Ps2 + chip + online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Aki ezt állítja az nem ért hozzá."
ha visszaolvastál volna: nem kell router valóban...csak akkor a PC-den nem netezhetsz addig abban az idõben...ezért kell a router vagy még egy hálókártya a pcbe...
és ezt egy olyan állítja, akinek megy a NET a PS2-n és a PC-n is....vagyis ÉN😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Jack Bauer nem éhes, nem álmos, nincs szüksége fürdésre. A szervezete nem olyan ostoba, hogy felhívja magára a figyelmet.
. akkor ezeket már alapból így írnám ki de nem találom ezeket az ID számokat..boccs de ez az ID kicsit új nekiem ass tudom mi (már magát a fogalmat ismerem😊 de így nem tom keresni a fórumon ...maruzst25: lécci adj egy pontos linket az afterdawn-on belül!
windip 1.7 -ezzel a progival tudod átírni a játék ID számát
DVD decrypter -ezzel mented el a dvd-rõl a játékot a winyóra képfájlba majd az ID szám átírás után ezzel írod ki újra egy dvd-re.
Azt hiszem hogy mindent elmondtam ami szükséges.
És addig nem tudok sehogyan játszani amíg eza cd nem érkezik meg? És a másolt gamékkel mi van?? Chello modem tökléletesen kapcsolható a ps2-höz. Nincs valami cracked network cd? vagy valami hasonló?😊
elõre is köszi a türelmes választ 😉
Aki ezt állítja az nem ért hozzá.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Most vettem egy vastag Ps2-t, és szeretném chipeltetni. Tudnátok ajánlani valakit, vagy valami üzletet?
Köszi:
Viktor
Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
\"Ha megváltoztatod a szemléletedet, megváltozik az, amit szemlélsz\"
De akkor valszinu,hogy ahhoz nem kell az adapter.
\"Ha megváltoztatod a szemléletedet, megváltozik az, amit szemlélsz\"
De a netmaszk ugyis 255.255.255.0...
Ha a konzl chippes és nem olyan a chipp hogy ki lehet kapcsolni akkor szívás van...
Viva La Virus1!!!
Viva La Virus1!!!
level 18 playstation gamer.
Viva La Virus1!!!