644
Az-az, hogy netezek chipes ps2-vel?!?!
  • turho
    Igen. Valahol érthető is. A gazdája határozza meg erősen gépe élettartamát.
  • Al Age
    Vagy fél évet, de csak a chipre. ;)
  • turho
    Garancia a gyári egyértelműen megszűnik ha belenyúlsz. Konzolszervizek adnak max. 3 hónapot, ahogy én tudom.
  • And 1 #441
    hello valaki tudna adni 1 olyan weblapot vagy valamit ahol ps2-k vannak kicsippeéve és talán még garancia is van rá ? mert már szívesen vennék 1 ps2-t a játékok is megvannak a gépemen (megvan a budokai 3 meg a tenkaichi budokai), mert azthittem hogy az emulátorral menni fognak de látom hogy nem. az meg hogy garancia is legyen rá az azért lenne fontos mert már több embertől hallottam hogyha kivan csippelve akkor több baja is lehet 1 ps2-nek pl.: hamarabb megy tönkre meg ilyenek és ezért lenne jó a garancia.
  • dufi
    Sziasztok szeretnék egy kis segítséget kérni. Véletlenül nem tudtok valakit aki kiütne egy PS2-est mert csak a gyári lemezeket olvassa be (kb 2-3 éves) már amúgy sem garis. Érdekelne még ehhez való memóriakártya és lehetőleg olcsóbban mint a boltban ja és játék valmi gyereknek való. Előre is köszi minden hozzászolást és segítséget.
  • mohus
    "Nem kell router ahoz hogy online játsz.
    Aki ezt állítja az nem ért hozzá."

ha visszaolvastál volna: nem kell router valóban...csak akkor a PC-den nem netezhetsz addig abban az időben...ezért kell a router vagy még egy hálókártya a pcbe...

és ezt egy olyan állítja, akinek megy a NET a PS2-n és a PC-n is....vagyis ÉN:)
  • zilahi
    Hy valakit érdekelne megunt ps2 játékok?(írott csak csippelt géphez) van vagy 40 db kidobni sajnálom őket de játszani nem játszok velük. Csak egyben eladó db.ja 300 ft szerintem ez reális de lehet alkudni.
  • kgabi01
    Hello! Tudja vki,hogy mit jelent a Dns 626-os hiba?
  • maruzst25
    Nos! Azt is figyelembe vetted hogy egy játékból több verzió is van? Ntsc,Pal és még azon belül is több fajta. És ID számokból is van vagy 5db minden játékhoz.Sajna végig kell őket próbálni.Nekem pl a medal of honor:rising sun játékot 5 ször írtam ki különböző Id számokkal mire jó lett. Javaslom egy rewrite dvd vásárlását és több Id számot is próbálj ki. JÓNAK KELL LENNIE!
  • modernslave
    na....megtaláltam mindent marvel nemesis-szel tudtam network configot csinálni felismerte a modemet tökéletesen működik de az átírt id-jú hgamét sem futatta (már úgy értem kiírta dogy dna hiba)
  • modernslave
    szóval meg vanank a prgramok a gépemen az iso-k most pl most wanted/marvel nemesis
    . akkor ezeket már alapból így írnám ki de nem találom ezeket az ID számokat..boccs de ez az ID kicsit új nekiem ass tudom mi (már magát a fogalmat ismerem:) de így nem tom keresni a fórumon ...maruzst25: lécci adj egy pontos linket az afterdawn-on belül!
  • modernslave
    de a játék id számokat nem találtam meg:(
  • modernslave
    ja közben megvan csak nbem afterdown hanem afterdawn:)
  • modernslave
    forums.afterdown.com nem jött be fórum nekem
  • modernslave
    köszönöm szépen a segítséget
  • maruzst25
    forums.afterdown.com -itt találod az össze játékhoz ID számot
    windip 1.7 -ezzel a progival tudod átírni a játék ID számát
    DVD decrypter -ezzel mented el a dvd-ről a játékot a winyóra képfájlba majd az ID szám átírás után ezzel írod ki újra egy dvd-re.
    Azt hiszem hogy mindent elmondtam ami szükséges.
  • maruzst25
    A network access disc nem kell hozzá!Amúgy is nekem a múlt héten jött meg pedig már 3 hónapja leadtam a regisztrációt. Vannak olyan játékok amikben van network config. Pl. ilyen a medal of honor:rising sun és még sok játék.A neten keresel egy olyan oldalt ahol megvannak az eredeti játékok(esetünkben a MOH:rising sun) ID számai majd egy progival átírod a másolt játék ID számát és kiírod így a képfájlt dvd-re és a hálózat úgy érzékeli mintha eredeti lenne.Majd a játékban(esetünkben a MOH:rising sun)beállítod a hálózati beállításokat és lemented a memókártyára.Utánna pedig mehet az online játék. Egy esetben nem:ha az adott játéknak behalt a szervere.De sok játék van amivel rengetegen játszanak.
  • modernslave
    biztos sokszor leírtátok itt mát de valaki mégis segítene összefoglalni a dolgokat. Most vettem egy chippelt slim ps2-t. Van hozzá reg-számom ..elvileg azzal kell regisztrálni a ps2registration.com-on. Akkor küldenek egy cd-t azzal lehet a ps2 networköt konfigurálni. Onnantól eredti gaméval játszhatok online.

És addig nem tudok sehogyan játszani amíg eza cd nem érkezik meg? És a másolt gamékkel mi van?? Chello modem tökléletesen kapcsolható a ps2-höz. Nincs valami cracked network cd? vagy valami hasonló?:)

előre is köszi a türelmes választ ;)
  • maruzst25
    Nem kell router ahoz hogy online játsz.
    Aki ezt állítja az nem ért hozzá.
  • mohus
    vegyél egy routert
  • orban10
    Sziasztok!
    Most vettem egy vastag Ps2-t, és szeretném chipeltetni. Tudnátok ajánlani valakit, vagy valami üzletet?

Köszi:
    Viktor
  • kgabi01
    És mi a kedvenc játékod?
  • turho
    Sosem nyomom online :) én mégcsak nemis wowoztam életemben :))
  • kgabi01
    Mizu? Milyen játékkal nyomod legtöbbször online?
  • turho
    Előbb-utóbb lesz :) ahogy az már fórumokon lenni szokott...
  • kgabi01
    Hahó!Van itt most v.ki?
  • turho
    Viszont nagynál ha megveszed a network adaptert, megkapod a vinyócsatlakozást és a helye is megvan :) ki van ez találva.
  • zsolt2800
    Hello!Szeretnék kérdezni egy két dolgot. Nekem Ps2 slimem van és meg van a network access disk is és a csatlakozás nem sikerül.T-onlinos netem van és ha a ppoee-t yes-re állitom és megadom a felhasználó nevem és jelszavam akkor az első teszt nem sikerül, ha no-ra állitom és megadom a számitógépem belső ip cimét akkor az első teszt sikerül csak a második nem, a kábelt csak simán átdugom a pc-ből átdugom a ps-be.Mi lehet a probléma? Ha veszek egy routert akkor tudok csatlakozni, és ha igen mennyibe kerül egy router?Másolt játékokkal biztos lehet a neten játszani,mert én elolvastam mindent csak azt nem tudom,higy honnan lehet eredeti játékok id-jét megnézni.Válaszaitokat elöre is köszönöm!
  • kgabi01
    KÖszi,megnézem.
  • gammar
    keresd csak meg a forumban dnas id...
  • gammar
    Igy lehet: 1 a game iso patch -elése és kiírod lemeze onnan meg felregelsz a ea sport ra vagy akárhova..
  • kgabi01
    Köszi! De akkor miért irja,hogy "DNAS(-402) hiba a Ps2 lemezinformációiban"? Mit rontottam el?
  • gammar
    Mégegyszer írom nem kell csippkikapcsolás!!!megy az online game másolt lemezzel és chippel!
  • kgabi01
    Jaa,és hogy kell kikapcsolni a chipet?(slim)
  • kgabi01
    Köszi Mindenkinek! Amúgy a slim-ről van szó és én is úgy gondoltam,hogy nem kell hozzá netw adapter. De akkor a tesztelés után,miért írja,hogy hibás lemezinformáció? A konzi chipes,de a lemez eredeti.Ki kell kapcsolni a chipet?
  • Al Age
    Network adapter kell az online játékhoz ígyis-úgyis, a különbség a két masina között, hogy a PSTwo-ban ez már beépített szériafelszerelés. :-)
  • syscoHUN
    Jaja jogosan ott a pont. 8)
  • doubleW
    okok, végülis nem derült ki, h melyikről is van szó..:)
  • syscoHUN
    Bocs,nekem a fogyokuras elotti darab van igy a slim-hez nem tudok hozzaszolni.
    De akkor valszinu,hogy ahhoz nem kell az adapter.
  • doubleW
    há a slimhez nem kell, abban van.