Ps2 + chip + online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

John Cena
sanyi vok kinek van MSN nye szeretnék vele beszélgetni errõl a Ps2õn neten játszani!!MSN: [email protected]

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Utoljára leírom:NEM SZÜKSÉGES A NETWORK ACCESS DISC!!!!
Keresni kell egy olyan online játékot amiben van netkonfiguráló menü:pl.Medal of honor:rising sun de még van ezer más.Ott beállítod a dolgokat és elmented a memó kártyára és kész.A central stationhöz a jelszó pedig a a füzetecske hátulján van amit a géphez adtak.De ez sem mindig fontos.
De ha valakinek nagyon kellene a network access disc akkor innen letöltheti:
www.torrents.to
Én is innen szedtem le 2 óra alatt és tökéletesen mûködik!!!!!!
Remélem hogy segítettem valakinek.
RaulDuke
hali...énmár beletörõdtem hogy nem küldik...le**arom..csak az az érdekes hogy van 1 amerikai jóbarátom és nekik semmiféle disk nem kell ráköti a netet a play-re és játszik...<#fejvakaras>

BONO
THX de tudod milyen idegesítõ...???<#confused>

mohus
írj az ombudsmannak vagy vidd az ügyet Hágába...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

BONO
Vazzeg a tököm kivan ezzel a Network diskkel még mindig basztak küldeni!<#falbav>

Hogyan tudok online másolt játékkal játszani?A windip progi kell hozzá?Hogyan kell használni?
BONO
Én ugytudom, hogy szinte mindegyikkel (de ha nem igy van akkor javitsatok ki)! Egyébként én nem vagyok egy nagy chippes az én gépemben nincs is!<#smile>

De nem mindegyik chippel igaz?
BONO
Nagyon jól tudom, hogy lehet játszani chippelt géppel is online csak nem akartam hangoztatni éppen ezért tettem a hozzászolásomban bizonyos részeket "" alá!

jocco az a 3 hét egy nagy kamu én special most tartok a 6. hétnél és sehol semmilyen DISC ennyit a sonyról vagy a Magyar Postáról!<#levele>

Már akinek megjön 3 hét alatt😊Nem ez a jellemzõ.De mindegy is mert így felgyorsítható az eljárás.Mégvalami.MINDEN másolt psx 2 játék játszható online csak meg kell kicsit patch-elni az image fájlt.Ennyi!
Nem 1év ha nem 3hét és beüzemelés után, küldenek még demo DVD-is.
BONO
Jó de ha letöltöd és kiíród DVD-re akkor azt nem viszik a nem chipelt gépek márpedig az online játékhoz "elvileg chipelt gép nem jó" (de ez csak elvileg)<#wink> vmi megoldást nemtudnál ajánlani az olyan embereknek mondjuk mint én akiknek nincs chip a gépükben!<#confused><#nemtudom>

Akinek psx2 slim gépe van az a géphez adott füzetecske hátoldalán megtalálja a central stationhoz szükséges kódokat.A netwrok access disc pedig letölthetõ dvd formátumban a torrents.to torrent keresõ oldalról.Így nem kell megvárni amíg a sony 1 év múlva kiküldi a lemezt.
ez mi ki tudja milyen csipp?
Animefox
Neeeem itt senki.... <#wilting>

sziasztok azt szeretném kérdezni, hogy játszik e itt valaki közületek a socom 2-vel online?
mohus
nem

pc az pc😊

192.168.1.1 az internet explorerben beírnadó nálam és máris lehet a routert csesztetni mindenféle beállításokkal

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

BONO
Nah akkor magyarázd el, hogy hogy kell "clone-ozni" nekem notebookom van ilyen esetben a cloneozási beállítások változnak?<#nemtudom>

mohus
de a pcs hálókártyád MAC adress-ét természetesn clone-ozni kell a routerre...

mohus
azt

BONO
Jó én már regeltem magam de ha megkapom a levelet akkor, mit kell csinálni ahoz, hogy fusson a cuccos? Na és ha rákötöm egyszerûen UTP kábelen a PS2-öt a netes routeremre akkor mennni fog azt mondod?<#confused>

mohus
"Akkor meg, hogy fogom megoldani az egészet disk nélkül nem megy tudtommal de ha rosszul informálódtam akkor kérlek világosits fel!"

regisztrálni kell www.ps2registration.com

én addig is tudtam neten gémelni ,amíg nem jött meg a netdisk...

amikor megjött feltoltam magam azon keresztül is, de semmi lényeges különbség nem történt...semelyik gém sem kéri azóta sem a levélben megkapott belépõkódot

mohus
"szóval mi is ez a "netsetup" ámbár sejtem mi lehet de azért jó lenne ha részleteznéd!"

nem tudom részletezni...nekem chellom van full automata dhcp stb....gyakorlatilag semmit sem kell beállítani csak az a lányeg hogy toljon egy netbeállítás filet a memóra...

mohus
csippelt a gépet....azé

Network Access Disc: nekem kb. 3 hét után megjött, örültem, mint majom a farkának. DE szépen beállítottam mindent, ahogy kell, elkezdte tesztelni a kapcsolatot és az utolsó (5.) tesztnél nem zöld volt, hanem piros. 402-es DNAS errort jelez, ami PS2 disc information error. Erre varrjatok gombot! Még kész szerencse, hogy a FIFA06-ot megoldottam ennélkül ;-)
RaulDuke
hali
csináltam 1 network konfigurációt a gt4-el,de nem akar csatlakozni az istennek se...ugyanezzel a konfigurációval a wrc4 ben eljut egy darabig de ott azt irja ki hogy dns server nem elérhetõ vagy valami ilyesmi...

BONO
Ez nem éppen egy adás vételi topic szerintem huzzatok el inen az ilyen tipusú bejegyzéseitekkel van erre külön topic...!<#ejnye1>

sziasztok bárki aki tudna nekem ps2 -hez fejet privizzen e-mail-ben:[email protected]
liverpool fan
Sziasztok! Chip-elni szeretném a PS2-met (MODEL NO:SCPH-70004) Miskolciak segítségét várom. E-mailben vagy MSN-en :[email protected]
Elõreis köszönöm
Bármilyen hozzászólásnak és segítségnek örülök!
Sziasztok

\"Hivatalosan\" is a \'Pool a 20. század legjobb angol csapata.

És másnak nem adnál?Valmi info honnan lehet olcsó gammát?<#beka2>

BONO
aha anno én is ott akartam ismerem a tulajt (a faterom vele szokot terem focizni) de én is ott akartam chippeltetni de letettem róla már mint a chippelésrõl nem azért mert szarul csinálják csak ugy döntöttem sehol sem fogom chippeltetni mert tudok eredeti gammákat szerezni kurva olcson...

Amugy õk megbizhatóak faján csinálják de ha velük akarod akkor személyesen meny be az üzletbe ne emilt írjál nekik mert arra basznak válaszolni (ez tapasztalat a haveromnak is csak akkor vették fel az efajta rendelését mikor személyesen ment be...)

aha.<#wink>
Konzolstudióba. Kinizsi utcában csinálják?<#nemtudom>

BONO
Az attól füg, hogy milyen chippet tetetsz bele és, hogy hol csináltatod amugy sztem max. olyan 12 õért már chipelnek neked és nem olyan xar chippet kapsz ezért az árért bele!<#gonosz1>

Tudja valaki, hogy mennyiért chippelik a 70004-es slim ps2-t????<#conf>

ez mostt nem online kerdes...DE valakinek viszi a masolt PS 1 es jatekokat valamilyen trukkel a PS2gepe?

RaulDuke
Nem értem a sony-t, hogy miért nem tettek a gép mellé 1 network disc-et, hiszen ha gyárilag benne van a network adaptor.Ráadásúl utánaérdeklõdtem, és külön nem lehet lemezt kapni sehol. Így most várhatok heteket, sõt nem is biztos hogy kapok, szerintem ez így nem jó...(legalább a kis füzetecskére se írják rá nagybetûvel, hogy"FREE ACCESS DISC")<#violent><#violent><#violent>

BONO
Nah nah avas be ebbe (rájöttem e válasz által, hogy mégsem tudok a témában mindent sõt szinte semmit sem tudok...) szóval mi is ez a "netsetup" ámbár sejtem mi lehet de azért jó lenne ha részleteznéd!<#help>

mohus
pl a Killzone-nal lehet netsetupot csinálni...a memókártyára

BONO
Akkor meg, hogy fogom megoldani az egészet disk nélkül nem megy tudtommal de ha rosszul informálódtam akkor kérlek világosits fel!<#confused><#smile>

mohus
3 hét

de valószínû disket nem fogsz kapni...vagyis 50-50%

BONO
Oké elolvastam végig a topicot elejétõl a végéig mindenre fény derült ezzel kellet volna kezdenem az egészet ugyhogy elnézést szeretnék kérni bocs!<#worship>
De amugy kb mikor küldik a levelet a disk-el eggyüt?<#confused>

BONO
Meg mikor felakarok menni onlineba játszani a KILLZONE-nal akkor állandóan a memória kártyáról akar vmit de nem talál és nem enged fel ez miért van és mit keres a memókártyán?

BONO
Kösz de ezt már megoldottam igazából sokkal komolyab problémákkal álok szemben már! A helyzet az, hogy routerem van és ha a hálókábel egyikvégét bekötöm a routerba a másikat a PS2-be akkor feltudok menni online játszani?<#conf>

RaulDuke
az alján a gépnek...

BONO
Most reggelném a PS2-ömet network játékhoz de kér vmi serial kodót azt hol tudnám megnézni, hogy az én gépemnek mi a kódja?<#nemtudom>

musha
dejó. és ennek mi köze a ps2-höz?

van eladó villanyóra visszapörgetöm ha érdekel valakit van 220-as 15000ft-ért óránként 3kw-ot tud és van 380-as ami óránként 12-14 kw-ot tud ez 30000ft
Persze hogy megcsinálják ! Ezekben a szervízekben ugyanis chipelnek is. 😊
Haver gépének múlt héten szállt el az olvasófeje. 18ezerért cseréltik ki egy pick up v5-v10-es Sanyora.Az olcsóbbik fej 15000 Ft lett volna. Neki is 50004-es gépe van.
Az a komoly, hogy 70004-es slim ps2-be csak 12000 egy új olvasófej. Pedig az az újabb.

www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban

petyka2
Sorja?Hogy került az bele???<#wow1>

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...