644
Az-az, hogy netezek chipes ps2-vel?!?!
-
turho #524 Nem rossz chip, nem egy h2o vagy duo3, de hasonló. A kikapcsolását nem tudom (talán ott ahol berakták?). -
alak #523 Szevasztok!Az lenne a kérésem,hogy valaki segítsen belőni a ps2-met,hogy tudjak online játszani! Előre is köszönöm! -
fozelek #522 Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy nem tudjátok-e véletlenül hogy kell kikapcsolni egy Titan Sx3 chipet egy 70004 gépben. Amúgy hallottatok valamit a chipről (jó/szar)? Köszi. -
powerdozer #521 Hali
Véleményt szeretnék kérni hogy Melyik chip a legjobb egy Ps2 Slim 75004-hez
Errő a tipusról tudtok valamit: Matrix Infinity Green Dot Full Kit? -
#520 Csátok!nem tudjátok mennyibe kerül kb egy PS2 Slim chippelése????kösz a választ előrre is -
kigyosi #519 Hali!
Eladnám Ps2-m egy-két alkatrészét reális áron! + "Swap Magic 3,6 cd/dvd eredeti karcmentes tartozékaival garantáltan mindent visz és még a garancia is megmarad" Ha valakit érdekel írjon ide!!
[email protected] -
#518 szevasztok!
Mennyibe kerül mostanság egy chip ps2őbe? vmi elfogadható minőségű kéne, de nem a horribilis ár kategória. És hol érdemes megcsináltatni? mer nem akarom h átkúrják az agyam
válaszokat kösz előre is -
#517 HY! Vennék Matrix Infinity-t beépítéssel!!!
Ajánlatok a [email protected] ra -
tszki #516 Hali mindenkinek! Ha van valakinek eladó network adaptere az irjon privibe!! Előre is köszi!! -
bogdanypeter #515 Sziasztok!
Ha a WinDIP-et használom kell beírnom IDt amit a játékhoz írnak fórumokban
pl: XX XX 01 40 FC, az XX helyére mit kell írni? Valamint ezekkel az IDkel együtt fel van tüntetve valami ilyen, hogy SLES_535.29 (? bytes) ez mihez kell? Egyáltalán szükséges ez nekem, vagy elég az ID-t átírni a WinDIPel? Valaki segítsen mert nem tudom megoldani ezt a problémát!
-
kandzsal #514 www.expressz.hu v www.apronet.hu-n keress -
avp1 #513 http://playstation.lap.hu/ -
JackSparrow #512 Hello nem tudjátok mennyi 1 Ps2 chippeltetve?Vagy egy oldalt?Amin vannak??!! -
avp1 #511 -
#510 Sokszor, sok helyen leírtam már, itt is megteszem:
Gondolj csak bele, ha leszedsz egy játékot, azt nem indítja a módosítatlan PS2. Ha leszedsz egy boot lemezt és kiírod, azt miért indítaná? -
avp1 #509 Leszedtem a Swap Magic-et viszont semmi nem változik. Olvastam, hogy csak eredeti lemezen jó az is :/ -
#508 PS2 slim: ujabb gyartasi eljarassal keszült; nincs szükség ventire mint vastag ps2-nél, kivül van a táp, h. ne a gép belsejet melegitse; allitolag jobb az elektronikaja a slim-nek; alapban bent van a net adapter is; mig a masikban nincs... a talcanyito motort kisporoltak... :-P viszont vinyo hely(ha jol tudom..)vastagban bent van; vékonyban nincs...van swap magic (avp1-nek szol) ps2 slimre+régi ps2-re is; ha arra gondoltal... annyi hatranya van slimnel a swap magicnek, h. allitolag nem lehet a pöckök miatt lecsukni a fedelet teljesen... -
kandzsal #507 Mennyi be kerül egy memória és milyen formátumba kell írni a játékot hogy jólegyen? -
kandzsal #506 Nekem is olyan van az miért jobb vag rosszabb? -
avp1 #505 Helló! Mivel kijöttek ezek a slim Ps2-k és már nem tálcás, hanem felnyíló fedelesek.. Itt nem lehet ugy trükközni mint PS1-nél? Hogy kitámaxtani a pököt, be az eredeti játékot, kiakapni gyorsan be a másoltat és m1 a játék chip nékü? :) -
kandzsal #504 Húú de én szolnoki vagyok:S:S::S:S:S -
t256 #503 Ha nem akarsz vinyót kötni a ps2höz, vagy memmóriakártyáról bootolni, akkor jó a Titan SX. Én csak egy helyet ismerek, ahol megbízhatóan chipelnek. Ha kell a címe (Pesten van) írj egy e-mailt a weboldalon található e-mail címre. Vagy egy pm-et nekem ide.
Amúgy a Titan Sx2 8000 Ft, az RGB kábel kb. 1500 Ft, DMS4-et viszont csak rendelni tudsz külföldről. Ez kb. 12-13000 Ft. -
kandzsal #502 Sz.tem akkor a titan sx az jó nem ?És hol lehet ilyen cucokat venni a ps2-höz?
És milyen extrát kell még tudnia a chipnek? -
kandzsal #501 akkor vennem kell egy ilyet DMS3, DMS4 é egy RGB kábelt? ez akkor mennyi lesz nekem? -
kandzsal #500 ok és hol lehet letölteni játékokat tudtok olyan oldalt? -
t256 #499 www.ps2info.uw.hu - itt le van írva, hogy mit kell csinálni. -
kandzsal #498 Hi. ha letöltök egy ps2-s játékot akkor simán menni fog nem kell vele semmit csinálni vele???? -
Nitrous Express #497 törölték:D
mindegy -
Nitrous Express #496 szal,a neve vindóz
ha valakinek ilyen rendszerhiba panasza van,írja be oda,sztem nem kevés üzenet fog összegyűlni -
Nitrous Express #495 köszi a segítséget,megpróbálom majd
a nagy részük ridatán van,4x-esen írom,és én nem fikáztam a nero-t,de nemtom,hogy volt e már valakivel ilyen:
felraktam a nero 7-et,mert a haverom azzal írta,és,hogy milyen jó az.aztán,amikor lecrack-eltem,kiírta,hogy please reinstall nero,újratelepítettem,ozt 60%-nál kiírja,hogy please,reinstall nero,aszittem,szétrúgom,és a nero 6-ot se engedte feltenni,szal lehet,hogy nyitok egy ilyen bill gates fikázó topikot,mer ez a rohadt vindóz ixpéj kicsinál idegileg -
#494 Minden lemezemet Nero val irtam és mind tökéletesen ment (megy). -
#493 Ennyire azért a Nero-t sem kell fikázni, én régebben az összes lemezemet azzal írtam és semmi gond nem volt velük. Ettől függetlenül én is az IMGBurn-t ajánlom, nem ide tartozik, de a 2.0.0.0-ás verzióban már van build opció is, a gépemen a Nero már nincs is fent. -
turho #492 Írd le részletesen, mit és hogyan írsz ki, és milyen az író. A múltkor egy cimbim például csak behúzta az iso-t a dvd-re és kiírta úgy, persze hogy nem működött.... (nem rosszból mondom nehogy félreérts). -
t256 #491 Amik mennek azok is Traxdatán vannak ? Próbálj ki más dvd-t, mondjuk Verbatimot. Arra még nem volt panasz.
PS2-es írásra a Nerot felejtsd el. Az Alcohol jobb, de próbáld ki az IMGBurn nevű progit. Az a tuti.
Hányszorosan írsz ? 4X-es sebességnél nagyobb nem ajánlott. -
Nitrous Express #490 hali!!!
egy gondom lenne csak,nem mennek a gépemen a játékok,amiket kiírok.
normális magyarázat kell,szal leírok mindent:
ki van chippelve
megy rajta egy csomó írott játék,csak az nem,amit én írok
eddig Traxdata dvd-vel próbálkoztam
Alcohol 120%,nero 6,de nero-t ne is írjatok,mert a 7 összecseszte a gépemet,és azóta se megy a 6 se
ennyi gondom lenne,valaki tudna segíteni? -
BZS #489 mindenkinek ajánlani tudom a konzolstudiót pesten!
http://konzolstudio.hu
viszonylag olcsón is chippelnek és megbízható plussz egy év gari a chippre!
tényleg megéri!
-
#488 Sziasztok.
Az a gondom van hogy van egy 390004 es gépen Magic 3 chippel. Az a bibi van vele hogy nemviszi az írott játékokat. A gyáriak mind mennek , az írott DVD filmek is azonnal indulnak. Az irott játékra azonnal a "please playstation2 format disc" jelenik meg. Tehát beolvassa a lemezt csak nemmehet a chipp. Valaki tudja hogy mit nézhetnék meg? A chipp vesezékeit átnéztem ott minden jó. A reset is működik. Sőőt a chip is melegszik ha bekapcsolom. A chipp panelján a reset vezetéke után van egy pici alkatrész. Azt hogylehet kimérni ? Miaz valójában?
Köszi a választ előreis. Jaszy -
ruhi #487 Sziasztok!
Engem is érdekel egy megbízható csippelő a ps2-eshez budapesti elérhetőséggel
Köszi -
Since #486 Sziasztok! Lehet hogy a téma nem ide illik de azért megkérdezem :-) Jó pár éve van ps2-öm és nincs chipeltetve...Azonban most eljutottam odáig hogy kisezretném chippeltetni de sajnos nem értek hozzá és azt sem tudom hogy hol csinálják ezeket a dolgokat. Valaki feltudna engem világosítani hogy mennyibe kerül egy chippeltetés, illetve hogy hol érdemes megcsinálni? Ugyanis hallottam problémákról hogy fél év után ki lehet dobni az egészet. Esetleg privibe is üzenhettek ha van rám időtök :-) Köszi -
#485 vegyé vazzeg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!