644
Az-az, hogy netezek chipes ps2-vel?!?!
-
#364 Oké megvan minden beírtam helyesen mindent eljutottam addig, hogy tesztett készít a network beállítások állapotáról elkezdődött a "vizsgálás" a végeredmény az első rublika piros maradt az összes többi sárga és azt írta, hogy "Chek your PPPOE and user ID + password are correct" (hát ez nem szóról szóra sikeredett de ez volt a lényeg)! Aztán megnéztem egy ilyen lapon a vizsgálat jegyzeteit és vmi Analizing error volt! És írt vmit ott a MAC adress-emmel kapcsolatosan és azt már itt a topicon is halodtam, hogy a MAC adress-t be kell állítani vhogy nah én ahoz egyáltalán nem nyultam hozzá lehet, hogy ez most a problem??? -
#363 Nekem volt benne egy ilyen matricás kártya azon volt a User ID-m de a pasword-ot sehol sem találtam! Az is a kártyán van vagy hol??? -
#362 Szerintem olvass vissza,volt hozzá pár hasznos hsz. -
Kindgrind #361 Lehet a Chippel netezni? Hogyan? -
#360 nekem a levélben volt a kódom meg a passom is...azt irtam be a central stationnak -
#359 Véletlenül akadtam rá a neten, ahogy nézem ez egy on-line patch leírás. -
#358 Válaszoljatok már please itt álok a cuccal tehetetlenül!!! -
#357 Nah megjött a cuccos 2 disk van a tasakban, egy kis füzetecske meg mi egy más!
Beraktam a Netwoek Disket és ott áltam, hogy automatikusan álítsa be a netet rajta vagy én álítsam be kézileg értelem szerűen az automatikusra mentem de hát valami ID-t kért meg passwordokat valaki tudja, hogy minek a kódját meg ID-jét kell ott megadni? -
Dark Prince #356 Egyébként hogy lehet Patchelni a Ps2 másolt játékot? -
#355 Igön az nagyon szar vegyöl pées3-at a bótban Mucsafalván ahol élsz! Ott mán lehet kápni!!!
-
#354 írhat ide az ember úgylátom,akármit..... -
Dark Prince #353 Nekem SCPH-39004-es Ps2-őm van.Az naon szar????? -
#352 #350 <<< please válaszoljatok!!! Nem tudom, hogy számít e a témában vmit de routeres netem van! -
#351 hali.az mind1 milyen a network kábel?mivel kiirt olyan hibát is hogy nincs bedugva a hálózati kábel,holott bevolt..aztán dns szerver nem elérhető,dns error,és társai stb...nem értem nektek hogy működik ez. -
#350 Nekem egyébként nem chippes a gépem de leírnátok a folyamatott pontokba szedetten részletesen, hogy mit hogyan kell csinálni? Mert ha végre valahára megkapom a disket meg a "cucosokat hozzá" akkor nem akarok szétet karokkal álni, hogy mit, hogy kell csinálni addigra kiakarom gyurni magam a témában, hogy minden simán mennyen! -
#349 Akkor még várok január közepéig akkor telik le a 2 hónap nekem! Lehet, hogy a Sony a születésnapomra akarta az érkezését bekalkulálni jan. 20-ra (fő az optimista hozzá állás)! -
#348 nahát ez nem adja az ívet....meg se nyikkan..
beírkáltam mindent mindenhová és nem akar csatlakozni.. -
#347 naugye:) -
#346 ja tényleg és id címet hová kell irni?? -
#345 hali
ehhe...megjött a disc majdnem 2 hónap volt...:DDDDD -
#344 sanyi vok kinek van MSN nye szeretnék vele beszélgetni erről a Ps2őn neten játszani!!MSN: [email protected] -
maruzst24 #343 Utoljára leírom:NEM SZÜKSÉGES A NETWORK ACCESS DISC!!!!
Keresni kell egy olyan online játékot amiben van netkonfiguráló menü:pl.Medal of honor:rising sun de még van ezer más.Ott beállítod a dolgokat és elmented a memó kártyára és kész.A central stationhöz a jelszó pedig a a füzetecske hátulján van amit a géphez adtak.De ez sem mindig fontos.
De ha valakinek nagyon kellene a network access disc akkor innen letöltheti:
www.torrents.to
Én is innen szedtem le 2 óra alatt és tökéletesen működik!!!!!!
Remélem hogy segítettem valakinek. -
#342 hali...énmár beletörődtem hogy nem küldik...le**arom..csak az az érdekes hogy van 1 amerikai jóbarátom és nekik semmiféle disk nem kell ráköti a netet a play-re és játszik... -
#341 THX de tudod milyen idegesítő...??? -
#340 írj az ombudsmannak vagy vidd az ügyet Hágába... -
#339 Vazzeg a tököm kivan ezzel a Network diskkel még mindig basztak küldeni! -
maruzst24 #338 Hogyan tudok online másolt játékkal játszani?A windip progi kell hozzá?Hogyan kell használni? -
#337 Én ugytudom, hogy szinte mindegyikkel (de ha nem igy van akkor javitsatok ki)! Egyébként én nem vagyok egy nagy chippes az én gépemben nincs is! -
THomas007 #336 De nem mindegyik chippel igaz? -
#335 Nagyon jól tudom, hogy lehet játszani chippelt géppel is online csak nem akartam hangoztatni éppen ezért tettem a hozzászolásomban bizonyos részeket "" alá!
jocco az a 3 hét egy nagy kamu én special most tartok a 6. hétnél és sehol semmilyen DISC ennyit a sonyról vagy a Magyar Postáról! -
maruzst24 #334 Már akinek megjön 3 hét alatt:)Nem ez a jellemző.De mindegy is mert így felgyorsítható az eljárás.Mégvalami.MINDEN másolt psx 2 játék játszható online csak meg kell kicsit patch-elni az image fájlt.Ennyi! -
jocco #333 Nem 1év ha nem 3hét és beüzemelés után, küldenek még demo DVD-is. -
#332 Jó de ha letöltöd és kiíród DVD-re akkor azt nem viszik a nem chipelt gépek márpedig az online játékhoz "elvileg chipelt gép nem jó" (de ez csak elvileg) vmi megoldást nemtudnál ajánlani az olyan embereknek mondjuk mint én akiknek nincs chip a gépükben! -
maruzst24 #331 Akinek psx2 slim gépe van az a géphez adott füzetecske hátoldalán megtalálja a central stationhoz szükséges kódokat.A netwrok access disc pedig letölthető dvd formátumban a torrents.to torrent kereső oldalról.Így nem kell megvárni amíg a sony 1 év múlva kiküldi a lemezt. -
gammar #330 ez mi ki tudja milyen csipp? -
#329 Neeeem itt senki.... -
bertifox #328 sziasztok azt szeretném kérdezni, hogy játszik e itt valaki közületek a socom 2-vel online? -
#327 nem
pc az pc:)
192.168.1.1 az internet explorerben beírnadó nálam és máris lehet a routert csesztetni mindenféle beállításokkal
-
#326 Nah akkor magyarázd el, hogy hogy kell "clone-ozni" nekem notebookom van ilyen esetben a cloneozási beállítások változnak? -
#325 de a pcs hálókártyád MAC adress-ét természetesn clone-ozni kell a routerre...