Ps2 + chip + online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ha megváltoztatod a szemléletedet, megváltozik az, amit szemlélsz\"
::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Csak azért mondom el, mert nekem is elmondták, mikor csak lejjebb kéne olvasni egy pöppet..szóval igen, van az a megoldás, h usb külsõ winyó+ usbextreme, csak az a helyzi, h a játékok kb 30%a sem támogatja, ráadásul a többletsebesség, ami a winyó miatt létrejönne, az usb miatt el is veszik..tehát ez nem érdemes megcsinálni.
Neked ez vagy ez kell, én az elsõt ajánlom.Nemrég rendeltem én is, majd késõbb tapasztalatokat is tok irni.És ez csak a slimhez jó.
\"Ha megváltoztatod a szemléletedet, megváltozik az, amit szemlélsz\"
Azt hallottam, hogy a SCPH75004-es tipushoz az USB csatlakozón keresztül lehet vinyót csatlakoztatni. Kell hozzá egy USB-s mobilrack meg valami USB Extreme (?) program. Tud errõl valaki valami konkrétat?
Thx
::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):
A SCPH75004-es tipushoz lehet vinyót csatlakoztatni ? Ha lehet akkor hogyan?
Thx.
Ismerösömnek keresek PS2-gém forrast; chippelt ps-2eséhez; légyszi dobjatok meg 1 privivel; ha vki érdekelt a témaban...
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
segitséget szeretnék kérni abban,hogy lehet másolt játékkal online játszani. Aki tud segiteni kérem írjon, msn cimem:[email protected]. Elöre is köszi.
Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Amikor kihúzom a számítógép hálókártyájából a modemes kábelt és próbálom rádugni akkor nem megy bele. A forma ugyanaz de a nyílás kisebb mint a modemes kábelen lévõ. Hogyan tudom a modemet rákötni az adapterre? Tudna valaki segíteni?
de eredeti játékkal meg megy a dolog, szóval hogy is kell másolt játékkal?
melyik a legjobb,legkompatibilisebb HDloader progi?Melyiket használjam?
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Beraktam a Netwoek Disket és ott áltam, hogy automatikusan álítsa be a netet rajta vagy én álítsam be kézileg értelem szerûen az automatikusra mentem de hát valami ID-t kért meg passwordokat valaki tudja, hogy minek a kódját meg ID-jét kell ott megadni?<#nemtudom>#nemtudom>
beírkáltam mindent mindenhová és nem akar csatlakozni..<#schmoll2>#schmoll2>
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
ehhe...megjött a disc majdnem 2 hónap volt...:DDDDD<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>