Ps2 + chip + online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Keresni kell egy olyan online játékot amiben van netkonfiguráló menü:pl.Medal of honor:rising sun de még van ezer más.Ott beállítod a dolgokat és elmented a memó kártyára és kész.A central stationhöz a jelszó pedig a a füzetecske hátulján van amit a géphez adtak.De ez sem mindig fontos.
De ha valakinek nagyon kellene a network access disc akkor innen letöltheti:
www.torrents.to
Én is innen szedtem le 2 óra alatt és tökéletesen mûködik!!!!!!
Remélem hogy segítettem valakinek.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
jocco az a 3 hét egy nagy kamu én special most tartok a 6. hétnél és sehol semmilyen DISC ennyit a sonyról vagy a Magyar Postáról!<#levele>#levele>
pc az pc😊
192.168.1.1 az internet explorerben beírnadó nálam és máris lehet a routert csesztetni mindenféle beállításokkal
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
regisztrálni kell www.ps2registration.com
én addig is tudtam neten gémelni ,amíg nem jött meg a netdisk...
amikor megjött feltoltam magam azon keresztül is, de semmi lényeges különbség nem történt...semelyik gém sem kéri azóta sem a levélben megkapott belépõkódot
nem tudom részletezni...nekem chellom van full automata dhcp stb....gyakorlatilag semmit sem kell beállítani csak az a lányeg hogy toljon egy netbeállítás filet a memóra...
csináltam 1 network konfigurációt a gt4-el,de nem akar csatlakozni az istennek se...ugyanezzel a konfigurációval a wrc4 ben eljut egy darabig de ott azt irja ki hogy dns server nem elérhetõ vagy valami ilyesmi...
Elõreis köszönöm
Bármilyen hozzászólásnak és segítségnek örülök!
Sziasztok
\"Hivatalosan\" is a \'Pool a 20. század legjobb angol csapata.
Amugy õk megbizhatóak faján csinálják de ha velük akarod akkor személyesen meny be az üzletbe ne emilt írjál nekik mert arra basznak válaszolni (ez tapasztalat a haveromnak is csak akkor vették fel az efajta rendelését mikor személyesen ment be...)
Konzolstudióba. Kinizsi utcában csinálják?<#nemtudom>#nemtudom>
de valószínû disket nem fogsz kapni...vagyis 50-50%
De amugy kb mikor küldik a levelet a disk-el eggyüt?<#confused>#confused>
Haver gépének múlt héten szállt el az olvasófeje. 18ezerért cseréltik ki egy pick up v5-v10-es Sanyora.Az olcsóbbik fej 15000 Ft lett volna. Neki is 50004-es gépe van.
Az a komoly, hogy 70004-es slim ps2-be csak 12000 egy új olvasófej. Pedig az az újabb.
www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban