve és nem is akarom nem tudnátok olyan dvd-t szerezni amit az én gépem lejátszana. 2.ha nem tudtok akkor ha kichippelem a gépem meddig lesz mûködõ képes elõre is kösz mindent. UI: én debreceni vagyok e-mail címem pedig [email protected] ha valaki tud szerezni az írjon köszi szépen elõre is csá mindenkinek
balcoo amugy sajna meg semmi johirrel nemtok szolgalni. Rendelj egyet smith-tõl és berakjuk. Feladja postán, 1-2-3 nap és megjön.

ezt jómagyarul megírtam de müxenek azok is. Igaz még sehá nem láttam de biztos 😮

Matrix chip Support DVD-9 formátum 😊

balcooo
Azt csiripelik by the way a verebek a gran turismo 4 forumba, hogy az valami dual layeres DVD-n jött ki ezért eleg nehéz lesz lekoppintani és megetetni másoltan a PS2-vel, ezek az újabb chipek már meggyürkõznek az efféle csalafinta megoldásokkal is ?

balcooo
<#wilting>Hoppá, oda kell figyelni, miket dumal az ember a forumon, muhaha <#ravasz1>

A magic-rõl meg annyit, hogy e-bay -en most néztem van már 800 HUF körül ha 3-at veszel 😊))) komoly. Mondjuk így olcsóbb ha veszel mellé rögtön egy fejet is.

Eleklt már a vas. Köszi az érdeklõdést. Ha van valami érdemleges azt meg bekarcolom majd.

balcoo: 😊)) Sokallod??? 😊)))))))) Jah 6-7-ért adja a vaterán a smith de csak a chip-et. Be kell építeni és utána flash-elni és már müxik is. Kell egy 15W körüli tûhegyes páka, stabil kéz, némi elektronikai tapasztalat és forrasztási gyakorlat. 😊 Ez kerül 15-be 1 év garanciával. Mindebbe benne van a coil-ok bevizsgálása és ha xar már a fej vagyis öregecske és gyengécske akkor be sem építem. Szóval megveheted a chip-et 6-7 -ért de 6 alatt nem rakom be mert van némi nemû kockázati tényezõ is. Ami szvsz nem elhanyagolható mert akármibõl kifolyólag meg is dögölhet benne bármi amit igen igen azonnal pótolni kell. Aztán van a másik amikor emberünk 5 éves gépével idejött, hogy kell mx4. Eddig csak cd-ket használt eksönripléjjel. DVD nem is volt a gépben. Most azonban orba szájba elkezdte használni a szomszédtól kapott rityek meg princo lemezeket a xarabbakról nem is beszélve és betojt a fej 3 nap alatt. Persze rögtön csörög mint marha, hogy a chip miatt van. Átvitt értelemben amiatt, de technikailag rohadtul nem ám. Egysezrûen ennyi volt a fej. Egy 4-5 éves gépnél még ez is csoda volt. Szóal ezeket fel kell mérni nagyon és felkészülni arra,hogy a hisztizõs asztaldördelõs vevõnek néha néha be kell nyalni egy fejet ingyen hogy hagyja már abba. Remélem kimerítõ voltam. Amúgy gondolom veled beszéltem telefonon 😊) Nah hát gondold végig és megérted, hogy miért nem rakom be a Blaha Lujza chipet 6-ért és miért rakom az mx4-et 15-ért a dms4-et meg 20 -ért. mindemellett ha valaki ezek után hozzám jön fejcserére akármi miatt akkor igencsak majdnem beszer áron kapja a fejet.

balcooo
Necsesszé ki velem? 😮 És kiaza vaterá? A pazulja az azt jelenti hogy már a szerelés is bennevan a 6-7ezerben? mer azt nem eszem má' meg 😊

kül nem azért mondom de a vaterá egy srác 6-7 ezerért pazulja😊
nem reklám😊

köszi😊 kell egy faq-t csinálni😊

Mármint a disc? Ingyen. Az online játékot támogató játékokkal tudsz játszani (ingyen). Adsl kapcsolat erõsen ajánlott.

[HUN]Kami*, kiskami*

Menyi pénzért?

Nekem legalább 1 hónappal a levél megérkezése után jött meg a disc. (Lassan faq-ba lehetne tenni a kérdést - ha lenne.)

[HUN]Kami*, kiskami*

balcooo
Aham, hat jo, csak 15ezret kicsit sokallok érte.. (hasznalt 50004esem van, szal network access discrol meg nem is hallottam sajna)

nekem matrix mx4 van a gépemben, meg vagyok elégedve vele.
válaszoljatok pls a #143-as hszemre.